Żony doskonałe PM2008 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-24, 10:45   #3451
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej!-zdycham, już dawno się tak nie cułam a na serio dużo nie wypiłam (dwa małe piwa + ze trzy kieliszki vodki), chyba to pomieszanie tak na mnie podziałało. Wiem wiem, że się nie miesza ale to przez kolegów mojego braciszka...jeszcze 5,5 godziny...
18 była całkiem fajna, tylko, że my jak dinozaury

Poza tym to mam fazę na kabaczka, już sobie dwa przepisy wydrukowałam i będę pichcić. Ostatnio w ogóle jakoś więcej gotuję. Zrobiłam sama barszcz czerwony i wyszedł mi pyszniutki

1. ja z całą pewnością będę miała zakaz chodzenia na basen jak będę w Twojej sytuacji
2. nie chyba tylko napewno

a tam dinozaury - jeszcze Ci trochę do nich brakuje
a jak wypichcisz to podrzuć sprawdzony przepis

a co do zakazów - dla dzidziusia potem jakoś łatwiej zrezygnować i to nawet z rzeczy, które się uwielbia - uwierz mi
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 12:12   #3452
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Daget super, ze remoncik idzie pelna para tez sie nie moge doczekac az pokazesz nam fory swojego wypasionego mieszkanka
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Daguś super słyszeć o takich postępach w remoncie widzę sporą determinację, teściowa musiała Ci nieźle dokuczyć hihihi cieszę się w każdym razie i trzymam kciuki żeby wszystkie plany się zrealizowały
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Daget dajesz czadu z tym remontem zazdroszcze koncowki... my jestesmy na etapie zalatwiania fachowcow do generalnego remontu...
Dziewczyny!!!! Panele juz leza . Wymylam okno w salonie i w koncu widac przez nie swiat. Jest slicznie powiem nieskromnie. Dzis jade pomalowac oscieznice drzwiowe i parapet. Zastanawiam sie tylko czy na bialo czy na braz .

Tesciowa daje czadu. az moj maz miewa piane na ustach ze zlosci. Dzis rano przyczepila sie ze oddalismy jej zakurzony odkurzacz. Tylko ciekawe kiedy mielismy go wymyc, skoro pedem wrocilismy do domu aby zdarzyc na dworzec mego brata odstawic a po powrcie swiatla nie bylo

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, żebym się zmobilizowała i coś z sobą zrobiła w końcu.
Mowisz i masz

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej
Chętne zapraszam do mojej galerii w profilu "weselnie"- 3 nowe fotki.
Z wesela niestety nie mam więcej. godnych pokazania

U mnie mega nawałnica, a ja siedzę na oparach baterii w lapku
Lasencja jak sie patrzy
U nas tez przeszla nawalnica, zlapala nas na dworcu jak odstawialaismy mego brata do pociagu. W domu nie bylo swiatla wiec mego meza pakowalismy przy swieczkach. Ja znow slomiana wdowa weekendowa gdyz moj slubny na szkoleniu w Mikołajkach w Hotelu Golebiewski

Cytat:
Mąż wyciąga mnie na basen- bo mamy karnet darmowy od mojego brata! A ja oczywiście z nim nie pojadę gdzie taki bekonik na basenie <ten się wścieka naturalnie na mnie>
Normanie jak bym swego meza slyszala, on tez ma ten tekst i nie chce isc ze mna na basen
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ja nie mialam tyle szczescia... mimo prob nie udalo sie uratowac pralki ktora miala juz chyba ze 20 lat...
z perspektywy czasu to i lepiej bo pralka nowa jest NOWA, nie leje, duzo lepiej pierze i dopiero brudy (tamta tylko mielila i mielila i nic) i co teraz wazne jest cicha i nie stacze jak tamta po calej lazience. Do tego jest mniejsza i w lazience jest duzo wiecej miejsca.
To tyle o zaletach pralki
to sie nazywa reklama, tylko nazwy pralki ne podalas . I wiesz za co

Wczoraj myslalam ze padne na przystanku. Stalam i czekalam na WKD w swpjej nowej seledynowej sukience pot mi po plecach i po nogach strumieniami plynal, wlosy wysoko upiete aby bron Boze nie bylo mi mega goraco i ledwo dawalam rade patrze... A idzie sobie dziewcze z 19 lat moze mialo a ubrane skoropodobne kozaki do pol lydki, czarne rajstopy 20DEN, dzinsowa mini i tunika.... Sauna na wlasne zyczenie az mi jej sie szkoda zrobilo....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 13:44   #3453
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Dzisiaj humorek już lepszy, z synkiem coraz lepiej się dogadujemy, dzięki temu zjadłam normalnie śniadanie, ogarnęłam się, umyłam naczynia, zamiotłam w kuchni i w łazience i nawet zrobiłam obiad czekam na męża jak wróci z pracy, zjemy i pójdziemy z małym na spacer, poza tym pogoda dzisiaj taka nie pewna, nie wiadomo czy to będzie padać czy nie

Cytat:
nie mam ani jednego zdjecia od poczatku ciazy....

Malutka
super z Dawidkiem ok, oby tylko teraz tego paskudztwa niezłapał oj wierze, ze potrafi dac w kosc ale ty jestes taka dzielna kobieta, tyle juz przeszliscie, ze i teraz sobie poradzisz.... a zmeczenie tonajbardziej naturalna rzecz w takiej sytuacji
ad. 1 może jednak warto zrobić jakieś fotki
ad. 2 już jest ciut lepiej

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
no i Ty też się zamartwiasz z góry na zapas
ciesz się tym, że masz mamę i czerp jak najwiecej cały czas, a nie myśl, ze jej kiedyś nie będzie - to niestety naturalna kolej rzeczy

nawet pracować mi się nie chce , a jak już jestem w pracy to moze bym zrobiła coś pożytecznego, co nie ??
ad. 1 wiedziałaś jak mnie pocieszyć
ad. 2 np posiedzieć na wizażu

Cytat:
Co to się dzieje?

Nie ma naszego kierownika produkcji bo jest na urlopie więc przejęłam część jego obowiązków i jestem troszku zalatana

Mąż wyciąga mnie na basen- bo mamy karnet darmowy od mojego brata! A ja oczywiście z nim nie pojadę gdzie taki bekonik na basenie <ten się wścieka naturalnie na mnie>
ad. 1 ta pogoda ostatnio jest kompletnie nieprzewidywalna
ad. 2 to nic tylko pogratulować awansiku
ad. 3 nie no teraz należy Ci się porządne trzepanie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
bedzie dobrze. Malemu na pewno jest goraco dlatego tak plakusia. Lepiej za dnia niz w nocy.
A Ty sie wyplacz wyrzuc zale i od razu poczujesz sie lepiej
Buzial na poprawe humorku

dzisiaj mam wizyte u gin wiec tradycyjnie prosze wiecie o co
ad. 1 już mi lepiej
ad. 2

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a do tego chyba się przeziębiłam, bo kicham co chwila i głowa mnie boli, siedziałam ostatnie dni w przeciągach, bo taka duchota w firmie była, to teraz mam tego skutki
mam nadzieję, że wykurujesz się przez weekend

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej!-zdycham, już dawno się tak nie cułam a na serio dużo nie wypiłam (dwa małe piwa + ze trzy kieliszki vodki), chyba to pomieszanie tak na mnie podziałało. Wiem wiem, że się nie miesza ale to przez kolegów mojego braciszka...jeszcze 5,5 godziny...
18 była całkiem fajna, tylko, że my jak dinozaury

wrażliwiec się z Ciebie zrobił. Wrażliwcy to bardzo dobrzy ludzie tylko w życiu mają gorzej, znam to
ad. 1 jak ja bym tyle wypiła to też bym padła
ad. 2 normalnie zrobiłam się wrażliwsza niż przed ciążą i w czasie ciąży

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!! Panele juz leza . Wymylam okno w salonie i w koncu widac przez nie swiat. Jest slicznie powiem nieskromnie. Dzis jade pomalowac oscieznice drzwiowe i parapet. Zastanawiam sie tylko czy na bialo czy na braz .

Wczoraj myslalam ze padne na przystanku. Stalam i czekalam na WKD w swpjej nowej seledynowej sukience pot mi po plecach i po nogach strumieniami plynal, wlosy wysoko upiete aby bron Boze nie bylo mi mega goraco i ledwo dawalam rade patrze... A idzie sobie dziewcze z 19 lat moze mialo a ubrane skoropodobne kozaki do pol lydki, czarne rajstopy 20DEN, dzinsowa mini i tunika.... Sauna na wlasne zyczenie az mi jej sie szkoda zrobilo....
ad. 1 czyżby zbliżał się koniec remontu
ad. 2 no to musiał być czadowy widok

dla każdej
Stary 2009-07-24, 14:11   #3454
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Dzisiaj humorek już lepszy, z synkiem coraz lepiej się dogadujemy, dzięki temu zjadłam normalnie śniadanie, ogarnęłam się, umyłam naczynia, zamiotłam w kuchni i w łazience i nawet zrobiłam obiad czekam na męża jak wróci z pracy, zjemy i pójdziemy z małym na spacer, poza tym pogoda dzisiaj taka nie pewna, nie wiadomo czy to będzie padać czy nie

mam nadzieję, że wykurujesz się przez weekend
super, cieszę się, że synuś grzeczniejszy

dzięki , musi przejść

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 14:50   #3455
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka żonki
No i zostalismy sami Kurcze jak sie zegnalam na lotnisku to tak smutno mi sie zrobilo ale tak to juz jest, teraz rodzinke najprawdopodobniej zobacze dopiero na Wielkanoc
A wogole to siostra nam popsula kimputer w domu no i tylko w pracy mam teraz.. nie wiem co z nim nie tak bo jak ona mowila sie wylaczyl i nie da sie go wogole wlaczyc nie wiem moze sie cos tam spalilo

Cytat:

Ostatnio trochę przytyłam (znowu!) i źle mi z tym Kupiłam sobie dzisiaj gazetę z płytą do cwiczeń pilates. Trzymajcie kciuki, żebym się zmobilizowała i coś z sobą zrobiła w końcu.
tez by mi sie przydalo cos zrobic ze soba...

Malutka super ze juz lepiej, kazdy czasami miewa dolki i zle mysli ale odlaniam je od Ciebie

Kasienka nie chrzan, figure masz super - chciala bym wygladac tak jak Ty Ty i bekonik
a fotki zaraz oblukam

Agatko

Kinia i zdroweczka zycze
Stary 2009-07-24, 15:05   #3456
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
super, cieszę się, że synuś grzeczniejszy

dzięki , musi przejść
ad. 1
ad. 2 to jeszcze potrzymam za to

Cytat:
No i zostalismy sami Kurcze jak sie zegnalam na lotnisku to tak smutno mi sie zrobilo ale tak to juz jest, teraz rodzinke najprawdopodobniej zobacze dopiero na Wielkanoc

Malutka super ze juz lepiej, kazdy czasami miewa dolki i zle mysli ale odlaniam je od Ciebie
ad. 1 tak to już jest, że bliscy wyjeżdżają, a człowiek już tęskni
ad. 2 i trzymam za naprawę kompa

Lecę do kuchni, bo niedługo mąż już będzie z pracy i póki mały jeszcze śpi
Stary 2009-07-24, 15:14   #3457
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A wogole to siostra nam popsula kimputer w domu no i tylko w pracy mam teraz.. nie wiem co z nim nie tak bo jak ona mowila sie wylaczyl i nie da sie go wogole wlaczyc nie wiem moze sie cos tam spalilo

Kinia i zdroweczka zycze
dzięki Paulinko
mam nadzieję, że komputer da się jednak naprawić
Cytat:
ad. 2 to jeszcze potrzymam za to

ech, jeszcze tylko godzinę jakoś wytrzymać i weekend

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 19:38   #3458
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej wizazonki

no tak....a za mna to nikt nie tesknil,co????????????? ;(

Agus- cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie boskie psiaki...zwlaszca ten Wasz czyli jednak niebieski
widzialam na allegro ogloszenie...maly kosztowal tyle co bylo podane?? jak tak to nie dziwie sie ze musieliscie brac kredyt hihih
a mam tez pytanko bo wspominalas ze macie jzu klatke dla malego, jakich rozmiarow bralas? bo w sumie nasz tez bedzie podobnej wysokosci i zastanawiam sie czy kupic klatke czy moze na tyle go "wychowam" ze nie bedzie sprawial problemow...
my wybieramy sie jutro i podejmujemy decyzje ktory bedzie nasz nie moge sie doczekac juz!

btw dzis dostalismy 1sza transze na konto! juuupi mozna oddac dlugi....

Monai-ja bylam w Hiszpanii pod koneic wrzesnia w zeszlym roku i pogoda super! padalo tylko ostatniego dnia jak wyjezdzalismy (pewnie plakalo niebo za nami) i plus wyjazdu po sezonie: PLAZA BYLA TYLKO DLA NAS!!!
pogon stolca!! wez cosik na rozwolnienie i bedzie git :d ponoc popicie jablek mlekiem ma taki skutek...sprobuj

Kasienko-jakis taki chudy ten bekon w Twoim wydaniu! ja bym bardziej powiedziala, ze "piers z kuraka" :P nie marudz... a brzuszki robisz normalne czy 6 weidera??

Malutka-Dawidek ok??nie ma objawow swinki?? ucaluj od ciotki

wybaczcie ze nie odpowiadam na wszystkie posty ale mialam zaleglosci i ledwo skonczylam nadrabiac...
a w planach mam na dzis jeszcze zrobienie muffinek na wyjazd mialy byc z malinami ale inteligentnie zapomnialam je kupic... Soff moze masz pozyczyc? beda z wisienkami i czekolada gorzka

buziale dla kazdej z osobna

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 19:46   #3459
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Agus- cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie boskie psiaki...zwlaszca ten Wasz czyli jednak niebieski
widzialam na allegro ogloszenie...maly kosztowal tyle co bylo podane?? jak tak to nie dziwie sie ze musieliscie brac kredyt hihih
a mam tez pytanko bo wspominalas ze macie jzu klatke dla malego, jakich rozmiarow bralas? bo w sumie nasz tez bedzie podobnej wysokosci i zastanawiam sie czy kupic klatke czy moze na tyle go "wychowam" ze nie bedzie sprawial problemow...
my wybieramy sie jutro i podejmujemy decyzje ktory bedzie nasz nie moge sie doczekac juz!
a dziękować
Hehe, nie, nasz nas nie kosztował tyle co podane Taka cena, żeby ludzie nie licytowali ale dzwonili najpierw. Bo kliknąć "kup teraz" może kliknąć ktokolwiek, a ta kumpela byle komu psiaka nie odda
Klatkę wzięliśmy piątkę. Wygoda dla nas i dla psiaka. Jak trzeba będzie wyjść to będzie pewność, że nic nam nie zdewastuje, a i psiaki wbrew powszechnemu mniemaniu bardzo klatki lubią. Co do wychowania - ja bym nie ryzykowała, widziałam już te maluchy w akcji gryzienia Ani się obejrzeć a już coś przeżuwają. No i klatka jest baaaardzo pomocna przy uczeniu czystości

No to daj znać jak wybierzesz Chociaż ja bym się nie zdecydowała tak wcześnie wybierać. Tak naprawdę to u tych szczenioli tej kumpeli dopiero niedawno zaczęło wychodzić jakie mają charakterki, okazało się, że w niektórych przypadkach są całkiem inne niż się hodowczyni spodziewała.

A wrzuce tu jeszcze jedno zdjęcie szczenioli, co prawda naszego na nim nie ma, ale kocham to zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 046i.jpg (34,3 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-07-24 o 20:30
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 20:24   #3460
soffera
Zadomowienie

Czesc Beboki
Wpadam i wypadam bo zaraz Housik leci Maz sie na razie spisuje hihi, wloczylismy sie caly dzien, fryzjer, kawka, wizytacja budowy naszych znajomych itp.

Katey za mna tez nikt nie tesknil, nie martw sie Kochana, nie jestes sama Niestety u mnie malinek dzis brak (byly wczoraj) ale jest arbuz - 1 caly i polowka, pozyczyc moge Zawsze obiecuje sobie muffiny z malinami ale konczy sie na tym ze muffiny robie bez a maliny wcinam na surowo.
Szczesciaro tez bedziesz miec malego dziabaga za niedlugo, ale Ci fajnie....
Nie ma to jak tyle kasy na koncie

Daguś super ze tyle juz do do przodu!! Osobiscie kolor oscieznic mam dopasowany do koloru drzwi.

Kasienka sie usmialam bo mojemu mezowi zawsze mowie to samo gdy chce isc na basen jeszcze nigdy z nim nie bylam
Na pocieche powiem Ci ze przez rok nie napisalam ani zdania mojej pracy mgr. Zebralam materialy na badania to wszystko. Co wiecej nikt z mojej gupy nic nie tknal Tacy jestesmy luzacy bo mamy jeszcze rok czasu a potem bedzie panika Dasz rade tylko cos rusz! Tak w ogole ile Ci jeszcze zostalo bo nie pamietam...

Mili Słonko Ty akurat nie musisz sie nam tlumaczyc. Pamietaj zeby dbac o siebie i Malutką w tym calym zamieszaniu wokol

Gosia tak ekonomiczne picie i taka faza PO?
Przynajmniej jedna rozumie moj klopot urlopowy

Kinia i po chorobie

Agatko pewnie spoznione ale sle

Malutka Ty bekso! Dobrze ze juz Ci przeszlo i wyganiaj te czarne mysli! A kysz kysz!
Sle Ci kissa na jeszcze lepszy humor

Izka moja kuzynka ma takie meble, super sie prezentuja, tak elegancko.

Monai widzisz ledwo powrocilas i stolec sobie poszedl Zazdroszcze kwatucha - czy wy wiecie ze moj maz jeszcze ani jednego mi nie kupil?! FOCH!

Asiuk nie chce Cie straszyc ale ja mam kilka plyt i filmow z cwiczeniami i nie korzystam Postaram sie jednak Cie zmotywowac - do dziela!!! Napisz czy walczysz

Paulinko moze za niedlugo znow ktos Was odwiedzi i jakos zleci Wam do Wielkanocy

Mooonik jestes jeszcze chetna? mam kawke mrozona

Agunia bo normalnie juz mialam zawal z ta cena BOSów Aczkolwiek lepiej dać bardzie realna cene i zrobic aukcje prywatna bo wiele fajnych osob moze odstraszyc ta cena. Ale to tylko moje zdanie
Akurat tez jestem za klatkami bo wiem co moja potrafila zrobic a co dopiero moze zrobic wiekszy pies

Jesli kogos pominelam to wybaczcie - sle Wam za to buziaka- jak tak dalej bede pisac to caly House mnie minie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 20:35   #3461
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Agunia bo normalnie juz mialam zawal z ta cena BOSów Aczkolwiek lepiej dać bardzie realna cene i zrobic aukcje prywatna bo wiele fajnych osob moze odstraszyc ta cena. Ale to tylko moje zdanie
Akurat tez jestem za klatkami bo wiem co moja potrafila zrobic a co dopiero moze zrobic wiekszy pies
no pewnie i by było lepiej, ale allegro ograniczyło tą opcję i teraz takie aukcje może wystawiać tylko allegro lub ich partnerzy, niestety...
Ale jak coś, jakbyście słyszały, że ktoś by chciał psiaczka, to napomnijcie o BOS-ach, trzem maluchom jeszcze szukamy dobrych domków. A warto, bo szczeniole są rewelacyjne!

Stary 2009-07-24, 21:09   #3462
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no pewnie i by było lepiej, ale allegro ograniczyło tą opcję i teraz takie aukcje może wystawiać tylko allegro lub ich partnerzy, niestety...
Ale jak coś, jakbyście słyszały, że ktoś by chciał psiaczka, to napomnijcie o BOS-ach, trzem maluchom jeszcze szukamy dobrych domków. A warto, bo szczeniole są rewelacyjne!
To nie wiedziałam że ograniczyli tą opcje. Rzeczywiscie szkoda...
Sama na takiego BOSika bym sie pokusila ale wiem że nie dałabym rady wiec zostaje mi tylko podziwianie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 21:45   #3463
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

btw dzis dostalismy 1sza transze na konto! juuupi mozna oddac dlugi....

Malutka-Dawidek ok??nie ma objawow swinki?? ucaluj od ciotki

buziale dla kazdej z osobna
ad. 1 ja tęskniłam
ad. 2 za decyzję, pochwal się potem jakiego psiaka wybraliście
ad. 3 no to normalnie trza to
ad. 4 ucałowany i na razie jest oki
ad. 5 dziękuję i oddaję

Cytat:
A wrzuce tu jeszcze jedno zdjęcie szczenioli, co prawda naszego na nim nie ma, ale kocham to zdjęcie
no ja się wcale nie dziwię, że kochasz to zdjęcie

Cytat:
Maz sie na razie spisuje hihi

Katey za mna tez nikt nie tesknil, nie martw sie Kochana, nie jestes sama

Malutka Ty bekso! Dobrze ze juz Ci przeszlo i wyganiaj te czarne mysli! A kysz kysz!
Sle Ci kissa na jeszcze lepszy humor

sle Wam za to buziaka
ad. 1 a spróbowałby tylko nie
ad. 2 oj no dobra za Tobą też tęskniłam
ad. 3 jak mnie czasami dopadną te czarne myśli to deprecha nocna murowana
ad. 4 odwzajemniam
Stary 2009-07-24, 21:59   #3464
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Hejka

ad. 1 czyżby zbliżał się koniec remontu
No to dzis powojowalas. Super ze synus dal mamie wytchnac. Koniec remontu bedzie jak zrobimy lazienke a na to musimy zebrac pieniazkow troche ale jeszcze tydzien dzialania i przeprowadzka
Cytat:
Jak to nie tesknil???? za wypisywanie glupot

Cytat:
Rewelacyjne, a ten ubrudzony wyglada jak moja teraz .... Hymmmm moja wyglada gorzej, utaplala sie we wszystkich kaluzach po drodze a ze zrobilysmy sobie mala przebiezke to brzucho tez ma brudny..... Dobrze ze nie jest biala heheh

Cytat:
Daguś super ze tyle juz do do przodu!! Osobiscie kolor oscieznic mam dopasowany do koloru drzwi.
No to mi dalas zagwozdke bo ja drzwi sciagnelam i schowalam do piwnicy
Stary 2009-07-24, 22:09   #3465
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Rewelacyjne, a ten ubrudzony wyglada jak moja teraz .... Hymmmm moja wyglada gorzej, utaplala sie we wszystkich kaluzach po drodze a ze zrobilysmy sobie mala przebiezke to brzucho tez ma brudny..... Dobrze ze nie jest biala heheh
hehe, no taki urok spacerków po deszczu Ale na szczęście natura białe wyposażyła w genialną sierść - nic nie trzeba robić, czeka się aż brud wyschnie i sam z nich opada. Potem tylko zamieść miejsce gdzie psiak spał i tyle w temacie
W sumie to natura wiedziała co robi, bo druga, nieoficjalna nazwa BOS-ów to psy błotne

Stary 2009-07-24, 22:30   #3466
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
a dziękować
Hehe, nie, nasz nas nie kosztował tyle co podane Taka cena, żeby ludzie nie licytowali ale dzwonili najpierw. Bo kliknąć "kup teraz" może kliknąć ktokolwiek, a ta kumpela byle komu psiaka nie odda
Klatkę wzięliśmy piątkę. Wygoda dla nas i dla psiaka. Jak trzeba będzie wyjść to będzie pewność, że nic nam nie zdewastuje, a i psiaki wbrew powszechnemu mniemaniu bardzo klatki lubią. Co do wychowania - ja bym nie ryzykowała, widziałam już te maluchy w akcji gryzienia Ani się obejrzeć a już coś przeżuwają. No i klatka jest baaaardzo pomocna przy uczeniu czystości

No to daj znać jak wybierzesz Chociaż ja bym się nie zdecydowała tak wcześnie wybierać. Tak naprawdę to u tych szczenioli tej kumpeli dopiero niedawno zaczęło wychodzić jakie mają charakterki, okazało się, że w niektórych przypadkach są całkiem inne niż się hodowczyni spodziewała.

hehe domyslilam sie i pewnie, aukcje sa tylko informacyjne a psiaki trzeba obejrzec na zywo
co do wyboru to wiesz male maja juz ponad 3tygodnie i conieco juz moga pokazac...pozatym jestem w stalym kontakcie z wlascicielka i wypytuje o wszystko babka jest weterynarzem wiec wiem ze psiaki sa i beda zadbane...mamy zamiar odbierac je w ostatni weekend sierpnia i ja ma 2 tyg urlopu
a co do tej klatki to wiem ze wcale nie jest wiezieniem jak niektorzy sadza, naczytalam sie sporo i dlatego tez rozwazam taki zakup, z tym ze problem jest ze potrzebna jest dosc spora i bedziemy kombinowac gdzie taka ustawic..
a piatka tzn jaka???? bo jak szukalam na allegro to podaja wymiary wys/szer/dlugosc?
obecnie doksztalcam sie ksiazka o pozytywnym szkoleniu i mam zamiar takie stosowac malzowi juz zapowiedzialam ze ja jestem osobnik ALFA, on moze byc OMEGA
aaa i jako ze miot jest na literke D to bedzie- DON ARSON

Cytat:
Czesc Beboki
Wpadam i wypadam bo zaraz Housik leci Maz sie na razie spisuje hihi, wloczylismy sie caly dzien, fryzjer, kawka, wizytacja budowy naszych znajomych itp.

Katey za mna tez nikt nie tesknil, nie martw sie Kochana, nie jestes sama Niestety u mnie malinek dzis brak (byly wczoraj) ale jest arbuz - 1 caly i polowka, pozyczyc moge Zawsze obiecuje sobie muffiny z malinami ale konczy sie na tym ze muffiny robie bez a maliny wcinam na surowo.
Szczesciaro tez bedziesz miec malego dziabaga za niedlugo, ale Ci fajnie....
Nie ma to jak tyle kasy na koncie
ehhhh nikt za nami nie teskni....
u mnie juz jedna porcja muffinek z wisniami i czekolada zrobiona a druga jeszcze sie piecze

Cytat:
ad. 1 ja tęskniłam
ad. 2 za decyzję, pochwal się potem jakiego psiaka wybraliście
ad. 3 no to normalnie trza to
ad. 4 ucałowany i na razie jest oki
ad. 5 dziękuję i oddaję

Cytat:
No to dzis powojowalas. Super ze synus dal mamie wytchnac. Koniec remontu bedzie jak zrobimy lazienke a na to musimy zebrac pieniazkow troche ale jeszcze tydzien dzialania i przeprowadzka
Jak to nie tesknil???? za wypisywanie glupot

No to mi dalas zagwozdke bo ja drzwi sciagnelam i schowalam do piwnicy
wklejaj nam fotki Cziki bo wiesz ze my psiary kazda fotke chcemy

mykam spac bo trzeba bedzie wstawac z ranca i ruszamy na podkarpacie

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-24, 22:50   #3467
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hehe domyslilam sie i pewnie, aukcje sa tylko informacyjne a psiaki trzeba obejrzec na zywo
co do wyboru to wiesz male maja juz ponad 3tygodnie i conieco juz moga pokazac...pozatym jestem w stalym kontakcie z wlascicielka i wypytuje o wszystko babka jest weterynarzem wiec wiem ze psiaki sa i beda zadbane...mamy zamiar odbierac je w ostatni weekend sierpnia i ja ma 2 tyg urlopu
a co do tej klatki to wiem ze wcale nie jest wiezieniem jak niektorzy sadza, naczytalam sie sporo i dlatego tez rozwazam taki zakup, z tym ze problem jest ze potrzebna jest dosc spora i bedziemy kombinowac gdzie taka ustawic..
a piatka tzn jaka???? bo jak szukalam na allegro to podaja wymiary wys/szer/dlugosc?
obecnie doksztalcam sie ksiazka o pozytywnym szkoleniu i mam zamiar takie stosowac malzowi juz zapowiedzialam ze ja jestem osobnik ALFA, on moze byc OMEGA
klatka taka jak ta:
http://www.perro.com.pl/sklep_zoolog...x81cm-350.html

co do charakterków powiem Ci tak - testy charakterków szczeniaków robi się dopiero po 6 tyg życia, bo wcześniej to się wszystko baaaardzo dynamicznie zmienia. Sama byłam po 3 tyg najpierw a potem po 6 tyg i powiem Ci, że całkiem co innego. No chyba że już musisz teraz wybrać, bo ktoś może wybrać przed Tobą. Ja miałam ten komfort, że byłam pierwsza w kolejce do psa, a i tak ta kumpela powiedziała, że dopiero po 6 tyg będzie przyporządkowanie.
A co do książek, to ja polecam tą:
http://www.mentis.pl/361162-posluszenstwo-na-co-dzien
świetna książka!
Ah i jeszcze jeden genialny blog o wychowaniu szczeniaka:
http://www.owczarek.pl/zofia/
I ja też będę osobnikiem Alfa Chociaż to i tak pies wybiera, nie my

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-07-24 o 23:07
Stary 2009-07-24, 23:40   #3468
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
no i super, będziecie już na swoim

Cytat:
W sumie to natura wiedziała co robi, bo druga, nieoficjalna nazwa BOS-ów to psy błotne

Cytat:

mykam spac bo trzeba bedzie wstawac z ranca i ruszamy na podkarpacie
ad. 1 Dostojne imię
ad. 2 bezpiecznej podróży

Lecę spać. Miłego weekendu
Stary 2009-07-25, 11:16   #3469
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Słoneczka

Wczoraj miałam do Was jeszcze zajrzeć ale co zaczęłam czytać to coś mi przeszkodziło Najpierw teściowa przylazła, a wieczorem przylazła @ i też energii nie było na pisanie. Ale cieszę się bardzo bo to moja pierwsza @ która jest po normalnej długości czyli 28 dni a poprzednie 3 miałam po 60-70 dniach i musiałam brać tablety i zastrzyki na wywołanie więc może wreszcie coś się unormuje u mnie. Oczywiście brzusio boli jak cholera...

Spotkanie z moją psiapsiółą bardzo się udało Wróciłam po 1 do domu tego mi brakowało -takich babskiego pogadania (oczywiście nie licząc Was ). Był mały problemik z wstaniem w piątek do pracy... i ogólnie cały dzień w pracy ciężko zniosłam. A ty jak na złość nie było upałów już wczoraj tak to bym krócej się męczyła w pracy - bo w czwartek z okazji upałów marszałek zwolnił cały urząd już o 14 do domu

Dziś idę na imprezkę imieninową - ja co prawda imienin nie obchodzę ale moja teściowa- Anna tak i robi taką mega wypas imprezę. A my tak z doskoku - tzn ja Ania, siostra Radka Ania i żona brata małża też Ania Ale to jeszcze nic - wszystkie cztery z teściową na czele mamy to samo nazwisko Czyli są 4 Anny Ż. To się nazywa nosić oryginalne imię

moonik - ale fajny musiał być ten wieczór na Balicach to musi rzeczywiście super wyglądać taka bestia lecąca nad tobą A brzusio juz mam nadzieje ok ?

daguś - wreszcie czuję optymistyczne i radosne odczucia w opisach twojego remontu No a teściowa widzę też przeżywa wasze zbliżające się odejście jak cholera

katarzinko - cóż za wyznanie: "nazywam się Kasia, od grudnia nie pije" Ale przynajmniej później po ciąży i karmieniu będziesz bardzo ekonomicznym "pijącym" -jedna szklaneczka i z głowy

gosia - czyli jednak nie poczułaś się młodziej po tej osiemnastce ? Ja też mam ostatnio fazę na kabaczki - a co ciekawego wyszperałaś w przepisach ? może coś podrzucisz Ja dziś na śniadanko omlecik z kabaczkiem sobie zrobiłam- pychotka

asiuk -trzymam za motywacje do pilates

kasieńka - na weselu wyglądałaś przesłodko Wybaczam że nie piszesz skoro dużo pracki Ale na basen - to cię wyganiam - co to za hasełka bekonowe? Korzystaj bo to najlepszy ruch.

monai - no to cię motywuję do ćwiczeń -jazda ćwiczyć a też myślisz o zapisaniu się na aerobik ? Polecam oczywiście w 100%

agatko - jak tam po wizycie u gina??

kina - na zdrowie

malutka- super że humorek lepszy i synuś coraz bardziej "ułożony"

Paulinka - goście goście i po gościach... tylko komp zepsuty pozostał . A czemu dopiero na wielkanoc się zobaczycie?? Nie wybieracie się wcześniej do Polski w odwiedziny, np na boże narodzenie?

katey-tęskniłyśmy a jak A powiem że nawet jeszcze bardziej jak podrzucisz jakąś muffinką

agunia - ostatnie zdjątko szczeniorków - super

soffi
- no mnie pominęłaś ale masz ode mnie

A to ja pierwsza dziś jestem Lecę odchwaszczać mieszkanie bo syf wszędzie tylko nie wiem na ile mi mój bolący brzuchol pozwoli ...

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-07-25 o 11:20 Powód: ale literówek walnęłam-szok;)
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 13:38   #3470
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka sobotnio

U mnie dzis slonko ciekawe na jak dlugo

Daget jeszcze tydzien i na swoim ale super pewnie juz odliczasz dni, godziny, minuty...

Anusia niestety dopiero na Wielkanoc planujemy... maz nie dostanie urlopu na Boze Narodzenie a poza tym ceny bikletow sa kosmiczne...

Ja dzis caly dzien w pracy - do 19... ale mezus ma weekend off wiec sobie posiedzimy z drineczkiem i poogladamy cosik Fajnie tak znowu miec caly dom dla siebie

Milego dzionka laski
Stary 2009-07-25, 13:47   #3471
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anusia niestety dopiero na Wielkanoc planujemy... maz nie dostanie urlopu na Boze Narodzenie a poza tym ceny bikletow sa kosmiczne...

Ja dzis caly dzien w pracy - do 19... ale mezus ma weekend off wiec sobie posiedzimy z drineczkiem i poogladamy cosik Fajnie tak znowu miec caly dom dla siebie
No to szkoda...
Też mam cały dom dla siebie bo siorka u babci
Stary 2009-07-25, 16:10   #3472
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Ale u nas przed chwilą nadeszła czarna chmura z deszczem a właśnie miałam wyjść z małym na spacer

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
wieczorem przylazła @ i też energii nie było na pisanie. Ale cieszę się bardzo bo to moja pierwsza @ która jest po normalnej długości czyli 28 dni a poprzednie 3 miałam po 60-70 dniach i musiałam brać tablety i zastrzyki na wywołanie więc może wreszcie coś się unormuje u mnie. Oczywiście brzusio boli jak cholera...

Spotkanie z moją psiapsiółą bardzo się udało Wróciłam po 1 do domu tego mi brakowało -takich babskiego pogadania (oczywiście nie licząc Was )

A ty jak na złość nie było upałów już wczoraj tak to bym krócej się męczyła w pracy - bo w czwartek z okazji upałów marszałek zwolnił cały urząd już o 14 do domu

Dziś idę na imprezkę imieninową - ja co prawda imienin nie obchodzę ale moja teściowa- Anna tak i robi taką mega wypas imprezę. A my tak z doskoku - tzn ja Ania, siostra Radka Ania i żona brata małża też Ania Ale to jeszcze nic - wszystkie cztery z teściową na czele mamy to samo nazwisko Czyli są 4 Anny Ż. To się nazywa nosić oryginalne imię

malutka- super że humorek lepszy i synuś coraz bardziej "ułożony"

Lecę odchwaszczać mieszkanie bo syf wszędzie tylko nie wiem na ile mi mój bolący brzuchol pozwoli ...
ad. 1 fajnie, że @ Ci się normują
ad. 2 i że spotkanie się udało
ad. 3 aż pozazdrościć takiego szefa
ad. 4 miłego imprezowania i cóż za zbieg okoliczności
ad. 5
ad. 6 miłego odchwaszczania

Cytat:
miłego odpoczywania z drineczkiem przy boku męża

miłej soboty
Stary 2009-07-25, 18:00   #3473
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej kobitki...ale sie obzarlam.... az wstyd..... ale coz napracowalam sie wiec i zjadlam wiecej hihihi. Parapety pomalowane, kaloryfer rowniez, framugi okien wyczyszczone i okno w kuchni wymyte... uffff......
Cytat:

wklejaj nam fotki Cziki bo wiesz ze my psiary kazda fotke chcemy
No powazne imie . Jasne ze przy najblizszej okazji jakies zdjecie Czikuliny lobuziary wstawie.

Cytat:
Oczywiście brzusio boli jak cholera...

Dziś idę na imprezkę imieninową -

daguś - wreszcie czuję optymistyczne i radosne odczucia w opisach twojego remontu No a teściowa widzę też przeżywa wasze zbliżające się odejście jak cholera
z racji brzuchola, ale najwazniejsze ze sie normuje. A imprezka niezla bedzie tyle Ann w jednym miejscu toc to szok.... A nie myla was????
A no bo ciesze sie jak diabli, moglabym tam juz godzinami siedziec i sprzatac , na razie mam zapal hehehhe. I juz widze mine tesciowej jak mowimy : wyprowadzamy sie

Cytat:
Daget jeszcze tydzien i na swoim ale super pewnie juz odliczasz dni, godziny, minuty...

sobie posiedzimy z drineczkiem i poogladamy cosik Fajnie tak znowu miec caly dom dla siebie
Noooo przyszly weeeknd juz u siebie . We wtorek rano zjezdza znow moj brat ale tym razem z dziewczyna i pomoga nam zrobic przedpokoj
Korzystajcie z samotnosci hehhehe.
Cytat:
Hej
Ale u nas przed chwilą nadeszła czarna chmura z deszczem a właśnie miałam wyjść z małym na spacer
Nooo u mnie tez padalo a ja w najlepsze skakalam po parapecie myjac okno w kuchni

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-07-25 o 18:02
Stary 2009-07-25, 19:37   #3474
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dagecik zapracowana ale szczesliwa
to zeby zapal Ci nie minal

A z chaty wolnej korzystamy juz nie wyobrazam sobie mieszkac z kims (rodzina, znajomi) samemu najlepiej

A Czeko cos sie nie odzywa, czyzby zblizala sie godzina 0

Dobra dziewuszki to do poniedzialku
Milego weekendu, bawcie sie dobrze
Stary 2009-07-25, 21:18   #3475
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej kobitki...ale sie obzarlam.... az wstyd..... ale coz napracowalam sie wiec i zjadlam wiecej hihihi. Parapety pomalowane, kaloryfer rowniez, framugi okien wyczyszczone i okno w kuchni wymyte... uffff......

I juz widze mine tesciowej jak mowimy : wyprowadzamy sie

Nooo u mnie tez padalo a ja w najlepsze skakalam po parapecie myjac okno w kuchni
ad. 1 ja się nie dziwię, żeś padnięta
ad. 2 bezcenna
ad. 3 jak ja uwielbiam jak umyję okna i zaraz pada deszcz

Cytat:
A z chaty wolnej korzystamy juz nie wyobrazam sobie mieszkac z kims (rodzina, znajomi) samemu najlepiej
oj tak, wiem coś o tym, bo przez pół roku mieszkała z nami teściowa
Stary 2009-07-25, 22:45   #3476
Milibili
Zadomowienie

Dobry wieczór!

Uwaga! W końcu mam jakieś zdjęcia ciążowe ale musze poczekać aż mąż kochany przegra mi je na komputer wtedy się pokaże w wersji 2w1.

Katey , Soffi a chcecie? Co to za podejrzenia, że nikt nie tęsknił? Ja Tesknie za Wami wszystkimi zawsze jak nie mam czasu na wizaż

Katey
i jak tam wybór psiaka?

Soffi
dbam, przynajmniej staram się

Cytat:
hehe, no taki urok spacerków po deszczu Ale na szczęście natura białe wyposażyła w genialną sierść - nic nie trzeba robić, czeka się aż brud wyschnie i sam z nich opada. Potem tylko zamieść miejsce gdzie psiak spał i tyle w temacie

natura jest jednak genialna

Cytat:

...
Ja mam Anna na drugie
Jak tam imprezka się udała?

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 23:24   #3477
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
ad. 1 fajnie, że @ Ci się normują
ad. 2 i że spotkanie się udało
ad. 3 aż pozazdrościć takiego szefa
ad. 4 miłego imprezowania i cóż za zbieg okoliczności
ad. 5
ad. 6 miłego odchwaszczania
Odchwaszczanie się nie za bardzo udało bo brzuchol nie pozwolił mi się przemęczać .... na szczęście małżon się zlitował i poodkurzał za mnie oraz posprzątał kuchnię
Cytat:
z racji brzuchola, ale najwazniejsze ze sie normuje. A imprezka niezla bedzie tyle Ann w jednym miejscu toc to szok.... A nie myla was????
A no bo ciesze sie jak diabli, moglabym tam juz godzinami siedziec i sprzatac , na razie mam zapal hehehhe. I juz widze mine tesciowej jak mowimy : wyprowadzamy sie
Raczej nas nie mylą poza tym że raz teściowej ze zwrotu podatku ściągneli kasę za mandaty córki
Nowe mieszkanie -XXXXXX zł, nowe meble - XXX zł, farba do pomalowania mieszkania -XX zł, mina teściowej jak mówicie "wyprowadzamy sie" -> bezcenne
Cytat:
Uwaga! W końcu mam jakieś zdjęcia ciążowe ale musze poczekać aż mąż kochany przegra mi je na komputer wtedy się pokaże w wersji 2w1.

Ja mam Anna na drugie
Jak tam imprezka się udała?
No to nie mogę się doczekać fotki

Imprezka sie udała. Duzo żarełka było, teściowa jednym słowem zaszalała Obżarłam sie jak świnka i jeszcze taki pyszny czekoladowy tort był z owocami troszke oczywiście też popiłam ... Przynajmniej brzucio przestał bolec bo się znieczulił

Zmykam chyba już spać powoli ....
Słodkich snów
Stary 2009-07-25, 23:34   #3478
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwaga! W końcu mam jakieś zdjęcia ciążowe ale musze poczekać aż mąż kochany przegra mi je na komputer wtedy się pokaże w wersji 2w1
no to czekamy

Cytat:
Odchwaszczanie się nie za bardzo udało bo brzuchol nie pozwolił mi się przemęczać .... na szczęście małżon się zlitował i poodkurzał za mnie oraz posprzątał kuchnię

Raczej nas nie mylą poza tym że raz teściowej ze zwrotu podatku ściągneli kasę za mandaty córki

Imprezka sie udała. Duzo żarełka było, teściowa jednym słowem zaszalała Obżarłam sie jak świnka i jeszcze taki pyszny czekoladowy tort był z owocami troszke oczywiście też popiłam ... Przynajmniej brzucio przestał bolec bo się znieczulił
ad. 1 nie no mąż się postarał
ad. 2
ad. 3 z imprezki same pozytywy: sie najadłaś, napiłaś i brzuszek przestał boleć

Zmykam spać. Do juterka
Stary 2009-07-26, 08:58   #3479
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc laseczki

ja juz prawie na wylocie.....dolegliwosci ciazowe juz coraz bardziej daja sie we znaki a raczej oznaki porodu.......ciekawe czy wytrzymam ten tydzien jeszcze
mam nadzieje ze nie bedzie upalow teraz, bo juz jestem dosc spuchnieta i bardziej nie chce

dzisiaj spedzam samotnie dzien bo tż w pracy jak zwykle......aaa oddalam do komisu w koncu moja suknie slubną -mam nadzieje ze sie sprzeda......

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

Czeko oblewam łazienkę zimniastą wodą bo upał straszny

Cytat:

Ostatnio trochę przytyłam (znowu!) i źle mi z tym Kupiłam sobie dzisiaj gazetę z płytą do cwiczeń pilates. Trzymajcie kciuki, żebym się zmobilizowała i coś z sobą zrobiła w końcu.

Cytat:
Hejka wieczorową porą
Synek już dzisiaj był grzeczniejszy, płakał znacznie mniej, ładnie spał i jadł, ale za to ja musiałam sobie popłakać w samotności, a potem mężowi na ramieniu moja mama przyszła do nas dzisiaj z obiadkiem, byłyśmy z małym na spacerku, a potem z nim została, a my pojechaliśmy na zakupy żywieniowe. I tak przed przyjściem mamy się zdołowałam, bo ja nie wiem co bym zrobiła jakbym przez te całe 10 dni mojej mamy nie widziała a potem pomyślałam sobie, co to będzie jak już jej nie będzie na świecie i się popłakałam ogólnie od czasu mojego ślubu, a w szczególności od połowy ciąży to czuję się bardzo związana z mamą, a wcześniej tak nie miałam teraz z humorkiem już ciut lepiej, spokojnie do jutra mi przejdzie.
ja tez czasami mam takie glupie mysli.......

Cytat:

jaki bekonik babo jedna
masz fajna figurke i tyle!!!!

Cytat:
Hejka żonki
o jeny dopiero za rok???
a wy sie do polski nie wybieracie na urlop??

Cytat:
to powiem nieskromnie ja tez Ania

Cytat:

A Czeko cos sie nie odzywa, czyzby zblizala sie godzina 0
jestem .........jeszcze w dwupaku

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 13:45   #3480
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Byliśmy dzisiaj w kościele, msza w intencji zmarłego teścia (powinna być miesiąc wcześniej, ale teściowa za późno się wybrała do kościoła ). Mąż poszedł do pracy na popołudnie, więc na razie siedzę sama z synkiem w domu, gdzieś za 2 godziny przyjdzie do mnie mama, pomóc wykąpać małego, może pójdziemy na mały spacer chociaż pogoda nie zachęca za bardzo

Anusiu dla Ciebie na imieninki

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ja juz prawie na wylocie.....dolegliwosci ciazowe juz coraz bardziej daja sie we znaki a raczej oznaki porodu.......ciekawe czy wytrzymam ten tydzien jeszcze
mam nadzieje ze nie bedzie upalow teraz, bo juz jestem dosc spuchnieta i bardziej nie chce

aaa oddalam do komisu w koncu moja suknie slubną -mam nadzieje ze sie sprzeda......

to powiem nieskromnie ja tez Ania
ad. 1 jeszcze tylko nie cały tydzień
ad. 2 za szybką sprzedaż sukienki
ad. 3 z okazji imienin (jeżeli obchodzisz dzisiaj)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości