|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
to zostan krytykiem literackim
placa za czytanie ksiazek ![]() ja nawet nie licze ile mam tych ksiazek. w kazdym badz razie nie mieszcza mi sie na polkach i musze je ustawiac w dwoch szeregach (za tymi co widac na polce w drugim szeregu stoja kolejne ). mam m.in. cala kolekcje z Wyborczej klasyki XX wieku i mam cala polke francuskich ksiazek (siostra nakupowala za czasow licealnych i skladuje je u mnie ) no ale ich nie przeczytam, wiec zastanawialam sie zeby opchnac na allegro albo oddac do jakiej biblioteki
|
|
|
|
#3722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest bardziej podniecenie, że to będzie taki fajny i ważny dzień dla nas i od tego dnia będziemy już na zawsze razem A z takim przyziemnych rzeczy to cieszy mnie to, że kupimy obrączki jakos tam kiedyś, bo to taki fajny zakup![]() I jestem strasznie ciekawa jak będę wyglądac w sukni ślubnej ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
a do tego wszystko to jest czysty biznes a nie prawdziwa krytyka.Ja mam dwa szeregi i jeszcze na nich mam poziomo książki poukładane i juz nie mam miejsca i część stoi obok regału, bo żywcem nie mam gdzie ich dać. a do pochnięcia na all mam podręczniki, ale jakoś się zebrac nie mogę. A można oddać do biblioteki?Do takiej publicznej?Może ktos by korzystał
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wróciłam juz z pracy byłam też z TZ na zakupach bo musiałam kupić fruktozę, makaron pełnoziarnisty, jogurty naturalne cytrynkę itd póki co ładnie trzymam się na diecie
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba dopiero udzieli mi się jak przywiozę do domu welon i obrączki.. Ostatnio chodziliśmy po Skorpionach (nie wiem czy to tylko w kielcach ta firma działa ) i wypatrzyliśmy takie fajne obrączki za 1100 zł komplet obu z grawerem dowolnej długości (oczywiście z konsekwencją zmniejszenia czcionki) i tak jakoś poczułam się lepiej, choc prawie wołami musiałam zmuszać TZ do przymiarkiAle tak od razu urosłam z 15 cm w zwyż: TZ był u jubilera i przymierzał obrączki.. i nawet nam się te same podobały Myślę, ze mnei to wszystko złapie jak będzie krótki okres przed ślubem... Faktycznie to podniecajace... być już żoną swojego męża
|
|
|
|
|
#3725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej na diecie nie jeśc w ogóle makaronów, ale jak juz to faktycznie lepiej pełnoziarniste ![]() I idź z tż na rower ![]() Cytat:
I nie napalam się na żaden model, bo i tak kupię taki w jakim mi będzie najładniej![]() Fjanie, że podobają się Wam te same A Ty chcesz jakiś długaśny grawer?
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
a ja za 18 dni będę miała 3 z przodu
no fruktoza do słodzenie bo po słodziku mam odruch wymiotny a dziewczyny pisały, że fruktoza jest git i ma indeks 20 więc maluśko, a makaron pełnoziarnisty można z umiarem-raz w tygodniu sobie troszkę wszama
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 12:50 |
|
|
|
#3727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupowanych głównie w liceum Jakieś książki za wyniki w nauce i inne takie, słowniki itp. itd. Przynajmniej moje dzieci nie będą musiały latać do biblioteki po lektury, bo wszystko będą miały w domu. Moi rodzice niestety fanami książek nie są. Ja nadrabiam za całą rodzinkę A na nowości jeszcze przyjdzie czas Jestem zapisana do 7 bibliotek i ciągle korzystam
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozna dorobic robiac to co sie lubi ![]() ja mysle, ze spokojnie mozna oddac wiem, ze te szkolne przyjmuja z otwartymi ramionami nie wiem jak publiczne
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
damska: Ubi tu... data męska: ... Ibi ego data (co znaczy: Gdzie ty , tam i ja) a TZ chce: Ama, si vis amari + data -Kochaj, jeśli chcesz być kochanym |
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko bedziesz miała tą 3 z przodu Ja za 27 dni będę miała 2 z przodu![]() Cytat:
Jakbym wygrala w totka to bym dala kasiore na jakis fundusz rozwoju bibliotek![]() Tez mam lektury Własnie dzieci nie będa mogły się wykręcać, że nie bylo już w bibliotece Moi rodzice teraz nie czytają, jak byli mlodsi dużo czytali. Mamie podrzucam często ksiązki a póxniej leża obok niej a ona śpi
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale ostatnio strasznie mało czytam
W przeszłości łykałam jedną książkę po drugiej a teraz ![]() Jak Wam się podobają moje białe butki. Nadają się na ślubne, czy nie za bardzo? |
|
|
|
#3732 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kaska87;13452970]a ja za 18 dni będę miała 3 z przodu
Czyli ja za 25 dni ![]() hehehe Ale ten czas leci.
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie bardziej podoba wersja Twojego tż ze względu na treść, ale Twoja jest praktyczniejsza My damy imię tak jak do siebie mówimy i datę![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Także na moje oko jak najbardziej możesz w nich wystąpic na własnym ślubie
|
|
#3735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obca7 no Ty za 25 dni będziesz miała z przodu 3 a ja chciałam takie buty tylko wszystkie maja taki wysoki obcas i kosztuję 300zł a ubiorę je tylko raz
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:12 |
||
|
|
|
#3736 |
|
Konto usunięte
|
Ja muszę mieć zakryte butki z przodu, bo ślubuję w maju i raczej nie będzie wtedy gorąco
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
hehe kupilam sobie nowe pareo na allegro
tzn. mialam sobie kupic tylko spinke do wiazania, bo mi sie gdzies zawieruszyla, ale przeciez nie oplaca sie placic 10zl przesylki za spinke warta 9.99 totez wzielam dwie spinki i pareo trzeba konmpletowac wyprawke do Chorwacji ![]() mam nadzieje, ze mi to zdazy przyjsc przed wyjazdem ![]() TZcik przyjechal, wiec jedziemy
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie znowu?
![]() szkoda, że takie buty nie pasują (z cymbeline) bo chociaż bym się nie zabiła ![]() cymbeline.jpg
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:14 |
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ceny Kasiu musisz przymierzyć, jeśli bucik będzie wygodny.. to biorąc pod uwagę, ze np ja mam zamiar tańczyć do upadłego.. moim zdaniem 300 zł to nei jest wygórowana cena komfortu i ślicznego wyglądu przez całą noc... Zwłaszcza, ze moje bucik na pewno nie pójdą tak szybko na dno szafy Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-27 o 13:15 |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie weszłam na stronę Madonny i sa suknie z kolekcji 2010 i ta mi sie strasznie spodobała a wczesneij jej nie widzialam albo nie wiem co
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=100.edimburgo bo ta tez mi się podoba, ale juz ja widziałam i jest z apaszkowego materiału i sie zrazilam trochę, ale jak przymierze to zobaczymy ![]() http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=152.galante wczoraj mierzyłam taką super opięta sukienkę i wygladałam super ALE była jakieś 15 cm ponad kolana i niestety mam grubiutkie nogi i czar prysł ale tam gdzie byla sukienka wygladalam super, więc wierzę, ze w takim modelu będzie mi dobrze, bo suknie jest dluga
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja to tylko trampy i balerinki, bo w obcasach mnie bolą nogi i chodzę jak koczkodanSamoa ta pierwsza suknia ładna, druga blech przez ten cwiot pewnie będą kosztować ok 6.000
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-27 o 13:20 |
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
Moja kumpela nigdy w życiu w obcasach nie chodziła, ale na swój ślub oczywiście kupiła i nawet nie poćwiczyła na innych weselach biegania w butach na obcasie. Skutek był taki, że się potwornie męczyła, pół wesela spędziła na boso, a ja miałam dziką satysfakcję :P
|
|
|
|
#3744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc w sumieto chyba nie bo ja mam a mnie nogi bola jak chodze na plaskim a nie na obcasach Duuużo lepiej się czuję jak chodzę na obcasach.. Wygodniej mi i lpeiej wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Ciekawie by to wyglądało Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-27 o 13:23 |
||
|
|
|
#3745 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja wolę dac 500 ale za takie które póxniej założę. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta druga kosztuje 5 tys. bo jak byłam z kolezanka w madonnie to zapytałam, bo akurat wisiała. Dla mnie cena do przyjęcia, ale wyższa juz nie. Cos czuję, ze jak ja kupię to wszyscy będa mowić, ze ladna tylko po co ten kwiatek, bo jak Wam pokazuje to wszystkie sie do tego kwiatka przyczepiacie ![]() Cytat:
Nigdy nie miałam na sobie takiej sukni, wiec zobacze jak tam z poruszaniem sie w niej W ogle zadnej nie miałam na sobie i dlatego jestem ciekawa jak będę wyglądac
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracajac do spodnic..jakos tak ostatnio polubilam.. zwlaszcza latem.. podoba mi sie jak wygladam elegancko - bo to jest jedna k roznica samoo wystroić się jak stara pudernica (bez ładu i składu) a ubrać się elegancko - lubięelegancko
|
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tak Cię zrozumiałam Ja tez lubie spodnice, ale niekoniecznie lubie eleganckie ciuchy w sensie, że takie galowe![]() nie mierzyłam, przeciez bym Wam powiedziała. Na Floriańskiej byłam. W październiku pójde mierzyć i jak będzie czas to wyciągnę rodziców jak zrobie pierwszy rekonensans i kupimy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

placa za czytanie ksiazek 

a do tego wszystko to jest czysty biznes a nie prawdziwa krytyka.
póki co ładnie trzymam się na diecie

) i wypatrzyliśmy takie fajne obrączki za 1100 zł komplet obu z grawerem dowolnej długości (oczywiście z konsekwencją zmniejszenia czcionki) i tak jakoś poczułam się lepiej, choc prawie wołami musiałam zmuszać TZ do przymiarki

ale tam gdzie byla sukienka wygladalam super, więc wierzę, ze w takim modelu będzie mi dobrze, bo suknie jest dluga