|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Wierze w to ze uda mi sie schudnac bez chemii
wiem jak dolujace sa zastoje ale damy rade ktoz jak nie my |
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Ja już po wieczornym marszu i zaraz wskakuję pod prysznic, bo jak zwykle pot leci mi po , więc odezwę się dopiero gdy wrócę ![]() Trzymajcie się kochane dietkowo i nie poddawajcie się |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,
Czytam wasze wypowiedzi i informacje na temat zgubionych kilogramów i jestem pod wielkim wrażaniem że wytrwałyście tak długo jak na razie wydaje mi się że jest to niemożliwe. Za mną dopiero półtorej tygodnia i już jestem nie do zniesienia to chyba z braku cukru w organizmie. Piszecie że najlepiej połączyć dietę z wysiłkiem (siłownia, basen) wszystko ok. tylko co kiedy ja w stroju wyglądam jak wieloryb i na basenie ze wstydu się na pewno nie pokażę a w siłowni to dopiero a nie stać mnie żeby wykupić sobie indywidualny czas żeby nikogo oprócz mnie nie było. Zostają spacery tylko do nich jakoś nie jestem przekonana. Możecie powiedzieć że to wymówki i wcale bym się nie zdziwiła ale to jest po prostu kompleks wagi i mojego wyglądu. Nie wiem czy wy w ogóle miałyście takie problemy i jak dałyście sobie z nimi radę? A wczoraj w dodatku stanęła wizja zjazdu szkoły podstawowej dobrze że dopiero w grudniu, może do tego czasu będę już wyglądała na tyle dobrze że nie będzie mi wstyd chodzić po ulicach. Pozdrawiam |
|
|
|
#2254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pochwalisz się od jakiej wagi startujesz?Co do basenu, to ja też miałam takie opory jak i Ty, ale spróbuj się przemóc, nie zwracać uwagi na ewentualne spojrzenia. I jeśli już się zdecydujesz to w miarę możliwości wybieraj godziny, w których nie ma dzieciaków albo w ogóle aqua-aerobic, gdzie są same takie panie jak my, więc nikt na nikogo nie będzie się dziwnie patrzył. Basen najmniej obciąża stawy i przy pływaniu pracują wszystkie mięśnie, więc jest rewelacyjny Dokładnie tak
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec sproboj krotki marsz + jakies 8 minutowki jak zleca pierwsze kg to bedzie ci latwiejco do wagi to nic innego ci nie zostaje jak akceptacja bo moje problemy zaczely sie gdy nosilam rozmiar 38-36-40... i wtedy bylam swiecie przekonana ze jestem gruba i nienawidzialam siebie a od tego wszystko sie zaczelo
|
|
|
|
|
#2257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja sie wazylam dzis i jest dwa kilo mniej
|
||
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
madzia_g gratuluje
idziesz jak burza ![]() a ja dzis bylam na zakupach, wykonczona jestem kupilam sobie fajne i slodkie bokserki z misiem tylko mnie w biuscie opina i ja wezme gleboki wdech to mi guzki moze strzelic .. wlasnie i barklo mi 0.5 cm do zapiecia wiec doszlam do wniosku ze zanim moglabym go zalozyc bylby za duzy
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to fajnie ze bylas na zakupach moze fotki wkleisz? ![]() ja kupilam dzis w SH kamizelke- zawsze chcialam miec kamizelke, tylko lekko luzna jest i niebawem bedzie za duza ![]() i jeszcze sweterek rozm 44- schudne to dobry bedzie
Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-07-24 o 18:26 |
|
|
|
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wielgachną przyjemnością zmieniam Cytat:
To między innymi dla nich też walczymy
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jaka to radosc pojsc do sklepu i przymierzac ciuchy i wchodzic w nie
niektore rozmiary sa wymierszane, 44 to to samo co 42
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale coz jest jak jest ale bedzie lepiej!! pamietam jak kiedys schudlam to wszedzie moglam kupic ciuchy- to bylo piekne!Teresko dziekuje
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz zjedź mnie po raz kolejny, że nic nie wiem. Widzę, że lubisz tak z agresją podchodzić do innych. Mówisz, że się jeździ po innych dietach a ty jeździsz po ludziach. Temat uważam za zakończony. Dziewczynom nadal życzę powodzenia, a temat odsubskrybuję. Edytowane przez sabbatha Czas edycji: 2009-07-25 o 12:34 |
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Witam babeczki!!
![]() ![]() witam sie uśmiechem ale dzień mam straszny, czuję się okropnie nieszcześliwa i nienawidzę swojego życia biore od 3 lat leki antydepresyjne ale ostatnio one nic nie daja nie wiem jak mam sobie pomoc? ![]() dietowo tez mam psychicznie kryzys, moze i nie chodze glodna ale tylu rzeczy narazie nie moge po nocach mi sie sni ze lapczywie zajadam sie wielkimi pysznymi ciachami po kryjomu.. a te ciacha w snie sa achhh dzis nowu mi sie snilo ze zajadalam sie tostami i czekolada
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co to uwazam ze cie nie urazilam
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho??
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja mam od wczoraj doła
Pokłóciłam się z TŻ i to chyba będzie koniec naszego związku On widzi we mnie tylko to co złe, wypomina mi, że jestem za bardzo stanowcza Ja w nim niestety też zauważyłam wielkie zmiany, przestał się mną interesować, nawet seks uprawialiśmy ostatnio raz na 2 tygodnie Od pewnego czasu to był już martwy związek, ale ja tak bardzo boję się być sama generalnie to nic mi w życiu nie wychodzi, chyba jestem do niczego Najchętniej bym po prostu umarła...Przepraszam, że Wam tak smęcę, ale jest mi tak źle Czuję, że popadam w jakąś depresję
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() porozmawiajcie razem, wyjasnijcie sobie wszystko na spokojnie moze uda sie to jeszcze uratowac? wyjedzcie gdzies tylko we 2 to naprawde zbliza
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teresko przykro mi że tak dzieje się w Twoim życiu... czasami lepiej coś zakończyć na pooczątku niż meczyć się przez najbliższe 50 lat... ale tak jak napisała Fiolusiek - porozmawiajcie, wiem sama z doświadczenia, ze czasami wystarczy rozmowa i mozna wiele wyjaśnić.. i nie dołuj się bo na pewnio masz wiele super cech, nie ma osób do niczego ... ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj robiłam imieninki meżusia a dzisiaj ma moja córcia - więc troszeczkę oczywiscie podjadłam, ale dzisiaj wieczorem poćwiczę i mam nadzieję - spali się ![]() ![]()
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sex i my czasem rzadko uprawiamy hmm
|
|
|
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już nie mogę ze sobą dać sobie rady, chodzę tylko i beczę Nic nie mogę oczywiście z nerwów przełknąć i tak jest od wczoraj
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
wiem czekanie jest dobijajace ale nic innego niz cierpliwosc ci nie pomoze.
nawet jak sie rozstaniecie to nie koniec swiata, wiem bedzie ciezko ale czy teraz w takim stanie jest latwo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Więc za Waszą namową kupiłam karnet na basen będę chodzić z przyjaciółka to mi będzie raźniej. Na 6 rano bo podobno wtedy jest bardzo mało ludzi a dzieciaków to już wcale bo komu by się chciało tak rano wstawać, a mi to pasuje jak najbardziej. Teresko startowałam prawie 2 tygodnie temu z 118kg jutro pierwsze ważenie od rozpoczęcia już się boję, że nic nie ruszyłam ale zobaczymy. Może to marne pocieszenie z mojej strony ale ty przynajmniej byłaś z kim w związku ja już nie pamiętam jak to jest, to jest dopiero deprecha. A jeżeli nie potrafił Cię docenić to jego strata na pewno znajdziesz kogoś lepszego kto bardziej na ciebie zasłguje. Pozostałym dziewczyną gratuluje zgubionych kg, chylę czoła dla waszej wytrwałości. |
|
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
witam poniedziałkowo!!!
Teresko i jak tam Twoje sprawy??? brick27 nie martw sie, na pewno waga ruszy, najważniejsze w ogóle zacząć coś robić, trzymam kciuki... a ja ważyłam się: 87,8 czyli kilosik mniej!!! w końcu zobaczyłam 87... Teresko proszę zmień mój wpis: - 14kg, jest 88kg
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam kiepski dzien, ogolnie zalamka |
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Jej,ale się narobiło
Dwie,no dwie i pół strony do tyłu,a tu ... o rety,aż niewiem od czego zacząć. Na początek witam nową koleżankę Marled brawa za zbędny kilos Madzia nie dawaj się i dalej się dietuj mi też czasami się śnią pyszności,ale jak się najem we śnie to wstaję jeszcze bardziej głodna ![]() Teresko jak przeczytałam co napisałaś,to autentycznie zrobiło mi się zimno.Może to przejściowe "ochłodzenie" wyjaśnicie sobie i będzie ok. Ja jestem 17 lat po ślubie i wież mi był taki okres(mieliśmy już dwójkę dzieci) taki nijaki,rutyna.Pewnej"pięk nej"nocy,bo było już po 24-tej mój mąż powiedział mi że chce mi coś powiedzieć.Rozmawialiśmy do 4.30 nad ranem (stojąc w kuchni) przytuleni do siebie ja płakałam,powiedzieliśmy sobie wszystko co nas "bolało" co lubimy,co nam przeszkadza i czego oczekujemy.Od tamtej pory jest super,to nawet widać,bo zauważali to ludzie z zewnątrz,nie mówię o naszych rodzicach i rodzeństwie,a o dalszej rodzinie.Chcę powiedzieć że nie wszystko jest przesądzone.A jeśli to nie ten,to znaczy że na Ciebie nie zasługuje. To Ty nas wspierałaś,więc się nie załamuj,bo będzie i z nami źle Życzę powodzenia |
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane
A sprawa wygląd tak, że on w ogóle nie chce się ze mną spotkać Dziś wróciłam od rodziców do domku, bo musiałam - odczyt wody. Jak wyjeżdżałam do rodziców to między mną a TŻ było jeszcze wszystko ok, więc powrót do domu był koszmarem... pierwsze co zrobiłam to pochowałam wszystko co wiąże mi się z nim, gdzieś głęboko w kąt rzuciłam moją srebrną obrączkę i chyba ona paradoksalnie sprawiła mi najwięcej bólu jest mi smutno, czasem płaczę po kątach, ale staram się jakoś sobie radzić. Jutro wracam do rodziców i pewnie będę tam do póki trochę nie uspokoję myśli, tam będzie mi raźniej, a u siebie bym siedziała tylko sama
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, pierwszy mały sukces po pierwszych dwóch tygodniach mniej o -5kg. Nie widać tego ale i tak czuję sie lepiej, ale najważniejsze jest to że mój zapał nie zanika by to kontynuować. A wręcz przeciwnie jest go coraz więcej.Pewnie będzie go mniej w miarę upływu czasu, ale fajnie że mogę tu ten mój cały stres odreagować i powiem szczerze że nie spodziewałam się że tak chetnie będę pisać na tym forum. Do tej pory wydawało mi sie że trzeba sobie samemu ze wszystkim radzić a jednak niekoniecznie tak jest.
Teresko trzymam za Ciebie kciuki będzie dobrze najważniejsze to sie nie załamywać a w miare upływu czasu na pewno będzie łatwiej pogodzić się z rozstaniem. Beatucha jestem pod wrażeniem długości stażu małżeńskiego teraz to się nie często zdaża, tylko pozazdrościć. Miłego dnia.Pozdrawiam. |
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez sie staram żeby mi zapał nie opadł, tylko czasem już mi się nudzi wyobrazanie jak to bedzie jak schudne ale ilez mozna :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

wiem jak dolujace sa zastoje
ale damy rade
ktoz jak nie my

Pochwalisz się od jakiej wagi startujesz?
wiec sproboj krotki marsz + jakies 8 minutowki jak zleca pierwsze kg to bedzie ci latwiej

Z wielgachną przyjemnością zmieniam 

no ale coz jest jak jest ale bedzie lepiej!!
kazdy z nas musi sam znalesc swoja recepte na schudniecie, i nie ma, nie bylo i nie bedzie diety ktora nie bedzie powodowala zadnych tam skutkow. grunt to zmiana nawykow
Zapraszam
biore od 3 lat leki antydepresyjne ale ostatnio one nic nie daja
dzis nowu mi sie snilo ze zajadalam sie tostami i czekolada