![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Marta ładny brzuszek ale chyba jeszcze niezbyt duży?
![]() wiecie co? ja pomimo że humor mam ok to też pomaluje sobie paznokcie ![]() Domi nie płacz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Mamuśki
![]() Domi Ty nie płacz kochana, bo nie ma o co, a jedynie Dzidzię denerwujesz. Przecież to Ty kasę trzymasz, więc Ty ostatecznie podejmujesz decyzje. A starsi panowie pewnie się podekscytowali zakupem sprzętu AGD i chcieli wszystkim pokazać, że oni najlepiej się na tym znają ![]() Marta brzuszek fajniutki ![]() Kropka, Ty to cierpliwa jesteś, ja bym już dawno focha rzuciła, na szczęście mój mąż się mnie boi, więc pamięta o wszystkich rocznicach ![]() To ja się też przyłączam do malowania paznokci, jakiś konkretny kolor, czy obojętne? Moje badania wyszły w porządku, tylko CRP podwyższone. Dzwoniłam do gina, kazał iść do dentysty, bo to od zęba. No to pojechałam do dentysty i tam po opukaniu wszystkich zębów okazało się, że nie 8 a 7 jest problemem, Dentysta rozwiercił mi plombę i dał lekarstwo. Niestety tak jak Gucię czeka mnie leczenie kanałowe. Ale już lepiej i mam nadzieję, że te twardnienie brzucha się skończy. No i nie biorę już dzisiaj tego Fenotorylu, bo mi się po nim ręce trzęsą ![]()
#393 |
Zadomowienie
|
no nie duzy ten mój brzuszek ale ciężki dla mnie już może dlatego że zawsze taka chuda byłam a tu nagle brzuszek odstaje ![]() ![]()
#394 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za rady
![]() Zapomniałam sie ta dobra wiadomoscia pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym kupilam dzis zyrandole, dla dziziusia kupiłam z kubusiem puchatkiem, pomaranczowy. Nie chce całego pokoju w rózu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to już będziesz czuła je codziennie ![]()
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brombusiu no niestety ten fenoterol taki wredny jest ze trzeba brac tez na przeciwdzialanie skutkom ubcznym inny lek ![]() co do zeba to wspolczuje ![]() a ja tez dzis odebralam wyniki ![]() ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-07-25 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrej nocy życzę...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spokojnej nocy moje ulubione Mamuśki ![]()
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Witam;*
uf.. wreszcie was nadrobilam.. ;p Kachula Pracuj nad swoim tztem pracuj bo Filipek bardzo ladne imie jest;p a skoro my sie tak zgrywamy to moze jeszcze urodzimy tego samego dnia.. kto wie;p Bravurka kochana ale ty jestes dzielna! 3 maj sie tak dzielniendalej bo dzidzia na pewnoduzo lepiej sie czuje jak wie ze mamusia jest usmiechnieta ![]() ![]() Gissh oj ale sie naprzezywalac biedactwo przez ten weekend w szpitalu.. lez duzo i odpoczywaj zeby dzidziolek byl zdrowiutki ![]() MartaN23 bardzo ladny brzusio ![]() a teraz co u mnie? wczoraj sie dowiedzialam ze dzisiaj wyjezdzam na tydzien nad morze ;D a bylam pewna ze w tym roku nigdzie nie pojade.. a tu jednak ![]() ![]() ![]() wiec 3 majcie sie wszystkie i jak wroce nie chce czytac jakis zlych wiadomosci! wszystko ma byc dobrze! ![]() ![]() ![]()
#400 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Mamusie
![]() wczoraj wieczorem tak ruchy czułam zarowno w środku jak i po połozeniu reki, a potem wziełam reke i widzialam takie podskoki pod brzuszkiem ![]() ![]() ![]() Agusia to milego pobytu nad morzem Ci zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Agusiu napewno bedzie super nad morzem
![]() jazda busem sie nie przejmuj.. akurat bedzie wiecej miejsca i bedziesz sie mogla wygodnie rozsiasc ![]() ![]() ![]() ![]()
#403 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
Ja wpadam zyczyc milego dnia i uciekam,jedziemy do tesciow wiec bedziemy wieczorkiem dopiero Agusia kto wie moze faktycznie urodzimy jednego dnia ![]() Buziaki brzuchatki i milej niedzieli
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Agusia życzę miłego odpoczynku nad morzem. Mam nadzieję, że ja tam też dotrę za tydzień, jak się uporam ze wszystkimi przeciwnościami ![]() Domi super, że nie tylko czujesz, ale możesz też zobaczyć kopniaczki córeczki ![]() ![]() W nocy znowu bolał mnie ząb ![]() Ale podobno może boleć jeszcze przez 48 godz. po zatruciu, no to czekam do jutra ![]() Normalnie, nic tylko się pochlastać ![]()
#405 |
Raczkowanie
|
Witam szystkie mamusie
![]() Gissh wiem co to znaczy krótka szyjka. A jak bardzo twoja jest krótka, nie zaproponowali ci w szpitalu szwu albo krążka? Ja też mam nakaz leżenia i leki. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Witam Brzuchatki!!!
![]() Agusia- odpoczywaj nad morzem, wdychaj jod i świeże powietrze!!! Dobrze Wam to zrobi!! Domi-cieszę się, że wreszcie poczułaś Dzidzolka! Piękne to jest,prawda?? Te wybrzuszenia są przesłodkie ![]() kropka - dobrze, że wynikisa w porządku. A te próby wątrobowe sa obowiązkowe w ciąży? Moja gin nic mi nie mówiła o tych badaniach ![]() Brombusia- biedactwo jesteś z tym zębem ![]() marta -brzuszek I klasa My zaczynamy teraz 23 lub 24 tydzień(troszkę się już pogubiłam) ![]() ![]() miłego dnia Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kochane
![]() ja tylko na chwile...wiem, ze nie bylo mnie daaaaawno i dzisiaj tez jeszcze nie mam jak Was poczytac i wszystko nadbrobic...tylko chcialam napisac, ze zyje, za mna tydzien pelen wrazen i jutro obiecuje sie stawic rano na forum ![]() Milej niedzieli ![]()
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz juz sie zaczynaja powoli objawy choc biore profilaktycznie essentiale forte i chyba jednak troche wolniej to wszystko przychodzi ![]() Karenina no boj sie Boga.. tyle czasu bez odzewu a my tu sie zastanawiamy co i jak z toba ![]() czekam niecierpliwie na relacje ![]()
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-07-26 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Już lepiej, mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo naprawdę nie mam ochoty na kolejną wizytę u dentysty
![]() Cytat:
![]() My tu się martwiłyśmy o Ciebie, dobrze, że wszystko w porządku ale będziesz się musiała gęsto tłumaczyć ![]()
![]() |
#410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W najbliższy piątek idę do kontroli - zobaczymy co powie... Pozdrawiam ![]()
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
hej Mamusie ja tylko na chwilę, chcę sie pochwalic że zaczynamy dzisiaj 22 tydzień
![]() Agusi życzę udanego wypoczynku ![]() ![]() Domi to fajnie że czujesz coraz wyraźniej ![]() ![]() 3 majcie sie niedzielnie pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
Witajcie mamusie!!!!
Wpadłam na chwilę zobaczyć co tam u Was. Dzidzia wyczuła, że jestem w ciążowych klimatach, bo jak zaczęłam czytać forum to od razu zaczęły się kopniaczki ![]() ![]() Poza tym chciałam się pochwalić, że od wczoraj jestem szczęśliwą mężatką ![]() Mój wypoczynek nad morzem trwa i w końcu wyszło słońce. Chyba zaraz gdzieś z moim MĘŻEM wyskoczymy na spacer, bo w pt i sb pogoda była kiepska, przynajmniej tu na pomorzu zachodnim. Dziewczynom, które niestety muszą leżeć polecam poduszkę Motherhood w kształcie litery C. W swojej ciąży też miałam okres, że przez 3 tygodnie musiałam leżeć plackiem i juz sama nie wiedziałam jakie pozycje przyjmować, najgorsze były bóle pleców i pośladków. A poducha jest naprawde super. Domi WRZUĆ NA LUZ!!! Naprawdę nie ma sensu przejmować się takimi rzeczami! Swoją droga jeśli planujesz zakupy sprzetu AGD to polecam zakupy przez internet np. agito.pl My z TŻ urządzalismy się rok temu i na tzrech sprzetach (lodówka, zmywarka i płyta elektryczna) zaoszczędzilismy klilkaset złotych wieć moim zdaniem warto. Tym bardziej, że towar dowozi kurier pod sam dom szybko i bezpiecznie. Tak więc polecam ![]() Na koniec życzę wszystkim dużo zdrówka. Tzrymajcie się! |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Kamilko kurcze ja sie juz nie moge doczekac az tz bedzie moim mezem
![]() ![]()
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
kamilla -wszytskiego dobrego na nowej drodze życia!!!!
![]() ![]() ![]() Kropko- dziękuję za odp ws badan wątrobowych! I niedługo też czeka Cie wielki dzień?! gissh - trzymam kciuki, żeby na kontroli było już wszytsko w porządku!!! karenina - czekamy zatem na wyjaśnienia!! ![]() ![]() a ja właśnie wcinam tosty ![]() i chciałam się pochwalić, iz wczoraj zrobiłam pierwsze małe zakupy kosmetyczne dla Maleństwa! ręcznik, myjka, szczotka+grzebyk, przybory do obcinania paznokci i pieluchy tetrowe. CZekam teraz na paczuszkę ![]() pozdrawiam Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
elalank chcemy z tz zdazyc przed porodem ze slubem oczywiscie cywilnym ale my musimy jechac do ambasady i zalatwic dokumenty dla tz
![]() ![]() ech nic tylko ulatwiaja zycie ludziom we wszystkich urzedach..
#416 |
Zakorzenienie
|
Kropko a moge spytac jakiej narodowości jest Twoj tz?
![]() Ela pochwal sie zakupami jak przyjda ![]() KAMILO wszytskiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zadomowienie
|
Kamilko- Młoda Żoneczko ja tez życze wszystkiego dobrego
![]() ![]() ![]() Brombrusia wspólczuje ci z tym zębolem- ale mam nadzieje że jest juz lepiej Kropcia bo też ci sie zachciało męża zza granicy ![]() Ela gratuluje pierwszych zakupów-ja tez dzis nabyłam pościel na allegro ![]() A tak ogólnie miałam wczoraj bardzo fatalny wieczór- najpierw zaczął mnie brzuch pobolewac a potem jakoś mnie tak dziwnie "ciągło" dołem- prawie cała noc z nerwów nie przespałam ale dziś juz jest dobrze. Tak sobie myśle ze moze za duzo wczoraj pochodziłam- bo jeżdzieliśmy z TZ za wózkiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
Kropko- no niestety biurokracja jest straszna, nie da sie tego przeskoczyć. Czasami ma się wrażenie, że ludzie pracujący w urzędach sa z kosmosu. Ale trzymam kciuki, żeby Wam sie udało!
![]() Domi oczywiście, że się pochwalę ![]() ![]() ale sobie pozwoliłam, 2 tosty, galaretka, a teraz bób na dokładkę! dziś mnie dosięgły zachcianki ciążowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | ||||
Zakorzenienie
|
Gissh kochana, trzymam kciuki za Twoją szyjkę ( jakkolwiek głupio to zabrzmiało, to wiadomo o co chodzi)
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kropciu już niedługo też będziesz Mężatką ![]() ![]() A nie może TŻ zamiast z Tobą osobiście wziąć jakiegoś upoważnienia? U notariusza takie upoważnienie kosztuje 50 zł . Siedzę na necie oglądam wózki, ciuszki etc. Zupełnego kręćka dostałam, jak zwykle i łeb mnie zaczął boleć. Dobrze, że jeszcze zostało dużo czasu, bo strasznie ciężko mi się na cokolwiek zdecydować. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() Pochwal się ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
![]() ![]() Ja juz po 1 USG ![]() ![]() Mówie Wam jakie jajca były dzien przed USG ![]() ![]() ![]() a u Was co Kochane s.łychac ? wszytsko dobrze ? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.