|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
W Ziemianskiej sa 2 sala, duza na góze, a mniejsza na dole. Z tym, ze ta mniejsza jest od strony "restauracji".
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-24 o 14:42 Powód: dopisek |
|
|
|
#4112 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
A propo Tary ponieważ ten watek zaczyna znów się pojawiać a nawet powraca jak bumerang ostatnio pisałam że takie zachowanie i ceny jakie proponuje Pani z Tary są nie do pomyślenia aleeeeeee przezornie wysłałam tam moją mamę ponieważ ja nie miałam jak tego uczynić i Pani spytała z jakich kwiatów chce mieć bukiet i z jakiej ilości. Moja mama powiedziała że z frezji i około 25 - 30 szt. cena jaką Pani podała to 130 zł, wówczas moja mama powiedziała że są takie opinie o Tarze iż ceny są mocno przesadzone Pani oczywiście skomentowało to w taki sposób cytuję " czasem przyszłe Panny Młode wymyślają bardzo nietypowe kwiatki my im mówimy że będzie drogo ale dopiero jak przychodzi do płacenia to są pretensje koniec cytatu do przemyślenie i własnej weryfikacji
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zobaczcie to
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 |
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pomyslałam, ze to dwaj faceci beda brali slub
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
kamila1981 - ceny cenami, każdy powinien się dowiedzieć ile bukiet będzie kosztował i zdecydować się na tańszy lub nie. Ja bym się bardziej martwiła tym, że bukiety NIE BYŁY ŚWIEŻE i co gorsza NIE WYTRZYMAŁY ceremonii.
Ja po tym, co widziałam w sobotę NIE ZAMÓWIŁABYM tam bukietu na pewno.
|
|
#4116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co za tym idzie w perspektywie mogły nie przetrzymać upływu czasu z pewnością i tak nie mogłaby zadziałać postawiona przed faktem dokonanym w ostatniej chwili, ale przynajmniej właścicielka usłyszałaby to i owo... trzeba mieć tupet, żeby jeszcze szacować ten bukiet na cenę z górnej półki
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zmykam do domu
Jestem taka spokojna, ze TZ jest juz na miejscu i bez zadnego pospiechu w koncu sie zobaczymy i spedzimy troszke czasu wiecej![]()
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
To był pan młody dosłownie na chwilę przed ceremonią - nie dziwię się, że nawet nie miał siły na awanturę.
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Gemelli i LAtka, Witajcie na forum
![]() Veroeve, bardzo mi się podobają Twoje sandałki. Ja wpadłam tylko na chwilkę, zaraz jadę z TŻtem na ryby, nie lubie tego, ale ostatnio się mało widywaliśmy a przy okazji się poopalam
|
#4120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja też właśnie się zmagam ze swoim zdrowiem. Jeszcze w czerwcu miałam straszne bóle w nerce,potem przeszło,ale nadal zostały mi dolegliwości ze strony ukl.moczowego.Trwa to juz prawie 2 miesiące,więc w końcu zmobilizowałam się i poszłam zrobić badania.Ciężko jest mi się przemóc,bo ostatnie 3 lata spędzam prawie cały czas u lekarzy i w szpitalach i już mam dosyć.Ciągłe wizyty u onkologów,chirurgów,opera cja itd. Ech Teraz odebrałam wyniki badania moczu i wyszły mi leukocyty 100 a norma jest 0-5,wiec w poniedziałek znowu do lekarza...
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz TZcik przyjdzie
Tak wpadłam na chwilke by zobaczyc co słychac
|
|
|
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Jejku nie moge za Wami nadazyc 2 dni mnie nie bylo i nie moge sie naczytac![]() Jestem tak zabiegana ze szkoda gadac. Wczoraj bylam na przymiarce sukni, jeszcze jest niegotowa i troche sie zdziwilam ze pani mi przyniosla taka...hmmm...trudno to nazwac;/ w kazdym razie to byla jak gdyby spodnia warstwa sukni, a na tym maja doszywac te wszystkie zdobienia. Kolejna przymiarka w srode. Kupilismy tez w kielczech sukienke dla swiadkowej przesliczna i nieoklepana a dzis zalatwilam kwiaciarnie zamowilam wiazanke dla siebie i swiadkowej, kwiaty do butonierek, kwiat do wlosow, przystrojenie auta, 15 wstazeczek do przystrojenia balkonu- za to wszystko..250 zl.!!!!!!!!jestem strasznie zadowolona tam pracuje znajoma mojego taty wiec pewnie troszke opuscila po znajomosci kwiaty bede zamawiac na targowicy tylko powiedzcie mi dokladnie gdzie ta pani stoi z tymi kwiatami bo nie wiem a jutro bede na targu to od razu bym to zalatwila jutro tez moj TZ kupuje gajera jejku przygotowania pelna para aaa fryzjerke tez juz zamowilam znajoma mojej mamy tym razem ma zaklad w milkowie strasznie jestem zadowolona z tego wszystkiego jedyne co psuje mi radosc jest...moja mama im blizej, tym bardziej swiruje czasem nie da sie z nia rozmawiac nic nie dociera do niej klocimy sie czesciej niz kiedykolwiek wczesniej u Was tez tak jest?? lece sie szykowac na probe z zespolem jeszcze do Was zajrze bo mam jeszcze pare stronek do nadrobienia
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-24 o 17:48 |
|
|
|
#4123 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak zwykle nie w temacie - wpadam i wypadam, nawet nie nadazam juz was czytac. Wlasnie jestem w Ostrowcu jeszcze tydzien i postanowilam rozejrzec sie za sukienkami, zobacze czy cos ciekawego jest.
Klara, ja mam zdjecia z gornej sali Ziemianskiej - sama mam tam wesele w przyszlym roku. napisz mi wiadomosc prywatna z mailem to chetnie sie podziele. Akurat sa to zdjecia zrobione tuz przed weselem. bardzo zaluje, ze nie moge zobaczyc waszych zdjec dziewczyny ze slubow, ale nie macie mnie na Nk, moze sie to jednak da nadrobic? Wszystkim nowoposlubionym zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Agula to akurat da się nadrobić
![]() Możesz znaleźć mnie na NK bardzo łatwo - po nazwisku, który jest moim nickiem - zapraszam![]() Ja mam wszystkie dziewczęta to sobie później pozapraszasz resztę i zdjęcia będziesz mogła zobaczyć
|
#4125 |
|
Raczkowanie
|
Klaro
Ja też miałam problem z salą bo robimy małe przyjęcie i jedyny lokal który nie robił z tym problemu to jest Hotel Gromada mają kilka sal na różną ilość gości więc może tam spróbuj |
|
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Przepraszam ze tylko na chwileczkę do Was zaglądam niestety brak czasu ostatnio u mnie nawet na wizaż.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- I oczywiście Witam nowe koleżanki na forum Ania22 bardzo fajny ten filmik z tańcem
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia ta panią łatwo znaleźć na targu tam gdzie są stoiska z kwiatami to tam jest jedna tylko młoda kobieta, ja też jak jej szukałam to sobie myślę jak ja ją znajdę więc poszłam i zobaczyłam jedna młoda osobę i zapytałam o cenę jakiś kwiatków a potem czy robi ślubne bukiety i czy to ona robiła ostatnio bukiet z amarantowych cantedesek (bukiet mehji
) więc ona mówi że tak jutro pójdę podpytać się ile mnie wszystko wyniesie.Ania22 fajne wejście mieli młodzi tak z humorem i na luzie.
|
|
|
|
#4128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do reszty dziewczyn boje sie, ze nie bede w stanie Was poznac. Wiec jezeli macie ochote mnie zaprosic to bedzie mi bardzo milo a znajdziecie mnie w znajomych Agi. Moje inicjaly to AK.
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Już się robi
zaraz wyśle zaproszenie Edit: Aga jeszcze nie przyjęła Twojego zaproszenia więc muszę poczekać
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-24 o 21:46 |
|
|
|
#4130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja też mogę zacytować co pani z Tary mi powiedziała: "12 cantadeskie z przybraniem to będzie 120 zł + 100zł (za to że to bukiet ślubny a te są droższe". Może twoja mama pójść to przekazać. Strach tu teraz cokolwiek pisac ![]() Cytat:
Dziewczyny czy któraś z was byla na Lubiance? Chcielibysmy jechac gdzies z malym nad wode i zastanawiam sie gdzie najlepiej. |
||
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam na Lubiance ale to dawno było ale jak słyszałam to fajnie tam jest
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możecie popatrzeć ![]() Ja zamawiałam razem z tortem u pani Ani Carso ale nie pamiętam ile płaciliśmy za nie.
|
|
#4134 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=mlodaj;13408870]Latka86 a gdzie będziesz miała dokładnie wesele? bo z tych stron co mówisz pochodzi mój tż
Mój ślub i wesele w Rzeczniowie. a skąd jest twój tż? |
|
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
No, nadrobiłam to i owo
![]() I tak kobietki....Oczywiście witam nowe twarze u nas- na pewno dziewczyny nie pożałujecie współpracy z nami Co do Tary tooooo robi się gorącoooooo..... No nic, ja tam nawet nie zachodzę. Bukiet wiem jaki chcę i jest prosty do zrobienia ja drut i nie musi to być Tara. A co do nazwy"ślubny" bukiet, czy "slubna" fryzura- zawsze podnosi cenę extra 100zł. I Zawsze tak bedzie-tak myślę. kasiuni_a Musisz zamawiać?? W Wichrowych Wzgórzach jest taki wymóg dlatego zrezygnowaliśmy( tak mi sie przypomniało )veroeve buciki extra. mlodaj gratuluje Aaaaa....nasze bliźniaki mają się bardzo dobrze. Zostaną w szpitalu jeszcze 3 tyg.-muszą nabrać wagi i są w inkubatorach,więc muszą. Tylko mamuska się niepokoi bo bedzie co dzień przyjeżdżać z mleczkiem dla nich Iwiecie co..... po tym co usłyszałam od niej co sie dzieje w naszym szpitalu to ja sobie akuszerkę wynajme chyba i w domu urodzę :/ poważnie......Ajriska- wszystkiego najjjjjj, niezapomnianego najpiękniejszego dnia w życiu i jak najwspanialszych z niego wspomnień. Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-07-25 o 08:56 |
|
|
|
#4136 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie orientuję się za bardzo, może wszędzie są takie ceny ![]() Cytat:
Chyba muszę się na szybko porozglądać czy gdzieś nie znajde taniej, bo teściowa moja jak usłyszy ile musi zapłacić to sie za głowe złapie |
||
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Ajriska szczęścia i miłości na nowym etapie życia!
Ninuska niestety też coś wiem na temat rodzenia w ostrowieckim szpitalu i nie są to miłe wspomnienia. Trauma na całe zycie. ![]() Elsi już za tydzień twoja kolej wyobraziłam sobie ciebie i będziesz wyglądała zjawiskowo! Ta twoja cudna koronkowa sukienka i cantadeskie Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-25 o 10:41 |
|
|
|
#4138 |
|
Zadomowienie
|
Kurna ale beznadziejna pogoda, czy też deszcz nie przestanie w końcu padać!
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Ajrisko... spełnienia najskrytszych marzeń, radości, szczęścia, codziennego uśmiechu oraz miłości, miłości, miłości... niech ten dzisiejszy dzień na zawsze pozostanie w Waszej pamięci jako najszczęśliwsza chwila
|
#4140 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda beznadziejna faktycznie My też dzisiaj do 2. w nocy gadaliśmy i się wygłupialiśmy bo nie szło spać w tej duchocie Kochanie spało w poprzek ja z głową na jego brzuchu - wyglądaliśmy pewnie komicznie hehe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

ostatnio pisałam że takie zachowanie i ceny jakie proponuje Pani z Tary są nie do pomyślenia aleeeeeee przezornie wysłałam tam moją mamę ponieważ ja nie miałam jak tego uczynić i Pani spytała z jakich kwiatów chce mieć bukiet i z jakiej ilości. Moja mama powiedziała że z frezji i około 25 - 30 szt. cena jaką Pani podała to 130 zł, wówczas moja mama powiedziała że są takie opinie o Tarze iż ceny są mocno przesadzone Pani oczywiście skomentowało to w taki sposób cytuję
się razem od
....

z pewnością i tak nie mogłaby zadziałać postawiona przed faktem dokonanym w ostatniej chwili, ale przynajmniej właścicielka usłyszałaby to i owo...
trzeba mieć tupet, żeby jeszcze szacować ten bukiet na cenę z górnej półki 

MM 

wyobraziłam sobie ciebie i będziesz wyglądała zjawiskowo! Ta twoja cudna koronkowa sukienka i cantadeskie