|
|
#1111 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wstałam rano włączyłam gg i moj ex (od ktorego zarazilam sie miłością do Majka) miał opis "thriller no more" z początku nie skojarzyłam o co chodzi.....dopiero potem jak zaczęłam przeglądać neta z początku chyba nie uwierzyłam zadzoniłam tylko do mamy czy słyszała w pracy też zagadnęłam temat do koleżanek ale wszyscy kwitowali tylko "tak słyszalam.." dopiero pozniej tak to do mnie wszystko dotarło
|
||
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie- głupie pytanie mam: czy limit na zdjęcia dodawane do profilu/klubu odnawia się jakoś co miesiąc, czy może jest stały i żeby dodać coś nowego trzeba usunąć te zdjęcia, które się już załadowało?
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=dMmhI...eature=related
MJ przemowil....
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
smutno sie zrobilo wiec oczywiscie, wlaczylam sobie jeden z moich ulubionych polepszaczy humoru...making of "stranger In Moscow" glownie dlatego, ze piekielnie seksowny Majki + obcisly podkoszulek + czarny plaszcz+ deszcz daja mieszanke wybuchową
![]() ![]() 2:58 bekowy moment, caly Majki i musze sie przyznac, ze widze to po raz pierwszy http://www.youtube.com/watch?v=-xsXF...eature=related
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.58. Doobre.
|
|
#1118 |
|
Konto usunięte
|
Mi też smutno, dlatego idę się odmóżdżyć z "Friendsami"
![]() Do zobaczenia wieczorkiem
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.19, jaki uśmiech, padam!
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2009-07-25 o 16:29 |
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
taki byl wlasnie MJ, pomagal jak tylko potrafil... prosil by go zrozumiano, by nie czytano glupot....
dotarlo... po jego smierci oczywiscie nie do wszystkich... ale do wiekszosci..
|
#1121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bajka---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możecie mi powiedzieć, który to był rok? Majki wygląda świetnie! |
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było 35th Annual Grammy Awards- 1993 rok. Dokładnie 24 luty.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-25 o 16:37 |
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniuś dostał wtedy 3 statuetki.
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, to ta uroczystość. Ach ten Mike.
http://www.tekstowo.pl/piosenka,mich...atzupwitu.html I od razu banan na twarzy. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-8n3g...layer_embedded Plecy go później od tego schylania na pewno bolały.
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2009-07-25 o 17:04 |
|
|
|
#1127 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
O tym, że odszedł dowiedziałam się dopiero rano. Zdawałm tego ranka ostatnią częśc ecdla i po powrocie odpaliłam komputer. Czarno - białe zdjęcia... świat stanął na chwię w miejscu. Nie znałam dobrze Jego twórczości, ale wiedziałam, że był kimś niezwykłym... ikona, królem... kimś niepowtarzalnym kimś kto na zawsze zapisał się w historii i, że wraz z nim odeszła czastka naszych czasów. Popłakałam się patrząć na głowną stronę onetu. Nie sądziłam, że tak to przeżyję. Początkowo myślałam, że nie będzie to miało na mnie wpływu, ale nie mogłam przestać o nim myślec. Słuchałam coraz większej ilości Jego piosenek, świadomiłam sobie, że niektóre z nich poznałam już dużo wcześniej. Dopiero wtedy tak naprawdę zrozumiałam dlaczego Michael Jackson jest tak uwielbiany na całym świecie i dlaczego wiadomość o tym, że już Go nie ma wstrząsnęła całym światem. Zrozumiałam, że jest on jedyny, niepowtarzalny, że Jego muzyka to coś niesamowitego. W końcu znalazłam wątek na wizażu. Czytałam i w koncu odważyłam się odezwać. I choć jest tu wesoło i staramy się aby wspomnienia o nim były radosne to ja chyba nigdy nie pogodze się z tym jakie On miał życie. Nie wiem też czy zdołam kiedykolwiek przeżyć dzień bez Niego. Póki co nie było dnia żebym o Nim nie myślała. Cytat:
Przed chwilą czytałam album czajowskiego i także nad nim plakałam. Majk był niesamowity a to co robił takie szczere.... Edytowane przez 201701090917 Czas edycji: 2009-07-25 o 17:35 |
|||
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 podkreślenie - mam dokładnie tak samo... Dzis na razie se odpuszczam i pozwalam sobie sie smucić. Majk mi tu tak pieknie śpiewaaaaaa 2 podkreslenie - ja uważałam, żeby nie zamoczyć, bo szkoda ![]() Ni mówiłam Wam, ale miałam wczoraj 4 (słownie: CZTERY) komary w pokoju...2 zabite zostawiły krew, chyba nie moja jednak, bo nie jestem pogryziona
|
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Prawda
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Była u mnie przed chwilą burza-nie burza, bo to jakieś takie niemarwe było, z 10 min trwało. Mam nadzieję, że już na dziś limit burz wyczerpany. |
||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam to samo
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Zabiłam wszystkie
Ale 2 pozostawiły po sobie kreeeeew Ah od tego całego dzisiejszego smuta mnie łeb boli juz
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz? Straciłaś swoją szansę ![]() Ja zrobiłam ciasto. Będę się obżerać i zajadać słodkim ten dołek. A najchętniej to bym się napiła (albo lekko upiła), tylko nie mam z kim
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- trzecia minuta "they don't care about us" przypomina mi zawsze nagranie z Jego ostanich prób do występów w O2. Widzę tą choreografię, jak Mike i tancerze poruszają się w specjalnie zwolnionym tempie.
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-25 o 18:35 |
|
|
|
|
#1137 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Raz już było picie on-line, można to powtórzyć ![]() Mam ochotę zalać robaka z kimś, kto mnie rozumie.. Zmyłam się z imienin u wujka.. |
||
|
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
Anka
jakie to uczucie mieć coś co podpisywał kiedyś sam Michael Jackson? Ale Ci zazdroooooooszczę . A tak nawiasem skąd twój tż to wytrzasnął? ![]() Ja o jego odejściu dowiedziałam się następnego dnia rano. Siostra wpadła mówiąc, że właśnie szwagier do niej dzwonił i mówił, że Michael.. Patrzyłam na nią w otępieniu i nie myśląc odpaliłam kompa. Weszłam na onet i wp i wtedy zaczynało to do mnie powoli docierać. To było coś dziwnego. Coś co było niemożliwe. On był.. zawsze. To mnie ''wyprało'' z wszelkich emocji. Byłam w szoku. Potem w tv puścili jakieś wspomnienie o Majkelu i wtedy się rozpłakałam. I nie mogłam przestać. Zastanawiałam się czy to nie czasem jakiś sen. Miałam nadzieję, że obudzę się i to okarze się tylko jakimś koszmarem. ![]() Dobrze mieć Was i ten wątek. Fajnie się smutać z Wami. Zawsze raźniej. Nigdy nie będzie takiego człowieka jak on. Nie chodzi mi tu o to, żeby od razu przekraślać wszystkich innych itp. Bo może zdarzy się człowiek, który zrobi tyle dla sztuki, świata, tyle dla ludzi. Ale nie będzie to już Michael Jackson.. |
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13428802]To może napijmy się razem!
![]() Raz już było picie on-line, można to powtórzyć ![]() Mam ochotę zalać robaka z kimś, kto mnie rozumie.. Zmyłam się z imienin u wujka..[/QUOTE] Picie on-line to zawsze dobre rozwiązanie
|
|
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

Ale 2 pozostawiły po sobie kreeeeew