|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna V
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
niecały miesiąc, ale starał się o mnie pół roku
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tygryska: Ty to masz kolekcje fotek ![]() u was tez jest coraz bardziej pusto w kinach? Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-07-25 o 20:35 |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
a mam kolekcje spora
![]() u mnie jest zwykle pusto
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wiecie moze jak wstwaic filmik? w instrukcjach pisze: "YouTube udostępnia nam wszystkim filmy. Oglądając film po jego prawej stronie znajdziesz link w postaci http://www.youtube.com/watch?v=ABCDEFGHIJK. W znacznik youtube na forum wystarczy wkleić tylko numer filmu, czyli ABCDEFGHIJK, o tak: [ youtube ]A B C D E F G H IJK[ /youtube ] " ale ja nie rozumiem o jaki numer chodzi. gdzie go szukac na stronie youtube? pomozcie..
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-07-25 o 21:33 |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
z prawej strony filmiku masz podany URL
np: http://www.youtube.com/watch?v=68ffdhMalQ8 i to co podkreslone bierzesz ![]() Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-07-25 o 21:40 |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#161 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja z chęcią dotrzymam Ci towarzystwa - tylko załóż legginsy, żebym mogła Cię podziwiać Cytat:
Śniadanie - musli + mały kawałek jabłecznika. Drugie śniadanie - jabłko Obiad - pierogi. Potem : lód, arbuz, kawałek drożdżówki, Kolacja : bułka z dżemem + parówka. Masakra, od dziś sobie nie odpuszczam - będę się pocić wkurzać się, ale w końcu osiągnę ciało jakiego chcę. Nie chcę schudnąć, ale chcę umięśnić swój brzuch. Podrzucam ćwiczenia, może ktoś też będzie chciał i będziemy się razem motywować : http://************/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html Cytat:
Może i jest oryginalna, ale dla mnie straciła maksymalnie na kobiecości. Tulę ![]() Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() Edytowane przez messinka Czas edycji: 2009-07-25 o 22:26 |
||||||
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
dla nich to chyba wieksza strata niz zysk, jak przychodza na seans 2 osoby
ciekawe ile taki ekran pradu pozerachyba z reklam sie glownie utrzymuja, ktorych nienawidze |
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Zyskowa - wybacz, kąpałam się, już oczywiście leci do Ciebie PW
![]() Ćwiczonka, wydają się bardzo proste, ale po wykonaniu wszystkich dają w kość ![]() Masz nawet rozpisany harmonogram, żeby wiedzieć jak ćwiczyć Ja zrobiłam tylko jedną małą zmianę - robię 30 nożyc ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Dziewczyny ! Mam w szafie czarne rurki w białe cieniuteńkie paski pionowe - które tak naprawdę nie rzucają się w oczy z podwyższonym stanem ![]() Jak myślicie nosić je na bluzkę? Tzn bluzkę wkładać w środek i do tego jakiś pasek w szlufki (cieniutki) lub taki gruby ? Zawsze mi się tak podobało, ale nie jestem przekonana... jak myślicie?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczam kąpiel
![]() dziękuję za PW, ale nic z tego ![]() ja myślę, że bluzka w spodnie jak najbardziej i według moich wyobrażeń cienki pasek, w sumie zależy od spodni... pokaż ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- ckin2u odezwij się do mnie na gg, bo straciłam Twój numer
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz, to już nie pokażę, bo mój aparat leży jak zwykle - bez baterii
Dokładnie tak jak Ty, myślę, że chyba lepiej z cieńkim paskiem, bo te spodnie mają akurat takie genialne szlufki, że według mnie całkiem nieźle mogłoby się to prezentować, muszę w najbliższą, brzydką pogodę wypróbować takiego połączenia ![]() Dlaczego nie ma nic w tv? Mam ochotę na maraton z "Seksem w wielkim mieście"
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzies chyba mam 1 sezon ![]() Lotta a tak wogule teraz mysle ze ja niewiem jak Ty wygladasz ? pokazywalas sie nam?
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się kojarzy, że Mess jest z Grudziądza
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co było powodem Waszego rozstania ? Agnesta - fryzurka bardzo mi się podoba i w ogóle Ty jesteś bardzo ładna ostatnio podoba mi się taki typ urody (Twój). Jest bardzo delikatny i ładny sam w sobie, bez nakładania tapety, opalania itp. ![]() Co do tego, że jesteś sama to ja też mam często takie poczucie, że gdyby nie TŻ to nie miałabym z kim spędzać czasu ... chciałabym to jakoś zmienić, ale wiadomo, że nie bedę szukała sobie znajomych na siłę. Mam nadzieję, że z czasem to się ułoży ![]() Tequilla - mi się podoba strasznie ten pierwszy kolorek włosów, jaśniejszy. Jak może nazywać się taki odcień? Ja zrobiłam złoty brąz z palette i mi wyszły niestety bardzo ciemne a chciałam właśnie coś takiego lżejszego, jak te które pokazałaś. Pettiteangel - miło Cię poznać i prosimy o częste udzielanie się ![]() Zyskowa - gratuluję szczęście z obecnym TŻtem ![]() Mess - kochana ale Ty zjadłaś malutko tyle, że nie za bardzo zdrowo. Ja bym radziła Ci jeść nawet więcej ale zdrowszych rzeczy i ćwiczyć ![]() Na pewno dasz radę osiągnąć swoją wymarzoną figurkę ![]() Ja tam wczoraj wypiłam ponad 2 piwka i dobrze mi z tym Od życia coś też trzeba mieć przecież ;PWitam pięknie w niedzielny poranek ![]() Kurczę pospała bym jeszcze ale TŻ mnie obudził i dalej spać nie mogę, a ten skrczybyk jeszcze sobie zasnął. Trochę posiedzę jeszcze na wizażu i zabieram się za robienie zapiekanek Jestem strasznie głodna bo wczoraj popiwkowałam sobie i poszłam spać bez kolacji ;PSzkoda, że znowu pogoda nie bardzo u mnie
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() U mnie taka brzydka pogoda Byłam wczoraj na imprezie i niedawno wstałam![]() Mess mogłabyś mi też przesłać ten link na PW? Byłabym wdzięczna Mam zamiar wypróbować jakieś nowe ćwiczenia, bo też chcę mieć płaski brzuch a strasznie przeszkadza mi ta oponka na dole
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
mess i to jest duzo jedzenia? ja tyle zjadlam wczoraj na sniadanie
![]() ale tez musze wyluzowac i sie za siebie wziac (tiaa..) witam tak poza tym ![]() mam dzisiaj wolne, w sumie fajnie bo mam imieninki, szkoda tylko ze pogoda i humor do d... |
|
|
|
#174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak dokładnie, jestem z Grudziądza - niedaleko Torunia, jakby ktoś nie wiedział
Cytat:
Nie musisz się w ogóle malować, a kiedy wstajesz pewnie przepięknie wyglądasz Wiem, że zjadłam mało, ale od dziś już zabieram się za 5 regularnych (małych) posiłków w ciągu dnia. Udawało mi się to i dzięku temu właśnie schudłam 8 kg Oczywiście, nie będę sobie niczego odmawiać, ale ćwiczenia przede wszystkim Cytat:
![]() Niestety nie mogę Ci wysłać,bo próbowałam wczoraj Zyskowej ![]() Chyba, że podasz na pw meila lub nr gg ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Wszystkiego Najlepszego
|||
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce zaczac znowu cwiczyc
o ile czas mi na to pozwoli.Zaczelam chodzic na basen, tzn do aquaparku, suuuper sprawa nie chodzilam bo mialam uczulenie na chlor, ale tak dawno nie bylam poszlam i.. nic mi nie jest, chyba przeszlo ![]() Wgl myslalam nad zmiana mojego pokoju, tzn podoba mi sie on bardzo i nie chce za duzych zmian typu zrywanie tapet, nowe meble itp. Wiem ze bez zdjec to dosc trudne ale moze Wy mi pomozecie.. mam pokoj turkusowy (tapete) i znalazlam swietna czarna tapete w turkusowe delikatne wzroki (mega) i chcialam tylko przykleic 3 pasy na scianie na ktorej stoi lozko.. akurat stalo by ono na tych 3 pasach czarnej tapety + do tego czarne dodatki to pokoju, swieczki, pudelka ozdobne itp.. myslicie ze to dobry pomysl? Wiem wiem ze jak zwykle chaotycznie napisalam, nie dodaje zdjec itp ale moze ktos mnie zrozumie i pomoze ![]() Chcialam zeby ten pokoj troche powazniej wygladal i moze to by nadalo mu taki hm charakterek? ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- mess - dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- aa i co do cwiczen chce sobie kupic twisterka, podobno super na brzuszek i boczki a wystarcza 10 minutek dziennie !
|
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Mess wysłałam numer gg na PW
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wszystkiego najlepszego ckin2u |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
ckin2u sto latek i spełnienia marzeń
też Anna jesteś jak ja ?
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
![]() Soph - tak to rowniez Wszystkiego Najlepszego!!
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi widzę, że nie tylko ja Anna jestem w naszym gornie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

?