Michaelowa Nibylandia III - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-25, 16:09   #1111
donay
Zadomowienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia III

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Autograf już w klubie- właśnie wyczerpałam limit.

No i dostałam jeszcze sześć cudownych kubeczków- od ukochanej przyjaciółki i Jej TŻta- sami wybierali zdjęcia Mike'a do naniesienia na kubki. I na każdym z nich jest dedykacja- od nich dla mnie.
Jestem w szoku.
Kubki na fotach 3-5. Foty takie sobie, bo strzelane komórką.
jakie piekne prezenty!!

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
wlasnie a gdzie bylyscie kiedy sie dowiedzialyscie??? moze jak sie wygadamy to bedzie nam dzis lżej.
ja sie dowiedzialam juz w nocy, poszlam wczesnie spac bo w piatek rano mialam isc do pracy, polozylam sie juz kolo 22, ale nie moglam zasnac, krecilam sie z boku na bok, czulam straszny niepokoj, czesto jak nie moge zasnac wlaczam sobie tv, zeby mnie glosy ululały a teraz zrobilam cos czego nie robie. wstalam i zebralam sie zeby podlaczyc komputer i i nternet, zupelnie nie wiem po co, przeciez wiedzialam, ze tym podlaczaniem tylko wybiję sie ze snu. kiedy wlaczylam komputer nie weszlam na moje ulubione strony tylko na wp.pl czego NIGDY absulutnie nigdy nie robie. mignęlo mi czarnobiale zdjecie, myslalam, ze to wspomnienie o Farrah ... a to był Michael. zatkalo mnie, zamurowalo kompletnie, nie moglam oddychac, ale nie plakalam, mialam nadzieje ze to obrzydliwy zart, bylo troche po polnocy, wlaczylam CNN i juz wiedzialam, ze to nie zart.Bylam sama w moim mieszkaniu, wszyscy znajomi, rodzina juz spali i wiedzialam ze dowiedza sie dopiero rano a ja bylam z tym zupelnie sama, cala noc ogladalam CNN, kolo 2 w nocy cos we mnie pęklo bo chyba do mnie dotarlo i zaczelam plakac, czekalam tylko az nadjedzie 7 rano i bede mogla zadzwonic do mamy, bo tez jest wielka fanka Majka i wiedzialam, ze musze sie wygadac i przestac byc z tym sama. nie spalam ani minutki, zaczelo świtac i ja wiedzialam, ze dla wiekszosci Polakow za chwile zacznie sie "dzien w ktorym umarł Michael Jackson" wiecie, ze ja sie balam, ze za chwile bedzie koniec świata, przysiegam balam sie ze za chwile cos gruchnie i koniec...ale nic sie nie stalo, ale wiem, ze milionom ludzi świat na chwile stanąl w miejscu, tak jak mi. dziwny byl ten piatek po nieprzespanej nocy, wszystko toczylo sie do przodu a ja chcialam krzyczec, ze to nie fair, ze wszystko toczy sie dalej...a co bylo dalje to juz wiecie, bo potem trafilam na wątek Nibylandiowy i bylo juz lżej
ehhh

Ja wstałam rano włączyłam gg i moj ex (od ktorego zarazilam sie miłością do Majka) miał opis "thriller no more"
z początku nie skojarzyłam o co chodzi.....dopiero potem jak zaczęłam przeglądać neta z początku chyba nie uwierzyłam zadzoniłam tylko do mamy czy słyszała w pracy też zagadnęłam temat do koleżanek ale wszyscy kwitowali tylko "tak słyszalam.." dopiero pozniej tak to do mnie wszystko dotarło

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon
donay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:13   #1112
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:14   #1113
anka1709
Zakorzenienie

Słuchajcie- głupie pytanie mam: czy limit na zdjęcia dodawane do profilu/klubu odnawia się jakoś co miesiąc, czy może jest stały i żeby dodać coś nowego trzeba usunąć te zdjęcia, które się już załadowało?
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:15   #1114
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

http://www.youtube.com/watch?v=dMmhI...eature=related

MJ przemowil....

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:16   #1115
anka1709
Zakorzenienie

Wyświetla mi się: "Nie można wyświetlić oryginalnych polecanych filmów wideo dla tego kanału z powodu ograniczeń dotyczących wieku lub lokalizacji."

Stary 2009-07-25, 16:17   #1116
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

smutno sie zrobilo wiec oczywiscie, wlaczylam sobie jeden z moich ulubionych polepszaczy humoru...making of "stranger In Moscow" glownie dlatego, ze piekielnie seksowny Majki + obcisly podkoszulek + czarny plaszcz+ deszcz daja mieszanke wybuchową
2:58 bekowy moment, caly Majki i musze sie przyznac, ze widze to po raz pierwszy
http://www.youtube.com/watch?v=-xsXF...eature=related

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:20   #1117
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
smutno sie zrobilo wiec oczywiscie, wlaczylam sobie jeden z moich ulubionych polepszaczy humoru...making of "stranger In Moscow" glownie dlatego, ze piekielnie seksowny Majki + obcisly podkoszulek + czarny plaszcz+ deszcz daja mieszanke wybuchową
2:58 bekowy moment, caly Majki i musze sie przyznac, ze widze to po raz pierwszy
http://www.youtube.com/watch?v=-xsXF...eature=related
Uwielbiam to wideo. Majkel jest przecudowny!

2.58. Doobre.
Stary 2009-07-25, 16:26   #1118
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Mi też smutno, dlatego idę się odmóżdżyć z "Friendsami"
Do zobaczenia wieczorkiem
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:26   #1119
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Piosenka Heal the world i komentować nie trzeba. (Który to rok?)

2.19, jaki uśmiech, padam!

Edytowane przez biedronka91
Czas edycji: 2009-07-25 o 16:29
biedronka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:29   #1120
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

taki byl wlasnie MJ, pomagal jak tylko potrafil... prosil by go zrozumiano, by nie czytano glupot....
dotarlo... po jego smierci oczywiscie nie do wszystkich... ale do wiekszosci..

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 16:31   #1121
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:
kocham ten filmik, Michael tak tu pieknie mowi i te usmiechy bajka

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
taki byl wlasnie MJ, pomagal jak tylko potrafil... prosil by go zrozumiano, by nie czytano glupot....
dotarlo... po jego smierci oczywiscie nie do wszystkich... ale do wiekszosci..
na szczęscie to prawda

Filmik o zaginionej

Stary 2009-07-25, 16:31   #1122
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Piosenka Heal the world i komentować nie trzeba. (Który to rok?)

2.19, jaki uśmiech, padam!
Boski
Możecie mi powiedzieć, który to był rok? Majki wygląda świetnie!

KLIK
Stary 2009-07-25, 16:35   #1123
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anethka Pokaż wiadomość
Boski
Możecie mi powiedzieć, który to był rok? Majki wygląda świetnie!

To było 35th Annual Grammy
Awards- 1993 rok.
Dokładnie 24 luty.

Edytowane przez anka1709
Czas edycji: 2009-07-25 o 16:37
Stary 2009-07-25, 16:40   #1124
Anethka
Zakorzenienie

Cytat:

To było 35th Annual Grammy
Awards- 1993 rok.
Dokładnie 24 luty.
Wielkie dzięki

KLIK
Stary 2009-07-25, 16:45   #1125
anka1709
Zakorzenienie

Niuniuś dostał wtedy 3 statuetki.

Stary 2009-07-25, 17:02   #1126
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Niuniuś dostał wtedy 3 statuetki.
Rzeczywiście, to ta uroczystość. Ach ten Mike.

http://www.tekstowo.pl/piosenka,mich...atzupwitu.html
I od razu banan na twarzy.

http://www.youtube.com/watch?v=-8n3g...layer_embedded
Plecy go później od tego schylania na pewno bolały.

Edytowane przez biedronka91
Czas edycji: 2009-07-25 o 17:04
biedronka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 17:32   #1127
201701090917
Konto usunięte

Cytat:
wlasnie a gdzie bylyscie kiedy sie dowiedzialyscie??? moze jak sie wygadamy to bedzie nam dzis lżej.
ja sie dowiedzialam juz w nocy, poszlam wczesnie spac bo w piatek rano mialam isc do pracy, polozylam sie juz kolo 22, ale nie moglam zasnac, krecilam sie z boku na bok, czulam straszny niepokoj, czesto jak nie moge zasnac wlaczam sobie tv, zeby mnie glosy ululały a teraz zrobilam cos czego nie robie. wstalam i zebralam sie zeby podlaczyc komputer i i nternet, zupelnie nie wiem po co, przeciez wiedzialam, ze tym podlaczaniem tylko wybiję sie ze snu. kiedy wlaczylam komputer nie weszlam na moje ulubione strony tylko na wp.pl czego NIGDY absulutnie nigdy nie robie. mignęlo mi czarnobiale zdjecie, myslalam, ze to wspomnienie o Farrah ... a to był Michael. zatkalo mnie, zamurowalo kompletnie, nie moglam oddychac, ale nie plakalam, mialam nadzieje ze to obrzydliwy zart, bylo troche po polnocy, wlaczylam CNN i juz wiedzialam, ze to nie zart.Bylam sama w moim mieszkaniu, wszyscy znajomi, rodzina juz spali i wiedzialam ze dowiedza sie dopiero rano a ja bylam z tym zupelnie sama, cala noc ogladalam CNN, kolo 2 w nocy cos we mnie pęklo bo chyba do mnie dotarlo i zaczelam plakac, czekalam tylko az nadjedzie 7 rano i bede mogla zadzwonic do mamy, bo tez jest wielka fanka Majka i wiedzialam, ze musze sie wygadac i przestac byc z tym sama. nie spalam ani minutki, zaczelo świtac i ja wiedzialam, ze dla wiekszosci Polakow za chwile zacznie sie "dzien w ktorym umarł Michael Jackson" wiecie, ze ja sie balam, ze za chwile bedzie koniec świata, przysiegam balam sie ze za chwile cos gruchnie i koniec...ale nic sie nie stalo, ale wiem, ze milionom ludzi świat na chwile stanąl w miejscu, tak jak mi. dziwny byl ten piatek po nieprzespanej nocy, wszystko toczylo sie do przodu a ja chcialam krzyczec, ze to nie fair, ze wszystko toczy sie dalej...a co bylo dalje to juz wiecie, bo potem trafilam na wątek Nibylandiowy i bylo juz lżej
Poryczałam się jak to czytałam
Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że bałam sie napisać pierwszego posta w Nibylandii I Bo w ogóle nie znałam Majka, w sensie Jego twórczości (tylko te piosenki, które znali wszyscy itp.). I tak czytałam Wasze posty i myślałam - co ja tam napiszę? że co? Myślałam, że nie zostanę zrozumiana, bo Wy miałyście Majka od początku i sądziłam, ze potraktujecie mnie jak intruza. Ale tak bardzo chciałam się wygadać, napisać właśnie to, co czułam. No i napisałam posta, opisałam dlaczego Jego śmierć wywarła na mnie wrażenie mimo, że nie jestem Jego fanką. I na szczęście nie potępiłyście mnie, zrozumiałyście i bardzo Wam za to dziękuję. Bo musiałam się wygadać i dzięki Wam nie duszę tego w sobie, tylko kiedy muszę - wyrzucam z siebie. Dziękuję Wam za to.
Ja znałam zaledwie kilka piosenek Majki i poznałam je całkiem niedawno. Ale zawsze wiedziałam, że był królem, kimś niesamowitym. Kiedyś kiedy jeszcze nie zdawałam sobie sprawy kim dokładnie był zwiedzałam jakiś zamek i na ścianie wisiały oprawione w ramkę zdjęcia Majka z wizyty. Wtedy zaczęłam sobie uswiadamiać, że na prawdę musi być kimś ważnym. Później słyszałam plotki choć tak naprawdę za bardzo się nim nie interesowałam. Pewnego dnia trafiłam na informacje o bielactwie i uświadomiłam sobie jak strasznie Majk jest krzywdzony. Nie mogę wybaczyć sobie tego, że z Jego twórczością szerzej zapoznałam się dopiero po tym jak nas opuscił. Jest mi strasznie wstyd, że dopiero TO wydarzenie pchnęło mnie do tego.
O tym, że odszedł dowiedziałam się dopiero rano. Zdawałm tego ranka ostatnią częśc ecdla i po powrocie odpaliłam komputer. Czarno - białe zdjęcia... świat stanął na chwię w miejscu. Nie znałam dobrze Jego twórczości, ale wiedziałam, że był kimś niezwykłym... ikona, królem... kimś niepowtarzalnym kimś kto na zawsze zapisał się w historii i, że wraz z nim odeszła czastka naszych czasów. Popłakałam się patrząć na głowną stronę onetu.
Nie sądziłam, że tak to przeżyję. Początkowo myślałam, że nie będzie to miało na mnie wpływu, ale nie mogłam przestać o nim myślec. Słuchałam coraz większej ilości Jego piosenek, świadomiłam sobie, że niektóre z nich poznałam już dużo wcześniej. Dopiero wtedy tak naprawdę zrozumiałam dlaczego Michael Jackson jest tak uwielbiany na całym świecie i dlaczego wiadomość o tym, że już Go nie ma wstrząsnęła całym światem. Zrozumiałam, że jest on jedyny, niepowtarzalny, że Jego muzyka to coś niesamowitego.
W końcu znalazłam wątek na wizażu. Czytałam i w koncu odważyłam się odezwać. I choć jest tu wesoło i staramy się aby wspomnienia o nim były radosne to ja chyba nigdy nie pogodze się z tym jakie On miał życie. Nie wiem też czy zdołam kiedykolwiek przeżyć dzień bez Niego. Póki co nie było dnia żebym o Nim nie myślała.
Cytat:
ja sie dowiedzialam nastepnego dnia... dzien wczesniej zasmucona smiercia farrah... poszlam nynac... nie umialam zasnac, bylam zla ze tyle ludzi przegrywa pieprzona walke z rakiem... moj TZ wstal.. po chwili przylatuje i mowi " ty wiesz co w radiu powiedzieli??? ze michael Jackson nie zyje" no to go objechalam, ze pieprzy gupoty, bo MJ umrzec nie mogl, nie moze i nigdy nie umrze... mialam wstac zaraz by sie upewnic, ale dostalam telefon od przyjaciolki, ze nad ranem zmarl jej ukochany tatus....doslowie padlam.... odetchnelam, ale klucha usiadla mi juz na sercu... takie uczucie ciezkosci na duszy... odpalilam neta w telefonie... przeczytalam naglowek "serce krola popu stanelo" wylaczylam neta, wstalam i otumaniona poszlam zbierac sie do pracy... podczas ktorej nie umialam sie skupic, tam cos we mnie pęklo.... do dzis chodze z peknietym sercem, cos we mnie umarlo w tym dniu..,. za duzo smierci, za duzo zalu.. bylo mi tak strasznie zal... a to uczucie podobne do lęku... całe moje zycie stanelo mi przed oczami... zaczelam szukac sensu wlasnego ja.. i wtedy nadeszla wiara.. cos mi szeptało "nie martw sie, ja przeciez zyje.. zyc bede wieki" wtedy postanowilam tez odezwac sie w Nibylandii.. zaczelam celebrowac jego zycie
I znowu płacz.

Przed chwilą czytałam album czajowskiego i także nad nim plakałam. Majk był niesamowity a to co robił takie szczere....

Edytowane przez 201701090917
Czas edycji: 2009-07-25 o 17:35
201701090917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 17:40   #1128
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Napisane przez madzia256 Pokaż wiadomość
Poryczałam się jak to czytałam

Ja znałam zaledwie kilka piosenek Majki i poznałam je całkiem niedawno. Ale zawsze wiedziałam, że był królem, kimś niesamowitym. Kiedyś kiedy jeszcze nie zdawałam sobie sprawy kim dokładnie był zwiedzałam jakiś zamek i na ścianie wisiały oprawione w ramkę zdjęcia Majka z wizyty. Wtedy zaczęłam sobie uswiadamiać, że na prawdę musi być kimś ważnym. Później słyszałam plotki choć tak naprawdę za bardzo się nim nie interesowałam. Pewnego dnia trafiłam na informacje o bielactwie i uświadomiłam sobie jak strasznie Majk jest krzywdzony. Nie mogę wybaczyć sobie tego, że z Jego twórczością szerzej zapoznałam się dopiero po tym jak nas opuscił. Jest mi strasznie wstyd, że dopiero TO wydarzenie pchnęło mnie do tego.
O tym, że odszedł dowiedziałam się dopiero rano. Zdawałm tego ranka ostatnią częśc ecdla i po powrocie odpaliłam komputer. Czarno - białe zdjęcia... świat stanął na chwię w miejscu. Nie znałam dobrze Jego twórczości, ale wiedziałam, że był kimś niezwykłym... ikona, królem... kimś niepowtarzalnym kimś kto na zawsze zapisał się w historii i, że wraz z nim odeszła czastka naszych czasów. Popłakałam się patrząć na głowną stronę onetu.
Nie sądziłam, że tak to przeżyję. Początkowo myślałam, że nie będzie to miało na mnie wpływu, ale nie mogłam przestać o nim myślec. Słuchałam coraz większej ilości Jego piosenek, świadomiłam sobie, że niektóre z nich poznałam już dużo wcześniej. Dopiero wtedy tak naprawdę zrozumiałam dlaczego Michael Jackson jest tak uwielbiany na całym świecie i dlaczego wiadomość o tym, że już Go nie ma wstrząsnęła całym światem. Zrozumiałam, że jest on jedyny, niepowtarzalny, że Jego muzyka to coś niesamowitego.
W końcu znalazłam wątek na wizażu. Czytałam i w koncu odważyłam się odezwać. I choć jest tu wesoło i staramy się aby wspomnienia o nim były radosne to ja chyba nigdy nie pogodze się z tym jakie On miał życie. Nie wiem też czy zdołam kiedykolwiek przeżyć dzień bez Niego. Póki co nie było dnia żebym o Nim nie myślała.

I znowu płacz.

Przed chwilą czytałam album czajowskiego i także nad nim plakałam. Majk był niesamowity a to co robił takie szczere....

1 podkreślenie - mam dokładnie tak samo... Dzis na razie se odpuszczam i pozwalam sobie sie smucić. Majk mi tu tak pieknie śpiewaaaaaa

2 podkreslenie - ja uważałam, żeby nie zamoczyć, bo szkoda

Ni mówiłam Wam, ale miałam wczoraj 4 (słownie: CZTERY) komary w pokoju...2 zabite zostawiły krew, chyba nie moja jednak, bo nie jestem pogryziona
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 17:50   #1129
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość
Tak naprawdę każda z nas ma inna historię związaną z Majkiem
Prawda A piękne jest to, że choć różnie zaczynałyśmy to teraz łączy nas jedno i to samo: Michael - Jego osoba i twórczość

Cytat:
Jakbym czytała o sobie

Cytat:
Ni mówiłam Wam, ale miałam wczoraj 4 (słownie: CZTERY) komary w pokoju...2 zabite zostawiły krew, chyba nie moja jednak, bo nie jestem pogryziona
Cztery?

Była u mnie przed chwilą burza-nie burza, bo to jakieś takie niemarwe było, z 10 min trwało. Mam nadzieję, że już na dziś limit burz wyczerpany.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 17:57   #1130
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Cztery?
No cztery
Stary 2009-07-25, 18:00   #1131
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:

.... Nie wiem też czy zdołam kiedykolwiek przeżyć dzień bez Niego. Póki co nie było dnia żebym o Nim nie myślała.

na szczęscie nie musisz się tego bać, dzięki muzyce, dzięki wszystkim Jego mądrym slowom i wszystkim wspanialym wspomnieniom , ktore po sobie pozostawil, Majki zawsze bedzie przy Tobie

mam to samo jeszcze nie miewam "niemajkelowych " dni

Filmik o zaginionej

Stary 2009-07-25, 18:01   #1132
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
No cztery
a Ty dwa zabiłaś? Oj na pewno dużo straciłaś
Stary 2009-07-25, 18:10   #1133
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Zabiłam wszystkie Ale 2 pozostawiły po sobie kreeeeew

Ah od tego całego dzisiejszego smuta mnie łeb boli juz
Stary 2009-07-25, 18:19   #1134
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Zabiłam wszystkie Ale 2 pozostawiły po sobie kreeeeew
No wiesz? Straciłaś swoją szansę Juz wiecej jej nie zyskasz

Cytat:
Ah od tego całego dzisiejszego smuta mnie łeb boli juz
Ja zrobiłam ciasto. Będę się obżerać i zajadać słodkim ten dołek. A najchętniej to bym się napiła (albo lekko upiła), tylko nie mam z kim
Stary 2009-07-25, 18:20   #1135
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Ja zrobiłam ciasto. Będę się obżerać i zajadać słodkim ten dołek. A najchętniej to bym się napiła (albo lekko upiła), tylko nie mam z kim
Ja jedyne co mam w domu do picia to jakiś likierek tiramisu...chyba Go dziś rozwalę. Do tego mam czipsy, paluszki, 3 czekolady...
Stary 2009-07-25, 18:32   #1136
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jedyne co mam w domu do picia to jakiś likierek tiramisu...chyba Go dziś rozwalę. Do tego mam czipsy, paluszki, 3 czekolady...
Ja nie lubię sama pić.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

trzecia minuta "they don't care about us" przypomina mi zawsze nagranie z Jego ostanich prób do występów w O2. Widzę tą choreografię, jak Mike i tancerze poruszają się w specjalnie zwolnionym tempie.

Edytowane przez mychamycha
Czas edycji: 2009-07-25 o 18:35
Stary 2009-07-25, 18:38   #1137
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Ja nie lubię sama pić.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

trzecia minuta "they don't care about us" przypomina mi zawsze nagranie z Jego ostanich prób do występów w O2. Widzę tą choreografię, jak Mike i tancerze poruszają się w specjalnie zwolnionym tempie.
To może napijmy się razem!
Raz już było picie on-line, można to powtórzyć
Mam ochotę zalać robaka z kimś, kto mnie rozumie..
Zmyłam się z imienin u wujka..
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 18:40   #1138
brillant
Raczkowanie

Anka jakie to uczucie mieć coś co podpisywał kiedyś sam Michael Jackson? Ale Ci zazdroooooooszczę . A tak nawiasem skąd twój tż to wytrzasnął?

Ja o jego odejściu dowiedziałam się następnego dnia rano. Siostra wpadła mówiąc, że właśnie szwagier do niej dzwonił i mówił, że Michael.. Patrzyłam na nią w otępieniu i nie myśląc odpaliłam kompa. Weszłam na onet i wp i wtedy zaczynało to do mnie powoli docierać. To było coś dziwnego. Coś co było niemożliwe. On był.. zawsze.
To mnie ''wyprało'' z wszelkich emocji. Byłam w szoku. Potem w tv puścili jakieś wspomnienie o Majkelu i wtedy się rozpłakałam. I nie mogłam przestać. Zastanawiałam się czy to nie czasem jakiś sen. Miałam nadzieję, że obudzę się i to okarze się tylko jakimś koszmarem.

Dobrze mieć Was i ten wątek. Fajnie się smutać z Wami. Zawsze raźniej.

Nigdy nie będzie takiego człowieka jak on. Nie chodzi mi tu o to, żeby od razu przekraślać wszystkich innych itp. Bo może zdarzy się człowiek, który zrobi tyle dla sztuki, świata, tyle dla ludzi. Ale nie będzie to już Michael Jackson..
brillant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 18:47   #1139
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13428802]To może napijmy się razem!
Raz już było picie on-line, można to powtórzyć
Mam ochotę zalać robaka z kimś, kto mnie rozumie..
Zmyłam się z imienin u wujka..[/QUOTE]

Picie on-line to zawsze dobre rozwiązanie
Stary 2009-07-25, 18:54   #1140
Konto usunięte

Cytat:
Picie on-line to zawsze dobre rozwiązanie
W takim razie idę przeczesać chatę w poszukiwaniu %
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości