Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-25, 19:00   #391
simpatica
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Marta ładny brzuszek ale chyba jeszcze niezbyt duży?

wiecie co? ja pomimo że humor mam ok to też pomaluje sobie paznokcie

Domi nie płacz strasznie masz ostatnio nerwowy okres - mam nadzieje że po tej przeprowadzce wreszcie odetchniesz
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 19:51   #392
brombusia
Zakorzenienie

Witajcie Mamuśki
Domi Ty nie płacz kochana, bo nie ma o co, a jedynie Dzidzię denerwujesz. Przecież to Ty kasę trzymasz, więc Ty ostatecznie podejmujesz decyzje. A starsi panowie pewnie się podekscytowali zakupem sprzętu AGD i chcieli wszystkim pokazać, że oni najlepiej się na tym znają
Marta brzuszek fajniutki
Kropka, Ty to cierpliwa jesteś, ja bym już dawno focha rzuciła, na szczęście mój mąż się mnie boi, więc pamięta o wszystkich rocznicach
To ja się też przyłączam do malowania paznokci, jakiś konkretny kolor, czy obojętne?

Moje badania wyszły w porządku, tylko CRP podwyższone. Dzwoniłam do gina, kazał iść do dentysty, bo to od zęba. No to pojechałam do dentysty i tam po opukaniu wszystkich zębów okazało się, że nie 8 a 7 jest problemem, Dentysta rozwiercił mi plombę i dał lekarstwo. Niestety tak jak Gucię czeka mnie leczenie kanałowe. Ale już lepiej i mam nadzieję, że te twardnienie brzucha się skończy. No i nie biorę już dzisiaj tego Fenotorylu, bo mi się po nim ręce trzęsą

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 20:09   #393
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Marta ładny brzuszek ale chyba jeszcze niezbyt duży?

no nie duzy ten mój brzuszek ale ciężki dla mnie już może dlatego że zawsze taka chuda byłam a tu nagle brzuszek odstaje ale dzidzia rośnie więc się nie martwię,zobaczymy jaka będzie ta druga połowa
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 20:19   #394
domi7ks
Zakorzenienie

dziekuje za rady troche polezałam i juz sie lepiej czuje...

Zapomniałam sie ta dobra wiadomoscia pochwalić Dzidzia napewno juz mnie kopie, nie mam halucynacji i te kopniaczki, które wczesniej czułam trzymajac na leżaco reke na brzuchu, czuje teraz bez trzymania czyli jak czuje, ze cos sie w srdoku wierci i puka i przyłoże reke, to własnie kopniaczki Dzidziusia mojego mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi, alesie ciesze z tego, bo dzis kilka razy juz poczulam, wczoraj tez

a poza tym kupilam dzis zyrandole, dla dziziusia kupiłam z kubusiem puchatkiem, pomaranczowy. Nie chce całego pokoju w rózu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 20:31   #395
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Zapomniałam sie ta dobra wiadomoscia pochwalić Dzidzia napewno juz mnie kopie, nie mam halucynacji i te kopniaczki, które wczesniej czułam trzymajac na leżaco reke na brzuchu, czuje teraz bez trzymania
No wiesz, i o jakichś lodówkach piszesz zamiast się "nawiązaniem kontaktów" chwalić
Teraz to już będziesz czuła je codziennie i coraz silniej.

Stary 2009-07-25, 21:26   #396
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
No wiesz, i o jakichś lodówkach piszesz zamiast się "nawiązaniem kontaktów" chwalić
Teraz to już będziesz czuła je codziennie i coraz silniej.
no dokladnie

Brombusiu no niestety ten fenoterol taki wredny jest ze trzeba brac tez na przeciwdzialanie skutkom ubcznym inny lek
co do zeba to wspolczuje

a ja tez dzis odebralam wyniki proby watrobowe wyszly calkiem niezle co do morfologii to mam obnizona hemoglobine i hematokryt a tak to wszystko w normie

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-07-25 o 21:30
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 21:28   #397
gissh
Raczkowanie

Dziewczynki, dziękuję za wszystkie miłe słowa

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Zapomniałam sie ta dobra wiadomoscia pochwalić Dzidzia napewno juz mnie kopie
Domi, super sprawa z tymi kopniaczkami Ja tak jak już wcześniej pisałam też od paru dni czuję moją dzidzię i jestem wniebowzięta Nawet jeśli miałabym najgorszego doła to kiedy nagle poczuję kopiącego maluszka od razu wszystko mi przechodzi i śmieję się sama do siebie

Dobrej nocy życzę...

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 21:38   #398
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Brombusiu no niestety ten fenoterol taki wredny jest ze trzeba brac tez na przeciwdzialanie skutkom ubcznym inny lek
co do zeba to wspolczuje
Ząb -wredziol już zaczynał dzisiaj znowu boleć, ale teraz mam spokój (mam nadzieję ). A mnie do tego Fenoterolu nie przepisał nic innego, nie wiem dlaczego tak, w każdym razie teraz nie brałam, wzięłam za to podwójny magnez

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Domi, super sprawa z tymi kopniaczkami Ja tak jak już wcześniej pisałam też od paru dni czuję moją dzidzię i jestem wniebowzięta Nawet jeśli miałabym najgorszego doła to kiedy nagle poczuję kopiącego maluszka od razu wszystko mi przechodzi i śmieję się sama do siebie

Dobrej nocy życzę...
Ja tak sobie myślę nawet, że to mój mały pocieszyciel, jak się zdenerwuję, to mnie kopie, żebym się za bardzo na sobie nie koncentrowała
Spokojnej nocy moje ulubione Mamuśki

Stary 2009-07-26, 09:25   #399
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Witam;*

uf.. wreszcie was nadrobilam.. ;p

Kachula Pracuj nad swoim tztem pracuj bo Filipek bardzo ladne imie jest;p a skoro my sie tak zgrywamy to moze jeszcze urodzimy tego samego dnia.. kto wie;p

Bravurka kochana ale ty jestes dzielna! 3 maj sie tak dzielniendalej bo dzidzia na pewnoduzo lepiej sie czuje jak wie ze mamusia jest usmiechnieta pamietaj ze zawsze masz nas jak by sie cos dzialo jestesmy tu i zawsze mozemy Cie pocieszyc

Gissh oj ale sie naprzezywalac biedactwo przez ten weekend w szpitalu.. lez duzo i odpoczywaj zeby dzidziolek byl zdrowiutki

MartaN23 bardzo ladny brzusio*

a teraz co u mnie? wczoraj sie dowiedzialam ze dzisiaj wyjezdzam na tydzien nad morze ;D a bylam pewna ze w tym roku nigdzie nie pojade.. a tu jednak wujek mojego tz ma swojego busa do przewozu osob i zebral rodzinke i jedziemy dzisiaj o 2 w nocy;p moj tz niestety zostaje bo ma rehabilitacje teraz na plecki wiec nie moze4 sie wyrwac ale mowi ze skoro on nie moze jechac to zebysmy chociaz my z Fifciem pojechali i odpoczeli sobie.. wiec wroce do was dopiero w niedziele za tydzien troche sie tylko martwie jak bede sie czyla podczas podrozy bo to 7 godzin jazdy ale mam nadzieje ze jakos to zniose

wiec 3 majcie sie wszystkie i jak wroce nie chce czytac jakis zlych wiadomosci! wszystko ma byc dobrze! caluje was i do przyszlej niedzieli buziaki

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:39   #400
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Witam;*

uf.. wreszcie was nadrobilam.. ;p

Kachula Pracuj nad swoim tztem pracuj bo Filipek bardzo ladne imie jest;p a skoro my sie tak zgrywamy to moze jeszcze urodzimy tego samego dnia.. kto wie;p

Bravurka kochana ale ty jestes dzielna! 3 maj sie tak dzielniendalej bo dzidzia na pewnoduzo lepiej sie czuje jak wie ze mamusia jest usmiechnieta pamietaj ze zawsze masz nas jak by sie cos dzialo jestesmy tu i zawsze mozemy Cie pocieszyc

Gissh oj ale sie naprzezywalac biedactwo przez ten weekend w szpitalu.. lez duzo i odpoczywaj zeby dzidziolek byl zdrowiutki

MartaN23 bardzo ladny brzusio*

a teraz co u mnie? wczoraj sie dowiedzialam ze dzisiaj wyjezdzam na tydzien nad morze ;D a bylam pewna ze w tym roku nigdzie nie pojade.. a tu jednak wujek mojego tz ma swojego busa do przewozu osob i zebral rodzinke i jedziemy dzisiaj o 2 w nocy;p moj tz niestety zostaje bo ma rehabilitacje teraz na plecki wiec nie moze4 sie wyrwac ale mowi ze skoro on nie moze jechac to zebysmy chociaz my z Fifciem pojechali i odpoczeli sobie.. wiec wroce do was dopiero w niedziele za tydzien troche sie tylko martwie jak bede sie czyla podczas podrozy bo to 7 godzin jazdy ale mam nadzieje ze jakos to zniose

wiec 3 majcie sie wszystkie i jak wroce nie chce czytac jakis zlych wiadomosci! wszystko ma byc dobrze! caluje was i do przyszlej niedzieli buziaki
Agusia to miłego odpoczynku życze. W busie sporo miejsca wiec nie powinnaś miec żadnych problemów z podróżą. Zrelaksuj się i wróc do nas z pozytywną energią
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:39   #401
domi7ks
Zakorzenienie

Mamusie

wczoraj wieczorem tak ruchy czułam zarowno w środku jak i po połozeniu reki, a potem wziełam reke i widzialam takie podskoki pod brzuszkiem tzn. takie gule sie robily, az normlanie brata zawolalam w takim szoku bylamczyli to co wczesniej czulam to tez ruchy, tylko bardzo delikatne

Agusia to milego pobytu nad morzem Ci zycze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 10:31   #402
kropka241
Zakorzenienie

Agusiu napewno bedzie super nad morzem
jazda busem sie nie przejmuj.. akurat bedzie wiecej miejsca i bedziesz sie mogla wygodnie rozsiasc ja w ciazy z Adrianem czesto jezdzilam busem z krakowa do lublina a to 5h jazdy i nie bylo tak zle czasem mialam wszystkie siedzenia z tylu wolne i moglam sie nawet polozyc wy jedziecie rodzinnie wiec napewno wszyscy zadbaja o twoja wygode

Stary 2009-07-26, 10:41   #403
kachula27
Zakorzenienie

Hej mamusie

Ja wpadam zyczyc milego dnia i uciekam,jedziemy do tesciow wiec bedziemy wieczorkiem dopiero

Agusia kto wie moze faktycznie urodzimy jednego dnia

Buziaki brzuchatki i milej niedzieli

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 10:59   #404
brombusia
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczynki

Agusia
życzę miłego odpoczynku nad morzem. Mam nadzieję, że ja tam też dotrę za tydzień, jak się uporam ze wszystkimi przeciwnościami
Domi super, że nie tylko czujesz, ale możesz też zobaczyć kopniaczki córeczki Mnie też od kilku dni udaje się zauważyć te wybrzuszenia w miejscach gdzie Mały kopie

W nocy znowu bolał mnie ząb
Ale podobno może boleć jeszcze przez 48 godz. po zatruciu, no to czekam do jutra
Normalnie, nic tylko się pochlastać

Stary 2009-07-26, 11:25   #405
82gosia
Raczkowanie

Witam szystkie mamusie
Gissh wiem co to znaczy krótka szyjka. A jak bardzo twoja jest krótka, nie zaproponowali ci w szpitalu szwu albo krążka?
Ja też mam nakaz leżenia i leki.
Pozdrawiam.
82gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 11:57   #406
elalank
Zadomowienie

Witam Brzuchatki!!!

Agusia- odpoczywaj nad morzem, wdychaj jod i świeże powietrze!!! Dobrze Wam to zrobi!!

Domi-cieszę się, że wreszcie poczułaś Dzidzolka! Piękne to jest,prawda?? Te wybrzuszenia są przesłodkie Ja sobie nagrałam na pamiątkę jak Dzidzia tak buszuje!!

kropka - dobrze, że wynikisa w porządku. A te próby wątrobowe sa obowiązkowe w ciąży? Moja gin nic mi nie mówiła o tych badaniach

Brombusia- biedactwo jesteś z tym zębem

marta -brzuszek I klasa

My zaczynamy teraz 23 lub 24 tydzień(troszkę się już pogubiłam)chyba 23 ale dzidzia jest jakby o tydzien starsza! Straszne jest to liczenie, z matematyki zawsze byłam noga (ale to chyba juz początek 6 miesiąca?no nie?)

miłego dnia Mamusie
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 12:03   #407
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dziewczynki kochane

ja tylko na chwile...wiem, ze nie bylo mnie daaaaawno i dzisiaj tez jeszcze nie mam jak Was poczytac i wszystko nadbrobic...tylko chcialam napisac, ze zyje, za mna tydzien pelen wrazen i jutro obiecuje sie stawic rano na forum

Milej niedzieli

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 12:05   #408
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
kropka - dobrze, że wynikisa w porządku. A te próby wątrobowe sa obowiązkowe w ciąży? Moja gin nic mi nie mówiła o tych badaniach
nie sa obowiazkowe tylko ja mialam cholestaze ciazowa w pierwszej ciazy wiec teraz musze kontrolowac to by w miare szybko zaczac stosowac odpowiednie leki..
teraz juz sie zaczynaja powoli objawy choc biore profilaktycznie essentiale forte i chyba jednak troche wolniej to wszystko przychodzi

Karenina no boj sie Boga.. tyle czasu bez odzewu a my tu sie zastanawiamy co i jak z toba
czekam niecierpliwie na relacje

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-07-26 o 12:06
Stary 2009-07-26, 12:36   #409
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Brombusia- biedactwo jesteś z tym zębem
Już lepiej, mam nadzieję, że do jutra przejdzie, bo naprawdę nie mam ochoty na kolejną wizytę u dentysty

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

ja tylko na chwile...wiem, ze nie bylo mnie daaaaawno i dzisiaj tez jeszcze nie mam jak Was poczytac i wszystko nadbrobic...tylko chcialam napisac, ze zyje, za mna tydzien pelen wrazen i jutro obiecuje sie stawic rano na forum
Oj Ty niedobra
My tu się martwiłyśmy o Ciebie, dobrze, że wszystko w porządku ale będziesz się musiała gęsto tłumaczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 13:45   #410
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 82gosia Pokaż wiadomość
Witam szystkie mamusie
Gissh wiem co to znaczy krótka szyjka. A jak bardzo twoja jest krótka, nie zaproponowali ci w szpitalu szwu albo krążka?
Ja też mam nakaz leżenia i leki.
Pozdrawiam.
Gosiu, według USG moja szyjka ma 34mm... Z tego co czytałam w necie nie jest jeszcze jakoś tragicznie krótka, ale gorzej że jest miękka i zaczyna się otwierać - a to dopiero 20 tydzień ciąży... Dlatego właśnie ginka kazała mi dużo leżeć, brać magnez, luteinę i tabletki rozkurczowe - żeby to nie postępowało. A gdyby mimo tego szyjka dalej się skracała to założą mi w szpitalu krążek podtrzymujący...
W najbliższy piątek idę do kontroli - zobaczymy co powie...
Pozdrawiam

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 16:15   #411
simpatica
Zakorzenienie

hej Mamusie ja tylko na chwilę, chcę sie pochwalic że zaczynamy dzisiaj 22 tydzień

Agusi życzę udanego wypoczynku i zazdroszczę - też bym chciała
Domi to fajnie że czujesz coraz wyraźniej u mnie też już coraz fajniej pływa bejbe

3 majcie sie niedzielnie pa pa
simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 16:40   #412
kamilla123
Rozeznanie

Witajcie mamusie!!!!

Wpadłam na chwilę zobaczyć co tam u Was. Dzidzia wyczuła, że jestem w ciążowych klimatach, bo jak zaczęłam czytać forum to od razu zaczęły się kopniaczki

Poza tym chciałam się pochwalić, że od wczoraj jestem szczęśliwą mężatką Ślub mimo, iż cywilny i tylko na 5 osób był dla mnie wielkim przeżyciem i oczywiście nie obyło się bez łez.

Mój wypoczynek nad morzem trwa i w końcu wyszło słońce. Chyba zaraz gdzieś z moim MĘŻEM wyskoczymy na spacer, bo w pt i sb pogoda była kiepska, przynajmniej tu na pomorzu zachodnim.

Dziewczynom, które niestety muszą leżeć polecam poduszkę Motherhood w kształcie litery C. W swojej ciąży też miałam okres, że przez 3 tygodnie musiałam leżeć plackiem i juz sama nie wiedziałam jakie pozycje przyjmować, najgorsze były bóle pleców i pośladków. A poducha jest naprawde super.

Domi WRZUĆ NA LUZ!!! Naprawdę nie ma sensu przejmować się takimi rzeczami! Swoją droga jeśli planujesz zakupy sprzetu AGD to polecam zakupy przez internet np. agito.pl My z TŻ urządzalismy się rok temu i na tzrech sprzetach (lodówka, zmywarka i płyta elektryczna) zaoszczędzilismy klilkaset złotych wieć moim zdaniem warto. Tym bardziej, że towar dowozi kurier pod sam dom szybko i bezpiecznie. Tak więc polecam

Na koniec życzę wszystkim dużo zdrówka. Tzrymajcie się!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 17:04   #413
kropka241
Zakorzenienie

Kamilko kurcze ja sie juz nie moge doczekac az tz bedzie moim mezem gratuuje i zycze szczescia na nowej drodze zycia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 18:26   #414
elalank
Zadomowienie

kamilla -wszytskiego dobrego na nowej drodze życia!!!! To nic nie szkodzi,że tylko 5 osób, ślub z ukochanym człowiekiem to coś po prostu czego nie da sie opisać słowami!Widzi sie tylko siebie i piękną przyszłość!!!! Teraz sama już to wiesz!!! Gratuluję!! Pijemy Wasze zdowie!!!

Kropko- dziękuję za odp ws badan wątrobowych! I niedługo też czeka Cie wielki dzień?!

gissh - trzymam kciuki, żeby na kontroli było już wszytsko w porządku!!!

karenina - czekamy zatem na wyjaśnienia!! I do jutra

a ja właśnie wcinam tosty są przepyszne!!!!
i chciałam się pochwalić, iz wczoraj zrobiłam pierwsze małe zakupy kosmetyczne dla Maleństwa! ręcznik, myjka, szczotka+grzebyk, przybory do obcinania paznokci i pieluchy tetrowe. CZekam teraz na paczuszkę

pozdrawiam Mamusie
Stary 2009-07-26, 18:32   #415
kropka241
Zakorzenienie

elalank chcemy z tz zdazyc przed porodem ze slubem oczywiscie cywilnym ale my musimy jechac do ambasady i zalatwic dokumenty dla tz to bedzie z 700zl a co mnie denerwuje to ze musimy tam sie stawic osobiscie we dwojke zamiast np wyslac listem poleconym bo to dla nas wyprawa do warszawy z Adrianem bo tu w krk z nikim nie mamy go zostawic..
ech nic tylko ulatwiaja zycie ludziom we wszystkich urzedach..

Stary 2009-07-26, 18:42   #416
domi7ks
Zakorzenienie

Kropko a moge spytac jakiej narodowości jest Twoj tz?

Ela pochwal sie zakupami jak przyjda

KAMILO wszytskiego najlepszego

Stary 2009-07-26, 18:54   #417
malina81
Zadomowienie

Kamilko- Młoda Żoneczko ja tez życze wszystkiego dobrego

Brombrusia wspólczuje ci z tym zębolem- ale mam nadzieje że jest juz lepiej

Kropcia bo też ci sie zachciało męża zza granicy

Ela gratuluje pierwszych zakupów-ja tez dzis nabyłam pościel na allegro

A tak ogólnie miałam wczoraj bardzo fatalny wieczór- najpierw zaczął mnie brzuch pobolewac a potem jakoś mnie tak dziwnie "ciągło" dołem- prawie cała noc z nerwów nie przespałam ale dziś juz jest dobrze. Tak sobie myśle ze moze za duzo wczoraj pochodziłam- bo jeżdzieliśmy z TZ za wózkiem...
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 19:00   #418
elalank
Zadomowienie

Kropko- no niestety biurokracja jest straszna, nie da sie tego przeskoczyć. Czasami ma się wrażenie, że ludzie pracujący w urzędach sa z kosmosu. Ale trzymam kciuki, żeby Wam sie udało!

Domi oczywiście, że się pochwalę Już myślę, co by tu jeszcze kupić

ale sobie pozwoliłam, 2 tosty, galaretka, a teraz bób na dokładkę! dziś mnie dosięgły zachcianki ciążowe
Stary 2009-07-26, 19:11   #419
brombusia
Zakorzenienie

Gissh kochana, trzymam kciuki za Twoją szyjkę ( jakkolwiek głupio to zabrzmiało, to wiadomo o co chodzi)

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
hej Mamusie ja tylko na chwilę, chcę sie pochwalic że zaczynamy dzisiaj 22 tydzień
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Poza tym chciałam się pochwalić, że od wczoraj jestem szczęśliwą mężatką Ślub mimo, iż cywilny i tylko na 5 osób był dla mnie wielkim przeżyciem i oczywiście nie obyło się bez łez.
Najlepsze życzenia z okazji Ślubu

Kropciu już niedługo też będziesz Mężatką , powiem Ci, nic specjalnego
A nie może TŻ zamiast z Tobą osobiście wziąć jakiegoś upoważnienia?
U notariusza takie upoważnienie kosztuje 50 zł .

Siedzę na necie oglądam wózki, ciuszki etc. Zupełnego kręćka dostałam, jak zwykle i łeb mnie zaczął boleć. Dobrze, że jeszcze zostało dużo czasu, bo strasznie ciężko mi się na cokolwiek zdecydować.

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Brombrusia wspólczuje ci z tym zębolem- ale mam nadzieje że jest juz lepiej
Ze mnie straszna sierota ostatnio, z zębem lepiej za to dopadły mnie problemy gastryczne
Cytat:
ja tez dzis nabyłam pościel na allegro
Pochwal się
Cytat:
A tak ogólnie miałam wczoraj bardzo fatalny wieczór- najpierw zaczął mnie brzuch pobolewac a potem jakoś mnie tak dziwnie "ciągło" dołem- prawie cała noc z nerwów nie przespałam ale dziś juz jest dobrze. Tak sobie myśle ze moze za duzo wczoraj pochodziłam- bo jeżdzieliśmy z TZ za wózkiem...
Mnie właśnie też tak "ciągnie" czasem może to rozciągająca się macica? Dobrze, że już Ci dzisiaj przeszło

Stary 2009-07-26, 19:11   #420
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien dobry Dziewczynki ale dawno Mnie u Was nie było ,patrze a tu już nowy wąteczek
Ja juz po 1 USG widziałam Mojego Bejbika alez on słodki a jaki długi 15 cm

Mówie Wam jakie jajca były dzien przed USG - Mówie to Tż dzien przed USG ale jestem zmęczona ,zaraz zasne (godzina pare minut po 20 ) to pewnie przez małego bo ćwiczy by jutro ładnie wyglądać i pokazałam Tżtowi taki śmieszny trik że łapie sie za noge tak do góry i ją zginam i poszłam spać .....na następony dzien leże juz pani doktor wszystko sprawdza mówi o jest malutki :0 ale strasznie sie wierci to tu to tam i nagle o łapie sie za nóżke tak zabawnie a on normalnie łapał sie tak ja pokazywałam hih

a u Was co Kochane s.łychac ? wszytsko dobrze ? jejku jeszcze miesiąc i ślub

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości