![]() |
#1351 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-07-28 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1353 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() śliczny masz ten tren, mam nadzieję że mój też będzie tak fajnie wyglądał ![]() Cytat:
![]() anuulaa każdy ma swój gust i nikomu nie dogodzisz w 100%. Najważniejsze żebyś Ty się czuła cudownie a wtedy to udzieli się wszystkim, którzy będą Cię oglądali i też będą tak uważali ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Mowi ze chyba cos wypila tez zly jest o jej zachowanie ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny zgłaszam się ja, sobotnia panna młoda
![]() ![]() już od samego rana zbierało mi się na płacz z powodu pogody, padało było buro i byle jak. Na 9,30 fryzjer o 11 już po i po świadkową żeby mnie umalowała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piszę tak w skrócie bo czasu nie mam, wyjeżdżamy dzisiaj na wczasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1356 |
Wtajemniczenie
|
Poprostu pojechalam na drugi dzien i jasno powiedzialam:niejest to nikogo wesele aby byl gwiazda jesli ma byc gwiazda to ja i Tz nia jestesmy.To jest nasze wesele i niezycze sobie zadzenia!!!Kazdy mial swoje wesele,niepozwole nikomu nam go zepsuc!!!Na to ona(niewiedziala ze ja wiem ze ona chce jechac z nami autem)i mowi:kto jest taki chamski zeby wam dyktowac co macie robic i pchac sie wam w wasze sprawy i zadzic!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Mam pytanko:w liczbe gosci wliczacie zespol fotografa i kamerzyste?Czy im serwujecie to co gosciom tzn placicie za nich tak samo?
![]() |
#1357 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i wbrew pozorom co sie zdziwilismy ustawianie gosci poszlo nam nieziemsko szybko ![]() a co do parasolki to tez mi sie taka podoba.. tylko ja bym chciala taka ale jakby hmm tak przed deszczem chronila.. bo cos musze kupic.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() aaa Riana my za kamerzyste zespol i foto nieplacimy, ale wiem ze na niektorych salach trzeba wogole to ktoras pytala o wazony, http://www.allegro.pl/item676656745_..._rodzicow.html super sa te zapakowane genijalnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Wtajemniczenie
|
Chodzi mi czy za jedzenie za nich w calosci placicie?Tzn np za 5 dan?tyle ile za osobe swoich gosci?Bo rozumiem ze czestujecie ich obiadem i reszta jedzenia?Bo tak kurcze sobie mysle ze za nich to prawie 1200 a z drugiej strony to niewypada tak niedac im.Ja za zespol place 2900 plus za 4 osoby 700 to na sama orkiestre 3600 uffffA wy jak robicie dajecie pelne wyzywienie?
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-07-27 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |||
Zakorzenienie
|
no ja tez tak mysle ze postawie swiadka ze swiadkowa "na bramce" zeby kierowali gosci do ich stolikow
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- No ta parasolka super jest ale przed deszczem to raczej nie uchroni ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Wtajemniczenie
|
Bylam dzis zamowic bukiet:kalie jasne herbaciane+storczyk jasny z pomaranczowym srodkiem +swaroski wszystko na okraglo tylko delikatnie jedna kalia bedzie wychodzic no i te listki i do wlosow dwa storczyki i butonierka kalia i storczyk No i dla swiadkow i starostow tez zamowilam
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- powiem wam szczerze ze mi sie juz odechciewa tego slubu,niedosc ze wszystko na mojej glowie to jeszcze sie wtraca i mi podnosi cisnienie Ale tak zawsze jest ty zalatwiasz inni na gotowe leca i jeszcze rzadza!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo nie wiem... na wszystkich weselach na ktorych bylam orkiestra miala normalne wyzywienie... przeciez jak oni robia przerwy bo np krokiecik wjezdza na stoly to oni tez wtedy ida do swojego stolika na odpoczynek takze moim zdaniem glupio by bylo gdyby wszyscy dostali, a oni nie... ciekawe kto potem bedzie latal po stolach i zbieral dla nich jakies zarelko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | ||||||
Raczkowanie
|
Hej kobietki!!! NAdrabiam powoli wasze wpisy!!! Nadal męczę się z tym kamieniem, dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy ehhhh, pod koniec było już ciężko...
Złotko extra kolczyki!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny bo się już pogubiłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1364 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też mam bukiet zamówiony. I mamy dla rodziców mega kosze plecione (ale bez tej rączki takiej na górze) z dużym storczykiem w środku Riana głowa do góry!!! ![]() Uciekam dziewczyny do spania!!! o 5.30 muszę wstać do pracy... BUŹKI ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
anuulaa, snilas mi sie dzis.
![]() ![]() ![]() Strobili, za takie glupie gadanie to nalezy Ci sie lansko...
![]() |
#1366 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja mam nadzieję, że poprawią.... co do obrączek, na moich paróweczkach też nie wygląda rewelacyjnie, ale jakbym zapuścila paznokcie, to optycznie wydłużą mi sie dlonie i jest wtedy ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to samo chciałam napisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do towarzyszy-ja mam ranę na prawej ręce, długość 5 cm, chociaz ma jeszcze 32 dni, żeby się zagoić ![]() ech Jaguś, ja wiem co mówię, ale i tak dziękuję ![]() a pożalę się wam jeszcze... wczoraj pojechaliśmy oglądac mieszkanie do kupienia, cena była baaardzo atrakcyjna, 3 min po ukazaniu się ogłoszenia ja dzwonilam już do biura, bylliśmy 4 w kolejce....o 19.00 mielismy jechać obejrzeć, jedziemy....o 18.57 dzwoni do mnie ta agentka biura (już staliśmy na dole i czekaliśmy na nią), że para przed nami sie zdecydowała ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1367 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Obawiam sie, ze jest...Obiecalam wczoraj wrzucic zdjecia, ale po poludniu troche spraw załatwialismy z Tż-em (masa biegania jest teraz)i nie wrzucialm. Postaram sie zrobic to dzis po pracy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
martusia dzięki
![]() motley Twój też będzie piekny ![]() kaska i strobli no w katalogu ta suknia w ogole wyglada srednio ![]() Dlatego trzeba mierzyc mierzyc!! A co do stresu ![]() ![]() a sny slubne to norma. od roku juz mi sie snia co jakis czas ![]() Riana ja na swojej sali jeszcze nie ugadałam kwestii zaplatty 100% za dj kamerzyste i zespol. ALe mi sie wydaje ze oni nie musza jesc wszytskiego co wjezdza na stol . ![]() ![]() jakie lopatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj po pracy jadę zobaczyć dekorację do kościoła, którą wynajmuje jedna firma. Normlanie chyba się zajmę wynajmem dekoracji ![]() 1000zł za dekorację na kilka godzin ![]() wychodzi u nas po 250zł od pary ![]() Mam nadzieje, ze mi się spodoba. I innym laskom też. W ogole ta dziewczyna co do mnie dzownila, to niezla koordynatorka, oblatana to tu to tam i w ogole nie usiedzi na meijscu ![]() Ahhhhhhaaaaaa a co do prasowania sukni. ![]() Gdybym ja zabrała w tym tygodniu, to ona musiala by wisiec na zyrandolu czy gdzies, do dnia slubu ![]() Dziecwyzna ktora mnie wiazala, mowi ze tak robia l;aski, pod przescieradlem wieszają i tak miesiac sobie wisza. ![]() Więc odbieram suknię w czwartek przed ślubem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i tak, wypożyczenie halki 75zł - więc już też będzie naszykowana haleczka. I po ślubie mogę oddać im do czyszczenia. max 150 czyszczenie będzie kosztowało. Aha, dziewczyny z sukniami od LF. Troczki producenta, ktore sluza do wieszania sukni na wieszaku są rozowe i w pralni farbują. Powiedzieli mi o tym w salonie. ![]() Super producent se wymyslił co nie ![]() ps. strobli no okazja!! szkoda ze sie nie udalo, ale trzeba byc dobrej mysli. ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-28 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1370 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, ze każada PMka przechodzi przez taki okres w ktorym dopada ją niemoc i zniechęcenie do wszystkiego. Ja od 2 tygodni ponad zabieram się za zrobienie winietek i normalnie mnie odrzuca na samą myśl... Przydałaby mi się chyba taka podróż przedślubna, żeby odreagować i nie myśleć o organizowaniu... W weekend moj TZ wyjezdza sluzbowo a ja wezmę psa i w górki wyskoczę choc na pare godzin bo już serio dość też mam.. A co do wyglądu i welonu ![]() Ma być tak, jak sobie wymarzyłaś!! Suknię masz naprawdę piękną i co najważniejsze pasuje Ci taka. Jeśli masz wątpliwości co do welonu - to tak jak mowiłaś, ciachnij jedną warstwę ![]() Ile ludzi tyle gustów - wszystkich i tak się nie zadowoli, więc rób tak, żebyś Ty się dobrze czuła i niczym się nie stresuj. Będzie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() chyba całej nocy dzis nie spałam. nie ze stresu, ale z przejęcia, ze za 4 dni mój slub ![]() wczoraj cały dzien zabiegany, dzis tz sie taki szykuje. Prezde wszystkim jedziemy płacic za koscioł i sale. wyszło nam 143 osoby ![]() ![]() ![]() a dzis o 12 bedzie TZ i ustalamy kto gdzie siedzi. wczoraj Tez zaporosilismy TZ ojca i jego kobiete ![]() a teraz z tych gorszych rzeczy. wczoraj do TZ zadzwonił nowy świadek i... powiedział,z e jego dziewczyna sie nie zgodziła aby był świadkiem, bo ona sama nie bedzie jechała do koscioła/na salę i sama nie bedzie w tym kosciele stała ![]() ![]() w koncu poprosił tego, co ja go nie chciałam, ale kit, siła wyższa i on sie zgodził ![]() ![]() Cytat:
Kliwia wyglądasz super w tej sukni. a bedziesz miała od razu ten tren odpięty czy dopiero potem?? aha bym zapomniała. swiadkowa nie bedzie u mnie w domu wcale. spotkamy sie pewnie dopiero o 16 w kosciele, bo ona o 16 konczy sie malowac ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-07-28 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Zakorzenienie
|
madzia chyba bede miec od razu odpiety
![]() ![]() najwyzej poproszę siotrzenice tż zeby poniosla do samochodu itp ![]() ![]() Dopeiro na sali przed 1 tancem bede spinac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Mi zostaly 52 dni do ślubu a już mam taki stes że nie moge usnąć w nocy. boje sie że o czymś zapomne. teściowa mnie zestresowała w niedziele bo jej powiedziałam ze na zdjęia jedziemy w sobote rano a ona nie wiedziała tz jej nie powiedział i sie zmartwiłam czy wszystko zdążymy. narazie tak sobie zaplanowałam: 7;00 pobódla 8;00-9;40 fryzjer 10;00-10;20 ubieranie 10;20-10;40 makijarz 10;40-11;00 kamerzysta filmuje u mnie ubieranie (tzn tylko jak mi mama zakłada bolerko i wpina welon) 11;20-14;30 plener 14;40-15;00 przerwa na kawe 15;15 błogosławieństwo 15;40 wyjazd do kościoła. 16;00 msza nie wiem czy tak to może być? czy nie zapomniałam o czymś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Wtajemniczenie
|
no wlaśnie nie wiem, jak sie ubiore po malowaniu czy mi sie suknia nie pobrudzi jak sie bede ubierać? a z drugiej strony jak bedzie mnie malować już ubraną to czy sie suknia nie pobrudzi jak np będzie pudrować czy puder nie spadnie na suknie
![]() Aha będzie mnie malować narzeczona mojego brata u mnie w domu bo ona mnie zawsze maluje i wiem że mi ładnie zrobi. Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-07-28 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
dokładnie. mój próbny trwał godzina 10 minut. mysle, ze slubny moze trwac z godzine.
mój plan dnia tak mniej więcej: 8.30 pobudka (choc napewno juz od dawna nie bede spała) kapiel, sniadanie, mycie włosów 9.30 fryzjeraka 12 . wizazystka 14.30 ubieranie się 15. przyjedzie TZ, zdjecia w ogrodzie, nakręcanie jak sie ubieram, mam wpina mi welon, TZ zakłada podwiązke 16 wyjazd do kosciola, zdjęcia przed kosciołem 16.45 podpisanie dokumentów 17.00 msza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszyłabym się, że mam taką suknię, że mam tyle gości, taki panieński a nie porównywała i zastanawiała się czego jeszcze nie mam... A w tej machinie coraz mniej miejsca na uczucie... Cytat:
A my mieliśmy wczoraj spotkanie z dj-em - pozytywnie ![]() I z księdzem, który będzie nam udzilał ślubu - jestem nim urzeczona ![]() ![]() ![]() A organiście 100 zł jest ok?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.