Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-27, 12:33   #3721
lain
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
jajby ktos mi płacił za czytanie książek to mogłabym z tego żyć
to zostan krytykiem literackim placa za czytanie ksiazek

ja nawet nie licze ile mam tych ksiazek. w kazdym badz razie nie mieszcza mi sie na polkach i musze je ustawiac w dwoch szeregach (za tymi co widac na polce w drugim szeregu stoja kolejne ). mam m.in. cala kolekcje z Wyborczej klasyki XX wieku i mam cala polke francuskich ksiazek (siostra nakupowala za czasow licealnych i skladuje je u mnie ) no ale ich nie przeczytam, wiec zastanawialam sie zeby opchnac na allegro albo oddac do jakiej biblioteki
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:41   #3722
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Samoa czyżby słonko CI dogrzało ??
Pierwszy raz widzę, żebyś wykazywała podniecenie weselno ślubne.. zadziwiasz mnie
nie, bo jeździłam na stacjonranym w siłowni i nawet moja główka dziś słoneczka nie widziała
To jest bardziej podniecenie, że to będzie taki fajny i ważny dzień dla nas i od tego dnia będziemy już na zawsze razemA z takim przyziemnych rzeczy to cieszy mnie to, że kupimy obrączki jakos tam kiedyś, bo to taki fajny zakup
I jestem strasznie ciekawa jak będę wyglądac w sukni ślubnej

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
to zostan krytykiem literackim placa za czytanie ksiazek

ja nawet nie licze ile mam tych ksiazek. w kazdym badz razie nie mieszcza mi sie na polkach i musze je ustawiac w dwoch szeregach (za tymi co widac na polce w drugim szeregu stoja kolejne ). mam m.in. cala kolekcje z Wyborczej klasyki XX wieku i mam cala polke francuskich ksiazek (siostra nakupowala za czasow licealnych i skladuje je u mnie ) no ale ich nie przeczytam, wiec zastanawialam sie zeby opchnac na allegro albo oddac do jakiej biblioteki
glupi zawód, bo nikt tych wypocin nie czyta i pewnie mało sie zarabiaa do tego wszystko to jest czysty biznes a nie prawdziwa krytyka.
Ja mam dwa szeregi i jeszcze na nich mam poziomo książki poukładane i juz nie mam miejsca i część stoi obok regału, bo żywcem nie mam gdzie ich dać. a do pochnięcia na all mam podręczniki, ale jakoś się zebrac nie mogę. A można oddać do biblioteki?Do takiej publicznej?Może ktos by korzystał
Stary 2009-07-27, 12:43   #3723
kaska87
Zakorzenienie

cześć
wróciłam juz z pracy byłam też z TZ na zakupach bo musiałam kupić fruktozę, makaron pełnoziarnisty, jogurty naturalne cytrynkę itd póki co ładnie trzymam się na diecie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:43   #3724
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
nie, bo jeździłam na stacjonranym w siłowni i nawet moja główka dziś słoneczka nie widziała
To jest bardziej podniecenie, że to będzie taki fajny i ważny dzień dla nas i od tego dnia będziemy już na zawsze razemA z takim przyziemnych rzeczy to cieszy mnie to, że kupimy obrączki jakos tam kiedyś, bo to taki fajny zakup
I jestem strasznie ciekawa jak będę wyglądac w sukni ślubnej
OOO powiem CI, że mnie jakoś tak jak tancerki nie podnieca, że łoooj jutro jade przymierzać suknię, czy coś.. matko no przymiarka jak przymiarka Chyba dopiero udzieli mi się jak przywiozę do domu welon i obrączki.. Ostatnio chodziliśmy po Skorpionach (nie wiem czy to tylko w kielcach ta firma działa ) i wypatrzyliśmy takie fajne obrączki za 1100 zł komplet obu z grawerem dowolnej długości (oczywiście z konsekwencją zmniejszenia czcionki) i tak jakoś poczułam się lepiej, choc prawie wołami musiałam zmuszać TZ do przymiarki
Ale tak od razu urosłam z 15 cm w zwyż: TZ był u jubilera i przymierzał obrączki.. i nawet nam się te same podobały
Myślę, ze mnei to wszystko złapie jak będzie krótki okres przed ślubem...
Faktycznie to podniecajace... być już żoną swojego męża
Stary 2009-07-27, 12:49   #3725
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
wróciłam juz z pracy byłam też z TZ na zakupach bo musiałam kupić fruktozę, makaron pełnoziarnisty, jogurty naturalne cytrynkę itd póki co ładnie trzymam się na diecie
po co Ci fruktoza?
Lepiej na diecie nie jeśc w ogóle makaronów, ale jak juz to faktycznie lepiej pełnoziarniste
I idź z tż na rower

Cytat:
OOO powiem CI, że mnie jakoś tak jak tancerki nie podnieca, że łoooj jutro jade przymierzać suknię, czy coś.. matko no przymiarka jak przymiarka Chyba dopiero udzieli mi się jak przywiozę do domu welon i obrączki.. Ostatnio chodziliśmy po Skorpionach (nie wiem czy to tylko w kielcach ta firma działa ) i wypatrzyliśmy takie fajne obrączki za 1100 zł komplet obu z grawerem dowolnej długości (oczywiście z konsekwencją zmniejszenia czcionki) i tak jakoś poczułam się lepiej, choc prawie wołami musiałam zmuszać TZ do przymiarki
Ale tak od razu urosłam z 15 cm w zwyż: TZ był u jubilera i przymierzał obrączki.. i nawet nam się te same podobały
Myślę, ze mnei to wszystko złapie jak będzie krótki okres przed ślubem...
Faktycznie to podniecajace... być już żoną swojego męża
ja jestem po prostu ciekawa jak będe wyglądaćI nie napalam się na żaden model, bo i tak kupię taki w jakim mi będzie najładniej
Fjanie, że podobają się Wam te sameA Ty chcesz jakiś długaśny grawer?
Stary 2009-07-27, 12:49   #3726
kaska87
Zakorzenienie

a ja za 18 dni będę miała 3 z przodu

no fruktoza do słodzenie bo po słodziku mam odruch wymiotny a dziewczyny pisały, że fruktoza jest git i ma indeks 20 więc maluśko, a makaron pełnoziarnisty można z umiarem-raz w tygodniu sobie troszkę wszama

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-27 o 12:50
Stary 2009-07-27, 12:50   #3727
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
my je kupowaliśmy na przestrzeni kilku a może juz kilkunastu lat, więc wydatek az tak nie boli. W sumie jak dodam jeszcze różne baśnie, które mam z dzieciństwa to będzie ze 150. A jak jeszcze rodzice dadzą mi swoje to juz w ogóle.
Szukaj okazji, często na allegro można kupic dużo taniej, bo mają jakies wyprzedaże, ja na przykład kupiłam Paulo Coleho za 15 zł i za 8 zł, oczywiście nówki. Ogólnie to tez dostawalam z różnych okazji, np. kolekcjonerską edycje Wiedźmina dostałam na imieniy od rodziców
jajby ktos mi płacił za czytanie książek to mogłabym z tego żyć
Ja mam pełno lektur Kupowanych głównie w liceum Jakieś książki za wyniki w nauce i inne takie, słowniki itp. itd. Przynajmniej moje dzieci nie będą musiały latać do biblioteki po lektury, bo wszystko będą miały w domu.
Moi rodzice niestety fanami książek nie są. Ja nadrabiam za całą rodzinkę
A na nowości jeszcze przyjdzie czas Jestem zapisana do 7 bibliotek i ciągle korzystam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:53   #3728
lain
Zakorzenienie

Cytat:

glupi zawód, bo nikt tych wypocin nie czyta i pewnie mało sie zarabiaa do tego wszystko to jest czysty biznes a nie prawdziwa krytyka.
Ja mam dwa szeregi i jeszcze na nich mam poziomo książki poukładane i juz nie mam miejsca i część stoi obok regału, bo żywcem nie mam gdzie ich dać. a do pochnięcia na all mam podręczniki, ale jakoś się zebrac nie mogę. A można oddać do biblioteki?Do takiej publicznej?Może ktos by korzystał
krytykiem mozna byc przy okazji zawsze mozna dorobic robiac to co sie lubi
ja mysle, ze spokojnie mozna oddac wiem, ze te szkolne przyjmuja z otwartymi ramionami nie wiem jak publiczne
Stary 2009-07-27, 12:56   #3729
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem po prostu ciekawa jak będe wyglądaćI nie napalam się na żaden model, bo i tak kupię taki w jakim mi będzie najładniej
Fjanie, że podobają się Wam te sameA Ty chcesz jakiś długaśny grawer?
NIe chcę jakiegoś długiego właśnie dlatego Po pierwsze i tak nikt tego nie przeczyta a grawer ma być taka naszą pamiątką.. naszym symbolem więc po co mi poemat. Ja chcę:
damska: Ubi tu... data
męska
: ... Ibi ego data
(co znaczy: Gdzie ty , tam i ja)

a TZ chce: Ama, si vis amari + data -Kochaj, jeśli chcesz być kochanym
Stary 2009-07-27, 12:59   #3730
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja za 18 dni będę miała 3 z przodu

no fruktoza do słodzenie bo po słodziku mam odruch wymiotny a dziewczyny pisały, że fruktoza jest git i ma indeks 20 więc maluśko, a makaron pełnoziarnisty można z umiarem-raz w tygodniu sobie troszkę wszama
a ja slyszałam, ze najzdrowszy jest brązowy cukier.Ale ja tam i tak nic nie słodzę, tzn. kawę, ale kawe pije tylko w kawiarni a tam zawsze jest brązowy cukier
Szybko bedziesz miała tą 3 z przoduJa za 27 dni będę miała 2 z przodu

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ja mam pełno lektur Kupowanych głównie w liceum Jakieś książki za wyniki w nauce i inne takie, słowniki itp. itd. Przynajmniej moje dzieci nie będą musiały latać do biblioteki po lektury, bo wszystko będą miały w domu.
Moi rodzice niestety fanami książek nie są. Ja nadrabiam za całą rodzinkę
A na nowości jeszcze przyjdzie czas Jestem zapisana do 7 bibliotek i ciągle korzystam
ja juz nie chodze do bibliotek, ale odkąd byłam mała to co tydzien chodziłam z mamą, później sama i dopiero na studiach przestałam. Ale bardzo lubiłam bibliotekiJakbym wygrala w totka to bym dala kasiore na jakis fundusz rozwoju bibliotek
Tez mam lekturyWłasnie dzieci nie będa mogły się wykręcać, że nie bylo już w biblioteceMoi rodzice teraz nie czytają, jak byli mlodsi dużo czytali. Mamie podrzucam często ksiązki a póxniej leża obok niej a ona śpi
Stary 2009-07-27, 13:02   #3731
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Wstyd się przyznać, ale ostatnio strasznie mało czytam W przeszłości łykałam jedną książkę po drugiej a teraz

Jak Wam się podobają moje białe butki. Nadają się na ślubne, czy nie za bardzo?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7270610.jpg (129,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7270611.jpg (125,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7270612.jpg (124,3 KB, 10 załadowań)
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:03   #3732
obca7
Wtajemniczenie

[QUOTE=kaska87;13452970]a ja za 18 dni będę miała 3 z przodu
Czyli ja za 25 dni hehehe Ale ten czas leci.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:04   #3733
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wstyd się przyznać, ale ostatnio strasznie mało czytam W przeszłości łykałam jedną książkę po drugiej a teraz

Najs.. ja swoje chcę mieć z paskiem przez środek stopy
Stary 2009-07-27, 13:08   #3734
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
NIe chcę jakiegoś długiego właśnie dlatego Po pierwsze i tak nikt tego nie przeczyta a grawer ma być taka naszą pamiątką.. naszym symbolem więc po co mi poemat. Ja chcę:
damska: Ubi tu... data
męska
: ... Ibi ego data
(co znaczy: Gdzie ty , tam i ja)

a TZ chce: Ama, si vis amari + data -Kochaj, jeśli chcesz być kochanym
faktycznie, pisałaś, że taki chcesz Mnie sie bardziej podoba wersja Twojego tż ze względu na treść, ale Twoja jest praktyczniejszaMy damy imię tak jak do siebie mówimy i datę

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:

w 100% ślubne i dlatego mi sie nie podobają, bo mam jakąs awersje do ślubnych białych butówTakże na moje oko jak najbardziej możesz w nich wystąpic na własnym ślubie
Stary 2009-07-27, 13:08   #3735
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja slyszałam, ze najzdrowszy jest brązowy cukier.Ale ja tam i tak nic nie słodzę, tzn. kawę, ale kawe pije tylko w kawiarni a tam zawsze jest brązowy cukier
ja też nie słodzę herbaty, ale przyda się bo jakiś przepisik dorwałam

Cytat:
śliczne buciki

Obca7 no Ty za 25 dni będziesz miała z przodu 3
a ja chciałam takie buty tylko wszystkie maja taki wysoki obcas i kosztuję 300zł a ubiorę je tylko raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (11,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gatuzo9.jpg (11,3 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:12
Stary 2009-07-27, 13:11   #3736
201701300931
Konto usunięte

Ja muszę mieć zakryte butki z przodu, bo ślubuję w maju i raczej nie będzie wtedy gorąco
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:11   #3737
lain
Zakorzenienie

hehe kupilam sobie nowe pareo na allegro tzn. mialam sobie kupic tylko spinke do wiazania, bo mi sie gdzies zawieruszyla, ale przeciez nie oplaca sie placic 10zl przesylki za spinke warta 9.99 totez wzielam dwie spinki i pareo trzeba konmpletowac wyprawke do Chorwacji
mam nadzieje, ze mi to zdazy przyjsc przed wyjazdem

TZcik przyjechal, wiec jedziemy
Stary 2009-07-27, 13:13   #3738
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
TZcik przyjechal, wiec jedziemy
gdzie znowu?
szkoda, że takie buty nie pasują (z cymbeline) bo chociaż bym się nie zabiła

cymbeline.jpg

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:14
Stary 2009-07-27, 13:14   #3739
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne buciki

a ja chciałam takie buty tylko wszystkie maja taki wysoki obcas i kosztuję 300zł a ubiorę je tylko raz
ALe wy dziwne jesteście jak to ubierzecie je jeszcze raz .. a imprezy w rodzinie.. msza w kosciele.. ja wiem ze wiekszosc z was jescze chadza do kosciola w jeansach i trampkach, ale za jakis czas, jak juz bedziecie zacnymi zonami to w trampkach do kosciola raczej sien ie wybierzecie.. a tu zaraz beda imieniny mamy taty tesciowej tescia, babci dziadka.. zawsze mozna sobie kupic jakis jasny kostiumik.. czy garsonke czy po prostu spodnice jasna i buty beda jak ulał.. Moje na pewno się nie zmarnują ja uwielbiam experymenty z kolorami

Co do ceny Kasiu musisz przymierzyć, jeśli bucik będzie wygodny.. to biorąc pod uwagę, ze np ja mam zamiar tańczyć do upadłego.. moim zdaniem 300 zł to nei jest wygórowana cena komfortu i ślicznego wyglądu przez całą noc... Zwłaszcza, ze moje bucik na pewno nie pójdą tak szybko na dno szafy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Shoes_iAEC1092205.jpg (17,0 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:15
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:15   #3740
Samoa
Zakorzenienie

wlasnie weszłam na stronę Madonny i sa suknie z kolekcji 2010 i ta mi sie strasznie spodobała a wczesneij jej nie widzialam albo nie wiem co
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=100.edimburgo

bo ta tez mi się podoba, ale juz ja widziałam i jest z apaszkowego materiału i sie zrazilam trochę, ale jak przymierze to zobaczymy
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=152.galante

wczoraj mierzyłam taką super opięta sukienkę i wygladałam super ALE była jakieś 15 cm ponad kolana i niestety mam grubiutkie nogi i czar prysł ale tam gdzie byla sukienka wygladalam super, więc wierzę, ze w takim modelu będzie mi dobrze, bo suknie jest dluga
Stary 2009-07-27, 13:16   #3741
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ALe wy dziwne jesteście jak to ubierzecie je jeszcze raz .. a imprezy w rodzinie.. msza w kosciele.. ja wiem ze wiekszosc z was jescze chadza do kosciola w jeansach i trampkach, ale za jakis czas, jak juz bedziecie zacnymi zonami to w trampkach do kosciola raczej sien ie wybierzecie..
w kościele byłam ostatnio na boże ciało poza tym ja to tylko trampy i balerinki, bo w obcasach mnie bolą nogi i chodzę jak koczkodan

Samoa ta pierwsza suknia ładna, druga blech przez ten cwiot pewnie będą kosztować ok 6.000

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:20
Stary 2009-07-27, 13:18   #3742
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie weszłam na stronę Madonny i sa suknie z kolekcji 2010 i ta mi sie strasznie spodobała a wczesneij jej nie widzialam albo nie wiem co
http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=100.edimburgo

bo ta tez mi się podoba, ale juz ja widziałam i jest z apaszkowego materiału i sie zrazilam trochę, ale jak przymierze to zobaczymy
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=152.galante

wczoraj mierzyłam taką super opięta sukienkę i wygladałam super ALE była jakieś 15 cm ponad kolana i niestety mam grubiutkie nogi i czar prysł ale tam gdzie byla sukienka wygladalam super, więc wierzę, ze w takim modelu będzie mi dobrze, bo suknie jest dluga
Dla mnie te falbanki od kolan w dol są kompletnie nie do przyjecia.. a rybka sama z siebie jest bardzo niepraktyczna.. Nie umialabym poradzic sobie z nia w tancu
Stary 2009-07-27, 13:19   #3743
201701300931
Konto usunięte

Moja kumpela nigdy w życiu w obcasach nie chodziła, ale na swój ślub oczywiście kupiła i nawet nie poćwiczyła na innych weselach biegania w butach na obcasie. Skutek był taki, że się potwornie męczyła, pół wesela spędziła na boso, a ja miałam dziką satysfakcję :P
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:21   #3744
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
w kościele byłam ostatnio na boże ciało poza tym ja to tylko trampy i balerinki, bo w obcasach mnie bolą nogi i chodzę jak koczkodan

Samoa ta pierwsza suknia ładna, druga blech przez ten cwiot
Moze Ty masz jakies plaskostopie ??
Choc w sumieto chyba nie bo ja mam a mnie nogi bola jak chodze na plaskim a nie na obcasach
Duuużo lepiej się czuję jak chodzę na obcasach.. Wygodniej mi i lpeiej wyglądam

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
gdzie znowu?

Załącznik 2401550
Koturny do sukni slubnej.. na glowe spadlaś
Ciekawie by to wyglądało

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:23
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:21   #3745
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

śliczne buciki

te ładne, ale że 300 zł kosztują?To ja wolę dac 500 ale za takie które póxniej założę.

Cytat:
gdzie znowu?

Załącznik 2401550
nie powalają, ale i tak ich nie widac, więc co Ci szkodzi

Cytat:
ALe wy dziwne jesteście jak to ubierzecie je jeszcze raz .. a imprezy w rodzinie.. msza w kosciele.. ja wiem ze wiekszosc z was jescze chadza do kosciola w jeansach i trampkach, ale za jakis czas, jak juz bedziecie zacnymi zonami to w trampkach do kosciola raczej sien ie wybierzecie.. a tu zaraz beda imieniny mamy taty tesciowej tescia, babci dziadka.. zawsze mozna sobie kupic jakis jasny kostiumik.. czy garsonke czy po prostu spodnice jasna i buty beda jak ulał.. Moje na pewno się nie zmarnują ja uwielbiam experymenty z kolorami
ja chodze dokladnie tka jak napisałaś - w jeansach i adidaskach, ew. balerinkach, normalnie chodze i wcale się nie stroję, bo mnie tkaie strojenie sie do koscioła śmieszy. Nie chodzę w garsonkach. I nie chodze w slubnych butach na co dzień
Stary 2009-07-27, 13:22   #3746
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Moze Ty masz jakies plaskostopie ??
Choc w sumieto chyba nie bo ja mam a mnie nogi bola jak chodze na plaskim a nie na obcasach
Duuużo lepiej się czuję jak chodzę na obcasach.. Wygodniej mi i lpeiej wyglądam
sama masz płaskostopie po prostu nie chodziłam nigdy w obcasach i się nie naumiałam

Stary 2009-07-27, 13:25   #3747
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

Samoa ta pierwsza suknia ładna, druga blech przez ten cwiot pewnie będą kosztować ok 6.000
mnie tez bolą, ale jak jestem w nich cały dzień, bo tak na imprezę to spokojnie moge założyć
Ta druga kosztuje 5 tys. bo jak byłam z kolezanka w madonnie to zapytałam, bo akurat wisiała. Dla mnie cena do przyjęcia, ale wyższa juz nie.
Cos czuję, ze jak ja kupię to wszyscy będa mowić, ze ladna tylko po co ten kwiatek, bo jak Wam pokazuje to wszystkie sie do tego kwiatka przyczepiacie

Cytat:
Dla mnie te falbanki od kolan w dol są kompletnie nie do przyjecia.. a rybka sama z siebie jest bardzo niepraktyczna.. Nie umialabym poradzic sobie z nia w tancu
a mi sie podobaja te falbanki własnieNigdy nie miałam na sobie takiej sukni, wiec zobacze jak tam z poruszaniem sie w niejW ogle zadnej nie miałam na sobie i dlatego jestem ciekawa jak będę wyglądac
Stary 2009-07-27, 13:27   #3748
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
te ładne, ale że 300 zł kosztują?To ja wolę dac 500 ale za takie które póxniej założę.

nie powalają, ale i tak ich nie widac, więc co Ci szkodzi

ja chodze dokladnie tka jak napisałaś - w jeansach i adidaskach, ew. balerinkach, normalnie chodze i wcale się nie stroję, bo mnie tkaie strojenie sie do koscioła śmieszy. Nie chodzę w garsonkach. I nie chodze w slubnych butach na co dzień
O rany ja nie mowie zeby od razu sie stroić jak stróż w Boże Ciało.. ja na przykłąd bardzo lubię chodzić w spódnicach i na obcasie... szczególnie, ze w moim kościele i w ógóle dla mnie w kosciele ciężko jest wytrzymaćw spodniach w lato.. jakostka od razu mnie na dusznosci znosi.. dlateog muszę zawsze siedzieć w kosciele.. jak mi przyjdzie stać to kucam bo nie ustoje tak długo..
Wracajac do spodnic..jakos tak ostatnio polubilam.. zwlaszcza latem.. podoba mi sie jak wygladam elegancko - bo to jest jedna k roznica samoo wystroić się jak stara pudernica (bez ładu i składu) a ubrać się elegancko - lubięelegancko
Stary 2009-07-27, 13:28   #3749
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez bolą, ale jak jestem w nich cały dzień, bo tak na imprezę to spokojnie moge założyć
Ta druga kosztuje 5 tys. bo jak byłam z kolezanka w madonnie to zapytałam, bo akurat wisiała. Dla mnie cena do przyjęcia, ale wyższa juz nie.
a mierzyłaś coś piczko? w której madonnie byłaś tam gdzie ja?

Stary 2009-07-27, 13:34   #3750
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
O rany ja nie mowie zeby od razu sie stroić jak stróż w Boże Ciało.. ja na przykłąd bardzo lubię chodzić w spódnicach i na obcasie... szczególnie, ze w moim kościele i w ógóle dla mnie w kosciele ciężko jest wytrzymaćw spodniach w lato.. jakostka od razu mnie na dusznosci znosi.. dlateog muszę zawsze siedzieć w kosciele.. jak mi przyjdzie stać to kucam bo nie ustoje tak długo..
Wracajac do spodnic..jakos tak ostatnio polubilam.. zwlaszcza latem.. podoba mi sie jak wygladam elegancko - bo to jest jedna k roznica samoo wystroić się jak stara pudernica (bez ładu i składu) a ubrać się elegancko - lubięelegancko
dla mnie dwudziestoletnia dziewczyna w garsonce w kosciele to stój ala stara pudernicaDlatego tak Cię zrozumiałamJa tez lubie spodnice, ale niekoniecznie lubie eleganckie ciuchy w sensie, że takie galowe

Cytat:
a mierzyłaś coś piczko? w której madonnie byłaś tam gdzie ja?
nie mierzyłam, przeciez bym Wam powiedziała. Na Floriańskiej byłam. W październiku pójde mierzyć i jak będzie czas to wyciągnę rodziców jak zrobie pierwszy rekonensans i kupimy

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości