|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
ale tu cisza....
![]() nie ma co czytac, wiec ide do domu to do wieczorka, mam nadzieje, ze bedzie mi dane was odwiedzic
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówcie co chcecie ale tu ten cały (k)Omar jest podobny do Majka.Ma takie same rysy. Policzki, no kuuurde serio ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- bierz przykład a potem wizażanki mnie z klubu wyrzucą ![]() A tak serio, ja się przywiązuję do swoich prac. Szczególnie tych właśnie które coś dla mnie znaczą więc mizerny byłby ze mnie handlarz ![]() a swoją drogą, Majk na tym obrazie ma zeza rozbieżnego ![]() Obraz bardzo ładny (aż trudno uwierzyć że to nie plakat) jednak ja nie czuję w nim serca autora. Już wolę swoje maziaje
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-24 o 16:49 |
|
|
|
|
#754 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Podczytuję sobie Wasz wątek od jakiegoś już czasu, ale jak widać nie wypowiadałam się jeszcze. ![]() Widzę w ogóle, że coś nie ma co czytać teraz, no co jest? ![]() W każdym razie wiecie co? Puściłam sobie chwilkę temu "will you be there" i się normalnie rozryczałam, a już myślałam, że nie będę płakać. I znalazłam jakiś wywiad, którego nie widziałam. Ehh, minął miesiąc (prawie), a ja dalej nie mogę się przyzwyczaić, że go nie ma - tj. funkcjonuję normalnie, nawet słucham innej muzyki, wszystko jest tak samo, tylko, że... Na każdą myśl o nim robi mi się przeraźliwie smutno, na myśl, że go nie ma chce mi się płakać i raz za czas mnie "uderza" myśl, że rany, przecież jego już naprawdę nie ma, jak to się stało? Ehh, życie toczy się dalej i już o nim ludzie zapominają powoli. Może to i ok, przynajmniej teraz już nie będzie wszędzie słychać jak to wszyscy go kochają i kochali - to dobrze biorąc pod uwagę, że w większości wypadków te słowa nie były w ogóle szczere. Btw, widzę, że kupujecie książki Majka, ten album z empiku, koszulki itp. Ja tam uznałam, że nie przyłożę się do zarabiania na śmierci Majkela...
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że się mylisz. Wielu nie zapomni nigdy. Po drugie kogo obchodzą ci którzy nie przeżywają tego szczerze ![]() Zarabianie na śmierci w tym przypadku to chyba stwierdzenie lekko przesadzone. Zbieranie pamiątek, szczególnie przez osoby zgromadzone w tym wątku ma duże znaczenie. No cóż, skoro za wszystko dziś trzeba płacić to jak inaczej zdobyć książkę?? Ukraść??? A może pójść do empiku i przepisać ręcznie?
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-24 o 17:09 |
|
|
|
|
#756 |
|
Przyczajenie
|
Ależ ja nie mówiłam o tych, którzy szczerze to przeżywają! Miałam na myśli już ciszę w mediach itp.
Nie no, w sumie masz rację, faktycznie niektórzy chcą mieć jakieś pamiątki. I teraz już się zgadzam, że w kupowaniu może nic złego nie ma, ale niesmak budzi we mnie to, że ktoś jednak chce na tym zarobić i to produkuje - ja bym nie mogła zarabiać na niczyjej śmierci (nie tylko Majkela). O matko, właśnie widziałam ten film z tym Omarem (czy jak mu tam^^) i nie chcę nic mówić, ale naprawdę wygląda podobnie :O Jeśli to prawda to jak to się stało, ze nikt o tym nie wiedział wcześniej? I co za różnica z resztą - co jednak świadczy o tym chłopaku to, że tak teraz o tym mówi, po śmierci (domniemanego) ojca? :| Edytowane przez Ammanda Czas edycji: 2009-07-24 o 17:18 |
|
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do Omara (czy jak mu tam) to kurcze faktycznie podobny ale tez to troche dziwne ze co nagle teraz mu sie przypomnialo ze mial ojca? .....
|
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, dziwny jest ten świat... i rządzi nim pieniądz, no cóż... ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() Jeśli ściemnia i chce zrobić testy to zdaje sobie sprawę chyba że by się ośmieszył na cały świat. No, ale nic nie wiadomo... może to tylko ploty |
||
|
|
|
#759 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nie wiem co o tym myśleć, ale ogólnie to nie wygląda to na nic "fajnego". Albo chłopak chce sobie narobić popularności żerując na zmarłym Majkelu, albo faktycznie jest jego synem i dopiero teraz sobie o ojcu przypomniał :/ ani jedno ani drugie nie świadczy o nim dobrze. Tak myślę, że może to Majkel nie chciał wprowadzać dziecka jednak w ten świat show businessu skoro mogła się nim zaopiekować matka, ale w sumie to nie mam pojęcia i takie domysły są bez sensu ^^ nie podoba mi się to ogólnie... Edytowane przez Ammanda Czas edycji: 2009-07-24 o 17:34 |
|
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego dziwne to że teraz gdy ON nie żyje to temu sie nagle przypomniało że Michael byl jego Ojcem :/ niech zrobi DNA jestem ciekawa siedział z rodziną na pogrzebie to on?
Fading In The Twinkling Of An Eye Gone Too Soon ![]() Edytowane przez donay Czas edycji: 2009-07-24 o 17:38 |
|
|
|
|
#761 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeszcze raz : jeśli chodzi o ciszę miałam na myśli media i ludzi którzy fałszywie pisali jak go kochają i jak im smutno, a naprawdę w ogóle się tym nie przejęli i pisali to bo zrobiło się to na kilka dni modne - o to mi chodziło.I owszem, smutne, że piszą tylko złe rzeczy. Ale to podchodzi pod drugą część - to się właśnie najlepiej sprzedaje. Ale czemu piszesz jakbym sobie z tego nie zdawała sprawy? Wiem o tym nie od dzisiaj, tylko zwracam uwagę, bo w tym momencie jest to dla mnie odczuwalne i przykre i tyle... Cytat:
Ja też jestem ciekawa, w sumie chyba bym wolała, żeby nie był synem Michaela. Jeśli nim jest to prawdopodobnie dowiadujemy się właśnie o kolejnym niezbyt wesołym fragmencie życia Majkela... Edytowane przez Ammanda Czas edycji: 2009-07-24 o 17:46 |
||
|
|
|
#762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to że kiedys tam z jakaś kobieta spal?? |
|
|
|
|
#763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-24 o 17:53 |
||
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie to samo pomyslalam
co w tym niewesolego ze kiedys pukał sobie jakies fanki (czy pracownice)? jesli same tego chcialy-a napewno![]() mi sie to wlasnie wesole wydaje i zamknie gebe tym co mowia ze Majkel to pedal
|
|
|
|
#765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale penwie się wstydzi, więc nic z teog nie wyszło Tez kupiłam ten album Wieczorkiem sobie do niego siąde, na razie tylko przejrzałam obrazki ![]() Cytat:
Wiesz, ja tez tak mówiłam. Że nie chce się przykładać do zarabiania na jego śmierci. Ale pomyślałam, co ja będe miała z tego, co pokażę w przyszłości moim ewentualnym dzieciom, jako, że żadnych "pamiątek" z dzieciństwa nie posiadam, bo u mnie jakoś nałogowo Majkela się nie słuchało zreszta ja byłam dość mała w czasach Jego świetności, a potem to wiadomo, że mówiło się o innych rzeczach Niedawno zaczęłam się Nim interesować głębiej. Z perspektywy dnia dzisiejszego albo może tego miesiąc temu, cieszę się, że jednak choc trochę w pore sie ocknęłamOgólnie teraz stoi na tym, ze nei moge przejśc obojętnie obok zadnych Majkowych rzeczy Mógłby mi groszem z góry sypnąc ![]() Dziś wpadły mi w ręce jeszcze 2 książki. Ale to se biorę na wstrzymanie...może poczekam do wrześniowcyh imienin ![]() 1. Album wyglądał dość ciekawie, trochę tekstu tu jest, No i wiaodmo mnóstwo boskich zdjęć ![]() http://www.empik.com/michael-jackson...prod12800011,p 2. Książka ma piękna okładke Przekartkowałam troszkę. Jedna rzecz mnie zniechęciła. Co druga stronę w tekście nawalają per "Jacko" ![]() http://www.empik.com/michael-jackson...prod12590016,p |
||
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, zakładając, że Omer jest synem Majka, mogło być właśnie tak, ze nawet matka Omera mogła nie zezwolić Majkowi na zabranie syna na stałe do USA i moze ona sama nie chciała ujawniać, że to syn Majka?
Zakładam, ze nie łączyła matki Omera i Majkela żadna zażyłość - ot jedna noc im się zdażyła i tyle. Chłopak przecież bywał w Neverlandzie to kontakt z Majkiem (w razie czego) miał. Wiem, że mówimy o tym, ze Majkel nie zapisał go w testamencie, wszedzie mówi się, że zapisał kasę "dzieciom", ale czy gdzieś jest udostępniony jego testament, żeby można było stwierdzić, że te dzieci to tylko Prince, Paris i Blanket? ![]() to takie moje małe dywagacje ![]() http://www.youtube.com/watch?v=XFc7nh9bvtw już nawet powstają filmiki o tym
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja do tego całego kOmara podchodze z duzym dystansem. Już nawte nei chodzi o to czy se puknąl jakąś Norweżkę czy nie. Ale bardzo ciekawe jest to, że wychodzi to dopiero teraz. Jakoś nei wydaje mi się, żeby Majk miał w dupie własnego syna. A jeżeli to był Jego syn to wydaje mi się, ze wyszłoby to dużo wcześniej. Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-07-24 o 18:07 |
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#769 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahCytat:
nawet jakby skonczyło sie dzieckiem ba! to by bylo błogosławieństwoAle wiecie co pomyślałam że jeśli on rzeczywiście....to można by powiedziec ze bylby wtedy jedynym Jego biologicznym dzieckiem teoretyzując oczywiściebo to że Jego dzieci nie są Jego biologicznymi...tego nie wiemy |
||
|
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nikt Cię nie wyrzuci! ![]() Gdzie ty widzisz tego zeza? ![]() Ammando witaj w naszym gronie
|
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=17444 Wiem, że to zasrane, szmatławe tmz...ale jeżeli to prawda...ja naprawdę nie ręcze za siebie, jak pewnie miliony ludzi na świecie
|
|
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- hm, to ciekawe za co wściekł się na mnie, że u mnie była burza, która pozbawiła mnie prądu na 20 godzin ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- a tak w ogóle to Omer twierdzi, że jest synem Michaela, czy przypuszcza? Bo jego matka to chyba powinna być pewna tej kwestii? no chyba, ze to takie rozrzutne babsko było
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Prawe oko patrzy bardziej do przodu a lewe patrzy w prawą strone, w kierunku nosa
![]() Do mnie też idzie chyba burza
|
|
|
|
#775 | |
|
Przyczajenie
|
Ależ skąd, to jak najbardziej wesołe
![]() Nie, miałam na myśli po prostu, że jednak syn, "nieoficjalny", którego nie wychowywał... Nie wydaje mi się, żeby to było związane z jakimiś miłymi zdarzeniami. Cytat:
Wydaje mi się w sumie możliwe, że ktoś "wykorzystał" jego uzależnienie od leków/narkotyków... |
|
|
|
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że ta rodzinka chce po prostu narobić wokół siebie trochę szumu albo zdobyć kasę.. Edytowane przez brillant Czas edycji: 2009-07-24 o 18:32 |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie raz "pierdło" i poszło gdzieś. Za to leje...Majki chyba płacze, że za mało Go tulimy
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

to do wieczorka, mam nadzieje, ze bedzie mi dane was odwiedzic

Mówcie co chcecie ale tu ten cały (k)Omar jest podobny do Majka.Ma takie same rysy. Policzki, no kuuurde serio 

I znalazłam jakiś wywiad, którego nie widziałam.
.....

no chyba, ze to takie rozrzutne babsko było