|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Da się coś zrobić , żeby wrócił?
Cytat:
co masz na mysli mowiac nie warto pokazywac facetowi ze sie za nim jest.??? co złego jest w okazywaniu uczuc..gdyby ludzie wiecej ze soba rozmiawiali o sowich uczuciach a nie zrywali z byle powodu...(.spozniles sie ...zrywam z Toba....zapomniales ze lubie lody wisniowe a nie smietankowe..zrywam z Toba...dla mnie to jakis kosmos) nie mieliby tyle durnych nieptrzebnych kłopotow w zyciu osobistym ja za swoim facetem poszlabym w ogien...czy to zle ze on jest swiadomy tego jak "bardzo za nim jestem"?? nie sadze
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Nie będę dyskutować z ludźmi którzy sami nie wiedzą co piszą.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Nie chcę robić awantur. Denerwowałam się , tylko , ze mojemu nie przeszkadzają te żarty na temat jego byłej. A zerwałam po jego słowach , że niepotrzebnie przyłaziłam potem kazał mi przeprosić ale ja już byłam taka zła ze poszłam do domu. No i on już szczęsliwy teraz i szuka sobie nowej .
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nie musisz skoro nie ptrafisz rozwinac swojej mysli to cie nie zmuszam przeciez..luz
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama bym chyba napisała "od nowa", ale skoro ma problem... czeka na odpowiedzi i rozwiązania- nie ma czasu na kolejne redagowanie tekstu!
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
On też już ze mną zrywał i jak nie chciałam wrócić do niego to prawie mnie na kolanach błagał obiecał ,że zmieni swój wybuchowy charakter i powiem że dotrzymał słowa tylko , ze ja miałam do niego żal , za to ze sie ciągle chciał rostawać i nie ufałam mu do końca. Denerwowałam się na każde najmniejsze odrzucenie z jego strony i jak powiedział,że niepotrzebnie przychodziłam to mnie szlag trafił.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
albo może aż tak bardzo to wszystko przeżywa że nawet skonstruować dobrze wypowiedzi nie potrafi.
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to brzmi w obliczu tego: Cytat:
|
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No dobra, on się starał, przepraszał, obiecywał... a ty co zrobiłaś, żeby to wszystko teraz naprawić? Kolejną awanturę? Trochę pokory i skruchy czasami, pokaż mu łaskawie, że ci zależy. |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też bym nie wytrzymała z kims kto ciągle robi mi awantury i jest mega zazdrosny.. A masz jakiś dowód na to, e on coś z tą byłą kręci...? Skoro tak szybko otrząsnął sie po rozstaniu to znaczy że mu raczej nie zależy.. Zdajesz sobie z tego sprawę? Chcesz wrócić... a może już nie ma do czego wracać..?
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ciebie to śmieszy to gratuluje
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie takie związki to pomyłka Takie obrażanie się, awantury, rozchodzenie, schodzenie, jak w jakiejś telenoweli argentyńskiej. Gorzej, bo tam przynajmniej aktorzy sa pełnoletni.Prawdziwy i udany związek z happy endem nie może polegac na tym, że ktoś się wiecznie kłóci , rozchodzi, schodzi, sledzi poczynania partnera w internecie i rozpamiętuje ex... przejrzyjcie na oczy...
Edytowane przez Malaika85 Czas edycji: 2009-07-24 o 12:56 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Może i nie ma do czego wracać. Ja chciałam ,,żeby on powiedział temu koledze zeby nie zartował w ten sposób. A mój chciał napisać,że ja się wkurzam i dlatego zeby tak nie pisał. Wywnioskowałam , że mojemu to nie przeszkadza , ze w pracy sobie z tego żarty robią ,że był znią. A mi jest przykro.
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Naukę mam już dawno za sobą. Mam 24 lata . Jak macie zamiar mnie obrażać to sobie darujcie. Dziękuję za mądre rady pozostałym. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Nawiedź go niezapowiedzianie w pracy/w domu, przecież cię chyba nie wyrzuci, wykaż trochę inicjatywy, niech widzi, że się starasz. Telefonów tez nie odbiera?
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie obraź się ale Nie możesz się dziwić, że dziewczyny tak to komentują, bo Twoje zachowanie na pewno nie wygląda jak zachowanie 24-letniej dziewczyny Ja tak robiłam jak miałam lat 13
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
obrażać to się nie ma na co. Ponieważ jeśli ktoś potrzebuje rady albo oceny to musi się także liczyć z negatywnymi opiniami. a jeśli ktoś negatywnych komentarzy nie przyjmuje do wiadomości tylko się obraża to na pewno nie zmieni swojego poglądu na dany problem.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj mu teraz spokój, nie narzucaj się i przede wszystkim popracuj nad swoim zachowaniem.
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
A na moje pytanie nie odpowiedziałaś
Czuję się zawiedziona...Dlaczego chcesz z nim być - tak lubisz awantury? Czy szukasz faceta, któremu mogłabyś awantury urządzać? |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Już pomijając to ciągłe zrywanie i awantury o byle co- zachowanie, fakt, dziecinne, ale trudno. Skoro 'nadal się kochają' i chcą być razem, (przynajmniej Jolciusia), to niech naprawia, to co zepsuła a na przyszłość nie popełnia takich błędów i pracuje nad sobą i swoim zachowaniem, bo z jakimkolwiek innym facetem by nie była, przy takim postępowaniu, długo z nią nie wytrzyma.
Edytowane przez arrabbiata Czas edycji: 2009-07-24 o 13:18 |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
a ja na przykład dość często robię awantury mojemu TŻ a co najlepsze to on mi jeszcze za to dziękuje i mówi że miałam rację.
zrozum tu faceta
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie obrażam , ale tekst, że dzieci powinny się zając nauką chyba jest trochę nie na miejscu
![]() Narazie chyba dam mu spokój może troche zatęskni . |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
no i brawo tak trzymaj
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta jasne, zatęskni. Przecież już szuka nowej dziewczyny na sympatii.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie rozmawiałam z nim o tym czemu się tam zalogował to mi powiedział,że już tak go wykończyłam , ze on sobie szuka innej , żeby szybciej o mnie zapomnieć. Dobija mnie to ale ja wiem , że on mnie kocha.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Tak na koniec to ci jeszcze powiem, że jak wiem, że to ja coś spieprzyłam i mi na kimś zależy, to staję na głowie, żeby to naprawić i pokazać, że się staram.
Jak wolisz siedzieć z założonymi rękoma, to proszę bardzo, ale później może być za późno. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Dokładnie- masz za swoje. A chłopakowi się nie dziwię, ze ma cię dosyć.

...65,5kg.. .60
Daj mu teraz spokój, nie narzucaj się i przede wszystkim popracuj nad swoim zachowaniem.
Czuję się zawiedziona...