|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
wieeeem ale mnie nie bylo wieczorem
dziś na pewno obiecuje ![]() Cytat:
ale musialy bysmy sie zchynchronizowac
|
|
|
|
|
#1022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.Michael Jackson-The King Of Wszystko ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale duchem o tej godzinie będę dokładnie tam, gdzie powinnam. |
|
|
|
|
#1024 |
|
Wtajemniczenie
|
mychamycha cudowny pomysl !!!! ja jeszcze świeczke w oknie postawie,żeby na pewno do Majkiego dotarła
![]() speechless na RMF, pierwszy raz ja slysze na rmf , chyba przez pierwsze 3 tygodnie dzialania radia nigdy jej nie puszczali, przez ostatni tydzien nie wiem bo rzadko bylam w domu
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pomysłu mychy - pomysł świetny. Jeśli tylko będę miała dostęp do Internetu to będę. ![]() EDIT : W końcu tata przyniósł mi ten album. Jest piękny, ale na razie nie mogę przeczytać tego co tam jest, bo się pobeczę.
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-07-25 o 11:59 |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Odszedłeś i w smutku zostawiłeś tak wielu
Odszedłeś i nie ma Cię z nami, Michaelu Lecz my wierzymy, żeś obecny duchem Że czaisz się, chowasz nam tutaj za uchem Że śpiewasz, że tańczysz, że patrzysz i widzisz Naszemu smutkowi się wcale nie dziwisz Że choćbyś zatańczyć pragnął raz jeszcze To tam, gdzie przebywasz, jest Ci lepiej Choć bywałeś krzywdzony i wyśmiewany To zawsze za Tobą stali fani Oni w Ciebie będą wierzyć zawsze Pamięć o Tobie się nigdy nie zatrze |
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś mi dziś smutno
. Pewnie dlatego, ze to już miesiąc od kiedy ... no wiecie. ![]() To tak szybko przeleciało.. i sama nie wiem czy jest lepiej. Słucham Man in the mirror i chce mi się płakać ![]() .
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ode mnie nie będzie seksownych wierszy
Choć taki niż żaden o wiele lepszy Lecz dziś czas nadszedł na chwilę zadumy A przecież my mamy powody do dumy Byłeś Kimś ważnym i tak pozostanie Cokolwiek kiedyś w przyszłości się stanie Będziesz legendą, wzorem, opoką Na dobre i na złe miej baczne oko Wspieraj nas zawsze swoją siłą Jak ten prawdziwy Man In The Mirror Bądź obok, gdy świat się będzie walił A my będziemy spotkania czekali
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-25 o 12:21 |
|
|
|
#1029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje wiersze są wspaniałe
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy te wiersze - wszystkie - są w klubie gdzieś napisane (bo nie zerknęłam tam jeszcze)? Jeśli tak, to wydajemy je. Poważnie Wam mówię. Przecież Wy macie taki talent, o jakim niektórzy marzą (np. ja). Piękne.
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie,
jako ze dzisiaj smutna miesiecznica, zostawiam tylko to: ![]() niech MJ do was przemowi...
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-07-25 o 12:41 |
|
|
|
#1032 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak... mały Mikey był niezłym psotnikiem. Uwielbiał przezywać swoje rodzeństwo. Na LaToyę mówił Full Moon, bo była pyzata, na Janet- Dunk, skrót od dunkey czyli osioł, a na Jermaine’a- Pan Pryszczyk
Innym psikusem było przeszkadzanie im w trakcie zabawy. Gdy rodzeństwo grało w szachy mały Michael w środku partii wpadał do pokoju, porywał czyjegoś hetmana i uciekał zachłystując się śmiechem!/usmiech. W późniejszych czasach uwielbiał robić żarty LaToyi. Jego ulubiony numer to podkładanie jej na poduszkę sztucznych pająków )) Gdy LaToya umierała ze strachu, Michael umierał ze śmiechuCzyżby La toya sie za to teraz mściła..... W czasie wielkich sukcesów Jackson 5 mały Mikey powiedział do dziennikarza ze smutkiem w głosie: -„Nie mamy żadnych złotych płyt...” Reporter spojrzał na niego z niedowierzaniem, a Mike wybuchnął śmiechem: -„Bo wszystkie są platynowe! ![]() Podczas tras koncertowych Jackson 5 Michael przebywając w hotelach specjalnie zamawiał przez telefon te dania, których nie było w karcie -„Proszę zieloną kapustę, chleb kukurydziany i czarną fasolę. Przyślijcie to zaraz.” Potem odkładał słuchawkę i śmiał się. Gdy nikt się nie zjawiał dzwonił jeszcze raz. -”Czekam na moją zieloną kapustę. Nie wierzę ze on by to zrobil...Dla rozładowania napięcia Michael często bywał w popularnym nowojorskim klubie „Studio 54”. Panowała tam specyficzna atmosfera. Ludzie czuli się na tyle nieskrępowani, że nawet uprawiali tam seks! Truman Capote zapamiętał, że Michael gapił się na parę odbywającą w półmroku stosunek Capote powiedział: -„Byliśmy przyzwyczajeni do takich widoków, ale spodziewaliśmy się, że Michael będzie tym całkowicie wstrząśnięty. Tymczasem przyglądał im się tak, jakby byli parą misiów panda w zoo.A to świntuch ![]() A wiecie, że kiedyś Michaelowi na koncercie... pękły spodnie w kroku? Serio! Było to na trasie „HIStory”, 15 czerwca 1997 roku w Gelsenkirchen podczas utworu „Beat It” Pod pęknięciem było widać Michaelowi białe slipki ![]() czemu tego nie widziałam? ale to zabawne w sumie musialo byc![]() Ja postanowilam powspominac go na wesoło,pewnie wiekszosc z was to czytala,ale warto wlasnie dzis znów przypomniec sobie jakim byl cudownym człowiekiem ![]() Chociaz powiem szczerze że pisze to przez łzy...
Edytowane przez kasica123 Czas edycji: 2009-07-25 o 12:52 |
|
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się Dziewczyny, że pomysł przeszedł. No to milczymy od 23.26 do 23.30.
ania piękne wiersze - wywołały u mnie łzy w oczach, ale dlatego, bo to, co napisałaś jest tak piękne i prawdziwe. ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- A co do synchronizacji to chyba nie powinno być problemu. Chyba każda ma w komputerze zegar i on chyba wskazuje wszędzie tę samą godzinę. No chyba, że się mylę. Lubię Jego zdjęcia właśnie w takim stylu
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-08-03 o 17:20 |
|
|
|
#1036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a znicze kieyd wklejamy? |
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
Mycha bardzo dobry pomysł.
Chyba do mnie jeszcze nie dociera, że to już miesiąc. Nie wiem gdzie cały ten czas się podział. |
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki to jest w czerwonej okładce ? masz może jakiś link do niego ?Cytat:
hehe.
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
no to przypominam: Znicze i zdjęcie Majka wklejamy o 23.26. I jest cisza do 23.30. Jak się ktoś pomyli (wiadomo- róznie to z netem bywa) i wklei minutę przed czy po - noł problem.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy któraś z Was ma już numer specjalny Machiny?Cała przyjemność po mojej stronie, uwielbiam przebieranki ![]() Dzisiaj to już w ogóle... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie wiem czy będę obecna, bo idę na imieniny, ale postaram się ![]() Smutno dziś cholera, jeszcze do tego byłam na cmentarzu i nad grobem mi się Majk odezwał (zapomniałam wyłączyć głosu w telefonie ) i mi się przypomniało, że to już miesiąc... ![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze od dziś zaczęłam prowadzić swoją statystykę, tak z ciekawości. Jako, że codziennie budzę się z piosenką Majka w głowie to od dziś będę zapisywać zarówno te, które nucę tuż po obudzeniu, jak i te, które jak kalejdoskop zmieniają się w głowie - tworzę swego rodzaju naturalną playlistę ![]() MIESIĄC BEZKRÓLEWIA. Ciężko mi się pisze, bo łzy zasłaniają mi oczy... Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-07-25 o 13:47 |
|||||
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Okej dziewczyny, ja uciekam, bo jakaś burza nadciąga u mnie. Muszę się 'odłączyć od Internetu' i mam nadzieje,że będę o tej 23:26.
Narazie
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
bleeee niebo placze...
swiat placze Nibylandia placze... Majkel sie usmiecha... ![]() wiec trzy cztery walimy gofry na dziub ![]()
|
#1043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez nie wiem gdzie tn miesiac minal, moj tż mial urodziny 24 .06 i w ten dzien wyjechal a na nastepny dzien ..... i tak jakos ten miesiac czuje sie taka samotna
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Konto usunięte
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13424683]
Ja jeszcze od dziś zaczęłam prowadzić swoją statystykę, tak z ciekawości. Jako, że codziennie budzę się z piosenką Majka w głowie to od dziś będę zapisywać zarówno te, które nucę tuż po obudzeniu, jak i te, które jak kalejdoskop zmieniają się w głowie - tworzę swego rodzaju naturalną playlistę ![]() MIESIĄC BEZKRÓLEWIA. Ciężko mi się pisze, bo łzy zasłaniają mi oczy...[/QUOTE] Ja także codziennie budze się z jakąś Jego piosenką w głowie. Dzisiaj z thrillerem. Strasznie to zabrzmialo. Myślicie, że jeszcze kiedyś pojawi się ktoś taki jak Majk i, że jeszcze kiedyś będziemy nazywać kogoś królem? |
|
|
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się pomysł Mychy
Cytat:
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś z "Girl is mine"
TAKIEGO jak Michael nie będzie. Mogą być jedynie niedoskonali następcy. Michael jest niedoścignionym wzorem Skoro on robił WSZYSTKO, to co jeszcze musiałby zrobić ktoś, by nazwano go następcą Króla Popu? Śpiewać pod wodą? Teraz co najwyżej może być Książę
|
|
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie płakuniaj,tak sobie mysle że on widocznie zostal wybrany przez Boga...I to ze jego ojciec byl jaki był, mialo wielki wpływ na to że Majkel byl tak bardzo wrazliwy na zło tego świata.
|
|||
|
|
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
I'll never let you part
For you're always in my heart. ....chyba sie dzis nie nadaje do niczego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

Potem odkładał słuchawkę i śmiał się. Gdy nikt się nie zjawiał dzwonił jeszcze raz. -”Czekam na moją zieloną kapustę.
Nie wierzę ze on by to zrobil...
czemu tego nie widziałam? ale to zabawne w sumie musialo byc
masz może jakiś link do niego ?

nie płakuniaj,tak sobie mysle że on widocznie zostal wybrany przez Boga...I to ze jego ojciec byl jaki był, mialo wielki wpływ na to że Majkel byl tak bardzo wrazliwy na zło tego świata.