|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek!
Witam nową PM i w ogóle wszystkie nowe PM, których nie przywitałam wcześniej ![]() Wstałam dziś o 5, żeby poćwiczyć Dochodzę do wniosku, że pan w getrach uzależnia tak samo jak wizaż Miłego dnia |
|
|
|
#3693 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakże to możliwe To musisz koniecznie nadrobić zaległości ![]() A może przeoczyłaś jak prosiłyśmy o 'parę słów o Was'? ![]() Cytat:
Black, Ty masz osobny folder na koty Lain? Czy tak w ogóle jesteś fanką wszelkich zdjęć kotów i kotów? |
||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() idę gimnastyczyć.... potem mogę nie mieć czasu do Was zajrzeć więc z góry proszę o opamiętanie
|
|
|
|
#3695 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cieszę się, że mogłam pomócCytat:
![]() zasuwamy do pracy-będę ok 12:00
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 08:57 |
|||
|
|
|
#3696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do koloru butów to ja raczej kupię inny kolor, ale możliwe, że w ogóle nie z gamy ślubnych kolorów ![]() Cytat:
A właśnie czasu nie mam za dużo jakoś dziwnie, bo mam jakoś tak dni zagospodarowane, że wieczorem to z reguły od razu idę spać...Musze to nadrobić![]() Cytat:
Ja mam 37, więc mogę z czubem i bez czuba, kupię takie jaki mi sie spodobają, ale na pewno nie z takim strasznym szpicem. Cytat:
A na jakim funduszu trzymacie kasiorke?Aj polecam Samsungi, mam już trzeciego, tz tez ma teraz Samsunga. Długo trzyma bateria a to dla mnie główne kryterium przy wyborze telefonu. A co do modelu to polecam mój http://pl.samsungmobile.com/komorki/samsung-l170 jest w metalowej obudowie, przeżywa wszystkie upadki a mam go od roku ponad, ma 3G(bardzo przydatne, zwłaszcza w Krk, gdzie działa ma odtwarzacz mp3 i radio. No i dzwoni i sie nie wiesza a ja go nigdy nie wyłączam, więc chodzi non stop i dziala. Aha mp3 nagrywam na kartę micro sd bez podłączanie komórki do kompa, wkładam micro do adaptera sd i do kompa i wgrywam do folderu - bardzo wygodne.Ma wszystko czego trzeba w telefonie, bez zbędnych gadżetów. I ma opcję offline, że mozna słuchać mp3 w samolocie ![]() Za jakąs godzinke dwie pójde na rowerek i to będą moje ćwiczonka na dziś
|
|
#3697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
i ma fajny wygląd . Podaję stronkę żebyś mogła poczytać więcej jeśli Cię zainteresuje:edit: http://www.allegro.pl/item688139410_...tisy_raty.html tu jest opis, bo jakoś wcześniejsza strona którą podała nie działała. jeśli chodzi o baterię to dobrze sformatowana ( czyt. 3 x ładowana po 12h po całkowitym rozładowaniu ) działa 4-6 dni, oczywiście musi być oryginalna. Dopiero z czasem ( czyt. ok 2 lata ) może trzymać krócej, chociaż oczywiście wszystko zależy od stopnia eksploatacji telefonu ![]() Cytat:
Witam nowe Wizażanki ślubujące w 2010 ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-07-27 o 10:02 |
||
|
|
|
#3698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ladnie wygladaja )brat ma iPhone'a i jest zadowolony... no ale iPhone to iPhone... mi az taki 'kombajn' niepotrzebny. ja potrzebuje tylko zadzwonic, nastawic budzik i czasem wlaczyc muzyczke ![]() Cytat:
)moja mama ma Samsunga i cos jej kiepsko bateria trzyma ogladalam Samsungi i rozwazalam jednego dotykowego (tego http://www.telix.pl/telefon/samsung-s5600-2165.html ) , ale Jazz nie poleca, wiec chyba sobie daruje... a Samsungi to niestety najczesciej albo klapka albo rozsuwany (chyba jak wiekszosc obecnie telefonow )ladny ten twoj telefonik.... ale rozsuwany na prawde nie cierpie tego mechanizmu ![]() myslalam nad czyms takim http://sklep.nokia.pl/nokia-pl/produ...&culture=pl-PL TZa kolezanka taki ma i podobno jest bardzo z niego zadowolona, a TZ twierdzi ze bardzo fajny na zywo (mi to w ogole ciezko ocenic wyglad telefonu po zdjeciach - chyba sie musze przejsc do sklepu....)ja to w ogole bym najchetniej nie zmieniala telefonu, ale ten moj ostatnio coraz czesciej nawala ![]() tez ide niedlugo na rowerek. z TZem bo ma dzis wolne ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() moj TZ jest niepoprawny z tym lobbowaniem Nokii. sam ma muzyczna N73, bateria cos mu krotkawo trzyma, musial wlozyc jakas kartke pomiedzy baterie a obudowe, bo po ktoryms upadku sie cos obluzowalo i sie sama wylaczala... ale dalej lobbuje Nokie ![]() ja kiedys mialam dwie Nokie i w obu w ten sam sposob padl wysiwetlacz ale teraz juz takich historii nie slysze, wiec moze zwalczyli ten problem ![]() w ogole czuje sie troche zagubiona na rynku telefonow komorkowych, bo jak ja jeszcze swoj ostatni kupowalam to taki LG to jakas nisza byla... a teraz nie wiem jak mam do tej marki podchodzic raczej mi sie z tv i lodowkami kojarzy ![]() Samoa teraz dopatrzylam ze ten Twoj Samsung nie jest rozsuwany a na zdjeciu na tej stronie tak wyglada
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 10:14 |
|||
|
|
|
#3699 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko nie mogę mieć na wysokim obcasie bo ja mam 176 a tż 180. I jakby się udało to nie chcę na cienkim obcasie tylko na szerokim. stawiamna wygodę a nie modę![]() Cytat:
I tżtowi by się to niespodobało. Ale na takie ustępstwo mogę iść![]() Cytat:
Ale winietek nie robimy wcale. A papier na naklejki to ja znam jeden. Bo mam tego pełno w biurze Nazywa się fantastic print firmy emtec. jest to kartka a4. Na pewno kilka tych naklejek by się zmieściło -na moje oko 6 Wydrukować wystarczy i wyciąć. I nakleić na butelki Cytat:
Bo przy 120 sztukach wyjdzie jakieś 36 zł. A najtańsze pudełeczka jakie widziałam za 0.69 zł plus koszty przesyłki to prawie 100 zł wychodzi. A zamierzam robić je po obronie magistra, jakis miesiąc przed slubem. Najgorzej powycinać a sklejanie to już szybko pójdzie ![]() Cytat:
Ja większość wypożyczam rzadko coś kupuję niestety. Ale marzy mi się biblioteczka w moim domku Teraz czytam Cejrowskiego, koleżanka mi poleciła. Bardzo wciągająca książka.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-27 o 10:17 |
|||||
|
|
|
#3700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Konto usunięte
|
Też bym jakieś książki chciała... Niestety funduszy brak, miejsca w pokoju na przywiezione z domu brak. I tak sobie wegetuje
|
|
|
|
#3702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze mi farba na nim odeszła.A dokładnie na ekraniku. I nie wiem czy to da się zareklamować?? Jak myślicie?? chyba musze się wybrać do salonu. A nokia jest super moja koleżanka ją ma i bardzo sobie chwali.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-27 o 10:55 |
|
|
|
|
#3703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam podczas sesji i i mało nie spóźniłam się na egzamin![]() Jazz, może przegapiłam bo tworzymy tak szybko, że czasem nie nadążam Ostrzegam, historia długa i raczej nie tak wciągająca jak Cejrowski ![]() A więc, ja i mój TŻ (patrz avatar ) rozpoczęliśmy razem studia, 5 lat temu. Przez 4 lata to były takie "podchody" bo ciągle się jakoś mijaliśmy. Jak ja byłam wolna to on w związku a potem na odwrót, paranoja jakaś Z początkiem kwietnia siedzieliśmy na studenckim piwku opijając absolutorium i doszliśmy do wniosku, że już dość mamy toksycznych związków i zostaniemy singlami. Pod koniec kwietnia byliśmy już wspierającą się wzajemnie parą.Zaręczyn jako takich jeszcze nie było, ale My zawsze wszystko robimy na opak Czasem się śmiejemy, że szukaliśmy po świecie drugiej połowy a widywało się ją codziennie na zajęciach. Życie pisze zabawne scenariusze ![]() Żałujemy tylko tych straconych lat, kiedy mogliśmy się widywać codziennie, teraz mamy dla siebie jedynie weekendy. Jednak obserwując pary na naszym roku, to nawet dobrze wyszło. A co do mnie samej to lubię zwierzęta, obecnie mam 3 psy i 13 kotów (na szczęście rodzice mieszkają w domku pod miastem), do tego jeszcze akwarium. Nie lubię zbytniej przesady...czyli przerostu formy nad treścią. Obecnie kończę pisanie pracy magisterskiej a po obronie będę nauczycielką fizyki, ale nie chcę pracować w zawodzie. To tyle Wszelkie podobieństwo do osób i zdarzeń jest całkowicie niezamierzone
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdraszczam
![]() masz jakias fotke chetnie bym sobie poogladala kocham kotki ale musicie miec wydatki na zarelko dla zwierzat to juz moje 3 jedza jak szalone, a co dopiero 13 ![]() Cytat:
nigdy nie lubilam fizyki ![]() ja mysle, ze jest tak malo absolwentow fizyki, ze nie powinnas miec problemu ze znalezieniem pracy w innym zawodzie niz nauczyciel (swoja droga - tez bym nie chciala byc nauczycielka ) no chyba, ze konczylas studia czysto pedagogiczne...
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 11:13 |
|
|
|
|
#3705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
13 kotów![]() ![]() - jestem pod wrażeniem . Sama chciałabym mieć w domu mały zwierzyniec, ale narazie muszę się zadowolić króliczkiem, który chyba tak jest rozpieszczony że chyba umarłby z zazdrości jakby nowe zwierzątko pojawiło się w domu A o czym ta książka Cejrowskiego? fajnie że jest nas coraz więcej Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-07-27 o 11:14 |
|
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ta bateria ![]() a Twoja kolezanka ma ta Nokie co wkleilam czy poprostu Nokie jakas? ja mam na razie SE W200 i w sumie zadowolona z niego bylam. tylko teraz cos nawala. chyba za duzo upadkow juz przezyl
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 11:15 |
|
|
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Witam Nowe PM Nie moge Was nadroboć bo za dużo tego:P Ale z tego co pisałyście to o butach i telefonach:P Ja to już wogóle moge mieć kazdy rodzaj bucika bo mam rozmiar 36:P A telefon telefon musze miec takli który bedzie dzwonił i moge z niego pisac sms nic wiecej mi do szcześcia mi nie potzrebne hehe. Jeśli chodzi o mój wyjazd do Tz to 18 września lece a 29 września już wracamy razem. Wiec juz nie tak daleko mi sie zostalo. Teraz szybko mi mineły trzy tygodnie bo dyrektorka na urlopie ale juz w środe wraca i bedzie katorga hehe. A ja nafal nie wiem jaka sukienke na poprawiny. nic mi sie nie podoba a jak sie podoba to sukienka jest przed kolanko a takiej nie chce bo sie bede glupio czuć za kolanko co innego zobaczymy co powie krawcowa za rok jak pójde moze uszyje mi coś ciekawego ![]() 30 września jedziemy do hurtowni wódke kupowac bo od 1 października znowu o 1 zł ma na butelce zrdożeć... Dobra dziewczynjki wracam do pracy. Jak dam rade to wpadne po pracy na wizaż
|
|
|
|
#3708 |
|
Raczkowanie
|
Lain... zdjęcia zamieszczę, a owszem, ale dopiero w piątek bo wszystkie mam na kompie TŻ. Kotki faktycznie jedzą jak głupie, śpią całymi dniami, nocami się ganiają po całym domu, jednym słowem ciągła impreza
Mają nawet swojego bodyguarda w postaci mojego jamnika A studia skończyłam czysto pedagogiczne...niestety, ale jestem dobrej myśli
|
#3709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tą sama nokię ma co wkleiłaś Przynajmniej jak patrze na zdjęcie to wydaje się taka sama
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje na szczescie w nocy grzecznie spia razem z nami dopiero jak my wstajemy to i one wstaja ![]() heh moj Benio kiedys pogonil jamnika ![]() ![]() Cytat:
jedyny mankament to wlasnie to, ze chyba od ciaglego spadania czasem wyswietla ze "karta SIM jest nieaktywna", czasem sie zawiesi, a czasem ma problem ze zlapaniem zasiegu i musze w niego postukac zeby sie opamietal... wczesniej tego nie bylo... a nagle wszystko razem sie pojawilo... i wlasnie nie wiem czy to wina telefonu czy ciaglych lotow i upadkow na podlozu wszelakim
|
||
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi czy widzicie tutaj coś
http://www.facebook.com/ext/share.ph...u=Vf5wU&ref=nf |
|
|
|
#3712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A miałam W300i I byłam bardzo zła jak mi się popsuł. Ale nie było sensu naprawiać za drogo by wyszło. AJa też niestety jestem sierotka i mi często lądował na podłodze. Masakra. A siostrzenica ostatnio siostrze utopiła Se w wodzie. Ale wysuszyła go i działa dobrze Chyba że z czasem zacznie swirować. SE sobie bardzo chwalę aczkolwiek wg mnie mają słabą baterię.
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Koszmarne.. jakby mój TŻ mi się tak oświadczył najpierw bym go przy ludziach okładała a na koniec bym mu na ucho powiedziała odpowiedź
|
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TZa N73 to trzyma tak 2-3 dni a jak piknie, ze jest pusta to juz niewiele jej trzeba zeby za chwile sie wylaczyc calkowicie.no i jeszcze kwestia wytrzymalosci. moj 2,5 roczny SE wyglada lepiej niz TZa kilkumisieczna Nokia (rysy na wyswietlaczu, obicia na obudowie). a jak pisalam spadal juz w przeroznych miejscach, a na wykladzie jak mi gdzies poleci to nie mam skupolow zeby go sobie podac noga ciagnac po podlodze ![]() cos mi sie wydaje, ze teraz to juz nie ma co polegac na konkretnej marce tylko raczej trzeba brac pod uwage konkretny model... bo jak widac - ta sama firma, a zupelnie inne wrazenia z telefonow ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-27 o 12:01 |
||
|
|
|
#3716 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój tz ma rozsuwanego, chyba on sie nazywa Omnia, ale nie wiem. Ma jakiegos takiego co go reklamowali.A brat ma N95 i jest wypasiony, ale ja nie potrzebuję tylu gadżetów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cejrowski to jest taki pan, ktory jeździ po świecie i wydaje dvd i ksiązki o kulturach róznych krajów, taki domorosły antropolog Pisze , że domorosły, bo nie wiem jakie on ma wykształcenie. Ogólnie książki ciekawe napisane, dvd tez ciekawe. A sam pan dośc kontrowersyjny. Zamierzam kupić wszystkie jego ksiązki i dvd, ale na razie nie mam kasiory A z takiej literatury podróżniczej kupiłam ostatnio ksiażkę Tonego(tak się odmeinia imię Tony?) Halika "Jeep. moja wielka przygoda" jest o tym jak objechał pół świata jeepem![]() Cytat:
![]() Ja już po rowerku i wykąpana ![]() W ogóle zaczynam juz czuć to, że ślub juz blisko I tak sie cieszę
|
|
#3717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wow zazdroszczę Żeby nie szkoła to bym kupowała na pewno książki. A tak muszę jeszcze troche poczekać Ale w końcu moje marzenie się spełni o dużej ilości książek w domku
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-27 o 12:20 |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz widzę, żebyś wykazywała podniecenie weselno ślubne.. zadziwiasz mnie |
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukaj okazji, często na allegro można kupic dużo taniej, bo mają jakies wyprzedaże, ja na przykład kupiłam Paulo Coleho za 15 zł i za 8 zł, oczywiście nówki. Ogólnie to tez dostawalam z różnych okazji, np. kolekcjonerską edycje Wiedźmina dostałam na imieniy od rodziców ![]() jajby ktos mi płacił za czytanie książek to mogłabym z tego żyć
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
13 kotów i 3 psy Podziwiam za wytrwałość ![]() No i wreszcie ktoś kto ma rybki A przy okazji muszę im dzisiaj wymyć filtr i dodać wody wreszcie ![]() Cytat:
Fajne zdjęcia robi, a jedyny mankament, to że nie można dodać karty pamięci i nie ma radia Moje Kochanie ma tą Nokię E51 i dla niego w sam raz styknie ![]() Co do butów, to jedne już mam Później Wam fotkę strzelę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Dochodzę do wniosku, że pan w getrach uzależnia tak samo jak wizaż 
jakże to możliwe
To musisz koniecznie nadrobić zaległości 

Ja w piątek nie mogłam się oprzeć i kupiłam 1. Może będę miała większą motywację na napisanie tego drugiego rozdziału jak nowa książka na mnie czeka 

)
)