Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-26, 21:37   #2251
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

hmm, nie mam pojęcia, chyba musisz pytać dermatologa choć pewnie też nie wszyscy maja o tym pojęcie
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 21:47   #2252
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
hmm, nie mam pojęcia, chyba musisz pytać dermatologa choć pewnie też nie wszyscy maja o tym pojęcie
Dobra znalazłam na forum kulturystycznym skład takiej maści na 20% mocznika i 2 z kolagenem.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 21:51   #2253
rzyrafka
Zakorzenienie

a gdzie kupisz mocznik?
Stary 2009-07-26, 21:57   #2254
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
ice, wszystkiego najlepszego!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A błyszczydła?
Nooo... 3 JT, 1 CFG, 1 Guerlain i 1 szminka Lancome. Chyba, bo mam to rozsiane po torebkach i nie ogarniam stanu posiadania.

Cytat:
ice, skoro przeprowadzasz akcję minimalizacyjną, to nie będę Ci życzyć kosmetyków. Życzę Ci szczęścia, i jak najwięcej okazji do spędzania czasu z TŻem.
Dziękuję emuś

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ice wszystkiego najlepszego! Walczę ze sobą od wczoraj z brązerem diora, bo mój się skończył a na tru jest za 105zł. I nie wiem czy klikać...
Dziękuję

Klikaj ja go kupiłam dzięki Tobie i jestem niezmiennie zadowolona

Cytat:
Bierz, bierz, prezent urodzinowy Cisię należy
Jeszcze się opieram

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ice, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Spełnienia wszystkich marzeń!
Dziękuję
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 22:13   #2255
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie kupisz mocznik?
wezmę receptę i zaniosę do apteki

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dziękuję

Klikaj ja go kupiłam dzięki Tobie i jestem niezmiennie zadowolona
Nie kliknęłam jeszcze. Mam bambusa ale on jest inny, wolę diora. Koleżanka przylatuje z anglii do mnie we wrześniu i myślałam, ze by mi kupiła. wyszłoby coś ze 130zł, więc troszkę drożej. a we wrześniu będę mieć więcej kasy

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-26, 22:30   #2256
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
wezmę receptę i zaniosę do apteki
Ano tak

chyba już pora spać

Nie wiem czy często tu będę w tym tyg. planuję się spiąć i przysiąśc do jednego egzaminu który moge zdawać w piątek
Stary 2009-07-27, 09:39   #2257
Koshatka
Zakorzenienie

Cześć.

Wreszcie przebrnęłam przez weekendowe zaległości.

Ice, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Witaj Truheart, my się jeszcze nie znamy. Adaś jest przesłodki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 11:06   #2258
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ja też.
Obudziłam się o 14.05.
Najpierw była impreza w pokoju obok, więc nie spałam, potem impreza się skończyła, wszyscy albo już zaliczyli zgona albo poszli spać, a ja dalej nic. I tak się robiło coraz jaśniej i jaśniej.. a ja nic.
Ja już dawno nie piłam, nie licząc wina, ale to w małych ilościach od czasu do czasu, a już wódki to nie pamiętam od kiedy nie piłam. Głowa mnie wczoraj bolała i byłam zmęczona, TŻ jak przyjechał po południu to powiedział że nie może patrzeć na to jak jestem taka zmarnowana i zrobił mi gorącą kąpiel z pomarańczowym olejkiem.

Dziś czuję się jak nowonarodzona.

A rano TŻ pojechał. Na szczęście [prawdopodobnie] wróci na moje urodziny.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Kusi mnie żeby tego Chanelka wypróbować. Miałam wiele brązerów: Sunkissed Clinique, bambusa, dwa Diory(zdrobinkami i bez- i ten drugi nadal u mnie jest choć rozważam rozstanie się z nim), dwie Terracotty Guerlain, Bronze Goddess EL... i ideału jeszcze nie znalazłam.
Obecnie mam dwa, jednego na pewno zostawie.
Sunkissed mnie baardzo kusi, oglądałam sobie go ostatnio w Sephorze i coraz bardziej go chcę. Jest taki ładny w pudełeczku. Może sobie zrobię urodzinowy prezent z niego.
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
CZY WYŚCIE OSZALAŁY??????!!!!!!!!! Jeszcze chwila i zostanę tu sama z moim nałogiem
Ja się łączę z Tobą. W tym miesiącu kupiłam tyle kosmetyków, że nadrobiłam swój kilkumiesięczny odwyk.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Beznadziejnie.
Hosenko..

your Angel, wysłam Ci dziś InStyle'a.

Przy okazji wstąpiłam też do mojej ulubionej drogerii i kupiłam sobie waniliowy krem do rąk Joanny, cień, lakier do frencha i tusz Bell.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 11:26   #2259
kochanie
Wtajemniczenie

Witam po przerwie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Trwałe. dobre te lakiery z Essence?
Ja mam granatowy colour&go i jest nie-do-używania. Jedna warstwa robi paskudne smugi, a dwie nie chcą wyschnąć

Cytat:

Tak w ogóle dziewczyny czy jak malujecie pazurki u dłoni i stóp to zawsze na ten sam kolor? Bo ja lubię mieć na stopach inny kolor niż na dłoniach, ale nie wiem czy to nie głupio wygląda?
Ostatnio przeczytałam, że malowanie jednym kolorem paznokci u stóp i rąk jest nieeleganckie i powinno się malować np. na jasno u rąk, a ciemno - u stóp... Ja tam maluję, jak mi wygodnie i jaki mam humor

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Ale fajnie, że jesteś Adaś śliczny, dobrze, że już mu tak kolki nie dokuczają Mimo, że jeszcze zdrowiejesz, to widzę, że kosmetykoholiczką jesteś nadal, skoro już w ruch idą odchudzacze

Cytat:
Nooo! Bo już myślałam, że zostałam sama i trzeba będzie zmienić tytuł wątku!
Nie jesteś sama, wiesz przecież ile niektóre kosmetyków w proszku zamawiają

Cytat:
- pędzel do kwasów (ej a mogę używać do tego pędzla sephory do podkładu? ja go nie używam, więc może dałoby radę? )
Też go mam, też nie używam do podkładu... Nakładam nim maseczki na twarz I kwasy kiedyś też

Cytat:
po 35% w jednym miejscu mi się znacznie zmniejszyły, a w 2 trochę. 70 chciałam na to 2 miejsce, zobaczę, może 35% wystarczy.
no poza tym ja używałam na całe ciało dla wygładzenia skóry - rewelacja. ówczesny chłep nie mógł przestać mnie macać bo mam taką delikatną, gładką, cudowną skórę
aaa mogłabyś przypomnieć jakie kwasy stosujesz na ciało? Pamiętam, że kiedyś pisałaś, ale nie mogę tego znaleźć

Cytat:
Dobra znalazłam na forum kulturystycznym skład takiej maści na 20% mocznika i 2 z kolagenem.
Mocznik można kupic na mazidłach. Gdzieś czytałam, że dziewczyny dodają go do balsamów, ale jak to rozpuszczają, to nie wiem...

Ice, spóźnione ale równie mocne Wszystkiego najlepszego

Hosenko

Miałam próbkę balsamu do ciała Kings&Queens pomarańczowo-cynomonowego Zapach piękny (dla mnie) - przypomina mi cukierki cynamonowe... Wchlonął się nieźle, no kupiłabym go gdyby nie to, że chyba połowa balsamu to drobinki Wysmarowałam się cała prawie po ciemku, wychodzę na światło... i błyszczałam się jak choineczka Żaden balsam nabłyszczający nie zrobił mi takiego efektu, czułam się jak obsypana brokatem

A i użyłam serum aloes&green tea z SN... Całkiem fajne, ma konsystencję żelu hialuronowego, szybko się wchłania... Na lato pod filtr bardzo mi się podoba, ale samo to zdecydowanie za mało dla mnie...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 11:55   #2260
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Miałam próbkę balsamu do ciała Kings&Queens pomarańczowo-cynomonowego Zapach piękny (dla mnie) - przypomina mi cukierki cynamonowe... Wchlonął się nieźle, no kupiłabym go gdyby nie to, że chyba połowa balsamu to drobinki Wysmarowałam się cała prawie po ciemku, wychodzę na światło... i błyszczałam się jak choineczka Żaden balsam nabłyszczający nie zrobił mi takiego efektu, czułam się jak obsypana brokatem
Dziwny ten balsam. Dla mnie zapach pomarańczowo-cynamonowy to zapach zimowy, rozgrzewający a po co komu w zimie balsam z drobinkami?

Kupiłam jednak ten żel miętowy Luksji. Wprawdzie nadal nie czuję w nim mięty ale zapach mi się spodobał podczas używania bardziej niż z butelki. Ku rozpaczy TŻ bo już liczył na to że jednak mi się nie spodoba i będzie go miał dla siebie. Poza tym kupiłam jeszcze gruszkę i awokado z tej samej serii. I pewnie kupiłabym jeszcze inne zapachy ale nie było, na szczęście ludzie wykupili.
Stary 2009-07-27, 11:57   #2261
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajnie, że jesteś Adaś śliczny, dobrze, że już mu tak kolki nie dokuczają Mimo, że jeszcze zdrowiejesz, to widzę, że kosmetykoholiczką jesteś nadal, skoro już w ruch idą odchudzacze
A gdzie można zobaczyć Adasia? Ja też chceu!

Cytat:
Też go mam, też nie używam do podkładu... Nakładam nim maseczki na twarz I kwasy kiedyś też
Hm, a masz ten czarny z pomarańczowymi włosiskami?

Cytat:
aaa mogłabyś przypomnieć jakie kwasy stosujesz na ciało? Pamiętam, że kiedyś pisałaś, ale nie mogę tego znaleźć
Ziaja Pro 35%

Cytat:
Mocznik można kupic na mazidłach. Gdzieś czytałam, że dziewczyny dodają go do balsamów, ale jak to rozpuszczają, to nie wiem...
O. Dobrze wiedzieć, przeszukam mazidła więc.

.supergirls just fly.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 12:00   #2262
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
oni wypuścili chyba 3 balsamy z drobinkami; reszta to zwykłe balsamy i masła; ogólnie zapachy powalają

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:25   #2263
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie można zobaczyć Adasia? Ja też chceu!

Hm, a masz ten czarny z pomarańczowymi włosiskami?

Ziaja Pro 35%

O. Dobrze wiedzieć, przeszukam mazidła więc.
Adasia widzę tylko w avku Tru
Mam własnie ten pędzel, fajny jest do maseczek, do podkładu się dla mnie nie nadawał (albo nie umiem nakładać, albo nie dla mnie podkłady w płynie...)
Iiii dzięki za nazwę kwasów, chyba powalczę z rozstępami na jesieni...

A mocznik jest tu Tani i widzę, że są jakieś przykłądowe przepisy na wykorzystanie A Ty chcesz w takim dużym stężeniu używać go przed kwasem czy po?

Cytat:
oni wypuścili chyba 3 balsamy z drobinkami; reszta to zwykłe balsamy i masła; ogólnie zapachy powalają
A to może jest ten cynamon bez drobinek, muszę poszukać I w ogóle po tej próbce mam ochotę na ich żele i balsamy...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:28   #2264
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja już dawno nie piłam, nie licząc wina, ale to w małych ilościach od czasu do czasu, a już wódki to nie pamiętam od kiedy nie piłam. Głowa mnie wczoraj bolała i byłam zmęczona, TŻ jak przyjechał po południu to powiedział że nie może patrzeć na to jak jestem taka zmarnowana i zrobił mi gorącą kąpiel z pomarańczowym olejkiem.

Przy okazji wstąpiłam też do mojej ulubionej drogerii i kupiłam sobie waniliowy krem do rąk Joanny, cień, lakier do frencha i tusz Bell.
Ale ja nie piłam wtedy w ogóle, nie brałam udziału w imprezie, nie spałam, bo nie dało się spać. Ale już się chyba przyzwyczajam, bo dziś przez pół nocy miałam za drzwiami pijackie śpiewy, polegające na powtarzaniu jednego zdania z piosenki do znudzenia. I w ogóle mnie to nie ruszyło, zasnęłam jak dziecko. Tylko mnie śmieszył zataczający się obok mnie koleś probujący trafić w drzwi do WC, kiedy ja w piżamie myłam zęby - takie zderzenie dwóch światów.

Jaki cień kupiłaś? Ja czaję się na maty z My Secret.

Cytat:
A co to za firma? Uwielbiam cynamon.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Kupiłam jednak ten żel miętowy Luksji. Wprawdzie nadal nie czuję w nim mięty ale zapach mi się spodobał podczas używania bardziej niż z butelki. Ku rozpaczy TŻ bo już liczył na to że jednak mi się nie spodoba i będzie go miał dla siebie.
Zawsze możecie używać go razem. Szybciej się skończy, i będzie można kupić coś nowego.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-07-27 o 12:48
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:34   #2265
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Adasia widzę tylko w avku Tru
Mam własnie ten pędzel, fajny jest do maseczek, do podkładu się dla mnie nie nadawał (albo nie umiem nakładać, albo nie dla mnie podkłady w płynie...)
Iiii dzięki za nazwę kwasów, chyba powalczę z rozstępami na jesieni...

A mocznik jest tu Tani i widzę, że są jakieś przykłądowe przepisy na wykorzystanie A Ty chcesz w takim dużym stężeniu używać go przed kwasem czy po?
O, dzięki za linka Chcę używać po kwasach

A co do pędzla to ja nie lubię niczym nakładać podkładu oprócz palców. żadne gąbeczki, sreczki, pędzle się u mnie nie sprawdzają. pędzla używam jedynie czasem do nałożenia rozświetlacza w płynie.

Cytat:
tru ma adasie w avku.

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-27, 12:35   #2266
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ale ja nie piłam wtedy w ogóle, nie brałam udziału w imprezie, nie spałam, bo nie dało się spać. Ale już się chyba przyzwyczajam, bo dziś przez pół nocy miałam za drzwiami pijackie śpiewy, polegające na powtarzaniu jednego zdania z piosenki do znudzenia. I w ogóle mnie to nie ruszyło, zasnęłam jak dziecko. Tylko mnie śmieszył zataczający się obok mnie koleś probujący trafić w drzwi do WC, kiedy ja w piżamie myłam zęby - takie zderzenie dwóch światów.

Jaki cień kupiłaś? Ja czaję się na maty z My Secret.
Oj, w takim razie współczuję.

Kupiłam Bell Satine Mat nr 147. Robię dziś testy - nałożyłam go bez bazy, do tego tusz Push Up (widzę w nim potencjał, ma fajną szczoteczkę i jak na świeży tusz całkiem nieźle pogrubia). Zobaczymy ile wytrzymają, bardziej o cień mi chodzi, bo widziałam jeszcze kilka innych ładnych odcieni.

Zapomniałam się pochwalić - w weekend zużyłam lakier do włosów Nivea i odżywkę Nivea Intense Repair.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:41   #2267
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam jednak ten żel miętowy Luksji. Wprawdzie nadal nie czuję w nim mięty ale zapach mi się spodobał podczas używania bardziej niż z butelki. Ku rozpaczy TŻ bo już liczył na to że jednak mi się nie spodoba i będzie go miał dla siebie. Poza tym kupiłam jeszcze gruszkę i awokado z tej samej serii. I pewnie kupiłabym jeszcze inne zapachy ale nie było, na szczęście ludzie wykupili.
A jednak Mam te same.

Wróciłam z roweru i od razu wskoczyłam pod prysznic z miętową Luksją Skóra fajnie chłodno po nim pachnie
Uwielbiam go, chyba kupię na zapas + jeszcze rumiankowy i grejfrutowy. Zastanawiam się tylko, czy w tej promocji, obecnej, czy poczekac na kolejną zwłaszcza, że w piątek mam do odebrania 2 połlitrowe żele Ziaji: pomarańczowy i Sopot Spa.

Cytat:
Ziaja Pro 35%
A czy rozjaśnia się skóra po nich? Znikają przebarwienia i ślady np. po drapaniu? Zaciekwiłaś mnie wygładzeniem skóry

Ja używam Emolium na przedramiona, na okołomieszkowe zapalenie skóry - miałam takie ostre krostki a już mam gładką skórę Teraz smaruje co kilka dni profilaktycznie i mocno peelinguję

Równiez minimalizuję zbiory - z kolorówką jest całkiem nieźle (wystawiłam róż, paletkę ID, kilka rzeczyw rzuciłam na wymianę) , a byłoby super gdyby nie tyle lakierów Okroiłam liczbę do 29, myślę, że jeszcze coś poleci.
Wczoraj zużyłam peeling imbirowy Joanny

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-27 o 12:46
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:48   #2268
your Angel
czyli Endżi

Iceflower, wszystkiego dobrego!
Cytat:
your Angel, wysłam Ci dziś InStyle'a.

Ja przygotuję próbki jutro i wyślę w środę

Kochanego i troskliwego masz tż

Cytat:
Cytat:
Taaaak, boskie są....
Obwąchiwałam je niedawno w Douglasie i miałam ogromną ochotę na cosik z kolekcji, ale dość drogie mi się wydały. Żel za 29zł a balsamy koło 40zł. Ale myślę, że jak zużyję czekoladkę i wanilię Joanny to zapoluję. Bo już dawno nie natrafiłam na żele i balsamy w takich nasyconych i intensywnych zapachach.

Donoszę, że Em jest kochana Wanilki są już u mnie i tym sposobem mam 6 flakonów po 100ml i chyba 5 perfumetek 10ml
Poza tym doleciała La Perla Eclix i po prostu nie mogę się nasycić tym przepięknym zapachem. Poza tym ma niesamowicie piękny flakon. Jak srebrne oko Ra

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Potrzebuję kosmetykoholicznego rozgrzeszenia. Prawda, że bardzo potrzebowałam 3 flakonów Sweet Darling Kylie Minogue (30ml za 15zł a na lumiere.pl 115zł ), 1 flakonu Miss Sixty (15ml za 10zł ), 10 tabletek do kapieli stóp (dwie za 1zł ) i lakier do paznokci Rimmel z kolorze Deliciously Dark (za 1zł ).

Mam wrażenie, że ze mną coś nie tak

Znalazłam fotkę jak lakier wychodzi na paznokciach. Całkiem fajnie. Ale ja takie intensywne kolory noszę na jeszcze minimalnie krótszych pazurkach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3335289865_d359f3ff73[1].jpg (26,7 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-07-27 o 12:51
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:00   #2269
Hosenka*
Zakorzenienie

Lakier za 1zł?

Instagram

Stary 2009-07-27, 13:02   #2270
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
A czy rozjaśnia się skóra po nich? Znikają przebarwienia i ślady np. po drapaniu? Zaciekwiłaś mnie wygładzeniem skóry
Tak, jak każdy kwas Rozjaśnia skórę, ślady po drapaniu poznikały, przebarwienia w większości też, ale nie wszystko. Rozmawiałam z moją znajomą, która jest kosmetologiem i powiedziała, że w tym roku jak będę robiła kurację to reszta może poschodzic. Oczywiście ona uważa, że nie mam się co czepiać własnej cery bo mam ładną, gładką, bez wyprysków itp. Ale ja widzę, że np na czole jak się zgrzeję to mam takie przebarwienia (kiedyś drapanie i świeżo po drapanku na solarium...). Normalnie tego nie widać i jak komuś o tym mówię to każe mi się puknąć w łeb

No a z kwasiorów na ciało jestem b.zadowolona a jak na stopy je dawałam po wymoczeniu uhu gładziutkie no

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-27, 13:09   #2271
your Angel
czyli Endżi

Dubel

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:11
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:09   #2272
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Lakier za 1zł?
Si
http://allegro.pl/item697572548.html
Stary 2009-07-27, 13:10   #2273
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, jak każdy kwas Rozjaśnia skórę, ślady po drapaniu poznikały, przebarwienia w większości też, ale nie wszystko. Rozmawiałam z moją znajomą, która jest kosmetologiem i powiedziała, że w tym roku jak będę robiła kurację to reszta może poschodzic. Oczywiście ona uważa, że nie mam się co czepiać własnej cery bo mam ładną, gładką, bez wyprysków itp. Ale ja widzę, że np na czole jak się zgrzeję to mam takie przebarwienia (kiedyś drapanie i świeżo po drapanku na solarium...). Normalnie tego nie widać i jak komuś o tym mówię to każe mi się puknąć w łeb

No a z kwasiorów na ciało jestem b.zadowolona a jak na stopy je dawałam po wymoczeniu uhu gładziutkie no
Piszesz teraz o tych z Ziaji Pro? http://www.ziaja-sklep-warszawa.pl/i...=P&id=647#form

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 13:14   #2274
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ten. Ale tylko na ciało, niekomfortowo się czułam mając go na twarzy. O niebo lepsza jest do tego clarena.

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-27, 13:20   #2275
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tak ten. Ale tylko na ciało, niekomfortowo się czułam mając go na twarzy. O niebo lepsza jest do tego clarena.
Cenę ma trochę kosmiczną

Instagram

Stary 2009-07-27, 13:21   #2276
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Dziękuję

Cytat:
Sunkissed mnie baardzo kusi, oglądałam sobie go ostatnio w Sephorze i coraz bardziej go chcę. Jest taki ładny w pudełeczku. Może sobie zrobię urodzinowy prezent z niego.
Ja właśnie walczę ze sobą, żeby nie kliknąć sobie urodzinowych lakierów na Allegro. Chcę wytrzymać do weekendu, żeby czasem nie przyszły jak będę w Niemczech. Chociaż i tak udało mi się ograniczyć ilość planowanych zakupów z 8 do 4.

Cytat:
Ice, spóźnione ale równie mocne Wszystkiego najlepszego
Dziękuję
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-07-27, 13:24   #2277
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Cenę ma trochę kosmiczną
Clarena czy Ziaja? W zeszłym roku kupowałam clarenę 10ml za 45zł. a Ziaję pro za 130zł za 200-250ml. Może dlatego, że kupowałam w sezonie kwasowym. Teraz ampułkę clareny można dostać za 30zł Dlatego chcę kupić w sierpniu.

ICE mój przyszły chłopak () ma motora, gdzie kupowałaś kask?

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2009-07-27 o 13:27
Stary 2009-07-27, 13:40   #2278
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ale fajnie

Kupowałam tu: http://www.motocyklowo.pl/ a jaki chcesz kask? Mam ten temat dość zgłębiony, a kupiłam dokładnie taki: http://www.motocyklowo.pl/index.php?...t&prod_id=1676
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-07-27, 13:43   #2279
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Clarena czy Ziaja? W zeszłym roku kupowałam clarenę 10ml za 45zł. a Ziaję pro za 130zł za 200-250ml. Może dlatego, że kupowałam w sezonie kwasowym. Teraz ampułkę clareny można dostać za 30zł Dlatego chcę kupić w sierpniu.

Pisałam o Ziaji Pro 35% - prawie 100 zł.

Instagram

Stary 2009-07-27, 13:45   #2280
your Angel
czyli Endżi

Bossy, a jakiego motora ma ? Jam również zmotoryzowana

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości