|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VI:)
Cześć laski! Dawno mnie tutaj nie było (jakieś 3 czy 4 dni
) więc co u was nowego??
|
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
heeej EdwardC ; ))).
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
jak Dumbledore umierał to kilka łez poleciaaałoo ale az tak nie płakałaam jak za Cedric'em w książce xdd. a moja przyjaciółka dzisiaj napisała jakby nigdy nic 'co tam?' nie odpisałam. ; pp jestem wredna ^^
|
|
|
#4413 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Jakoś mam za bardzo bujną wyobraźnię i o wiele inaczej sobie wszystko wyobrażam
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
ja kocham piosenki z HP...hmmm
![]() a teraz Wam walne z 2 pytaniami czy jest na forum temat o "czarodziejkach" (serial taki jakby ktoś nie wiedział :P) i czy znacie stronke gdzie były podane piosenki z wszystkich sezonów, bo znalazlam kiedyś a teraz nie widze,nie wiem czy ja jakas lewa jestem czy juz jej nie ma.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#4415 |
|
Zadomowienie
|
Najprościej Ci będzie po prostu znaleźć soundtrack(OST) z serialu, bo takowe też często są wypuszczane, jeśli nie zawsze. A jeśli nie chcesz ściągać całego, to znajdź listę utworów wchodzącą w skład tego sountracku. Wszystko jest przecież w internecie
|
|
|
|
#4416 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czułabym się wtedy jak jakiś odludek, jeśli np. ktoś przede mną stałby z ekipą. ale na szczęście zawsze znajdzie się ktoś, kto ze mną chce iść ; ) w sumie, Dumbledore który się tak poświęcił <3. ale w sumie pierwszy raz był bezradny... biedny <33. ; < jak Zgredek umarł, to ja na początku przestałam czytać i byłam w takim szoku, że siedziałam bez oznak życia. ; ) a dopiero po jakiś kilku minutach w taki ryk wpadłam. ogólnie całe insygnia mam pofalowane. ; d. bo mi się strony od łez takie porobiły ; ) no Volterra jest świetna <3. Cytat:
Cytat:
pamiętam nawet jak po 2 części HP umarł aktor, który grał Dumbka, to też dzika rozpacz była. ; ) jeszcze taka mała byłam i mama mnie uspokoić nie mogła... Cytat:
wszystko bardzo podobnie sobie wyobrażam czytając. ; ) tylko Narcyza w mojej wyobraźni była śliczna, a w filmie wg. mnie jest brzydka ; d.
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłaby uśmiercić Rona, Hermionę albo Harrego. moim skromnym zdaniem ;P Fajnie jesty być pokoleniem Harrego jako pierwszą dostałam trzecią część i miałam jakoś 9/10 lat ![]() chyba zaczne ponownie, ale teraz od pierwszej części. jakoś przebrnę. |
|
|
|
|
#4418 |
|
Zadomowienie
|
Po tym jak uśmierciła właśnie Syriusza, to ja stwierdziłam, że tak pisarka chyba sama nie znała fabuły własnej książki. Najbardziej zabolała mnie jego śmierć, nikogo tak bardzo jak jego. Nadal zbytnio tego kroku nie pojmuję i jakoś chyba nie jestem w stanie. A fakt, śmierć Rona, Hermiony czy Pottera 1000 lepiej bym zniosła, nawet by mnie to nie wzruszyło.
|
|
|
|
#4419 |
|
Zadomowienie
|
W taką ponurą pogodę jak dzisiaj nic nie chce mi się robić. Od rana czytam Zaćmienie, po angielsku xD
Co do HP, to ja jeszcze nie widziałam 6 części, mam zamiar się wybrać, ale kiedy nie wiem...Mam nadzieję,że będzie po angielsku a nie po hiszpańsku, bo lektora nie zniosę... Fancy Rebel - Mam podobne odczucia co do Syriusza...
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
ja za cholendre nie wiem jak zginął Syriusz..
jakimś cudem nie pamiętam NIC z zakonu feniksa (nie czytałam tej częsci,zaczełąm czytać dopiero od ksiecia półkrwi :P)a oglądałam film
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
that's all.
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łatwo mnie wzruszyć. nawet przed chwilą płakałam jak mi kumpelka sen opowiedziała. paranoja, ale to nic ; )) Kamień Filozoficzny <3. mały Harry, Ron i Hermiona <3. pierwsze spotkanie z Dumbledore'm - to już istna magia <3. BELLATRIX <333333333333333. Helena Bonham - Carter <3333333.
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie chwyciłam 'stowarzyszyszenie umarłych poetów' potter musi poczekać w sumie dobrze bo jakoś 2 msc temu skonczyłam partyjke.Helenka jest boska, genialna i cudowna. A jak w filmie paluszki maczał Burton to już w ogóle magia! |
|
|
|
|
#4425 |
|
Zadomowienie
|
a to nie było przypadkiem coś z tym, że on wpadł za jakąś zasłonę? Bo sama jak przeczytałam w książce o śmierci Syriusza to potem jak szalona śmigałam po forach internetowych w tej właśnie sprawie. I były jakieś dywagacje, że inny kolor miało zaklęcie, którym został potraktowany Syriusza.
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skłaniam się ku avada kedavra. zasłona to chyba jakaś nicość, ciała już nie odzyskali. ed. ' Harry zobaczył jak Syriusz uchyla się przed strumniem czerwonego światła i śmieje się szyderczo z Bellatrix. -No, dalej, postaraj sie, przecież potrafisz!- ryknął a jego głos potoczył się echem po kamiennej sali. Drugi promień trafił go prosto w piersi. Śmiech jeszcze nie spełzł z jego twarzy, ale oczy rozwarły się szeroko.' stawiam na zielone.. drugi promień MUSIAŁ być zielony. Dalej nie czytam bo będę płakać.
po prostu Daria The greatest thing you'll ever learn, is just to love and be loved in return. Edytowane przez these-words Czas edycji: 2009-07-25 o 21:05 |
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Daiana.! < 333333333. ; **
gdzie się podziewałas? ;> Owieczko ja też się często wzruszam. czasami chciałabym być silna ale nie potrafie.
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-07-25 o 21:16 |
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
A jakoś przestałam się udzielać na wizażu ot co ^^ a co ciekawego w świecie Zmierzchu? ;> Jakieś trailery nowe albo zdjęcia? ^^
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
kawałki scen z Księżyca w Nowiu; )).
|
|
#4431 |
|
Zadomowienie
|
these-words nie mogę oprzeć się wrażeniu, a nawet pewna jestem tego, że to nie Rowling osiągnęła taki efekt u czytelnika, tylko jego nastawienie do Syriusza. Bo z tego co pamiętam ani sceny ze śmiercią Dumbledore'a ani tej Syriusza nie opisała w taki sposób, aby człowiek faktycznie był w stanie się rozpłakać. Nie wiem czy mój zamysł dobrze ubrałam w slowa
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, gdzie to można znaleźć? ;>
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspomnienia, przemyslenia, pogrzeby.. wtedy robi się smutno. |
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=pOO_0...layer_embedded
tutaj są Daiana ; )).
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-07-25 o 21:53 |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
ja ryczałąm przy HP na pogrzebie Dumbledora i Zgredka :P zwykle płacze przy pogrzebach.W prawdziwym życiu też unikam pogrzebów... okropnie jestem płaczliwa :P
ej a mam takie pytanie bo mnie zastanawia,skąd są te kawalki KWN na YT xD haha,ale w ogóle,śmieszy mnie jak pokazują jakieś laski,widząkogoś sławnego, stają jak wryte w miejscu,rece do góry,oczy zamknięte i przeeeeraźliwy piiisk
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Pat ma badziewne mięśnie xd + dlaczego ona go nie tylko słyszy ale i widzi? xd PS. jej `i guess I am ` nie wychodzi tak dobrze jak Robowi :d ten film to będzie totalna porażka, wygląda tak tandetnie, że bardziej się nie da xd
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
twórcy niestety chcą kuć żelazo póki gorące i zarabiać wielkie pieniądze zamiast pokazać dobrze nakręcony, oddający klimat książki film |
||
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
heej
wyszłam z domu koło 17 i dopiero niedawno wróciłam...obserwowałam;D jutro wyjeżdżam... |
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezłe tło. A do gustu przypadły mi dwa ostatnie. ; ) Ale się temat o HP wkręcił. ![]()
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wiecie co po głębszych przemyśleniach, stwierdziłam,żę gdyby Rowlnig uśmierciła Rona, Hermione albo Harry'ego to książka byłaby świetna (znaczy się jeszcze świetniejsza )Ale dobre zakończenia teżsą potrzebne ![]() Taką mi ochote robicie n ate HP! Poczytałabym, ale nie mam skąd mieć książek Koleżanka wyjechała, ale muszę z kolega pogadać chyba, że z biblioteki bym wypożyczyła Wczoraj byłam na tych chrzcinach! Poprostu brak mi słów to co ksiądz odwalił ![]() wklejam z innego wątku:" z mama i reszta rodziny przyszlismy do kosciola.. polowa gości, przyszła z Oliwiką, bo u nich nocują konczyl sie slub, wychodzila mloda para ok, ale szykowali sie nastepni goscie, my wchodzimy do kosciola a tam kolejna para mloda bedzie slub brala, a gdzie nasz chrzest?! wozek Oliwki stal, ale nikogo wiecej nie bylo no to usiedlismy, ale mial byc sam chrzest, zwykla msza i jeszcze poswiecenie samochodow to pomyslelismy, ze razem zrobi slub z chrztem, ale wychodzi nie ten ksiadz co mial prowadzic, czekamy, ale dalej nie ma nikogo przy tym wozku nagle z zachrystii wychodzi proboszcz ten co mial chrzcic wzial te płatki co sie daje na komunii (zapomniałam jak to ise nazywa^^) stwierdzilysmy, ze chyba chrzi na zachrystii zaraz przyszedl po nas tata Oliwii i mowi, ze juz po chrzcie! ![]() nie ma zadnego zdjecia, nic nawet aktu chrztu ksiadz nie dal!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

) więc co u was nowego??