|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. X ! :)) ->tylko dla vipów.<-
no chyba że tak
jeszcze nie nadrobiłam zaległości ![]() a byłam nad morzem z rodzicami.. nawet fajnei było ale nic się nie opaliłam ![]() Oló jak tam dorwałaś jakieś ciacho? ![]() Jeskomasz foty z tej sesji ?
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.maxmodels.pl/piotreknowo.html
![]() 6-9 zjdecia to jo a w jakiej miejscowosci bylas? ja lece sie kapac, i na tv i spac elo
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
w Łebie
![]() podeszła do mnie jakaś laska czy chce iść na próbne zdjęcia bo mam szanse być fotomodelką itd. ale nie poszłam |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
ja bylam 2lata temu w Łebie,
bylo fajnie ale dużo ludzi. alegeneralnie pojechalabym tam jeszcze raz.
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
no mi się podobało
![]() widać że maisto żyje, łatwo sobie zajęcie znaleźć i w ogóle jest ładnie .. ![]() ja tam bym chętnie wrócilła ;d no ale wiadomo jak tam z rodzicami :P ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Jesko ładne fotki ![]() pisałaś coś o przyjaciółce.. pogodziłyście się już? nie doszłam do tego ![]() ja chyba zerwę z moją 'przyjaciółką' ścisły kontakt.. tzn. nie znajomość ale już chyba nie chcę utrzymywać takiej więzi z kimś takim.. nie chcę pisać co zrobiła ale jak jakaś dzi**a się zachowała ;] tylko z 2 strony nie chcę przekreślać takiej długiej znajomości eh ;/ nie no nie wiem co robić ;/ w ogóle wszyscy mnie odbierają jako taką damulkę zarozumiałą i chamską :P a ja wręcz nieśmiała jestem tak naprawdę ;p dobra nie męczę już ;p Edytowane przez EMdz Czas edycji: 2009-07-28 o 23:20 |
|
|
|
#456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem,żem wredna ![]() Tak myśle i pragne tego baaardzo,ale nie teraz musimy to przemyslec oboje itp a teraz korzystaaammmmCytat:
Jestem boska ![]() Aaaaaaaaaaaaa ale wczoraj byla noc ![]() W ogole najpierw z tym 9 lat starszym pojechalismy na zakupki itp a potem na plac i on dal mi prowadzic autko;p alem sie podjarala bo 1 raz prowadzilam no i w ogole dobrze mi szlo o dziwo i niezle szalalam;p ale dobrze,ze to plac wielki byl ;p haha![]() Aaaa potem winko u Niego itp i potem tanczylismy sobie bo on kocha tak ja ja tanczyc potem na balkonie przytuleni aaa potem -> lizanko Mmmm jest genialny Mówie Wam miazgaaaaaaDo domu wrocilam po 3;] poszlam spac o 4 a o 6 wstałam bo 7 msza i do spowiedzi,ale kur* ksiedza nie bylo musze isc na 9 zobaczyc czy bedzie bo dzis o 14 mam chrzest!!!!!!!!---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Włazićććć!!!!!!!!!!!!!!!! !! Nudno mi tu samejjjjjjjj!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
||
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. normalnie szooook . hyhy .miałaś wylać na niego to winooooo ja ide do kościoła na 11.30, a raczej jade, poswiecic samochod z TŻem. a mi sie tak nie chceeee |
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mówie Wam myslalam,że tam padne;p jeszcze tak facet az nigdy mnie nie rozpieszczal;p ze w ogole nie patrzyl na siebie;p tylko na to zeby mi byloo fajnie widać,że doświadczony
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i dobrze ze jest wspaniały i Cie rozpieszcza od tego są faceci ![]() Dzien dobry dÓpy |
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
hejka leszcze
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mrrr brakowalo mi tegooo![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Tylko to no i caluski w szyjke karczek brzuszek;p mrrr..odplywalam aaa i dostalam klapsa mrr
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas Cie obgadywałyśmy Cytat:
nic nie powiedziałaś wczoraj późnym wieczorem zadzwonił do mnie taki koleś, no to ok odbieram i wgl. okazało sie że to ten, któremu kol podała mój numer, bo ją prosił. Za chwile spotykam sie z kol, ona też gada przez kom tyle że z jego kolegą i powiedział, że za chwile będą. Ok, przed chwilą gadałam z D. a on coś tam, że wiesz, nie bede Wam przeszkadzał, chcecie coś pewnie obgadać razem i wgl. i miał nie przyjść ale chaotycznie napisałam ![]() ok, w każdym bądź razie przyszli, we dwóch. troche pogadaliśmy, potem poszliśmy, ten D. zaczął mnie obejmować i wgl no ok idziemy dalej, przed nami idzie koleżanka z tym drugim, a ja za nimi z D. i perfidnie zaczął mi język wpychać, ja chciałam coś powiedzieć, ok skonczyliśmy i ja mu powiedziałąm, ale to było bez żadnych zobowiązań, a on na to, że ok (on mi się nie podoba i wgl nie pasuje mi, zreszta on non stop jakąś wyrywa )i tamci przed nami kawał drogi, ok, poczekali i znowu szliśmy razem za jakiś czas znowu sie lizaliśmy potem kiedy znowu chciał sie całować, powiedziałam, że nie chce i tyle wgl. dupek z niego Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2009-07-26 o 12:36 |
||
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
to po co sie lizaliscie
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asiek pierwszy raz nie chciałam, sam wepchnął mi język ![]() ten drugi raz on zaczął, ale dobrze całował i jakoś się nie opierałam ![]() a trzeci, powiedziałam że nie chce Edytowane przez solange421 Czas edycji: 2009-07-26 o 12:39 |
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobię nadrobię
![]() a ja już bardzo dawno nie miałam lizanka ;p ani żadnych ciekawych znajomości itd.. za to wzzorj się nasłuchałam komplementów i mi się humor poprawił o ;D |
|
|
|
#468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heeh tak ma byćaa cześć leszczu :P
'ponoć szukamy szczęścia tylko dlaczego w kłamstwach, pięściach, pogardliwych treściach, w opowieściach, w chorych głowach, na przedmieściach gdzie tynk odpada ze ścian... szczęście? kwestia podejścia!'
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa moja siostra urodziła
|
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hyhy .Cytat:
.chłopiec, dziewczynka? hęę?
|
||
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
nooooooo
![]() zwariuje w tym domu, ciągle o nim myśle (tym starszym) ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- a dziś znowu domówka, mama ma imieniny eh |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
to nie myśl o nim
.a jak nie możesz to.. napisz do niego albo cuś .mama Halina czy Anna? ![]() ja miałam iść na imieniny do mamy TŻa, ale tylko raz o tym wspomniała Jego mama, i to przy wszystkich.. w sensie, że tych wszystkich zapraszała.. ;p. a On nawet mi nie przypominał o tym, iż mam przyjść, więc siedzę w domu .
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam jego numeru kom
a wiem, że w soboty pracuje do 20 wiec od piątku nie gadaliśmy... Anna eh, chyba przejde sie do kol tylko musze sie jeszcze ogarnąć i swój pokój
|
|
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
X część?!
łoł. ;> ale nie wywaliłyście mnie z listy urodzin, więc dobrze jest. ;D dużo się u mnie działo ostatnio, oj dużo, przelecę kilka stron wstecz, to się dowiem, co u Was, hiehie. ;> i witam nowy lud! bo dużo Was widzę. ;> ;*
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
narty
Avv nadrabiaj wszystko ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- muszę jeszcze w kuchni pomóc, kurde a chciałam iśc do kol |
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, przeczytałam, ale dalej nic nie wiem. ;D
chyba przeczytam końcówkę IX. ;> zdążyłam zapamiętać fajne cycki Torii. ładne sukienki Miski i Torii. i Twojego 30-letniego Sol. ;D ...czyli jak widzicie mój mózg nie jest zbyt pojemny. ;D idę się wytapecić na miasto. ;>
|
|
#480 |
|
Wtajemniczenie
|
elo dziewoje.
co tam? ![]()
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

jeszcze nie nadrobiłam zaległości 

.