![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
No moje mają 4-4,5cm na aukcji przynajmniej tak pisało, dla mnie są BARDZO WYGODNE i obcas w sam raz, chciałam większy bo noga ładnie się prezentuje ale z drugiej storny będę miała ją pod suknia i nie bedzie nic widac ageneralnie chodze w wyzszych ale dlugo w nich nie potańcze. Kliwia aaaa to takie rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu 4 miesiac ![]() Cytat:
![]() no będzie będzie Cytat:
![]() dzięki Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze pytanie do wizytówek z ciekawości, piszecie np.
Jan Kowalski, Osoba Towarzysząca Jan Kowalski, Osoba Towarzysząca Jana Kowalskiego Jan Kowalski, Jan Kowalski ? Chodzi mi o gości, których osób tow. nie znam, albo nie są nawet parami. Nie jestem w stanie dowiedzieć się wszystkich imion i nazwisk.
![]() |
#1264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zanetaa88 a no to taki obcas jak mój i moje też mają być na takim szerszym słupku. Właśnie nie bardzo wiedziałam jak to będzie wyglądać bo jak zamawiałam to we wzorze na zdjęciu była szpileczka ale można było wybrać szerszy obcas.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zadzwon do tej osoby która znasz i dowiedz się imion. Ja kiedyś jak szłam na imprezę i miałam przed sobą osoba towarzysząca jak piąte koło u wozu. Sama mam taka sytuacje i powiedziałam sobie że się dopytam jak dana osoba się nazywa i napisze imię i nazwisko. Motley pokaż buciki?! albo aukcje ? Aż jestem ciekawa co to masz za obcas ![]() Strippi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
Zanetaa nie dowiem się wszystkich bo niektorzy znajda te osoby w ostatniej chwili i mam sporo takich przypadkow a u mojej siorki bylo nawet tak ze kilka osob mialo przyjsc z jedna a przyszlo z inna i było głupio bo kto inny był napisany na wizytowniku.
![]() |
#1267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() dzis robie album dla TZ ![]() TZ pisał, ze był bardzo grzeczny, ale że do 6 rano pili i ledwo żyje hehe ![]() ![]() jejku jeszcze tylko 6 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Cześć, chciałam Wam napisać , że ja jakoś wcale nie czuje tego mojego ślubu....
To tak jakby chodziło o kogoś innego... przygotowania stoją w miejscu...i jakoś tak dziwnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny zastanawiam sie co z trenem. to znaczy, czy od poczatku miec go rozpietego (powitanie TZ, zdjęcia przed domem, zdjęcia przed kosciołem, blogosławienstwo, podpisywanie dokumentow w kosciele, msza, składanie życzen, przyjazd na sale) i podczepic dopiero po zupie (a przed drugim). czy na początek lepiej miec go podczepionego a dopiero odczepic jak juz bede stała w kosciele przed pojsciem do ołtarza (czyli po podpisaniu dokumentow). co radzicie?? jak wy bedziecie mialy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tren podpinany albo na jeden guzik albo na takie sznurki pod spodem sukni.
sądzę że ma się co męczyć i szurać po dywanach w domu tym ternem... poza tym w Kościele nie jest tak czysto... pomyśl z wsiadaniem i wysiadaniem z samochodu jaki będzie problem z trenem... przede wszystkim chodzi o wygodę... ja tren rozpuszczony będę miała tylko do Kościoła jak wyjdziemy już po podpisaniu dokumentów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że moj tren jest zawiązywany na az 14 troczków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Zakorzenienie
|
no własnie chodzi o to, ze za kazdym razem trzeba go dobrze związac, bo inaczej bedzie się ciagnal po podłodze.
14 troczków, to troszke roboty jest, tym bardziej, ze moja mama jeszcze mi ich nigdy nie wiązala a świadkowa to nawet sukni nie widziała. zreszta moją suknie widziala tylko moja mama i tata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() mama powiedziała, ze w 5 minut z rozwiązaniem troczków sobie da rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam mowi, ze sie wyrobi ![]() ![]() własnie szykuje piosenki na poprawiny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja bym nie ciachała tego co masz, bo jak odepniesz długi fajnie będzie wyglądało na sali ![]() z teściową to przesada.. ![]() ale nie wiem co lepsze... moja (przyjedzie na wesele z drugiego konca Polski) i wymyśliła, że skoro slub jest na 17 to ona przyjedzie 2 godziny wcześniej prosto do hotelu koło sali, szybko się tam przebierze i pojedzie do kosciola... a jak zapytalam co z błogosławieństwem to powiedziala zebysmy przed slubem przyjechali na salę i tam je zrobimy... ![]() jak dla mnie nie ma takiej opcji... szoł dla gosci i nie wiem kogo z błogosławieństwa nie będziemy robić na sali... jest mi przykro bo niczym się nie interesuje a teraz taki cyrk z błogosławieństwa chce zrobic echh... Cytat:
![]() Cytat:
przeciez jesli bedziesz pytac a sam zainteresowany nie bedzie wiedzial z kim przyjdzie to nic nie poradzisz na to.. Cytat:
szkoda mi nim szurac przed kosciolem ![]() i koniecznie niech mama potestuje wiązanie, zeby potem nie bylo zdziwienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do trenu, to chyba sie poprostu w sobote wczesniej w suknie ubiorę i mam rozwiąze te troczki a potem zawiąze, nie chce mi sie ubierac teraz w tygodniu aby cwiczyc wiązanie troczków. poza tym bedzie miala świadkową do pomocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Ja tren miałam od poczatku rozłożony.
Bez sensu dla mnie go tak wiązać i rozwiązywac, układać, bo mimo wszystko trochę sie na tym schodzi. (miałam tak w kółko na potrzeby sesji ;/ ) A w dzień slubu jakoś dziwnym trafem czasu brakuje. Za to miałam pętelkę z tasiemki i mogłam go sobie najzwyczajniej wziąć w łapki. Tren nic a nic nie przeszkadza w siadaniu i wysiadaniu do samochodu. Przeszkadza halka i znajdująde się w niej koło bądź koła.
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-07-26 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bym zapomniala. rano wstaje a tu na lewym oku zaczął mi się robić jęczmien. masakra. ostatnio mialam go 5 lat temu, to tak mi oko spuchlo, ze nic nie widziaalm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Madzia a Twoja suknia wisi z podpiętym trenem?
i się nie pomięła? Moją mi w dzień ślubu musieli przeprasować ![]() ja miałam 1 malutkie koło, duzy samochód i wraz się ten drut nie chciał sensownie zmieścić ![]()
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam w sumie 2 koła. na dole i mniejsze nad kolanami. Najgorzej to chyba będzie w tym klęczec. jak raz próbowalam, to wstac nie mogłam, bo mi kolo się na obcasach zaklinowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Mi ciągle koło podłaziło pod stopy przy klęczeniu i gniotło
![]() Ja do 1 nie zdążę wrócić, więc życzę Ci Madziu i Pozostałym Wizażankom udanego ślubu i wesela i dużo dużo szczęścia ![]() ![]()
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Gdzie się Żabko wybierasz?? pewnie w podróż poślubną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
to życzę udanego wypoczynku i ladnej pogody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dowiedziałam imiona i nazwiska i jakie mi podadzą takie będą i koniec. A że przyjdzie z kim innym niż mi podali ich strata i niech oni się tłumaczą osobie towarzyszącej.Ja nie mogę być na każde zawołanie gościa. Cytat:
A to mają jakąś stronę internetową?! Czy jak? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.