|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cytat:
![]() a dziambo to come on w BAD
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za wyjaśnienie ![]() co do come on w BAD to ja podśpiewuję "ciamon"
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
man in the mirror w radyju!
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co a prosiłam was żebyście dużo nie pisały
Później to nadrobię ![]() Teraz wpadłam tylko na chwilkę
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za pocieszenie... mam nadzieję, że sen się nie sprawdzi jak w przypadku TŻ, wtedy nawet śniło mi się w jakim regionie miał wypadek
ale jestem dobrej myśli i ostrzegłam brata, żeby na siebie uważał....Co do pomysłu Anisi, ja jestem za i pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy to samafaja
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak to nie pomoże, zostaje jeszcze to Forum: http://forum.dobreprogramy.pl/ Już nie raz mi na nim pomogli w podobnych sytuacjach. A u mnie "Streetwalker" z CD.
|
|
|
|
|
#1627 | ||
|
Raczkowanie
|
i jeszcze my też jesteśmy będziemy Ci pisać jakie teraz kawałki lecą w radiu i będziesz sobie puszczać hehe ;] i prawie to samo będzie
dziewczyny coś ucichły, chyba wzieły się za naukę tych tekstów to która pierwsza zaprezentuje co już się nauczyła ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#1628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie jaki miałam ostatnio dziwny sen ? Moja koleżanka miała pięknego, kolorowego i wielkiego motyla w akwarium. Któregoś dnia jej uciekł, a ja pobiegłam go poszukać. Leżał na chodniku. Wzięłam go do ręki, a on nagle zmienił się w malutkiego, bezbarwnego i bezsilnego motylka. I porwał mi go wiatr. Tak sobie myślę, że motyl to Mike. Z zewnątrz szczęśliwy, kolorowy i silny, a w środku bezsilny, słaby i potrzebujący wsparcia. Wiem, przesadzam
|
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
dubellos
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-27 o 14:12 |
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na pierwszym miejscu do śpiewania jest Liberian Girl, potem The girl is mine i Man in the mirror, choć włąściwie zamiast tego I just can't stop loving you. Uwielbiam też Wanna be startin'somethin' ale tak szybko on tam śpiewa że bym się nie nauczyła
![]() U mnie leci teraz Indeklozet
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-27 o 14:11 |
|
|
|
#1631 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie było mnie kilka dni,a tu tyle zapisałyście. ![]() jeśli myślicie,że wszystko przeczytam to mówię NIE miałam czyszczonego kompa i wszystkie ulubione poszły się bujać.wchodze do CLUBU i co? miła niespodzianka .tłumaczenie kocham was ![]() Cytat:
bidulek zjedzony przez kota ![]() Cytat:
tak życie jest kruche. u nas w kwietniu zmarł 15-to letni kolega mojego syna. miał cukrzycę i problemy z sercem.ale tragedia. ![]() Cytat:
nie dam rady.wiem o tym,bo ,gdy przekroczyłam próg kina widząc reklamy od razu łzy pociekły mi po policzkach. ![]() Cytat:
ja też. jestem przewidywalna i jak siebie znam wkleję znane mi utwory. a za mną ktoś tęsknil? ![]() Cytat:
odciskają się w życiu jak odciski na stopach Cytat:
po formacie działa idealnie. szkoda,że u ludzie nie da się zrobić formatu i zapomnieć to co złe. Cytat:
przekonałam się nie bywając tu tylko trzy dni |
||||||||
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Margo znowu ja tęskniłam
Odbywam właśnie próbę z Majkiem... Nie wiem nawet czy mi prysznic pomoże w odpowiednim zawyciu
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak poszło??
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziołszki od dłuższego czasu was podczytuje - powiem jedno jestescie wyrabane w kosmos.
Kurka tak sobie slucham Jego hitow, oglądam Jego teledyski "kłenczmajdizajar" ryje mi totalnie beret - ciary mam wszedzie gdzie sie tylko da i normalnie zadałam pytanie mojemu sistersowi "Anisi25" dzisiok w pracy KTO MU K....A POZWOLIL ODEJSC, NO K...A KTO, JO ZECH NIE POZWOLILA WY PEWNIKIEM TEZ NIE - NORMALNEI MAJKI ZADAM BYS SPOWROTEM DO NAS WROCIL BO USYCHAMY Z TESKNOTY!!!!!!!!!!! To jest moj protest przeciwko Majkiemu - normalnie tak mi ciezko z tego powodu a wasza grupa diodaje otuchy kolejnej Majkowej fance dziekuje ze jestescie
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2009-07-27 o 15:43 |
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łelkom!
|
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
ściągam właśnie ostatnią już 20 część HIStory World Tour Munich mam nadzieje że nie będzie problemu z odpaleniem tego koncertu
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa!!
Cosik nas mało, albo na zmianę tu siedzimy i się wszystkie nie widzimy na raz tak jak na początku. |
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Witoj Bafi
Ja wczoraj tak sobie siedziałam i dumałam wieczorem...nic odkrywczego nie powiem...ale On dla mnie zdecydowanie nie umarł. Nie traktuję tego co się dzieje jako Jego smierci, nie dopuszczam do siebie już tych smutnych myśli - odgrodziłam się totalnym murem od Jego śmieci...Może kiedyś, z czasem sie z tym jakośtam pogodzę i przyjme do wiadomości...po jakichś 2-3 tygodniach przyjmowania wszystkiego na smutno, po pożegnaniu w LA, na którym niby uwierzyłam, że Go nie ma i po tych wszystkich wylanych łzach...mam teraz etap totalnego wyparcia. I jedyne co robie to CELEBRUJĘ Troszkę to powoli zakrawa o obsesję, ale co tam Majk JEST tylko jeden... On nie umarł ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Mi tez Wizaż trochę zamulał chwilę temu. |
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez Wizaż trochę zamulał chwilę temu.
O i nadal muli Zły Wizaż |
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
yhy, strasznie mi się muli
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
kamuha wybacz, ale........
![]() wyobraziłam sobie jak celebrujesz jego samafaję ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- a co do reszty to sie podpisuje pod tymi slowami moimi wszystkimi samafajami
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane zgadzam sie z Wami - ze on ZYJE! Ale "Human nature" bywa czasem wredna i daje nam powody do smutku - ale co tam chce z Wami Celebrowac Majkiego w calym jego jestestwie - mam tylko nadzieje ze uda mi sie za Wami nadazyc. Przyjmijscie prosze do swego grona zagubiona majkelomaniaczke - majacej fiola na punkcie "samafaja"
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2009-07-27 o 16:11 Powód: zasem mam problem z wpisaniem wlasciwej nazwy emotki |
|
|
|
#1644 | |||
|
Konto usunięte
|
Jak się chce, to wszystko moSZna
![]() Kupiłam zwykłą białą koszulkę bez rękawów i będę doś grzebać Jak zrobię, to Wam pokażę ![]() Cytat:
A po prysznicem najbardziej lubię śpiewać powoli pierwszą zwrotkę "The way you make me feel" wystukując rytm strzelając palcami ![]() Cytat:
Cytat:
Mykam bazgrac po koszulce ![]() Edit: Sorry, ale znalazłam na googlach i rozbawiło mnie to )
Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-07-27 o 16:19 |
|||
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Oł heee Maddie - ....samafaja.... ryje mi beret kompletnie a jak sobie doloze teledysk - to koniec
- slucham teg od ranca do wieczora jak w pracy siedze to na caly regulator w sluchawkach puszczam .... kiedys bebenki strzela mi w uszach
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczynki
Co tu taka cisza?Dzisiaj ku mojemu zdziwieniu na półce sklepowej czekał na mnie ostatni egzemplarz "Tiny" z "Niezwykłym życiem". Nie muszę chyba mówić jaka byłam szczęśliwa? . Tak więc zmykam oglądać moją zdobycz . Do zobaczenia później.
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Dziś obudziłam się z "You are my life" w głowie i cały ranek to sobie nuciłam pod nosem. ![]() Wydrukowałam "Moonwalka" Byłam także, tak jak postanowiłam, na wrocławskim placu solnym - miejscu, w którym jest też miejsce dla Majka. DZIEKUJĘ CI ANKA za wiadomość o tym miejscu. Wspaniałe, że nikt tego nie niszczy. Położyłam tam różę dla Michaela i nie chciałam stamtąd odchodzić - czuło się to, że Mike tak wiele znaczy dla ludzi, dla fanów.Cały dzisiejszy dzień spędziłam na myśleniu o Michaelu. Nie było godziny, nawet chyba pół godziny, żebym o Nim nie pomyślała. Nawet myślałam o tym, że cały czas o Nim myślę ![]() Ale teraz cieszę się, że już jestem z Wami
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jest sama i jej smutno ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13455915] Edit: Sorry, ale znalazłam na googlach i rozbawiło mnie to )[/QUOTE]Zatruł sie Vegetą Zawsze wiedziałam, że glutaminian sodu to samo zło ( ja tez mam czarny humor spoko )---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Ja szczerze mówiąc nie wiem czy mam w mieście takie miejsce (gdyby było chyba bym wiedziała co Też często myslę o tym, ze o za duzo Nim myslę ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Uwielbiam Majkowe "khaaaa" W 3:37 "Whatever happens". Jakby zalał robaka kielonem wódy, obtarł po tym usta TYM SWYM GESTEM i gardłowo westchnął. Ale mam wizje
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

nic mi do głowy nie przychodzi... 

ale jestem dobrej myśli i ostrzegłam brata, żeby na siebie uważał....
to która pierwsza zaprezentuje co już się nauczyła 

ja dzis spedzilam noc z Michaelem co prawda troche sie go balam bo wygladal jak wielka gigantyczna zmutowana ćma
zrobilo mi sie tak strasznie na duszy, a mysli powedrowaly do MJ...

Wspaniałe, że nikt tego nie niszczy. Położyłam tam różę dla Michaela i nie chciałam stamtąd odchodzić - czuło się to, że Mike tak wiele znaczy dla ludzi, dla fanów.