|
|
#3481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Cytat:
?? Ale mam nadzieje, że dasz nam jakoś znać wtedy że to już ![]() Wszystkiego naj z okazji imieninek od Ani dla Ani ![]() Dziękuję ![]() Znów wcinam lody marcepanowe z zielonej budki odkąd je odkryłam stały się moimi ulubionymi Któraś chce ?????hihihi - mam 2 222 post
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-07-26 o 14:44 Powód: zobaczyłam cztery dwójki |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za zyczonka zoncie
|
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
Synek już wykąpany, nakarmiony i teraz ładnie zasypia w łóżeczku
no to mnie możesz dać nr tel
|
#3484 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Pijesz do mnie? Wiedz, ze to wcale nie jest smieszne!! 3. W takim razie malowalabym pod kolor scian. Wszystkiego najlepszego ANIU ![]() Cytat:
eeeee ![]() Cytat:
A tam bacik niepotrzebny Sie tak z Kejciorem droczymy - obiecujemy poprawe zebys sie juz na nas nei denerwowala Masz tu buziaka za te starania ![]() Cytat:
![]() 2. Moze jakis przepisik na ten przepyszny torcik bys nam przemycila? ![]() Cytat:
Z tego co wiem u nas najcieplej ma byc w czw ok 26 stopni a tak to 24.2. Moja sprzedalam przez serwis internetowy, ale mojej znajomej udalo sie wlasnie przez komis ![]() Aniu Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() Nasz weekend minal wspaniale - zwlaszcza ze mozna sie troche polenic
|
|||||||
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziękuję za życzonka ![]() 2. Teściowa tak pilnuje swoich przepisów że chyba tylko siłą mogłabym jakiś wydobyć od niej ![]() 3. Lodami mogę się podzielić jeszcze o dziwo trochę jest Własnie małż wyrzucił z hukiem nasze dvd bo już się całkiem zepsuło i to jeszcze tak w trakcie filmu... Chyba nas czekają zakupki jutro po nowe dvd ![]() Teraz juz powoli spać się zbieram. papa
|
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 jak tylko synka nakarmię za 15 minut ![]() ad. 3 że tak nieśmiało zapytam co Wy takiego robiliście w weekend, że był wspaniały ![]() Cytat:
ad. 2 oj to nudny musiał być ten film ale nerwus ten Twój mąż ![]() Dobranoc myszki
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
U mnie weekend był burzliwy, więc nawet nie miałam weny żeby cokolwiek pisać ![]() Katey pochwal się wyborem, nie każ nam czekać! Daguś, to super, już niedługo na swoim ![]() Czekoladko to Ty już prawie na wylocie Oby wszystko zakończyło się szczęśliwie ![]() Buziole i miłego dnia
|
#3488 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam przy poniedzialku, pisze szybciutko poki jest chwilka bo pozniej juz mozei chwilki zabraknac. Ach dzieki, wczoraj przymierzalam sie do swych zaslonek. Musze jeszcze tylko zamowic dwa elementy i biere sie za maszyne
![]() To prawda ale najwazniejsze ze brudne sa teraz od deszczu a nie od remontu. Palce to mnie caly dzien wczoraj bolaly od skrobania szyb Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i wcale nie powiem ze jestesmy juz splukani . Dzis montujemy wlaczniki i gniazdkaCytat:
Moj pies dzis stwierdzil ze czas wstawac i najpierw mnie obudzila o 5:30 wiec G. z nia wyszedl a potem 6:20 .... a ze wystarczy iz na dole ktos chodzi to ona zaraz chce sprawdzic czy to moze ktos do niej nie przyszedl. Wiec wstalam, otworzylam okno na osciez, dalam jej miske pelna wody i poszlam dalej spac.... I tym razem pospalysmy do 7:50.... Cos sie z Cziki ranny ptaszek zrobil , wczoraj tez mi popudke o 7 zrobila.
|
||||||
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!!!
dzieki za numerki wczoraj aktywnie spedzilam dzien bo brat z jego laska wyciagneli mnie do dino parku hehe, a potem bym mega wielki kebab!! ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze moja suknie ktos kupi........ Cytat:
![]() czuje sie jak bomba zegarowa
|
|
#3490 | |
|
Rozeznanie
|
BRY
Cytat:
mnie wizyta u gina dobila troszke... zmiana planow jesli nic sie nie bedzie dzialo to ja ide dopiero 18 sierpnia... chociaz tyle ze leki podtrzymujace mam brac do srody a potem moze cos sie zaczac dziac... moze nie musi... nie wspomne o tym ze na na wadze zobaczylam 71kg... a na ugs wielgachna glowe (gin stwierdzil ze po mezu )i tak bede sie meczyc do nastepnej wizyty juz w sierpniu cala spuchnieta i obolala... i jak na zlosc dzisiaj znowu upal... to tyle sie wyzalilam ide do wanny
|
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
waga sie nie przejmuj ja mam juz 75kg........
|
|
#3492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Doberek po weekendzie
A gdzie reszta towarzystwa - wyłazić z ukrycia ![]() Cytat:
ad. 2 miłego kąpu kąpu Miłego poniedziałku
|
|
#3493 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
No i tak byłam w Wawce na zakupach i ...nic nie kupiłam (oprócz 4 bluzeczek, spodni do fitnesu i torebki kopertówki). W kwestii butów masakra. Chciałabym jakieś kolorowe, czerwone, różowe albo zielone, takie do kiecki a te które widziałam to albo rozmiaru brak albo na takiej szpili, że szok. Nie mam sie w co ubrać (dalej) Cytat:
Cytat:
2. Jaki wyjazd? Coś przeoczyłam chyba... Cytat:
Bardzo się cieszę razem z Tobą. Co u siebie to u siebiePodrzucę, jak sama zrobię dzisiaj mam taką nadzieję, chocież nie wiem czy zdążę bo dzisiaj przyjmujemy obraz...(akurat chodzi w mojej parafii)czyli ile przytyłaś? ostatnio przeczytałam że 12 to norma (zamierzam się tego trzymać ale jak wyjdzie zobaczymy w każdym razie mam takie plany na przyszłość )
|
|||
|
|
|
#3494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a za Twoja trzymam aby sie spodobala przyszlej wlascicielceCytat:
Cytat:
. Wlasnie zamowilismy AGD . Moja kumpela przytyla 20 kg i jej zostalo a druga 6kg i lekarz sie na ni darl a ona nawet jak chciala to wiecej sie jej nie udalo przytyc. |
|||
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi duzo wody organizm zatrzymał.......zawzieta jestem to musze wrocic do swoich 52kg
|
|
#3496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie mąż karmi małego, jak zje to idziemy na spacerek, bo w końcu jakaś ładniejsza pogoda do nas zawitała, słoneczko świeci, ale wieje lekki wiaterek
Cytat:
ad. 2 do czego to dochodzi na tym świecie, że już obrazy nawet chodzą ![]() jejku już sie nie mogę doczekać efektu końcowego Cytat:
u mnie też woda się zatrzymała w organizmie, ale to przez zatrucie ciążowe w dniu wypisy ze szpitala tydzień od cesarki schudłam połowę tych kg i za nic nie mogę ich zgubić
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
hej koziczki
Cytat:
Daguś myszko bardzo się cieszę , że już jesteście u kresu remontu Mili- jak samopoczucie królewno? Czekoladko- Twój wielki czas już nadchodzi stresik jest?Paulinko- jaki całuśny avek ![]() Malutka- widziałam nowe fotki małego na nk Gosieńka- moja Ty bratnia duszo ![]() Ja też namiętnie poszukuję beżowych bądź brązowych butków i nic nigdzie fajnego nie widzę <i w miarę taniego> Agatko- buzi w brzuszek Katey- nie wiem o jakie brzuszki Ci chodzi ja osobiście robie takie jakie potrafie- pewnie super profesjonalne to one nie są I dawaj muffinkę Soffi- ach kotek... widzisz jak to jest z tymi naszymi babskimi mózgami!! niby takie rozwinięte a tak trudno nam nad nimi zapanować bynajmniej ja nie jestem do końca zrównoważona ![]() i opieram się z tym basenem okrutnie! Anusia- dziękuję Ci za stwierdzenie "słodka" ![]() ja osobiście polecam z zielonej budy lody z białą czekoladą pychaaaaaaaaaaaaamarcepanowe jadłam- bardzo dobre! jesli ktoś lubi marcepan ![]() Agunia- ech... psiary mam nadzieję, że po burzliwym weekendzie wyszło słoneczko Kinuś- Słuchajcie czy ktoś wie co u LilStar? ![]() Monai- buzi dziubek
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, co tam u Lilki
|
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
OMG 20 kilo to ja to chyba depresją w ciąży bym przypłaciła
Mam fioła na punkcie mojej "grubości". Stwierdzam, że za dużo to ćwiczę jak głupia (np basen codziennie). Mam nadzieję, że nie będzie źle. Właśnie niedawno osiągnęłam moje 55 , wcześniej było 57 i trudno się będzie z nimi pożegnać...
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... No to żEŚ GRUUUUUUUUUBA po ch**u fest ![]() Z chudzielcami nie gadam noooooooooo to super a o Lilka naszego się martwię ![]() I gdzie się podziewa nasza Dżastinka?
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
![]() Wrocilam z miasta z owocami: truskawy, czeresnie ciemne i jasne i borowy. Czestujcie sie Kasienko ostatni raz gadalam z Lilką 2 tyg temu, juz wczoraj do niej napisalam, mam nadzieje ze sie szybko odezwie Boze chyba jest na swiecie jedna osoba ktora ma wiecej butow niz ja! Jak najszybciej musze zameldowac o tym mezowi, moze w tedy przestanie mi dokuczac ![]() Katey chodzilo o 6 Weidera. Ponoc super efekty: http://************/aerobiczna_6_weidera.html Maz zakupil owe lody z biala czekolada, zaraz bede testowac ![]() Gosia w takim razie musisz pojechac jeszcze raz na zakupy Czesto tak mam ze jak chce cos konkretnego to nei umiem tego znalezc ![]() Dagus co tam kasa... Pomysl: Ty i Twoj maz we wlasnym mieszkaniu, z bajeranckim sprzetem AGD i bez TESCIOWEJ - juz Anusia mowila ze to bezcenne ![]() Ty sie chyba za duzo ze mna droczysz - moj pies gdy jest powiedzmy "nieswiezy" nazywany jest ŻULIKIEM ![]() Agatko z Ciebie taka chudzina byla i nie jest to dziwne ze musialas troche przytyc. Na pewno dasz rade Kochana - mała wyjdzie kiedy bedzie na to czas ![]() Malutka po prostu trzeba nadrobic to i owo, stad takie weekendy wspaniale ![]() Anusia jesli jestes jej kochana synowa to jakas szansa jest ![]() Agusia no to wskakuj na ![]() Edit: Kasiu nei wchodzi mi poprawnie ten link wpisz sobie to w googlach i bedziec miec. A propo Dzasty to macie jakies wiesci od Loli? Tez wsiakla na dobre
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-07-27 o 14:58 |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka poniedzialkowo
U mnie weekendzik superasny W sobote popilismy zubroweczki ![]() W niedziele leniwy dzien, wogole nie wychodzilismy z domu glownie wylegiwalismy sie na kanapie ale i tez troche posprzatalismy po gosciach i przemeblowalismy troche ta druga sypialnie mala zmiana ustawienia a pokoj od razu inaczej wyglada ![]() Musimy jak najszybciej zalatwic jakiegos fachure do tego kompa bo w domu teraz jestesmy odcieci od swiata Przede wszystkim naszym Aniom wszystkiego naj z okazji imieninek Czeko to jeszcze w dwupaku.... za terminowy i krotki porod i za sprzedanie sukni Agatko za ta koncowke, zeby szybko minelo i bez zadnych wiekszych dolegliwosci |
|
|
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Heloooooł
![]() ![]() ![]() Gdzie Was wywiało ![]() Paulinko nie chcialam byc wscibska
|
|
|
|
#3504 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć ;*, już prawie po gościach ;p jeszcze do środy mamy brata Marcina - po weekendzie pełnym gości to "pikuś"
![]() Wymigałam się właśnie od koncertu Chopinowskiego w łazienkach - pojechał brat z mężem sam i mam czas na wizaż ![]() Gosiaczku no ładny dałaś przykład młodzieży żeby się tak "spić" na 18 dwoma piwami ![]() Ty zwariowany sportowcu, żebym ja miała 1/10 Twojej determinacji do ćwiczeń malutka super że Dawidek się uspokaja ucałuj od cioci Moniki przystojniaka ![]() Katey Twój opis jesieni w Hiszpanii brzmi rajsko omatko omatko jak tam nie pojadę to nie wiem co zrobię ;///// Daguś czy ja dobrze przeczytałam, że już za tydzień przeprowadzka?! super Kasiunia też mi się @ zbliża ewidentnie ale kurcze jeszcze PMS miesięcznego to nie miałam jak ostatnio ogólnie to mi w śród ludzi ok a jak sama na chwilkę jestem to mi smutno zaraz strasznie i tak to...agunia82 już nic nie mówię o fotkach piesków ![]() ![]() a ile kosztuje taki szczeniaczek tak normalnie średnio? bo tak piszecie enigmatycznie, jakoś się nie doczytałam ceny malinkowa sofferko a ja zrobiłam w weekend pyszny sernik na zimno z malinkami i malinkową galaretką pyszny był! a kwiatka to se sama zakupiłam, raz kiedyś dostałam od męża gerberka bez okazji a ogólnie to mi też nie kupuje phi nawet na różne okazje! niedługo imieniny daję mu ostatnia szansę ![]() Milibili czekam na fociaczka 2w1 czekoladka21 i AgatkaR ![]() ![]() Anusia_piekniusia Cytat:
no, ogólnie to codziennie oglądam mojego storczyka - poprawia mi nastrój obserwowanie kolejnych kwiatków rozwijających się z pączusiów, wszyscy mają mnie już za świra ![]() tzn. mąż i goście weekendowi... z teściami zeszliśmy w szerz i wzdłuż nawet do góry - byliśmy na tarasie widokowym przy starówce samej, urocze widoki prawie się nie bałam wysokości. ale fajnie mieć w końcu wolny dzień... zwłaszcza że jutro idziemy na koncert wnętrza+powieki ![]() a czwartek piątek pracuję 13-21, to znowu odpocznę przed weekendem, już się wstępnie umówiłam z koleżanką - wróciła z Ekwadoru po miesiącu (chyba że to była Kolumbia, ciągle nie mogę zapamiętać) z 900 fotkami ![]() idę odświeżyć kolor
|
|
|
|
|
#3505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jest......radosc i strach jednoczesnie ![]() Cytat:
ale uwierz ze w ciazy kg nie sa az tak wazne jak sie mysli o dziecku i jego zdrowiu ![]() Cytat:
|
|
#3506 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Skarby
![]() Cytat:
Film był fajny - 7 dusz oglądaliśmy. A ja bym, z chęcią też to dvd wyrzuciła przez okno ale miałam świeżo pomalowane pazury Cytat:
![]() Cytat:
właśnie znów je wcinam ![]() No to wyrósł wam taki żywy budzik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na wypróbowane przepisy z kabaczkami ![]() Cytat:
![]() Wypróbuję pewnie te z białą czekolada kiedyś ale i tak to nie pokona mojego uzależnienia od marcepanu ![]() Cytat:
![]() Czy ja jestem kochająca synowa to by się trzeba było zastanowić ![]() Cytat:
ja juz od 2 godz piszę... tylko dzis dla odmiany klawiatura mi szwankuje i coś mi "k" i spacja nie działają musiałam starą klawkę odszukać i podłączyć a trochę to trwało...monai-dziękuję za życzonka a co to za koncert jutro? wnętrza + powieki ????? nie kumam
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-07-27 o 20:44 |
||||||||
|
|
|
#3507 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 Ty to wiecznie latasz na zakupy gdzie to wszystko mieścisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przecież to niedopuszczalne jest ![]() Cytat:
ad. 2 a cóż to za koncert ![]() ad. 3 no to będzie co oglądać ![]() Cytat:
ad. 2 potwierdzam, w tym czasie kg to akurat najmniejsze zmartwienie Cytat:
|
|
#3508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie mogę się doczekać nowych wizażanek i wizażanków ![]() Anusia_piekniusia muszę spróbować przy najbliższej okazji marcepanowych! przekonałaś mnie ![]() malutka_24, Anusia powieki i wnętrza - takie dwa zespoły będą grały w sumie ciekawie się zapowiada
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnych zapraszam na nk, dodałam 2 zdjęcia szkraba
aha bardzo oryginalne nazwy zespołów A teraz Wam mówię grzecznie "dobranoc"
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

?? Ale mam nadzieje, że dasz nam jakoś znać wtedy że to już 

na imieninki
odkąd je odkryłam stały się moimi ulubionymi 

eeeee 

i to jeszcze tak w trakcie filmu... Chyba nas czekają zakupki jutro po nowe dvd 

Oby wszystko zakończyło się szczęśliwie 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

nawet na różne okazje! niedługo imieniny daję mu ostatnia szansę ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)