![]() |
#2911 |
Zadomowienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
![]() I no cóż urzekło mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze są też inni...
Ale mimo wszystko uwazam, że dziwnie mnie potraktował ![]()
#2913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
Z kolei ja byłam jakiś czas na sympatii,.pl wiadomo, jest masa gości, którzy piszą beznadziejne teksty na dzień dobry i są spaleni od razu,ale tam można poznać naprawde ciekawe osoby, normalne,jak to sie mówi.
Podchodze do tego w ten sposób, że w necie można spotkac kogoś, kogo normalnie nie ma szansy się spotkać w swoim otoczeniu na co dzień więc spróbowałam. Pisałam jakiś czas z fajnym facetem - Tomek 30 lat, (usunęliśmy swoje konta z sympatii) ciekawe maile, rozmawialismy przez tel. sympatycznie bardzo,znaliśmy siebie z fotek, nawet na urodziny zrobił mi taką niespodziankę, że musiałam iśc w jedno miejsce, kwiaciarnie jak sie okazało i odebrać tam bukiet 26 róż,bo nie znał mojego adresu oczywiście ![]() ![]() W koncu kontakt jakos sie przerwał sam z siebie, napisał mi, że poznał kogoś i chce być uczciwy wobec tej dziewczyny, ale nadal chce mnie poznać, choćby tak w sensie towarzyskim. Jest po 7 letnim związku i bardzo racjonalnie teraz podchodzi, mówi, że nie ma czasu na testowanie, próbowanie ![]() ![]() ![]() Okazał sie jeszcze fajniejszym facetem niż na tych fotkach ,wiadomo,wyglad nie jest najwazniejszy,ale spodobal mi sie jego sposób bycia, jak na mnie patrzył ,byłam bardzo niesmiala,az siebie nie poznawalam. i fakt bo tylko godzine spedzilismy razem,głównie on nawijał, o problemach z pracy itp.,bo akurat wracal z jakiegos spotkania zarządu ,spytalam o jego dziewczyne, ale mówił,ze to chyba nie To. Naprawde widzialam w jego oczach aprobate dla mojej osoby.. ALe!!! jak ja sie ubralam na to spotkanie??? takie luzackie spodnie lniane, koszulka zwykla, klapki sportowe,po prostu załozylam byle co skoro i tak kogoś ma.a pozniej zalowalam. Szkoda, bo przypadl mi do gustu, taki dojrzaly widac w swoich pogladach,patrzeniu na zycie. Ja pozniej wszystko mu napisalam,o tych moich przemysleniach ,a on,.ze było ok,ale fakt faktem, ze kontakt nie jest taki jak kiedys. i nie wiem co teraz zrobić ![]() ![]() ale chyba zachowam resztki szacunku do siebie i nie bede juz do niego pisać, choc chcialabym wiedzieć czarno na bialym. Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Zakorzenienie
|
I ja mam TŻ z internetu,a dokładnie z czata. I nie muszę chyba dodawać, że byłam przeciwniczką takich znajomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jesli nie zrobisz nic- on moze odezwac sie po jakims czasie, bo stwierdzi ze jednak warto. albo umilknie na zawsze. wykonujac ruch- nie tracisz wiele, tak sądzę, a mozesz duzo zyskać. albo przynajmniej odpowiedz na nurtujace Cie pytania. pomysl o tym, szkoda tracić fajną znajomosc.
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczynki,coś wymyślę,a jak nie będzie chciał to trudno. pół światu tego kwiatu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia ![]() Pozdrawiam, E. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Raczkowanie
|
Napisałam do niego, zapytal skad ten wisielczy ton
![]() My kobietki zawsze wszystko bardzo doglebnie interpretujemy,moze cos bedzie a jak nie to plakac nie bede ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- i bardzo dziekuje za porady wyzej, bardzo cenne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Zakorzenienie
|
no to juz nie ma odwrotu, internetowy Pan jutro przyjezdza...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
życzę trzęsienia Ziemi z piorunami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Napisane przez 900813
![]() Mam pytanie: z jakich portali internetowych korzystacie? Ja też podbijam, oczywiście zamierzam poznać dziewczynę a nie faceta! Ma być piękna, młoda i bogata, wychowana być nie musi, sam ją wychowam. ![]()
#2924 |
Zakorzenienie
|
A wiec..Tak ogólnie to dał ciała i już spotkanie było odwołane. Okazał się jednak uparciuchem a ja uległam ciekawości. Widzielismy sie zaledwie pół godziny...
Było warto ![]() Zauroczył mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
ciekawe jak sie rozwinie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o poznawaniu przyszłych TŻ przez neta? Czy potraficie się komuś przyznać np. rodzinie, znajomym, że własnie tak kogoś poznaliście? Czy spotykacie się z głupimi komentarzami z tego powodu? Że np nie możecie kogoś poznać normalnie, to szukacie przez net?
A jeśli już dochodzi do poznania kogoś... Szukacie ze swojego miasta/okolicy czy bierzecie pod uwagę też troszkę większe odległości?
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o odległość w moim przypadku, na dzień dzisiejszy 80 km nie jest problemem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
też niewidze nic dziwnego w taki sposób poznawaniu faceta alejakoś mam pewne opory przed przyznaniem sie ale tylko rodzicom ze chłopak jest z netu, ale moze dlatego ze jeszcze nieprzedstawiała faceta rodzicom. tylko dlatego ze najpierw to ja musze byc pewna ze z nim bede a dopiero poźniej moge przedzstawiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ze strony mamy oczywiście spotkałam się z głupimi komentarzami, bo ona jest trochę staroświecka no ale cóż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Brałam pod uwagę odległość do 100 km, ale co z tego jak mi się urodziło 500 ![]() ![]()
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
Nie widzę nic złego w takim poznawaniu się. Powinniśmy się cieszyć, że żyjemy w czasach,w których mamy taką możliwość (choć czasem myślę, że to przekleństwo)). Wszystko sprowadza sie do tego, żeby dobrze wybrać i zaufać swojej intuicji.
Zdarzyło mi się, że poznałam faceta na czacie, na drugi dzień juz sie z nim spotkalam i naprawde nie zalowałam, świetna znajomosc, choć bez miłości, ale z wieloma innymi uniesieniami. a w chwili gdy tego potrzebowałam jak nigdy dotąd, okazal bezinteresowną pomoc (gdy o 22 w nocy,w styczniu, nagle zgasł mi laptop,i za cholerne nie moglam go uruchomic ponownie,a mialam do wydrukowania prace magisterska i oddania na nastepny dzien,a poprawek nie zapisalam na płycie)nerwy mi siadly,poplakalam sie i zadzwonilam do niego wlasnie, kazal mi szybko przyjezdzac z kompem i naprawił mi go. Po prostu w sumie obcy człowiek , a okazal sie naprawde kimś cudnym. Warto tak poznawać ludzi, podchodze do tego tak, że tu mamy możliwość spotkania kogoś, kogo na co dzień nie mamy szans spotkać. Przypadki nie istnieją i wszystko dzieje się w jakimś celu. A czytajac te historie o milosci z sieci tym bardziej w tym sie utwierdzam i szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-30 o 07:02 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Justinka_
Jeśli jest gentelmenem to nie powinien Cie w żaden sposób krępować. Może delikatnie zwróć mu uwagę jeśli następnym razem w jakikolwiek sposób przesadzi ? Ja tez teraz poznałam starszego o 6 lat Pana z Internetu i tak jak Tobie mi tez pewne jego sugestie troche krepowały, zwróciłam mu na to uwagę (raz kozie smierc,albo sie obrazi i koniec albo dostosuje) i juz wiecej takich rzeczy nie robil ![]() A co do tego rozwodu, masz pewnosc, ze to prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Takie zabiegi mają na celu jedno - zaciągnięcie dziewczyny do łóżka. Może w Twoim przypadku jest inaczej, ale bądź czujna i wszystkie deklaracje Pana dziel przez 2... Poczekaj, aż się rozwiedzie i wtedy 'słodzi. Bądź czujna i powodzenia!
![]() |
#2935 |
Wtajemniczenie
|
A do mnie właśnie jedzie Pan z Internetu
![]() ![]()
#2936 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki
![]() Ja musze czekac do weekendu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Jezuuuuu, widze ze wszystkie sie juz spotkaly ze swoimi, a ja dalej stoje w martwym punkcie, bo sie boje :P Teraz jestem nad morzem i na szczescie mam neta, wiec kontakt sie nie urwal nawet na chwile
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
oj Kochana , chyba tylko jedna osoba wie jak ja panikowałam
![]() myslalam, ze umre predzej niz sie z nim spotkam heh, teraz nie moge sie doczekac nastepnego spotkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-30 o 07:04 Powód: blad |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
BAN stały
|
Spróbuj.Ja z moim narzeczonym poznałam się przez przypadek na naszej klasie,jak jeszcze miałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.