|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Czyzbys straciła prace?
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja proponuję nawiązanie do pierwszej części wątku - Ślub i Wesele w Ostrowcu Św. Cytat:
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Siada mi wizaz
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-27 o 15:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie podobało Ostrowieckie panny młode i stateczne małzowinki
![]() Tez cos zaczyna mi wizaz siadac
|
|
|
|
#4387 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak A wiecie co jest w tym wszystkim najgorsze?? Że cały czas zatrudniają nowe osoby. Razem ze mną zwolnili 5 innych osób, w tym dwie, które chodziły ze mną na szkolenie.
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
michel82 - to była robota w telemarketingu? Jeśli tak to jest to absolutnie normalne - sama pracowałam.
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
Przynajmniej troszke kasy wpadło za m-c, jedyne pocieszenie co? Nie martw sie, ja od jutra znow bez pracy bede
|
|
|
|
#4390 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak w telemarketingu. A co do kasy, to jeszcze mi nie wpadła. Myślałam, że w lipcu dostanę za te parę dni czerwca, a tu nic z tego, trzeba przepracować cały miesiąc, żeby dostać kasę. Dopiero w sierpniu dostanę za kilka dni czerwca, a we wrześniu za lipiec.
Dobra uciekam, bo TŻ zaraz wróci do domku. Będę z Wami jutro do południa, dzisiaj nie obiecuję.
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu, u mnie przynajmniej nie ma problemu z wypłaceniem kasy i dostane ja odrazu. Całe szczescie, bo wieksza gotówke lepiej zagospodarowac, a tak na raty to niewiadomo co z tym zrobic i nawet nie poczuje sie tej kasy
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu, u mnie przynajmniej nie ma problemu z wypłaceniem kasy i dostane ja odrazu. Całe szczescie, bo wieksza gotówke lepiej zagospodarowac, a tak na raty to niewiadomo co z tym zrobic i nawet nie poczuje sie tej kasy
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Michel biedna |
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
No niewiem, bo TZ w tym tyg.nie jedzie na delegacje, maja jakies zlecenie na OStr.tylko nie wie kiedy zaczyna, wiec musimy nacieszyc sie soba
A dzis moze uda nam sie na spacer wybrac w koncu
|
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
ja również witam kolegę CHUDEGO i melduję, że jestem z tego samego rocznika
Edytowane przez klara77 Czas edycji: 2009-07-28 o 13:40 |
|
|
|
#4396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedna jesteś, współczuje ogromnie takich układów, ale... nasuwa mi się jedno pytanie. Czy musicie mieć tradycyjne przyjęcie weselne, czy na tym Wam naprawdę zależy, czy to tak z przyzwyczajenia, bo tak się zazwyczaj robi? Czy musi być w Ostrowcu? Ja mam ślub i wesele w Ostrowcu, bo mam liczną i zgraną w dużej mierze rodzinę i przede wszystkim zaangażowanych rodziców. Gdyby moja sytuacja była zbliżona do Twojej spełniłabym moje szalone pomysły. Ślub w ulubionym kościele, udzielany przez zaprzyjaźnionego klechę, po ślubie jak Gałczyński poszłabym do wesołego miasteczka i jeździła na karuzelach. Może masz Klaro jakieś marzenie, nieszablonowe, które masz okazję - przykrą bo przykrą - ale jednak okazję, żeby je spełnić. Edit: na prośbę autora
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-28 o 18:24 |
|
|
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
wiem też że to nasz dzień i obawiam się, że może znaleźć się taka osoba która popsuje całą impreze....
Edytowane przez klara77 Czas edycji: 2009-07-28 o 13:40 |
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo mi się na myśl nasunęło co Veroeve, Może lepiej w takiej sytuacji zrobić ślub w miejscu Waszego zamieszkania, sprosić kumpli do knajpy i bawić się w gronie naprawdę życzliwych Wam osób, albo zamiast tracić kasę na wesele to pojechać w jakąś cudowną podróż poślubną. Spełniajcie swoje marzenia a nie zajmujcie się zadowalaniem rodziny, która i tak nigdy tak naprawdę z Wami nie będzie.
Michel strasznie mi przykro z powodu pracy, Oni pewnie takie numery urządzają, bo co miesiąc mają nowych ludzi, którym nie muszą nic opłacać. Ja się w Krakowie spotkałam z taką sytuacją: Była sobie restauracja (pewnie cały czas istnieje), ogłosiła się, że potrzebuje nowych pracowników. Oczywiście zgłosiło się mnóstwo osób. Oni powiedzieli im, że pierwszy dzień muszą przepracować za darmo, żeby można było sprawdzić ich wydajność. I tak minął jeden dzień i każdemu wieczorem powiedzieli, że dziękuja ale nie są zadowoleni. I tak mijał każdy dzień. Kawiarnia miała codziennie nowych pracowników, którym nie musiała nic płacić. Tak mi się skojarzyło. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Może masz jakąś znajoma osobę - zaufaną - która pomogłaby Wam w szukaniu sali.
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
Klaro, powtórzę - masz niebywałą okazję, żeby zrobić po swojemu. A kto Ci powiedział, że z pierwszego tańca musisz zrezygnować? Jestem pewna, ze to wszytko da się obmyślić. A jeszcze Ci powiem tak. Ja musiałam iść z zaproszeniami do ludzie, których nienawidzę szczerze, tylko dlatego, ze wypadało. W jednym domu spotkała mnie nieprzywdziana w ogóle przykrość, bo mnie zwyczajnie wyproszono. Czujesz to? To był brat mojej mamy. Musiałam też iść do kilkunastu osób, które wiadomo było, że odmówią.
Zaproś tylko osoby bliskie sercu. Niech ich będzie mniej. Jak są z całej Polski to nie robi im różnicy, czy w Ostrowcu czy w innym mieście. Mój kolega zrobił przyjecie w domu. Rany tak isę kiedys robiło. I muzyka była i pierwszy taniec i wszystko jak sie patrzy.
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-27 o 16:43 |
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Raczkowanie
|
cześć Paweł...no teraz to mi wstyd;/ że się tutaj tak wygadałam a się okazjuje, że ktoś mnie zna
ale powiedz jak się domyśliłeś???
|
|
|
|
#4402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Klaro
|
|
#4403 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe... Kiedyś rozmawialiśmy dość szczegółowo na naszej klasie... a że głupi nie jestem ... domyśliłem się ...Widze że również mocno myślicie o najpiękniejszym dniu w życiu... jestem za tym że nie powinnaś oglądać się na nikogo... zróbcie co do was należy i bądzcie szczęśliwi... Przynajmniej ja 3mam za was kciuki....![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- a ja wiem???? wiadomo?:P |
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z drugiej strony co zrobić, gdy rodzice na siłę chcą pieniądze dać Młodym? Nie z chęci ingerencji w ich wesele, ale dlatego, że tak byli wychowani - rodzice wyprawiają Młodym wesele ![]() Przyjmiesz - ingerencja w imprezę, nie przyjmiesz obraza majestatu , a to w końcu rodzice![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Chudy czy ty jesteś może informatykiem? ![]() I nazwisko na ST?
|
|
#4407 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny to nie fajnie z tymi waszymi pracami ![]() beatrice bardzo mi przykro ale moze da sie to jeszcze naprawic? klaro to nieciekawa masz sytuacje nie zazdroszcze ci tego. ale tak jak pisaly dziewczyny moze zrob wesele po swojemu. juz kiedys pisalam ze bylam na "weselu" gdzie PM po slubie poszla z najblizsza rodzinka na obiad a potem wieczorem ze znajomymi do klubu. wynajeli nieduza osobna salke i bylo naprawde ok. a na takiej imprezce tez mozecie miec pierwszy taniec a przynajmniej te wpatrzone oczy beda zyczliwych wam osob na zdjecia pojechali po tym obiedzie z rodzina mieli duzo czasu bo slub byl o 14 a my spotykalismy sie chyba o 21. wszystko da sie pogodzic zastanowcie sie nad tym. aha impreza byla w stylu hawajsko-latino
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty mnie pewnie nie znasz, ale masz w znajomych moją mamę
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Z jednej strony się cieszę, a z drugiej nie jest mi do śmiechu 
się razem od
....