|
|
#2251 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
Jeżeli chodzi o dzieciątko - cokolwiek bym nie napisała i tak pozostanie w Tobie żal. Ja wierzę, że i Wam się uda i będziesz tuliła swoje upragnione maleństwo. Bandola - a gdzie ścinałaś włosy tak dobrze i niedrogo?? Ciekawa jestem fryzurki. Może i mnie uda się coś zrobić z włosami w przyszłym tygodniu. Grzywkę mam już tak długą, że niewiele widzę. A nie mam tu dobrych nożyczek, żeby sobie podciąć
|
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Martuko |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
odprowadziłąm samochód do mechanika
![]() Bandola a koło której godziny planujesz przyjechac tak do 16 czy raczej po 16 ![]() lece umyć głowe bo juz patrec na siebie nie moge
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
hej, pusto jakoś...
ja jestem już na maksa zmęczona... gorąca nawet nie czuję - ale pewnie poczuję, jak wyjdę z pracy
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis mam lenia
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to i ja mam lenia, ale miałam sporo roboty w pracy...
jeśc mi sie chce a nie mam obiadu w domu ![]() i muszę jeszcze małża wyciagnąc jak najszybciej z pracy, a gdzies mi się zgubił, pewnie na jakimś zebraniu wsiąkł...
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
ja to mam jednak dobrze z tym moim S. - dziś na obiad był stek z grila w ziołach
ja miałam za zadanie tylko i wyłącznie zjeść ![]() dzis nie idę na fitness ; wczoraj byłam na 2 zajeciach a na dziś mam w planie wieczór z książką
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
okradli moich rodziców. weszli przez okno do sypialni- prawdopodobnie było rozszczelnione... |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, mi na szczęście nigdy nie okradli mieszkania, ale to na pewno fatalne uczucie
. pola - współczuję rodzicom.
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
najgorszy jest pierwszy okres po włamaniu - z każdym wyjsciem z domu , z każdym powrotem wiąża się ogromne nerwy.
u mnie doszło do tego że tata zrezygnował z pracy aby być w domu, a w przypadku większych imprez i wyjść z domu zawsze kogoś znajomego się wynajmuje do pilnowania
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam i padam z tego upału
![]() A tu jeszcze w dodatku nie ma wody w domu grrr
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Nie odzywałam się tyle, bo gorszy okres u mnie nastał i na nic nie mialam ochoty. Nie będę Wam tu smęcić, najważniejsze, że już jest lepiej. Ale niestety sytuacja nadal nierozwiązana... Nie odniosę się do Waszych postów, bo za dużo tego było i mimo, że wszystko przeczytałam, to niestety nie ogarniam. Przepraszam. Odpiszę tylko Poli, bo to w zasadzie dzisiejsza niestety strasznie smutna wiadomość. Jak tam Twoi rodzice? Jak to znoszą? Trzymają się jakoś? Kurcze, człowiek pracuje całe życie, oszczędza, a tu przyjdzie taki jeden z drugim i zabierze. Masakra!! Tak całkowicie wyczyścili mieszkanie? Strasznie współczuję. Pozdrawiam wszystkie i ściskam mocno!
|
|
#2266 | |||||
|
Rozeznanie
|
obiecujesz
Cytat:
przypomina mi się jak mi tż opowiadał jak jakiś jego stryj odbierał tytuł profesora czy coś w tym stylu od Wałęsy jak był prezydentem i stryjo nie mógł przeżyć był zgorszony że elektryk go odznacza (mimo że prezydent) nie ma to jak zdrowe odżywianie Cytat:
...Cytat:
...jeszcze się ułoży zobaczysz ![]() Cytat:
Cytat:
A u mnie przygotowań przed chrzcinami ciąg dalszy .... sprzątanie i sprzątanie i zakupy i sprzątanie ... a od jutra gotowanie i pieczenie i smażenie ![]() a dzisiaj zrobiłam sobie wolne i wyskoczyliśmy nad jeziorko ... jak fajnie popluskać się w taki upał ![]() a wczoraj nie dotarłam na spotkanko bo ... byłam na rozmowie kwalifikacyjnej wiem wiem że pisałam że idę na wychowawczy, ale ... stwierdziłam że jak nie mam nagonki na pracę że muszę iść to jak mi się spodoba jakieś ogłoszenie to wyślę i tak zrobiłam i zadzwonili praca jednak nie jest taka cudna jak w ogłoszeniu pisali i podałam swoją piękną kwotę jaka musi być aby było mnie stać na niańkę i żeby mi się opłacało i chciało pracować i .... oni się zastanawiają bo podobno dobrze wypadłam na rozmowie (poczta pantoflowa od kumpelki która tam pracuje w innym dziale
|
|||||
|
|
|
|
#2267 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hejka, ale dzisiaj upał.
Sonia, nie wiem czy wiesz, ale Szymon jest na stronie kreatywki. http://www.kreatywka.home.pl/index.p...44,502,0,0,1,0 Cytat:
A z tym zamazywaniem nigdy tego nie robiłam, kiedyś szukałam takiej opcji i nie mogłam znaleźć. Cytat:
Cytat:
Buziaki dla usmiechnietej Julki! Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za to aby problem się rozwiązał po Twojej myśli
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziewczyny głowy do góry - w końcu musi być lepiej, a takie gorsze dni są chyba po to, by móc potem cieszyć się ze zrealizowanych planów Wczoraj wieczorem schodząc ze schodów, noga mi się poślizgnęła i upadłam, na szczęście nie na kręgosłup, a na półdupek ![]() A dziś mam siniaka wielkiego, jakby ktoś mnie pobił
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miłego dnia Wam życzę!
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
hej! co to za dołki?
ja sie cieszę, że dzisiaj piątek i jakoś przeżyłam w miarę tydzień.... martuko - film fajny, ale spodziewałam się, że będzie więcej o karierze Coco a tutaj właściwie skupili się na romansie, i tak naprawdę scenariusz (mimo, że to film biograficzny) wydaje się nieco banalny, ale ogólnie przyjemnie się go oglądało - w końcu te środy z O na cos się przydały ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- dzisiaj ja idę do fryzjera, ciekawe co będzie
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-07-24 o 11:09 |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
ahoj!
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
dzięki za wsparcie , na szczęście nie ma wielkich strat finansowych- chyba ktoś sie spieszył. Najgorszy jest stres, pamiątkowa biżuteria mojej mamy (w zasadzie o bardzo niewielkiej wartości pieniężnej, za to ogromnej sentymentalnej) i brak poczycia bezpieczeństwa we własnym domu... ale jakos się trzymają i myślę, że teraz szybciej będą się decydować na psa
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
pola_m to mija - naprawdę - polecam - jeśli to dom - rolety zabezpieczjące i krat w oknach . my tak mamy :ehem
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mieszkaja w domku? u nas w bloku kiedyś załatwili jednego dnia 3, a kolejnego 4 mieszkania, przedostawaili się z jednego do drugiego po balkonach, po zmierzchu po stronie po której nie było wtedy domów - pomyślcie sobie, co za beszczelność, po pierwszej akcji nie bali się zupełnie wrócić następnego dnia w to samo miejsce!
|
|
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, mieszkają w domku i do tej pory mieli ogromne poczucie bezpieczeństwa, i beztrosko sobie żyli, zostawiali otwarte samochody, mamie zdarzyło sie pare razy zostawic kluczyki...
teraz na pewno będą bardziej ostrożni - chociaż nie wierzę że zdecydują się na kraty w oknach... |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
pola_m ale pies im nie pomoże - nam w trakcie obserwacji domu otruli 3 a w dniu włamania uśpili naszego psiaka podrzucając mu kiełbase ze srodkiem nasennym . albo alarm albo rolety zabezpieczające.
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Ruda3d jak po fryzjerze? gdzie byłaś?
|
|
|
#2279 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my sie chyba jutro do Zwirzyńca wybierzemy ze znajomymi![]() no i powodzenia w zdobyciu prac jeśli ci sie podoba oczywiście Cytat:
Cytat:
uważaj na siebie i na maluszka no ciekawe prosimy o fotke ![]() Cytat:
prosze na siebie uwazac
|
|
|
#2280 |
|
Rozeznanie
|
czesc
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

. Wczoraj maleńką przytulilam i tak mi się zrobiło jakoś ech...

05.07.2008 

ja miałam za zadanie tylko i wyłącznie zjeść 

się razem od
....

...