|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. X ! :)) ->tylko dla vipów.<-
Cytat:
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam dópy!
![]() ![]() byłam na tej imprezie i było mega o.O ale chyba złamałam (skrecilam?) jakas kość w nodze. aaa i przejechałam sie po asfalcie i zdarlam cale dlonie i kolana ![]() i kocham K.
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeii! a lizanko było?
|
|
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
to ostra impreza musiała być;p
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio jak jechałam na rowerze, to nagle straciłam kontrolę nad kierownicą i po kolanie, łokciu i palcu. ;> łokieć już ok, palec w miarę też, ale kolano wygląda, jakby mi ktoś w nie magnum strzelił. ;>
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
tydzień temu, w niedziele, byłam z TŻem na imieninach Jego dziadka.
Jego mama wszystkich obecnych zapraszała na swoje imieniny, tj. dzisiaj. TŻ cały tydzień nie wspominał nic o tym, że mam przyjść, przez ten tydzień nie miałam styczności z Jego mamą.. dopiero dzisiaj, rzucił od tak - moim zdaniem, że mam później przyjść. przez cały czas myślałam, że Jego mama zaprosiła też mnie, zwyczajnie z grzeczności, no a że teraz nie wspominała, choćby przez TŻa, to nie ma sensu żebym szła. no i nie poszłam. dobrze zrobiłam? 'impreza' imieninowa zaczęła się o 14, a TŻ teraz, gdy napisałam, że idę z kumpelą na spacer, napisał, że mam przyjść.. odpisałam mu, że nie przyjdę, bo już ma gości, a ja zwyczajnie głupio będę się czuć wkraczając od tak, nagle, bez uprzedzenia, do nich wszystkich, w dodatku bez jakiegokolwiek prezentu..
|
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
colds wydaje mi sie , że dobrze zrobiłaś.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie by też głupio było tak przyjść, zrobiłabym podobne
chyba że TŻ by po Ciebie wpadł |
|
|
|
#489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro ona zapraszała wszystkich zebranych na imieninach dziadka, to miała na myśli również Ciebie. myślę, że nie zapraszałaby dziewczyny swojego syna tylko ot tak z grzeczności. jeśli chcesz to jeszcze jakoś uratować, to leć do jakiejś kwiaciarni, kup mały bukiecik, pójdź, złóż życzenia i jakoś uzasadnij swoje spóźnienie. to trochę tak głupio być na imieninach dziadka TŻ, a na jego mamy już nie... ;> chociaż fakt faktem tak trochę głupio teraz wpadać, już sama nie wiem. ;p dziwnie to wyszło jakoś...
Edytowane przez Avv Czas edycji: 2009-07-26 o 17:12 |
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą, gdybym miała być normalnym gościem, to by nie wspominał, przed wyjściem z samochodu, po kościele, że mam później przyjść, no nie? a o tych imieninach dziadka, że mam przyjechać i w ogóle, to potrafił marudzić, co jakiś czas.. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- w ogóle, co do tej grzeczności, to co jakiś czas wspominał, że będzie miał gości, że przyjadą, a nigdy nie wspomniał o tym, że też będę miała przyjść. phi, nawet nie spytał czy przyjdę.. EDIT: napisałaś o uzasadnianiu spóźnienia.. a ja bym się nie spóźniła, w końcu pisał o 14, że goście już są, ale nie, że mam przyjść. dopiero teraz, po 3,5h od przyjazdu większości zaproszonych.. Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-07-26 o 17:21 |
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie poszła. Gupio gupio.
O laski ale wy kaleki jestescie buhahahahaha |
|
|
|
#492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może i dobrze się stało. ;> albo mama Twojego TŻ ma taki specyficzny sposób zapraszania gości. ;> ale jednak TŻ powinien coś o tym wspomnieć, przecież nie będziesz się wpraszać...
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
colds nie martw się tym, głupio byłoby wpadać tak samej, co innego jakby Cię TŻ zabrał za sobą
jest dobrze ej, właśnie pisze do mnie jakiś koleś i wgl. chyba coś mu sie nudzi powiedział że chce wpaść, na spacer, a on ma jakieś 20km do mnie ![]() o ja |
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
mamita cały tydzień marudziła, że prezent mam kupić, bo później to i sramto.
dobrze, że jednak nie kupiłam, bo by się tylko zmarnowało ;p. muszę znaleźć w tym jakiś pozytyw. ![]() a to, że tak wyszło to nie tylko moja wina.. cóż, imieniny nie są raz w życiu .ulżyło mi jakoś ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- napisz, że może przyjechać, jak przyjedzie to możecie wtedy iść. . xD.
|
|
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lycem na koncert.
szanty. ;D ;*
|
|
#496 | |
|
Zadomowienie
|
no troche przesadziłam
wydałam 40 dychy w sumie na same piwa (ale tam i tak drogo było xD )miałam czas do 2 w nocy a o 1,55 dopiero wyszłyśmy z klubu. Kol trzeźwa (brała antybiotyki) to biegnie, ale ja "lekko napruta" i sie na środku ulicy wyje*ałam ![]() a z nogą coraz gorzej, serio boje sie, że coś sie stało.. Tańczyłam w balerinach, a jakas dziewczyna staneła mi na stopie szpilką (bolało jak cholera ;x) a teraz takie spuchnięte i sine ![]() nie byłoo... ale były tańce-obsciskiwańce, haha xD on jest cudowny.. nie zdazylam sie pożegnać, to potem zadzwonił i taki smutny, że gdzie ja jestem, bo juz od 15 min mnie szuka i szuka i mnie nie ma.. *__* a najlepiej jak potem na gg (koło 3 w nocy) zaprosił mnie do siebie na film jakis <3 kurde, gdybym mogła wtedy tam pójść to bym sie chyba posikała ze szczęścia.. ![]() Cytat:
i Ty sie nie śmiej! ja serio nie moge chodzić
|
|
|
#497 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. albo raczej, ile wypiłaś? ![]() Cytat:
. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
.
|
|||||
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę lizankoooooooooooo
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam z "moim" P.
Jezu, chyba zwariuje, przez niego |
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja byłam na wsi, moja koleżanka ma tam dom. Dopiero wróciłam :p Było dużo osób ogniska itp .. no i był mój TŻ
kiedyś pisałam że to taki wolny związek, ale on się we mnie zakochał i ja chyba też zaczynam![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- i spadłam z hamaka, jaki ból czuję to nie macie pojęcia :/
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie po drinku jestem
hmmm pychotka cudowne uczucie Coffi to w końcu jesteście razem czy osobno? |
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Solo a gdzie go poznałaś i jakie stosunki między sobą macie?
Asiek a ty nie masz TŻeta?
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właściwie dopiero na gg sie poznaliśmy, mijaliśmy sie kilka razy na mieście nie wiem skąd miał mój numer dobrze nam sie rozmawia, jakoś tak cudownie ogólni to byłam troche zła na niego ostatnio i wygarnęłam mu pare rzeczy, ale jakoś miło się skończyło ![]() wgl. jestem nim cała zauroczona |
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niezbyt czaje reguły wolnych związków . |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
no bo jeszcze nie nadrabiałam zaległości to nie wiem
yhyyyy |
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bożenooooo.. ależ ciekawska jestem
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
różne takie duperele
wyszłam na podwójną idiotke, bo.. 1) dałam mu swój numer, ale on miał rozładowany tel 2) interesował się mną ten D. o którym wcześniej pisałam, że się lizaliśmy i ja powiedziałam mu że nie chce :p więc tego dnia kiedy podałam "mojemu" numer dostałam strzałke i myślałam że to on, i zaczęłam pisać mu jakies esy co najlepsze, napisałam do niego " Łukasz", a on ma Paweł w każdym razie nie odpisał następnego dnia dzwoni inny obcy numer, tzn. tylko strzałka, i napisałąm coś w stylu "ŁUKASZ" czy to on i że nie mam nic na koncie no ok za chwile dostaje esa "ale jaki Łukasz?" yyyyyyyy potem okazało się, że ten drugi to D., któremu moja kol dała mój numer" a ten pierwszy numer to wcale nie ten "mój P." tylko pomyłka bo pisałam z tym gostkiem i okazało sie że to pomyłka awansowałam na podwójną idotke haha ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- może ten "Łukasz" przyplątał mi się własnie dlatego, że ciężko mi było zapomnieć o takim jednym właśnie Łukaszu już sama nie wiem.. dziwne haha |
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i jesteśmy razem, nie powiem wam od kiedy bo to wyszło tak samo z siebie. On mówi że woli być ze mną bez seksu itp niż z inną która by go pieściła do woli i takie sprawy ciągle do mnie dzwoni, tęskni.. teraz zawsze wiem co robi noo chłopak anioł. Znam wszystkich jego znajomych, dużo czasu z nimi spędzam. Nikt nie wierzy w tą jego przemianę .. tym bardziej że są wakacje ![]() namotałam trochę ale mam nadzieję że zrozumiecie ;P jak coś to pytać ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- no i jeszcze troszkę jarał .. i dla mnie już tego nie robi. Ja dla niego nie palę (tzn on tak myśli:P) zawsze na jakiś grillach jego kumple mnie odciągają ode mnie i dają mi buszka hihi ![]() a wiem że nie jara bo widuję go codziennie a jak jest w takim stanie to łatwo to poznam
|
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie rozumiem takich związków. w ogóle Prawie miałam Tż ale na każde spotkanie z nim pchała sie taka laska i nam było głupio ją wyganiać. a ona ma chłopaka (od 3 - 4lat są razem) a się przymila i klei to jego "mojego!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

.
. xD.