|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
No pewnie i szybciej go można obejrzeć.
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zajrzałam na allegro na konto użytkownika tego u którego zamawiałam zaproszenia i facet ma konto zablokowane i 12 negatywów w tym z 5 jedno pod drugim nie wywiązuje się z umowy ludzie wpłacają kasę a on nie wysyła towaru. Całe szczęście że u mnie jakoś poszło ale łgał jak z nut jak ze mną rozmawiał i o wszystko winna poczta nie tylko u mnie ale i u pozostałych użytkowników i jeszcze ma czelność mówić ,że ona ma potwierdzenie nadania do wglądu ha takie nadanie można podrobić i najwyżej pupę wytrzeć, choć i taki skrawek to za mało.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-27 o 01:03 |
|
|
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
Uff, no to miałaś dużo szczęścia Elsi. Ja na szczęście robiłam sama zaproszenia, więc zawalone było tylko wtedy, gdy ja zawaliłam.
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-27 o 01:09 |
|
|
|
#4294 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Od jakiegoś czasu śledzę z uwagą to forum. Szczerze mówiąc poszukiwałem konkretnych opinii na temat Hotelu RED... Wraz z moją narzeczoną byliśmy jedną z pierwszych par które zarezerwowały sale przed wybudowaniem. Pisze ponieważ zaczynam się troszkę obawiać. Generalnie do tej pory na forum nie było konkretnych opinii na temat hotelu. No może jedna, ale jeśli jest to możliwe chciałbym prosić o opinie osób które były już na jakimś weselu w tym miejscu.
Dodam że za Red-a płacimy 150 zł za os. + 50 zł poprawiny. - bez tortu i bez stołu wiejskiego bo to robimy sami. Nasza uroczystość odbędzie się 26.06.2010 roku w kościele na Piaskach + Hotel RED ![]() Przy okazji proszę o opinie zespołu AVIS z Lublina. Co prawda został już przez nas zarezerwowany ale jeśli ktoś coś słyszał... to bardzo proszę o odpowiedź. link: www.avis.lub.pl Pytam ponieważ za zespół zapłaciliśmy naprawdę duuużo ale podobno jest naprawdę niesamowity dlatego się zdecydowaliśmy. Świadczą o tym rezerwacje z wyprzedzeniem nawet na 3 lata!!! Nie wiem czy ktoś z Ostrowca słyszał o tym zespole ale warto zapytać Z góry Dziękuję i Pozdrawiam Wszystkich Oczekujących i Oczywiście Zakochanych
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
ooo kto tu sie pojawil miedzy nami dziewczynami?
ja niestety nie pomoge ani jesli chodzi o sale ani o zespol ale ostatnio ktoras z dziewczyn pisala o red.cisza dzisiaj u nas straszna
|
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda.... ale dziękuję za odpowiedź.... stwierdziłem po takiej ilości generowanych wpisów że muszę się zalogować:P Jestem jednym z rodzynków na tym forum???...Pozostaje tylko czekać.... może ktoś w końcu coś więcej napisze.... widziałem wpis typu ( chamska obsługa)... Sama wiesz aniu że lepiej dowiedzieć się wcześniej...Przynajmniej będziemy wiedzieli jak rozmawiać z właścicielem.
Ah te wesela... dość że tyle to kosztuje to jeszcze same problemy:P |
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale na moim weselu przykład że to sie zmienia Aga miała wesele w Pałacu dokładnie rok przed moim i było ok a u nas obsługa taka sobie i dziwne problemy z właścicielką...
|
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Tak masz racje... To tzw. renoma i chęć coraz to większych zysków...Zobaczymy jak to będzie...Dodatkowo można również sądzić że sposób wykonania usługi zależy również od humoru właścicieli... Na szczęście za sale płacimy dopiero po wykonaniu tzw. usługi. Jak coś mi się nie spodoba to nie popuszczę.
Ok... odezwe się jak dojade do pracy... juz jestem spoźniony bo miałem na 9:00:P a dojazd zajmuje mi ok 1 godz.:P heheh... jede.... 3maj sie pozdrawiam
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
I ja witam wszystkich i Ciebie Chudy1985
No niestety jedynym rodzynkiem jesteś tutaj na forum![]() Jeśli chodzi o Red to ja powiem tylko że słyszałam, że podnieśli ceny.Nie wiem jak to jest ale lepiej się dowiedz żebyś potem nie miał niespodzianek. |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
heh wizaz wciąga
|
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
Witamy naszego rodzynka
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, nie miałam dostepu do neta przez weekend
![]() Chudy witaj, zaraz dopisze ten zespoł. Naczytałam sie tyle, a teraz to juz niewiem na co odp. My piwko chcemy miec na poprawinach ![]() Rosół lubie o ile nie jest zbyt tłusty i u mnie na weselu tez bedzie. I dodam ze swiat jest bardzo mały.
|
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Chudy1985- tak w Redzie podnieśli ceny, byłam tam w ubiegłym tygodniu i powiedzieli nam 160+ 50+ sami placki i tort+ stół wiejski 10 zl od osoby- i pani dodała że ceny mogą ulec zmianie- wiec jak tak mowia to pewnie podniosa bez wzgledu na sytuacje na rynku.
Elsi śliczna piosenka, bardzo mi się podoba, inna troche bo pewnie wiekszość ludzi ma ,,Kochanych rodziców mam" Elsi a możesz mi zdradzić ile wy płacicie w Novum??jak tam jest ze stołem wiejskim?? Edytowane przez grunia27 Czas edycji: 2009-07-27 o 09:37 |
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Dopisane
![]() Aha i jesli chodzi o osobna sale do tanczenia i jedzenia to jest w Goździelinie, my tam mamy. Mozna wynajc sale+kucharke lub płacic od osoby. |
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam na targ jej tyle mam załatwień dziś że szok
a i idę na próbny makijaż
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
justys1358 a też byłaś na weselu w sobotę? ![]() Bo piszesz ze świat jest mały.
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam, tak to dodałam. Bo juz wyszło na wizazu wiele znajomosci, wiec to potwierdziłam.
|
|
|
|
#4309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
![]() Bardzo mili ludzie i bardzo fajnie śpiewają. Kontakt z nimi mieliśmy bardzo dobry bo jak poprosiliśmy, żeby nam przysłali jakieś płyty z wesela na którym grani nie robili problemu i mogliśmy zobaczyć jak bawią ludzi i jak wygląda ich muzyka. Szkoda tylko, że dużo korzystają z podkładu muzycznego, ale i tak fajnie. Nie skorzystaliśmy z ich usług tylko dlatego, że nie mieliśmy na tyle pieniędzy (Wtedy czyli rok temu chcieli od nas 3500 zł z dojazdem z Lublina). Myślę, ze problem z ceną polega tu na tym, że nimi zajmuje się menager, który ma jeszcze dwa inne zespoły - zresztą też bardzo fajne i on ciągnie większość kasy (ale to moje zdanie - nie wiem jak jest w rzeczywistości). Nie chcę zarzucać nic temu menagerowi, bo to naprawdę fajny człowiek ale jednak kasy muszą wziąć więcej niż gdyby nie mieli menagera. Wydaje mi się, że bardzo dobrze trafiłeś jeżeli chodzi o ten zespół i będziesz zadowolony A możesz napisać ile wzięli od Ciebie na 2010 rok?
|
|
#4310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie moje laseczki
![]() Biorę się za czytanie, bo mam 5 stron zaległości. Chciałam się z Wami tylko przywitać.
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Czytaj czytaj
|
|
|
|
#4313 |
|
Zadomowienie
|
no nareszcie nadrobiłam zaległości. Witam rodzynka, fajnie,że się pojawiłeś.Pierwszy odważny.Brawo Co do sali-razem czy osobno to przyznam,że ludziska z mojej i mojego Tżta strony byli za salą oddzielną. Ale nie ma dla nas rożnicy. Jak by duża sala,gdzie tańczenie i jedzonko było by na jednej-była tak tania to spokojnie byśmy brali. Osobiście też wolę 2 sale bo czasami problem jest z dogadaniem się(głoooośno i nie raz mi to przeszkadzało) a jak starsze osoby chca popatrzeć to u nas krzesełka są by sobie usiąść. Ale ludziom i tak sie nie dogodzi i kto się ma bawiś to będzie a kto nie i już. |
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas byla rodzinka na weekend wiec nawet nie mialam jak czytac forum... dzis w pracy bede nadrabiac
![]() Zaczynam sie zastanawiac nad sprzedaza sukienki, meskiej kamizelki, parasolki slubnej itd. Ale zupelnie nie wiem gdzie i za ile. Ja swoja kupilam za 3600. Wiec jaka cene moge wolac za uzywana? A wy planujecie sprzedawac jak tak to gdzie? |
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
waniliaania2009 zawsze mozesz porównac ceny na Allegro. I tam strawić. Wogule jest kilka internetowych komisów z sukniami ślubnymi. Np. Komisslubny.pl, czy we-dwoje.pl Albo komis "na żywo".
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentulanie oddac do komisu w miescie, jesli nie chcesz w necie.
|
|
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałyśmy jednego pana przez chwilę w I części Zbyszka![]() Cytat:
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo o zadnym Zbyszku nie słyszałam
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 10:54 Powód: dopisek |
|
|
|
#4319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My mamy wesele w Red 24. 07. 2010 i z tego co wiem (miała tam wesele znajoma) standard się podniósł. Chwaliła ciekawe przystawki, dobre jedzenie, piękną zastawę. fakt że stoły były czyściutkie, bo cały czas ktoś tego pilnował. Mówiła że trzeba przypomnieć o klimatyzacji bo bywało gorąco. Dla mnie najważniejsze jest sprawnie podane, dobre, świeże i gorące jedzenie. A ciasta są w cenie. Bez tortu. |
|
|
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
Już jestem z Wami. W sobotę roznieśliśmy następne zaproszenia ze strony mojego TŻa i skończyliśmy z zaproszeniami z mojej strony. Zostało nam tylko 10 zaproszeń do rozwiezienia i 18 do wysłania. Praktycznie wszystkie są ze strony mojego TŻ-a, moje są tylko dwa do wysłania. Te zaproszenia dopiero zamówiliśmy, zaraz idę zrobić przelew na konto, przejdę się do odpowiedniego banku, żeby było szybciej i bez prowizji
![]() Wspominałyście coś o serialach.Razem z TŻ-em oglądaliśmy Allo allo, Prison Breaka (polecam), Gotowe na wszystko, a ostatnio oglądamy Twarzą w twarz (zostało nam dwa odcinki do końca). Chudy1985 witaj na forum
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

ale fajnie taki filmik na stronie wygląda 

a i idę na próbny makijaż
no nareszcie nadrobiłam zaległości.