|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Dodaję opisy, z myślą, że się podobają i komuś przydadzą
Więęęęęc.... Next:Rozważam gdzie pójdę i nagle olśnienia doznaję, gdy pójdę tą z prawej - dobrobyt mnie czeka, szacunek i miłość bez granic, gdy pójdę tą z lewej czekają mnie cierpienie i wiatr w oczy dmuchał mi będzie, lecz jest jeszcze jedna - podążę przez środek tą drogą ciekawość mnie wiedzie, ta droga jedyną mi będzie, ostatnią, to przeznaczenie... Nienawidzę Cię za to, że patrzyłeś się w moją stronę, ale nie na mnie... Najpierw wysłuchaj swoich myśli, zanim rozpowiesz to wszystkim....! Zrozum siebie i to ile jesteś wart . Moje życie- sen wariatki. Gdybym wiedziała, jak to strasznie trudno puścić Twoją rękę, nigdy bym jej nie złapała. A co byś powiedział, gdybym przyjechała z jednego końca świata,
aby zobaczyć Twój uśmiech i wróciłabym na drugi koniec, aby poczekać, aż mnie pokochasz? '
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
Kto rano wstaje ten ma świezy chleb na śniadanie
![]() Ten się śmieje ostatni, kto... wolno kojarzy ![]() Jadę się przejść. ![]() Jaka pogoda? Nie widzę, bo jest ciemno i pada deszcz ![]() Gdy cie pierwszy raz ujrzałem to monitor obrzygałem ![]() Siedzi dziadek na ławce, a babci tez ma trampki. ![]() Gdzie kucharek 6 tam resteuracja. ![]() Otwórz oczy, rozłóż ręce by nazbierac jak najwięcej...
|
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio zapomniałąm o RealGirl89, Kinderka13, lall, xDJakJaCieLubiexD i NIeMyślPoczuj
rasizmowi mówimy twarde i zdecydowane... raczej nie ![]() -uważaj jak ci wrzucą do drinka pigułke gwałtu, to szybko to wyłów, wytrzyj i przywieź mi ;D na wigilii sie babce do barszczu wrzuci.. będzie kino za darmo xD -przecierz Szwajcaria nie ma dostepu do morza -ale morze ma do plaży ;D -jakie pan chce drzwi ? -takie żeby sie otwierały-zamykały.. takie sobie wymarzyłem ;D są takie drzwi ? -są nawet panu powiem [ ciekawostka ] że innych nie ma ;] ![]() -reka prawa-lewa mi sie myli.. w sumie podobne są ;D ma pan może fachowy sposób jak odróżnic ? - tak prawa ręka to jest ta.. to jest ta jak sie spi na brzuchu to od ściany -inaczej. prawa ręka to jest ta co sie nia pisze. chyba ze jest pan mańkutem. -nie -ale pan nie jest mańkutem to którą reką pan pisze ? -tą -przecierz to lewa ręka.. -ale ja nie jestem mańkutem wszystko robię prawą tylko pisze lewą ![]() -jaką książke zabrałbyś na bezludną wyspę ? -hmm trudne pytanie.. 150 technik samogwałtu -która to ? -ta chuda -która? -ta co cienia nie rzuca -.... -ta co była hostessą w ubojni ![]() i inne: Dość mam gierek, ściem i kłamstw. ta nadzieja wzrasta i daje mi przeżyć. Dla fałszywych ludzi zawsze przeciwnikiem. Chcesz coś zmienić? A nic się nie zmienia. Ktoś ma zawsze coś do powiedzenia.
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-07-26 o 23:19 |
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Szli razem przez Park.
Ona wpatrzona w niego jak w obrazek. On patrzył na nią dość obojętnie. Jego zniewalający wzrok <3 Ona na jego libido nie działała wcale. Znów się miną nie zauważają wcale. Biegnąc donikąd. Ona go widzi. spostrzega , że i on na nią patrzy.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
KaMa2704 może coś wybierzesz:
i znowu ona... ta głupia bezradność... nijako. z dobrą miną do złej gry. każdy ma chwile, że w duszy deszcz pada. życiowe zakręty... moje osobiste trzęsienie ziemi. wewnętrzne. nie zawsze stąpa się lekko jak po chmurach... _______________ i udało ci się sprawić, że znów czuje się taka beznadziejna i bezwartościowa. nie umiejąca w życiu do niczego dojść. gratuluję. malinowy świat z bitą śmietaną. czasem się zastanawiam czy Bóg na prawdę istnieje. jeśli tak, dlaczego dał tyle władzy zwykłej parze pośladków? niektórych ludzi trzeba zażywać w małych dawkach, jak antybiotyk...
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-07-27 o 00:16 |
|
|
|
#2676 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję kochane za wszystkie pochwały i nie cytuję, bo tak szybko pędzicie, że nie chcę zaśmiecać wątku. po prostu dziękuję : ) ; * każda tutaj takie świetne teksty daje, że aż miło wchodzić, uzależniłam się od wizażu ; d _________________________ ______________________ nie pozwól mi w to zwątpić, choćby miałoby być to największe gówno.
fantak***astycznie już nie wierzę w Ciebie stary dziadzie z brodą z nieba. stworzyłeś mi tu faceta z głową i kutasem, który częściej rusza tym drugim niż tym pierwszym tak trudno napełnić ściany ciepłem, dwoma oddechami.
|
#2677 |
|
Raczkowanie
|
zostałeś uprzedzony niewysłanym listem
"Albo go kocha,albo się uparła na dobre, na niedobre i na litość boską" nie możesz siedzieć szybciej? pilnie potrzebuję krzesła. od jutra będę grzeczna ![]() sprzedaj mi swą duszę innego diabła nie będzie nikt tak jak Ty nie jest w stanie zrozumieć milczenia
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiąc razy bardziej wolę żebyś był szczery, niż udawał bo inaczej 'nie wypada'
To przez to okno wymykałam się wieczorem z domu do Ciebie. Nawet to pie****ne okno kojarzy mi się z Tobą. Nasza ostatnia randka miała być idealna. Kino, potem kolacja, jeszcze później spacer po lekko oświetlonych ulicach. Była prawie idealna. Zabrakło tylko Ciebie.
|
#2680 |
|
Raczkowanie
|
znasz mnie lepiej niż ja sama siebie.
ja - zwykły obywatel otoczony syfem. zmienna i kapryśna jak niebo nad Londynem + moja dojrzałość w którą ślepo tak wierzyłeś ' Moda i modna ale chciałbym wiedzieć trochę więcej Prowadzić z sensem dialog, kim jesteś damo? Nie jeden gamoń chciał cię kochać i dał się ponieść Dedykował ci wszystko, ty skreśliłaś ten projekt Z mozołem staram się rozszyfrować tą postać Chcę cię poznać i ułożyć miliony puzzli w obraz ' nie jesteś pierwszym który mówi mi - chodź ze mną. "wiem to się stanie w jeden duszny zmierzch będę szedł tłumem i jak lampa migał aż raz przeleje się mój krzyk przez wierzch i miastem wstrząśnie jak olbrzymi dźwigar" Bruno Jasieński. *Pamiętasz Pandemonium?, ja pewnie sam tak zginę i padnę w ogniu, bo zaczęsto szukam zmian na siłę* Znacie się na życiu jak gówno na poezji, a ja ? Ja martwię się tylko i wyłącznie o swoją dupę. "Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową" Bob Dylan Co chwila żegnam się z przeszłością, interesuje mnie teraźniejszość i przyszłość. Jestem martwa- nie posiadam marzeń, niby kto nie marzy ten nie żyje. Dziwne, zamieniam marzenia na cele modnymi ciuchami leczysz swe kompleksy na co odpowiadam: "ubieram się w lumpeksie" *jedni w maskach, inni dawno podusili się od kłamstwa, nie mów mi, że jest inaczej a nie zacznę klaskać * Lubię to czego nie lubisz Ty! *mój grunt to slowo, mój bunt to słowo, bo siła w słowie, cokolwiek powiesz bycie sobą to jest mój ogień, ogień? Ja mam go, idź powiedz o tym wszystkim, uderz w mój honor a spłoniesz od pierwszej lepszej iskry, za bardzo poetycki? raczej za bardzo zwykły dla Was, niech płoną myśli po co je ukrywać w czterech ścianach* ja blada, spalona innym księżycem za chwilę znikam zostawiając tylko zapach prochu. w tunelu ze światłem wrzucam wsteczny wiem, śmierć dodaje pikanterii w CV ale z nią mi nie do twarzy.
|
|
#2681 |
|
Przyczajenie
|
znasz mnie nie od dziś, więc spójrz mi naprawde w oczy.
totalna niemoc wszystkiego. weź mnie za rękę i kochajmy się przy księżycowym świetle. handluję uczuciami. wiem, że nigdy się nie dowiesz, że zabijasz mnie każdego dnia. a gdyby tak zamknąć życie w czterech słowach i uciec? cienka linia między miłością, a nienawiścią. daj mi powód, bym wiedziała więcej, że nie tracę dnia wierząc w te brednie. miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało. Nie musiała rozumieć sensu życia, wystarczyło spotkać Kogoś, kto go zna. A potem zasnąć w Jego ramionach jak dziecko, które wie, że ktoś silniejszy od niego chroni je przed wszelkim złem i niebezpieczeństwami.
|
#2682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zrozum co chcę Ci powiedzieć, przez tę ciszę.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-07-27 o 09:47 |
|
|
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
to dziwne: nie mieć kogoś, a bać się go stracić.
Spotykamy kogoś na swojej drodze, zupełnie przypadkowo, jak przechodnia w parku lub na ulicy, przeważnie darujemy mu tylko spojrzenie, ale nieraz całe życie Nie wiem, dlaczego tak jest, kto i dlaczego przecina nasze drogi? I dlaczego nagle dwie drogi stają się jedną. Jak to się dzieję, że dwoje dotychczas zupełnie obcych sobie ludzi chce iść nią razem. czasami leżę w trawie i wcale mnie nie widać - mruknął Osiołek - i świat jest taaaki ładny! a potem ktoś przychodzi i pyta: jak się dziś czujesz? ...i okazuje się, że okropnie. kiedyś ktoś mnie zapytał : Co dla ciebie w życiu jest najtrudniejsze? Odpowiedziałam , że nie wiem.Że chyba nie ma takiej rzeczy. Teraz juz umiem odpowiedzieć na to pytanie. Gdy dziś mnie zapytacie Co jest dla mnie najtrudniejsze, odpowiem : -Najtrudniej w życiu patrzeć jest w oczy ukochanej osoby i widzieć pustkę. Zupełne nic. Obojętność , zero tęsknoty. Najtrudniej czuć że się ją kocha cała sobą i wiedzieć że bez niej nie można żyć ale ona bez ciebie jest szczęśliwa. Najtrudniej kochać bez wzajemności...` Tak. Tak bym odpowiedziała.. NIE PALĘ, ale jeśli kiedyś zobaczysz mnie z papierosem, będzie to znaczyło, że nie mogę sobie z czymś poradzić.
|
#2684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________________ __ Nie polewaj, nie dmuchaj, gdy miłość się pali. Dlaczego wspomnień nie można się pozbyć tak szybko jak brudu? Powinni wymyślić vanish - różową siłę do plam na psychice. Rzeczy zmieniają sens i człowiek zdolny jest popełnić najgorsze szaleństwa Jednym spojrzeniem rozbijasz wszystkie długie związki Był dla niej różą, czekoladką, kolorowym balonikiem i kreską heroiny. każda myśl tworzy naszą przyszłość, to jest właśnie Twoja rzeczewistość
|
|
#2685 |
|
Raczkowanie
|
jedni wciąż się uśmiechają inni wypytują o rzeczy mało ważne.
spoza brudnych szyb paskudny jest świat. w drugą połowę ja nie chcę, nie mogę wnikać i nie wnikam. nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą. trudno to wszystko zrozumieć, trudno w to wszystko uwierzyć, naprawdę. wokół tyle jest przestrzeni, co z tego kiedy ludzi jest za wiele. chowasz się na tym samym zakręcie, nie ma co, nie jesteś dzieckiem szczęścia. nie plujesz nigdy pod wiatr, nigdy nie patrzysz psu w oczy. bo to, czego brak nam obojgu to świat, w którym nie ważne są słowa. jest jak jest, po co zmieniać wszystko. nie słyszysz gdy nie chcesz i śmiejesz się prosto w twarz. powietrze jakieś takie cięższe, chłepcę je chłepcę, powoli na zewnątrz i do środka. jeszcze się ziemia trochę przekręci i znowu zaświeci słońce. burdel w mej głowie jak w damskiej torebce. gdzieś pośród sześciu miliardów głów dwie pary rąk dwie pary nóg. po szyje w chmurach po kolana w oceanach. można powiedzieć wszystko dzieje się przypadkiem. nie to miejsce nie ten czas, to nie tak. w tym toksycznym bałaganie ani my ani wy nie mamy szans.
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
can you help me remember how to smile ?
|
|
#2687 |
|
Rozeznanie
|
Kochaj mnie, kochaj mnie.. A i przytulić się po prostu tak bez słów. Już jutro zostanie Ci kilka wspomnień.. Lecz nigdy, lecz nigdy Ciebie nie zapomnę !
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojaa przecudowne <33 Jak mogę pozwolić ci odejść ? Po prostu odejść bez śladu Kiedy stoję tu i biorę Każdy oddech razem z tobą Jesteś ten jedyny, Która naprawdę mnie zna Wyobrażam sobie nas razem Lecz żyję tym, co rzeczywiste Nie jesteś stworzony dla mnie.. Nie okazuję ci moich emocji Nie pozwolę byś widział, co mi robisz |
|
|
|
|
#2689 |
|
Przyczajenie
|
BananowaBrazylijka - jesteś boska.! <,3
opisy: . zamawiam sobie szczęśliwą miłość <3 Przeszyłby mnie dreszcz rozkoszy, gdybyś mi powiedział, że mnie kochasz Życie moje jest prawdziwym cmentarzem nadziei. Tym bardziej tęskni się do czegoś, czego się nie posiadało Ja nie chcę płakać... tylko mi się tak... oczy pocą. Nie powiem: nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe. "Prawda czyni wolnym" Przyłączę się do ciebie, kiedy piekło zamarznie spodobało się komuś.? |
|
|
|
#2690 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Zakochałam się w tym wątku, a opisy kradnę nałogowo. Dziewczyny jesteście po prostu boskie. <3 _________________________ __ Jeśli to było prawdziwe, wierzę że istnieje nadal. Jak oszukać głupie serce co wciąż kocha? Moja nadzieja czasem nosi Twoje imię. Rób tak dalej. Nie pozwalaj o sobie zapomnieć. Pojawiaj się nagle po drugiej stronie ulicy, gdy idę chodnikiem, miej takie samo imię jak bohater czytanej wieczorem książki, zjawiaj się niespodziewanie w najpiękniejszych snach. Rób tak dalej. Ale świadomie, bym nie musiała Cię potem za to nienawidzić.’ To jak? Zakochamy się w sobie? Kłamałam. Mówiłam, że ‘nic nie chcę’. Kłamałam, słyszysz? Kochałam Cię, ale nie potrafiłam Ci zaufać. Bałam się, że będzie boleć. Broniłam się przed tym, a Ty mi w tym pomagałeś. Tak, pomagałeś mi okłamywać siebie i Ciebie. Chciałabym wiedzieć co wtedy czułeś, co myślałeś. I co myślisz i czujesz teraz. Bo ja nauczyłam się żyć wspomnieniami. Brakowało mi Ciebie i nauczyłam się tego. Tak było lżej. Czasem myślę, że może masz tak samo. Już się nie boję. Przez to za dużo się traci. To sprawia większy ból niż najgorsza prawda. ‘ A gdyby tak wmówić sobie, że to tylko sen? Straciłam szansę na szczęście. A noce są jak ucieczka. Podaj mi rękę. Chodźmy gdzieś. Tylko Ty i ja. I Nasze szczęście. Tak trudno zaufać znów. Chciałabym wiedzieć co teraz robisz. Może myślisz o mnie? _________________________ __ Daaaleko mi do Was, ale od czegoś trzeba zacząć. ![]()
Gdyby cofnąć czas, naprawić każdy zły ruch. I nie ważne ,że powiem jak bardzo mi żal. Tysiące wspomnień rozpala mnie wciąż, miliony zwątpień. Lecz gdzieś słyszę ten głos by ciągle wierzyć, że warto jest żyć. Być dzikim wiatrem, sobą być.' Wmawiaj mi że szczęście mam.' |
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Czy szczęśliwe zakończenia istnieją tylko u autorów bajek? Po co żyć marzeniami i chwilami? Po co te wszystkie pamiątki i wspomnienia? Po co to wszystko skoro wolałabym mieć Ciebie, a nie jakieś ***.ane wspomnienie. Jak heroina od lat uzależniasz Tak jak lalka nie ma serca, Ty także go nie posiadasz. Mieć patent na szczęście To już nie my, nie Ty, zgubiłam drogę.
|
#2692 | ||
|
Zadomowienie
|
Lose yourself wcale mi to nie przeszkadza
![]() Cytat:
Co mam powiedzieć, gdy na nic nie mam wpływu? Czasem mam wrażenie,że to życie ma do mnie jakieś ale... I niepokój na chwilę wystawić za drzwi od pokoju. Ta walizka problemów jest już dla mnie zdecydowanie za ciężka. Panie,daj mi sile, abym zmieniła to, co zmienić mogę. K*rewsko daleko od O.K. Cały czas, rzucam prośby na wiatr. i nie martw się bedzie dobrze ![]() Cytat:
normalnie foch z przytupem i melodyjką ale wybaczam za ten poniżej __________________ Mój diabeł stróż. W zasadzie,z zasady nie mam żadnych zasad. Mam już dosyć facetów w stylu 'cokolwiek zrobiłem przepraszam". Są rzeczy bez których sie obejdę np.Ty.
|
|
#2693 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw serce wołało wróć, a gdy już wrócił serce wołało odejdź, bo znów zranisz . !
I nawet jeśli mnie kochasz odejdź, bo wiem że kiedyś znudzę ci się jak wiele innych ... ![]() _________________________ _________________________ _________________________ _________________________ _________ -Spier*dalaj kur*wo ! -Ale z Ciebie żartownisia . ![]() |
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoś wie gdzie się podziewa bananowalaska? bo rzadko tu wchodze a jakoś jej nie zauważam a bardzo polubiłam jej opisy
![]() * * * prostą prawdą jest, że cie kocham w niemym akcie odwagi.
|
|
#2695 |
|
Rozeznanie
|
- Co mi się tak przyglądasz ? - Chcę się napoić Twoim widokiem, bo nie wiem kiedy będę miała znów okazję..
|
#2696 |
|
Przyczajenie
|
Mam prawo do najbardziej ciężkostrawnych myśli. Nawet mam prawo mieć prawo. Mam prawo płakać. Mam prawo sie wstydzić.
Do nieba uciekłam. |
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
zamknij oczy, one nie będą Ci juz potrzebne
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Samotność boli.
Żeby tak przespać te gorsze dni... Nie ma Cię nawet we śnie. Uśmiech od serca wygląda zbyt banalnie. Wolałabym tego nie mówić, ale chyba znów czuję, że Cię kocham. Uwierzyłam w przeznaczenie na podstawie naszej miłosnej historii, ale ostatnio nawet ona przestała mi się podobać... Uśmiechałeś się i wtedy miałam już całkowitą pewność, że MY to tak na poważnie i tak na zawsze... Dziwne, jak szybko można zapomnieć.
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
caroline2324 <3
"Za ostatni grosz kupie dziś chociaż cień tamtych dni ,za ostatni grosz wino z zielonych lat chcę znów pić" Osiągnąć to co z góry zamierzone. To jest mój cel. I nawet kiedy ona mówi Ci że nie chce, Tak naprawde mówi że bardzo chce. Nie słuchaj jej i rób to co słuszne. ''Tylko w milości kompletne zero może być dla kogoś wszystkim. '' byłeś chłopakiem typu " cwaniaczek " chciałeś mieć wszystko, lecz nic z tego nie wyszło! |
|
|
|
#2700 |
|
Rozeznanie
|
Truskawkowa1993, agattee, caramely, rebellious, marzeniatko, caroline060, chocapic
cudowne! _________________________ _________________________ ________________________ Żyje w pokoleniu przyzwyczajonym do klimatyzacji w samochodzie i szybkiego seksu. Lubię sok pomarańczowy z wódką i pijam kawę gdy jest mi źle. Nosze sukienki, maluje rzęsy i wmawiam całemu światu, że nie mam serca. Oczekuję od faceta szacunku i tego, że będzie mnie kochał. Generalnie jestem normalna, poza tym, że za tobą tęsknię. Edytowane przez xxgroszek07xx Czas edycji: 2009-07-27 o 13:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

Więęęęęc.... Next:

cudowne!