|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Rozłączyło mi neta!
no i ryknęłam śmiechem po ostatnim zdaniu ![]() w "in the closet" śpiewa z nim ksieżniczka Stephanie.... Nawet porządne laski na niego leciały ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- w sumie to się nie dziwię - w końcu ja też jestem porządna ---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- A ciekawe czy to Stephanie wydaje z siebie te dźwięki "Ohhh" jak przy sporym "O" |
|
|
|
#992 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Eee jaka księżniczka, o so chosi ?Mycha my wszystkie w tym wątku jesteśmy porządne.... tylko czasami nam coś odbija |
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
No jak jest tekst to pisze Michael Jackson i Princess Stephanie - próbowałam ją zlokalizować - to chyba ta z Monako.
![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Patrz - nawet do Monako Majki sięgnął swoimi długimi paluszkami Takie małe państeweczko. Już jak On chciał to do każdej dziury potrafił trafić zabij mnie |
|
|
|
#994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. In the closet to nie z Naomi było?Majki to wszędzie zajrzy i jeszcze pewnie w tym Monako dzieciaków natrzaskał xDZa co ?Edit: kurde nie załapałam z ta dziurą Edytowane przez 201701090917 Czas edycji: 2009-07-25 o 01:36 |
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Z Naomi to jest w teledysku, ale ona to pewnie tylko "wyglądać" potrafi to musiał śpiewać ze Stephanie
![]() zabij mnie za moje nieczyste myśli ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- A właśnie w "in the closet" to On taki chudziutki i Naomi wydaje się gruba przy nim. Ale i takim patyczkiem bym nie pogardziła, oj nie
|
|
|
|
#996 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa juz łapię
Mycha gdybym ja miała każdego za nieczyste myśli zabijać to bym sama w tym wątku została . Albo nawet i nie, bo siebie też musiałabym zabić ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Majki bardzo chudzutki sie tam wydaje. Fakt on jest szczupły, ale chyba też ten strój daje taki efekt. Aczkolwiek mi to by nie przeszkadzało |
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
To najpierw siebie a potem nas
Ale Majki cwaniak, bo On potrafi być słodziutki jak miód, a jak trzeba to i ogierem i "badem" będzie Leję za to z "Off the wall" bo On ma tam w każdej piosneczce taki słodziutki głosik - dopiero potem się chłopak wyrobił ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#998 |
|
Konto usunięte
|
E no coś czuję, że chcesz mnie wykiwać
Masz racje, kiedy trzeba jest słodki i niewinny a zaraz potem taki bad boy i aż trzeba się hamować przed poślinieniem monitora . Wystarcze porównać chociażby Childhood i You rock my world .Off the wall to jeszcze taki słodki i niewinny Gdzieś go zawsze upchnie, tylko, ze czasami chyba mu trudno |
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
ale że jak?
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Edit: teraz to ja nie zakapowałam z wykiwaniem Chyba już ledwo kontaktuję
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Konto usunięte
|
A tak, że ja najpierw siebie, to was już nie. Później upolujesz następną która tak zrobi i następną aż w końcu zostaniesz jedyna w kolejce do Majka
Zdązyłaś ? Mi tam jeszcze mało Edit:
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to niewyżyte takie dobra - mi też mało, jestem aktualnie na głodzie bjutiful, dziękuję |
|
|
|
|
#1002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No ja mam nadzieję, że mi nie . Ale w razie czego będę uwazała ![]() O prosze do tego co wcześniej wymieniałyśmy musimy jeszcze dodać, że Majk jest zaj*****ym narkotykiem Och nie ma za co
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a w "scream" to On z Janet śpiewa tak?
|
|
|
|
#1004 |
|
Konto usunięte
|
Ehe, z Janet
. Z siostrunią sobie duecik machnęli
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
O Majk jesteś jak narkotyk,
rozpala mnie wyłącznie Twój dotyk tyś mą marihuaną, LSD i kokainą jak mi się nie oddasz będziesz świnią ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- szkoda, ze ta LaToya to jakaś taka nie do życia. ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Mamy już tysiaka w postach na koncie Jak się sprężymy to i za tydzień moze będziemy opijać part IV
|
|
|
|
#1006 |
|
Konto usunięte
|
O nie
Latoya to w ogóle jakaś nietego jest. Ona chyba sądzi, że jest pepkiem świata czy cuś :/ Majki mój - amfetamino! Nie chcę grać z Tobą w domino Wskakuj do wozu i do mnie jedź Jak nie to będze z Ciebie...śledź?? ![]() Coś weny nie mam ![]() Edit: Taa i za tydzień znowu natrzaskamy 18 stron i będziemy zbierać baty od tych których nie było Edytowane przez 201701090917 Czas edycji: 2009-07-25 o 02:22 |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Jak my Go tak szantażować będziemy to nigdy chłopak do nas nie zawita
![]() A byłby teraz niezły trójkącik Mozesz sobie tylko pamarzyć Mike.
|
|
|
|
#1008 |
|
Konto usunięte
|
Biedny Majk pewnie mu się smutno zrobiło... Ja Go mogę teraz pocieszyć
. Niech wpada szybko to coś zaradzę |
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
O. Mam black or white
![]() zaraz ktoś do mnie z domowników zapewne zawita i się popuka w głowę, czemu nie śpię A ja mu powiem:" Toż to ja Majkowi przeznaczona, nigdy go nie zostawię ja - żona" ![]() podoba mi się tekst : "I'm not going to spend my life being a color" ---------- Dopisano o 02:31 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- pobawisz się z nim super soakerami? fak, chyba wypada iść spać. Czy nie wypada? |
|
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
Mycha wysłaliby Cię jak najszybciej do psychologa
Pobawię się z nim czym tylko zechce Kurcze chyba jednak przydałoby się trochę zdrzemnąć ![]() ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ---------- A tekst dający do myślenia. Szkoda, że sens nie dotarł do tych ktorzy wieszali na nim psy
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, szkoda.
No to dobranoc Madzia. Dziękuję za miłą konwersejszyn
|
|
|
|
#1012 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie...troche głupie
![]() Włacha, ze będziemy ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj zagłębiając się w album oczywiście sie poryczałam. Piękne rzeczy sa tam napisane |
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek Majkelki
Cos tu wczoraj mało natrzaskane zostało,Majki sie wkurzy jak tak dalej pojdzie i bedzie lanieBtw ja sie juz moge nadstawic
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czas dobry na wszystko. Lepiej już było- teraz będzie inaczej. Tak myślę.
![]() Czy będziemy tu za rok? Może być różnie. Czy będziemy tu, czy nie- to nieważne. Istotne jest, czy pamięć o Nim przetrwa a to zależy tylko od nas, nie od tego, czy będziemy tu o tym pisać. Cytat:
Ciekawostką jest to, że na początku "In The Closet" było zaplanowane jako duet Michaela z Madonną. W wywiadzie z 1992 roku Madonna powiedziała, że przygotowała nawet propozycje tekstu tej piosenki. Michealowi nie spodobał się tekst, ocenił go jako zbyt prowokujący i Madonna wycofała się z projektu. Tekst Madonny musiał być rzeczywiście wywrotowy- wystarczy sobie przypomnieć, że lata 1990-1993 to były lata największej "ekspresji seksualnych pomysłów" Madonny. Wtedy ukazały się kontrowersyjny teledysk do "Justify my love", wtedy było "Blond Ambition Tour", podczas którego udawała masturbację na scenie, wtedy też wydała album "Erotica", fotoalbum z rozbieranymi zdjęciami pt. "Sex" i zagrała w thrillerze erotycznym "Body of Evidence". Musiała nieźle pojechać w tekście, skoro Michael się zgorszył. ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Myślę, że to coś, co naprawdę warto mieć. Książka bez bzdurnych domysłów, bez powtarzania plotek, za to klimatyczna, opisująca pobyt Michaela w Polsce. Ludzie, którzy Mu wtedy towarzyszyli opisują, jak normalnym i przyjacielskim był On człowiekiem. Nie wahają się napisać, że nie byli do Niego pozytywnie nastawieni od samego początku i mają odwagę przyznać, że to się zmieniło zaraz po tym, jak mieli okazję naprawdę Go poznać. Pada wymowne zdanie: "obraz gwiazdora wykreowany przez media nijak nie pasuje do rzeczywistości". |
||
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do książki
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
A co do Omara Bhattiego i rewelacji o tym, że jest synem Mike'a:
http://www.foxnews.com/story/0,2933,133727,00.html In fact, my sources tell me it's not possible that Jackson is Bhatti's father, and that 1996 newspaper reports of Jackson's first meeting the family in front of a Tunis hotel are accurate. One Jackson insider, who was with the singer when he met Bhatti, told me: "I met the mother and the boy with Michael. We were afraid she was stalking him in the hotel lobby. But then we met her, and the boy did his imitation of Michael." Jackson, according to my sources, was so taken with the boy and his family that he "adopted" them. He immediately moved them from their native Norway — the father is Pakistani, the mother Norwegian — to Neverland. Says another Jackson insider: "I'm not surprised Michael says he's the father. It's a fantasy. But these people did not exist in Michael's life before 1996." Streszczając wymowę całego tekstu: nie jest możliwe, by Michael był jego ojcem, bo poznali się w 1996 roku, przed hotelem w Tunisie. Jeden ze współpracowników Mike'a mówi, że nie dziwił się, że Mike określał się jako ojciec Omara, bo zawsze chciał mieć więcej dzieci, niż Joseph. Ale to tylko fantazja, bo ta rodzina nie istniała w życiu Michaela przed rokiem 1996. Potem Mike zatrudnił rodziców Omara- matka była nianią Prince'a Michaela I a ojciec kierowcą. |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
pomyłka
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-25 o 10:33 |
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
A tymczasem:
http://muzyka.onet.pl/129404,0,9,fotonews_detail.html Najchętniej kupowane płyty w Polsce: 1. Michael Jackson - "King Of Pop" 2. Michael Jackson - "Number Ones" 3. Michael Jackson - "Thriller - 25th Anniversary Edition" (...) 6. Michael Jackson - "Dangerous" |
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, Dziewczyny Wiem, ze dziś na wątku będzie pewnie cięzko. Mamy dzisiaj naszą tak jakby pierwszą "rocznicę"... Zwykle obchodzi się właśnie miesiąc, pół roku, rok i kolejne lata. Dlatego Mam propozycję. Chciałabym, abyśmy dzisiaj o godz. 23.26 oddały cześć Michaelowi. Pomyślałam, że o tej godzinie mógłby nasz wątek na chwilę zamilknąć.Na chwilę przed 23.26 mogłybyśmy przerwać nasze rozmowy. Każda z nas wkleiłaby o tej godzinie tylko jednego posta ze zniczem : (*). Myślałam takze o dodanym do postu zdjęciu Majka. Np. Waszym ulbubionym. Ale tylko jednym, aby nie zrobić "bałaganu". Mam nadzieję, że spodoba się Wam ta propozycja. Jeśli tak, pozostanie wówczas kwestia, do której godziny będziemy milczeć: albo przez minutę (do 23.27) lub do 23.30. Osobiście byłabym za 23.30. Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-25 o 10:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

?
xD

. Z siostrunią sobie duecik machnęli

Cos tu wczoraj mało natrzaskane zostało,Majki sie wkurzy jak tak dalej pojdzie i bedzie lanie