|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cześć
![]() Obawiam się, że chyba nie doceniliby ![]() Cytat:
pewnie weźmiemy imiona albo po prostu Nowożeńcy![]() Cytat:
nie bierz tego do siebie, bo dobrze wyglądasz!Suknia bardzo ładna. Czyżbyś miała wątpliwości co do Carrery? ![]() Cytat:
dlatego nie wyobrażam sobie że miałabym na przykład nie pracować kiedys.Cytat:
Cytat:
a u nas tak dziwnie było bo zaczęło ostro grzmieć, później popadało i tyle zanosiło się, że będzie masakryczna burza a tu proszę, całe szczęście że się tak skończyło.Cytat:
Cytat:
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
tekst wczorajszym mojego TZ: "Kochanie Ty się zastanów bo Ty co tydzień chcesz inna suknię, były już rybki, falbanki itd"
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Współczuje dzisiejszym PM-leje niesamowicie ![]() A pomyśleć że wczoraj było tak pięknie ![]() Muszę się pochwalić że wczoraj rozpoczęłam naukę pływania ![]() Dzisiaj jedziemy do naszej restauracji obczaić czy jest jakieś weselicho, jakieś fotki deko. porobimy.... Może też wybiorę się do naszego Kościoła obczaić ślub jakiś Nie wiem,. bo troszkę mi się nie chce![]() Tymczasem bye bye bo znikam na zmianę image do fryzjera
|
#3514 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
Ale pogoda, w tamtą sobote upał 32 stopnie, a dzisiaj- masakra- leje od rana |
|
|
|
#3515 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja niedawno wstałam. Ale ze mnie leniuch
Teraz zabieram się za porządki i pranie, póki jeszcze jest pogoda![]() A wieczorkiem jedziemy na grila i spotykam się z całym moim kuzynostwem
|
#3516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
już po pracy wkurzyłam się trochę, ale wbijam w to
jeszcze tylko przyszły tydzień i naraniedługa dojdę chyba do bezy ta zakryje moja doopę ![]() 9700.jpg
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-25 o 12:12 |
|
|
|
#3518 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kotki
Dopiero dotarłam na wizaż po zakupach. Lało u mnie pół nocy, aż do teraz, ale fajnie bo się wypogadza, a wieczorem mamy jechać na grilla do chrzestnego. Chyba że będzie lało to odwoła imprezę.
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj teść ma imieniny a jutro teściowa
siedzę teraz u TZ w ogóle mnie wkurzył bo mówię, że idziemy do niego zanieść prezenty i zjemy ciasto (ja i tak bym nie jadła bo jestem na diecie i nie lubie sernika tylko tak po prostu powiedziałam idziemy, zjemy itd), a ten do mnie, że nie będę jeść bo jestem gruba i niedługo sie na kanapie nie zmieszczę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-25 o 13:44 |
|
|
|
#3520 |
|
Adwokat diabła
|
Kasik Ciebie boli doopa od rowerka a mnie od siedzenia 8 h w pracy
![]() szkoda, że on tak do Ciebie powiedział, może to w żartach było?
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie by się przykro zrobiło jakby mi TŻ tak powiedział. No chyba, że to były żarty? Nie no, nie wierzę, aby powiedział tak złośliwie Tydzień temu na chrzcinach zjadłam...kilka kawałków No dobra, może więcej niż kilka hihihi ale co poradzę, że był pyszny (już wiem że na serniki będę jeździć do szwagierki)
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-25 o 14:03 |
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ mi często dogadywał na początku, więc mu powiedziałam, że mi tym przykrość robi, ale nie podziałało. Dopiero jak się zaczęłam odgryzać i też mu pojechałam po jego kompleksach, to się przekonał jakie to "miłe" i później już miałam spokój...
|
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, sorry, ale ten Twój TŻ ma czasem dziwne zachowania, jakiś taki niedelikatny jest. Z resztą, przecież Ty jesteś szczuplutka, nie wiem po co w ogóle Ci ta dieta.
Mi jakby TŻ powiedział coś takiego nawet w żartach to by mi się też przykro zrobiło, bo ja ważę dużo więcej niż Ty, więc ja bym sobie to do serca wzięła, ale mi TŻ nigdy nic takiego nie powie bo wie że i ja mam na tym punkcie kompleks więc nie będzie mnie dobijał, a poza tym jemu się takie " kobiece kształty " podobają, a jak widzi chudziny na ulicy to mówi: "O Boże przecież ona się zaraz przewróci, jak ona brzydko wygląda, same kości, itp itd..." więc jest to dla mnie pocieszające. A jak mówię mu że jestem gruba i musze schudnąć, to mi mówi że wcale nie muszę, bo dla niego jestem w sam raz. Miłe to ale i tak wiem że muszę schudnąć. Czytałam dzisiaj o diecie rozdzielnej. Słyszałyście coś na jej temat?
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A marudzisz mu, że jesteś niezadowolona ze swojego wyglądu? Może woli sam pilnować Twojej diety, żebyś szybciej przestała marudzić
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zasady SB w pigułce: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...67&postcount=7 I cały wątek o tym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ta+south+beach A jest też wątek o tej diecie niełączenia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...eta+rozdzielna A co do TŻ i nadciałka Nie jestem szczupła, ale jemu się taka podobam, bo mi to mówi. Ale wiem, że gdybym miała z 10 kg więcej, to już bym mu się tak bardzo nie podobała. Lubi mieć się do czego przytulić, ale bez skrajonści. Dlatego jak w ciąży przytyję, to TŻ mówi, że on będzie zostawał z noworodkiem, żeby mamusia sobie mogła iść na aerobik czy coś tam i wrócić do formy. Ja i tak obiektywnie mówię, że jestem za gruba i się odchudzam. TŻ chce żebym była zadowolona sama z siebie, ale mówi, żebym nie przesadziła z tym odchudzaniem, bo on nie chce się do kości przytulać (takiej skrajności też nie lubi), a poza tym jak schudnę za dużo, to mi się biust zmniejszy. W zasadzie sama też bym nie chciała, żeby mi się za bardzo zmniejszył ![]() Kubusewa, widziałaś rycerski tort? http://kreatywnycukier.pl/torty/oryg...ylu-rycerskim/ Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-07-25 o 15:35 |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
A my już po naukach na kursie przedmałżeńskim.. jestem zadowolona było przystępnie zrozumiale, miło i bez zbędnej świetobliwości.Ksiądz wyluzowany choć mówił, że głęboko wierzy w to, że my dopiero się poznajemy nie wyklął nikogo że wy młodzi to tylko sex i wyłuzdanie...
Poza wieloma dobrymi radami na sam moment mszy powiedział jedną ważną rzecz: Na spowiedzi przedślubnej ksiądz nie ma prawa Wam nie dać rozgrzeszenia. Piszę o tym dlatego, że swego czasu od koleżanki usłyszałam, że jakiejś jej znajomej ksiądz nie dał rozgrzeszenia bo powiedziała na spowiedzi, że mieszka z narzeczonym przed ślubem. Ksiądz podobno piany złapał i prawie ją z teog konfesjonału wykopał.. a parafia prowadzona przez kapucynów.. Niby młode chłopaki ale jednak trafił się jakiś jeden nadgorliwy ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Kasia co do TZ i jego czepiania się do Twojego brzucha to po pierwsze widze, że na prawdę po milionkroć jesteś przewrażliwiona i każde jego choćby najmniejsze czepnięcie się Ciebie już uważasz za stwierdzenie z wielkim fochem.. ok to prawda nie było mnie przy tym i nie wiem jak to zabrzmiało, ale ponieważ ja widze swój brzuch i widzę jak mój T reaguje to CI powiem, że chyba jednak wyolbrzymiasz to wszystko.. A jeśli naal uważasz że ja się nie znam i tak dalej, że się na Ciebie uwzięłam czy tam cokolwiek innego mi zawsze mówisz w takich okazjach to ja Ci proponuję jedno: powiedz Tadziowi: jak CI isę mój brzuch nie podoba to znajdź sobie inną która ma idealny brzuch a od mojego się odwal. Musisz jemu pokazać, że Tobie samej jest dobrze z tym brzuchem takim jaki on jest bo uwierz mi wcale nie masz za dużego.. to że masz jedno czy dwa zdjęcia z chwili gdy akurat jesteście na spacerze po jakimś wiekszym posiłku i no nadął Ci się brzuch czy coś to wcale nie oznacza , że masz bambaryło jak stąd do chin i z powrotem. Powiedziałam CI cośna PW i w tym wypadku teżto się sprawdza. Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-25 o 15:48 |
|
|
|
|
#3529 |
|
Konto usunięte
|
Wróciliśmy właśnie z zakupów
TŻ ma w końcu nowe okularki. Ja na nowe nie mam pieniążków, a poza tym wszystkie za duże![]() A mój TŻ się cieszy, jak widzi, że mi na przykład trochę tłuszczyku doszło na nogach... I że dobrze, że tyję
|
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie o tłuszczyku itp., Ja schudłam(chociaż poza aktywniejszym trybem życia nie stosowałam diet, bo w sumie nie są mi potrzebne chyba) co też zostało zauważoną przez rodzinkę, więc super.
Ale jakby mi mówiono że coś z moim ciałkiem nie tak to by mnie to mobilizowało do zmiany wagi na mniejszą a nie odwrotnie.. Czasami takie rady ludzi z boku nie mają złego podtekstu( oczywiście wiele zależy też od tego czy ktoś tego nie mówi tak wrednie ).Teraz chyba się wkręce w to pływanie, podobno świetnie wpływa na sylwetkę ![]() Jestem po zmianie ![]() Byliśmy na sali z TŻ i nie wiem czy będę się bawić w załatwianie dekoratorki, bo sala była tylko z delikatną dekoracją ubrana (do wynajęcia za opłatą jakiś 200zł chyba od restauracj)i i wyglądało to ładnie, zero balonów na sali-tak jak chce ![]() Jedynie kwiaty bym dała żywe na stoły i ew. kule kwiatowe na sufit(ale to niekoniecznie) i tyle
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-07-25 o 16:49 Powód: dopis |
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
na naszej sali jest juz po remoncie
ja chcę już ślub-dzisiaj mam parcie na wesele
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-25 o 16:55 |
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też nie będzie balonów - ani jednego!!!
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Kasia, a nadal chcesz na zielono, tak jak kiedyś pokazywałaś, czy zmieniła Ci się koncepcja? |
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Acha. My też bez udziwnień, bo też sala nie wymaga specjalnych dekoracji. Tylko pomyślimy nad kolorem obrusów.
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
u nas będą białe
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh się rozmarzyłamTZ mnie przeprosił-jego szczęście
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh rozmarzyłam się a tu jeszcze 392 dni
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie 420
|
#3539 |
|
Adwokat diabła
|
Mi też, u mnie dziś 1 rok i 12 dni
![]() Wiecie co, dziś mam cholerne parcie na słodkie, aż muszę sobie coś kupić... ale co? czekolada z orzechami i to tymi całymi
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
znów jechał orszak slubny pod moim domkiem
nawet wiem kto to![]() dzisiaj mam moc ślubną i szukam sukni ta z kokardą podoba się mi i TZ-owi chociaż nie wiem jak wygląda materiał na żywo
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-25 o 18:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

smutno mi, nie jestem aż takim sumoszem noszę rozmiar 38 czasem 36-wkurzyła mnie

Teraz zabieram się za porządki i pranie, póki jeszcze jest pogoda

siedzę teraz u TZ
szkoda, że on tak do Ciebie powiedział, może to w żartach było?

ja chcę już ślub-dzisiaj mam parcie na wesele
ehhh się rozmarzyłam