|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Mam na wymianę następujące podkłady i róże z EDM:
Podkłady: 1. light olive matte ( 1gr, struna) 2. light martian intensive (1gr, struna) 3. linen intensive (1gr, struna) 4. perfect intensive (1gr, struna) 5. perfect matte (0,5 gr, struna) 6. fairly light neutral matte (1gr, struna) Róże: 1. Morning cup (pół sampla) 2. Snuggle (odsypka z biga, nie więcej niż 3 gr) 3. Back To School ( odsypka z biga, nie więcej niż 2 gr) 4. Weekend Getaway (odsypka z biga, nie więcej niż 2 gr) 5. Swimming Pool (odsypka z biga, nie więcej niż 2 gr) 6. Theme Park ( cały big - użyty 3 razy lub odsypki ) 7. Email me (1 gr) Poszukuję różów, bronzerów i podkładów w tonacji podobnej do FLN matte. Kuszenie czymś innym też mile widziane ![]() ![]() Dziękuję za uwagę
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2009-07-25 o 18:33 |
|
|
|
#1262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to chetnie wypropbowalam tez nick nacka, bo jeszcze nigdy go nie mialam. ![]() jesli pasuje to chodz na PW. ![]() Cytat:
bardzo mi zalezy.
|
|
#1263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wykończeniówka STF kaolin powder sunlight - pol sampla przesypane do struny Puder bambusowy - odsypka Może być?
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego soft bronzer i bambusik. ![]() jesli pasuje to zapraszam na PW.
|
|
#1265 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Wiedźmo coś u mnie za :
3. Back To School ( odsypka z biga, nie więcej niż 2 gr) 4. Weekend Getaway (odsypka z biga, nie więcej niż 2 gr) 5. Swimming Pool (odsypka z biga, nie więcej niż 2 gr)
|
#1266 | |
|
Rozeznanie
|
Aktualizacja: Nieaktualne Cytat:
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:26 Powód: aktualizacja:) |
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Pilnie poszukuję pudru ryżowego z CS (Coastal Scents). W zamian mogę odsypać krzemionkę i/lub zinc oxide i/lub sericite. Znajdzie się też co innego w razie czego
|
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
A też bardzo chętnie bym wypróbowała
Ile masz na wymianke i co interesowałoby Cię w zamian?
|
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1271 |
|
A cobra on my left...
|
Moja wymianka:
dokładka EDM: - Volcano Blossom -odsypka - Sandy Fair Intensive (sampel 98%) - odsypka Kaolin Powder Sunlight (z Biga) - odsypka Aussie Perk Me Up (z Biga) - odsypka Sunlight Concealer (z Biga) - Sandy Medium -Original Glo (sampel ok. 60%) Wymienię pędzelek Black on Black Sable Shadow Coastal Scents na Everyday Shadow Brush EDM (mogę dołożyć jakąś odsypkę). Wymienię pełnowymiarowy róż Short Cake (raz wypróbowany) na Apple EDM, Climax /Afterglow SN lub Raspberry Ice JOPPA. Joppa: podkład Lightest #2 formuła Soft Coverage (sampel w słoiczku, użyty 2 razy) podkład Light #2 formuła Soft Coverage (sampel w słoiczku, użyty 2 razy) Aromaleigh: - sample baggie (raz wypróbowana) pigment Pure Hue: Dew (przejrzysty seledynowo- błękitny) - sample baggie (raz wypróbowana) pigment Pirouette EGM: sample baggie korektor "Leena" (bardzo jasny) Coastal Scents: - sampel cienia "Aqua Zone" (turkusowo- modrakowy) Silk Naturals: - odsypka cienia Nekkid (opalizujący różowo- łososiowy) - mała odsypka cienia Fool's Gold (mocno napigmentowana czerń ze złotymi drobinkami) - mała odsypka cienia Amalgam (przezroczysta szarość ze złotymi drobinkami) - sampel Sleep in a Jar- Under Eye Concealer (żółty) (przysłali ok. 1/3 sampla) Niemineralne: - odsypka cienia Ultra Pearl Mania NYX "Green Grass" - odsypka cienia Ultra Pearl Mania NYX "Nude" - odsypka cienia Ultra Pearl Mania NYX "Pearl" - odsypka cienia Ultra Pearl Mania NYX "Oro Pearl" - odsypka maski algowej z aloesem z serii gabinetowej firmy Bielenda Szukam: Pędzelki dooczne EDM: - podkład Light Medium - Intensive, ew. Matte - odsypka cieni: Shady Violets, Casual Friday, Boardwalk, Comfy - korektory Fresh, Morning - odsypki różu: Plum Dust, Sprung!, Wild Vines, Raw Sugar Biochemia Urody: -odsypka pudru perłowego -odsypka pudru diamentowego INNE: - żelowe i kremowe linery (np. Grapevine, Turquoise z Coastal Scents; EGM) - brązery mineralne matowe/ bez mocnego połysku - odsypka cienia MAC "Your Ladyship". _________________________ _________________________ ______
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2009-12-15 o 12:13 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#1272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię:
* nowe, zafoliowane sample podkładów EDM: - Sandy Olive o-glo - Golden Light intensive - Medium Beige Summer o-glo - Cool Peach matte * nowy korektor Pick Me Up Bisque (sample) * pomadka EDM Natural Lip Gloss Butterfly Garden (zdjęta folia dla sprawdzenia koloru, nieużywana) * pełnowymiarowe (big) opakowania podkładów EDM: - Golden Fawn matte (zdjęta jedynie folia ochronna, raz przetestowany) - Fairly Summer intensive (użyty kilka razy dla przetestowania koloru) * odsypki wielkości sampla różu Apple Poszukuję: - pędzelka do korektora lub ewentualnie pędzelka do cieni - próbek/odsypek cieni mineralnych (różne firmy), ewentualnie różów (nie EDM) Zainteresowane proszę o prywatną wiadomość
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz cos u mnie? mam poza watkiem cien mineralny w kolorze zgaszonego khaki. moge pozniej podac nazwe i zdjecie.
|
|
#1277 |
|
Rozeznanie
|
AKTUALIZAJCA
Wymienię: Sample: (otworzone jedynie dla sprawdzenia koloru) - FLN o-glo - Light Neutral matte - Soft Butter Peach semi-matte - Finishing Dust powder zarezerwowane dla Wiedzma86 Bigi: -róż Tea Time po niewielkiej odsypce Mogę odsypać również: Best Friends Salon Fun zarezerwowane dla Wiedzma86 Przygarnę: Linen i FLN w formule intensive jeżeli ktoś ma sampla/biga i nie używa. sample/odsypki: Plum Dust, Once And Again, Sprung!, Champagne, Natural, New Schoes. pędzelek do korektora lub dooczny z podobnym przeznaczeniem ![]() mixing jar NIEMINERALNE na wymianę: -Tesori d'Oriente kremowy żel pod prysznic o zapachu chińskiej orchidei NOWY - odsypię kwas migdałowy z mazideł. Mam jeszcze nieotwarte 10g - odsypię maseczki trójalgowej z mazideł - Physiogel krem 3x1.5ml - LRP Effaclar A.I. 3x2ml - LRP Nutric 5% 2x2ml - LRP Effaclar K 3ml i 5ml tubka WIZAŻANKI jeżeli macie podkłady z innych firm (Joppa, Lumiere, EGM itd.) zbliżone kolorystycznie do Linena i FLN z edm, w dodatku nie trafiłyście z kolorem i chętnie się pozbędziecie, to może jakoś byśmy się dogadały??
Istnieje świat, a to rozprasza. Edytowane przez Lena4 Czas edycji: 2009-07-26 o 17:48 Powód: rezerwacja |
|
|
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
wymienie nowego LHK na Flat Topa
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaję dwa bigi -
EDM Fawn intensive (jakieś 90%) EDM kalolin powder sunlight (jakieś 65-70%) filtr Lirene Family +50 / około 35% ze 100ml filtr Nivea mineralny +30 / około połowa z 50ml i kilka saszetek i tubek próbek kosmetyków - wszystko w mojej wymiance - link w podpisie.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-07-27 o 09:46 |
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja:
Mam do wymiany próbki/sample różnych firm: EDM - sample w słoiczkach Podkłady beżowe: Podkłady buff: Ivory - intensive (3 razy użyty, zostało ok 60%) Fairly summer - intensive (zostało tylko na wypróbowanie koloru ok 10%) Fairy Light Neutral - intensive ( ok 30%) Perfect - matte (2 razy użyty, zstało ok 75%) Lumiere - sample w woreczkach strunowych Podkłady: Light Neutral - VV (raz użyty, zostało ok 70%) Medium Neutral - FF (raz użyty, zostało ok 70%) Light Medium Neutral - Cashmere (raz użyty, zostało ok 70%) Blush: Meow - sample w woreczkach strunowych (z wymianki) Podkłady: Pampered Puss: 2-Frisky Mau (tylko sprawdzony kolor na ręce - dwa razy, zostało ponad 90%) Pampered Puss: 3-Naughty Mau (tylko sprawdzony kolor na ręce - dwa razy, zostało ponad 90%) Korektory: Concealer: 2-Frisky Sphynx (tylko sprawdzony kolor na ręce - dwa razy, zostało ponad 90%) Buff'd - sample w woreczkach strunowych (bardzo małe ilości) Tricky - Blush (tylko sprawdzony kolor na ręce) Maple - Bronzer (tylko sprawdzony kolor na ręce) Inne: Krzemionka - Silica - z CS (odsypka 1-2 łyżeczki - tylko za taką samą ilość pudru bambusowego z jedwabiem) Dry-Flo (odsypka 1-2 łyżeczki - tylko za taką samą ilość pudru bambusowego z jedwabiem) Chętnie przyjmę w zamian: Próbki podkładów różnych firm: EGM, Blusche, Joppa, Dream World; w formułach kryjących dla cery mieszanej/tłustej w odcieniu neutralnym średnio jasnym z domieszką żółtego (np.: podobny do Linien z EDM, Light Medium Neutral z Lumiere, Frisky Korat z Meow) Próbki cieni mineralnych różnych firm Próbkę olejku z pestek herbaty Próbkę pudru bambusowego z jedwabiem Kwas hialuronowy Próbki innych kosmetyków biochemicznych do cery mieszanej/tłustej: nawilżające, serum, toniki, hydrolaty. Na czerwono = dokładka Na szaro = rezerwacja Edytowane przez piwcior Czas edycji: 2009-07-29 o 12:53 Powód: rezerwacja |
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
one love - już napisałam na priva, napisz jeszcze na prv co to za kolor ten zielony
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
|
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
Sporo powymieniałam, a oprócz tego mam jeszcze dokładkę, więc trzeba zrobić małą aktualizację
![]() Mam do wymiany: - podkład Light Almond O-glo EDM (PEŁNY WYMIAR) - nowy, nieotwierany (odcień odrobinę ciemniejszy od Light Almond intensive) - podkład Light Almond O-glo EDM - odsypki wielkości sampla lub jego wielokrotności (mam także drugie pełne opakowanie ledwo napoczęte, więc mogę sporo odsypać) - odsypkę (wielkości sampla EDM) podkładu French Vanilla Full Coverage Blusche - korektor Mint EDM (70% sampla, folia na sitku) - próbkę cienia Amazon EGM (nieużywaną, w woreczku strunowym) - leci do agusia_1 - próbki MEOW (w strunie, próbowane tylko na ręce - niewielki pasek dla sprawdzenia koloru): podkład Sleek (1) Ocicat Flawless Feline - leci do curry podkład Frisky(2) Ocicat Flawless Feline - leci do curry podkład Naughty (3) Ocicat Flawless Feline podkład Sleek (1) Korat Flawless Feline - leci do agusia_1 podkład Frisky(2) Korat Flawless Feline - leci do agusia_1 podkład Naughty (3) Korat Flawless Feline - leci do agusia_1 podkład Sleek (1) Abyssinian Flawless Feline - leci do agusia_1 róż Femme - leci do agusia_1 róż The Scream - leci do agusia_1 róż Crush- leci do curry róż Tryst (fotki meow -> tutaj) podkład Frisky(2) Abyssinian Flawless Feline(40-50% sampla) - leci do agusia_1 podkład Naughty (3) Abyssinian Flawless Feline (40-50% sampla) - leci do agusia_1 - podkład Light Olive intesive EDM (odsypka 1ml w strunie) - podkład Golden Medium intesive EDM (odsypka 1ml w strunie) - cień Starlit EDM (odsypka wielkości połowy sampla EDM - struna) Z mazideł chętnie wymienię: - olej śliwkowy (mazidła) w szklanej butelce (30 g/33 ml - prawie pełny - bez kilku kropel ważny do 04/2010) - śliczny zapach - leci do wiewiory1986 - olej (macerat) brzozowy (mazidła) - 30% butelki 60 g; ważny do 03/2010 Mam do wymiany także trochę kosmetyków (głównie pielęgnacja - m.in. produkty z serii Ziaja Pro, flos-lek, Tołpa, seboderm) - szczegóły tutaj -> Kosmetyki Mam również próbki następujących minerałów (niewielkie ilości w woreczkach strunowych - max. 1/3 łyżeczki): EDM: - korektor Intensive Fair - róż Text Message Blusche: - róże: Coral, Satin Rouge, Champagne, Cotton Candy (2 woreczki strunowe), Colorona, Wild Berry - podkłady: Vanilla Latte Sheer Satin, Colombian Sheer Satin, Brazilian Sheer Satin, Butterscotch Toffee Full Coverage - cienie: Beach, Charm, Grass - leci do agusia_1, Antique Silver Jeżeli będę czymś bardzo zainteresowana, to mogę odsypać także (odsypka wielkości sampla EDM): - róż Waffle Cone EDM - podkład Light Almond Intensive EDM - podkład Olive Fair O-glo EDM - korektor Sunlight EDM - korektor Lavender EDM - róż Grapevine EGM - róż Blushing Pink Blusche - dry flo z jedwabiem (mazidła) - peeling enzymatyczny z bromelaniną (BU) - maseczka wulkaniczna z limonką (BU) - maseczka wulkaniczna z ogórkiem (BU) a także niewielkie odlewki (tak do spróbowania) - tonik BHA 2% (BU) - tonik AHA/BHA 10% (BU) - intensywnie kryjących podkładów mineralnych w odcieniu zbliżonym do Light Almond Intensive EDM (czyli jasne, ale nie ekstremalnie jasne; bez różu, brzoskwini, raczej bez żółci lub z niewielką jej ilością - takie neutralnie szaro - brudne/oliwkowe) - mogą być też cienie mineralne w kolorze fioletowym, zielonym, granatowym (bardzo chętnie przyjmę cienie GULF OF MEXICO, CLOVER GREEN, CEYLON TEA LEAF, PELICAN BAY, i AMETHYST z EGM) albo jakieś fajne róże mineralne (raczej chłodny jasny róż, bardzo chętnie przyjmę róże XENIA i GRAPEVINE z EGM) - ZitZap i NTBT (EGM) - jestem zainteresowana również pudełeczkami na pudry sypkie i atomizerami w dużych ilościach szukam: - olejów intensywnie pachnących owocami (do tłustej skóry) - hydrolatów: neroli, oczarowego, z róży stulistnej, - olejków myjących do twarzy (pomarańczowy, różany, waniliowy) - maseczek wulkanicznych - peelingu enzymatycznego z bromelaniną Można mnie kusić także książkami (lubię kryminały, ale inne też mogą być), muzyką (jazz, blues, etno) i biżuterią
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-08-15 o 22:46 |
|
|
|
#1284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
dodaję cien CHASING MYSTERY firmy SHE SPACE, caly, w strunie
(takie zgaszone khaki) wiecej inf. w podpisie w watku z mineralami. ![]() (zdjecie z internetu, druga linijka, przedostatni kolor, w rzeczywistosci ciut ciemniejszy)
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-07-29 o 09:38 |
|
|
|
#1286 |
|
Rozeznanie
|
dorzucam:
Blusche, próbka cienia starlight, tylko sprawdzony kolor mazidła kwas migdałowy, zużyte jakieś 2 g z 10, ważny do 01.2011 hydromanil pół butelki, ważny do 04.2010 reszta w podpisie
|
#1287 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli kogoś interesuje to mogę zrobić odlewkę 10ml filtru BIODERMA +40 (pomaranczowe opakowanie). Szukam EDM Sweet Almond intensive i tego co wypisane w moim wątku mineralnym (link w podpisie) ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-07-29 o 09:14 |
|
|
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
Zit zap za olej śliwkowy?
Może być... czy może jednak za mało z mojej strony?
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
Ok mnie pasuje. Zaraz pisze PW.
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

jeżeli macie podkłady z innych firm (Joppa, Lumiere, EGM itd.) zbliżone kolorystycznie do Linena i FLN z edm, w dodatku nie trafiłyście z kolorem i chętnie się pozbędziecie, to może jakoś byśmy się dogadały??