|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Dzięki dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Kasia, spokojnie i bez stresu, wszystko napewno sie dobrze skonczy
![]() ![]()
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest wina, musi być i kara ![]() albo choćby postanowienie poprawy ![]() zmykam spać, bobranoc ![]() jutro znowu ciężki dzień w pracy.. za to po pracy ścianka ![]() muszę złoić trasę, która nie daje mi spokoju ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Irenko, dobrej nocki
![]() ![]() ![]() ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
Salvete!
Udalo mi sie dostac na Wizaz i co wazniejsze; namierzyc nowy watek Wymiataczy ![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie ![]() ![]() U mnie calkiem niezle; wypoczywam chlonac rodzinna atmosfere i czuje sie szczesliwa.... ![]() (W ramach pachnacego OT musze doniesc, ze ostatnio mam faze na seksowne slodziaki; Visa (R.Pigueta) i Liaisons Dangereuses by Kilian). Sciskam wszystkich Wymiataczy ![]() P.S. Mam nadzieje, ze tym razem errory nie zjedza mi posta. ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-07-28 o 02:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Witaj Katt
![]() ![]() Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
witam,
Katt, ![]() dziecię mnie obudziło ![]() Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-28 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham z rana
![]() Katt-pisz kiedy Ci pasuje to się z dziewczynami jakoś zorganizujemy ![]() Nie wyspałam się ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wogóle to witam dziś pięknie ![]() ![]() edit: Tymeniu, może się odezwą ![]() ![]() ![]() A rwanie całej piczki - no no, jestem pod wrażeniem ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-28 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() witaj rudy ,rudy Wodzu .tfu..Rydzu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Macham do wszystkich i buziaki przesylam deszczowe ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
![]() wracając do depilacji, to dziś jeszcze trochę boli ale efekt wart zachodu ![]() ![]() ![]() poza tym nie strzymałam i jadę do dom na tydzień, dziś kupuję bilet i jutro, witajcie ziemie odzyskane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Katt, dobrze że "się" znalazłaś ![]() Sasiu, uściskaj Joaska ode mnie też ![]() Tymeno, ![]() U nas dziś polskie pierogi ruskie ![]() I lody "czarna porzeczka na mascarpone" ![]() ![]() Już głodna jestem.... A to jeszcze trochę potrwa.... Miłego wtorku! |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Macham do wszystkich
![]() Wklejam Wam zdjecia z Cambridge, z soboty.
#106 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Powituję
![]() Niektóre z samego ![]() ![]() nijak nie mozna z Wami schuść ![]() Ale jako że nie samym chlebem (i lodami) żyje człowiek, to przyniosłam Wam liliowce własnego chowu z zawilcem japońskim chowu j.w.... jakość fot by BigMama ![]() (czy fakt, ze do czytania powinnam mieć okulary może mieć wpływ na jakość zdjęć, które robię bez okularów? czy też jako osoba technicznie upośledzona nie jestem w stanie się zgrać z tem aparatem, co go mam, a którem inne jednostki ludzkie robią w miarę porządne foty ? Tak sobie pytam ... retorycznie poniekąd .. zasadniczo najlepiej byłoby włożyć okulary i pstryknąć parę fot - to miałabym odpowiedź ![]() niech będzie, że gadam sama do siebie ![]() Zasiniony tekst to monolog wariata ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo
![]() ![]() dziekuje ![]() Tygrysie ![]() Irko ![]() witajcie edit.Mamusku,foty udane,uchwyciłas sam kwieci sex ![]() ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-07-28 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Piers do przodu
|
BigeM - jak się naywa ten żółty
![]() ![]() I nie wiem, czego się czepiasz fot - kiedy one pikne som ![]() ![]()
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Wymiatacze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To kiedy, kiedy? ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Kattarina się pokazała ![]() Ja dzisiaj już troszkę pojeździłam po okolicy,głównie Szklarska Poręba i okolice ![]() Testowaliśmy naszą nabytkową(zabytkową już też ![]() ![]() Zaraz idziemy dać film do wywołania ![]() ![]() BigMamo w przepisie na Lambadę jest mleko + śnieżka , lub śmietana,ale w jakiej ilości? Czy to wg uznania się dodaje? A może ja nie doczytałam ? Ech.... ![]() Aniołku z trudnym gojeniem się ran to dość często mają problem osoby chore na cukrzycę. Ale i naturalnie wrodzone problemy też pewnie bywają ![]() Ja dość często po zabiegach u stomatologa,lub przy kobiecych... dostaję vit K,ale tu trzeba bardzo uważać i samemu nigdy nie stosować ![]()
#111 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nie wiem Kasieńko, jak się kwiat ów zwie.
![]() Jakaś odmiana liliowca to jest. Zanabyłam od kobiety na targowisku jako "liliowiec- duże żółte kwiaty" ![]() Dzięki za pochwałę fot ![]() chyba na dworze lepiej się aparat spisuje ... albo trafiło się ślepej kurze (czyli mi) ziarno ![]() Cytat:
śmietanki myślę, że też szklanka - nigdy ze śmietanką tego ciasta nie robiłam. ale robiłam inne z bitą śmietaną i galaretką i wychodziły tylko galaretka musi być rozrobiona w 1\2 ilości wody podanej na opakowaniu (czyli 1 szklance) aaa ... i myslę, że robione w wersji ze śmietaną powinno w lodówce chwilę się chłodzić zanim wyłoży się herbatniki. Na mleko ubite ze śnieżkami herbatniki można kłaść od razu ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-28 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chlebek upieczony,pyszny wyszedł
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() witam wszystkich najpiekniej jak potrafie ( a potrafie bardzo, bardzo pieknie witac ![]() jako, ze mam dzien pod buda uczynie i ja bananowy chlebek jedno mam tylko pytanie, czy zamiast sody, ktorej tu nie mam uzyc moge proszku do pieczenia? Gdyby moje pytanie okazalo sie byc z gatunku "niemadrych" i tak poprosze o odpowiedz bede wdzieczna ja, Nasturcja pod dzisiejsza wtorkowa buda |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, O Wtajemniczona Winter
![]() jestem wdzieczna w pismie w sercu i w zaladku ![]() ide czynic |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
no i miałam już wcześniej napisać, ale sklerozis nie pozwolił :
Mahoro - piękne widoki, zwłaszcza ten drugi ... eh kajaczkiem by po takich wodach popływał (o ile to rzeczka lub kanał, a nie stawu fragment ![]() od razu przypomniała mi się książka Jerome K Jerome "Trzech panów w łódce nie licząc psa" REWELACJA na wakacje ![]() angielski humor ![]() hm ... właściwie dawno jej nie czytałam ![]() no to dzięki za podsunięcie pomysłu na lekturę ![]() idę robić foty kwiatkom choć powinnam się zanurzyć w prozie życia i umyć ogórki do kiszenia ![]() lecz dziś dusza ma ku wznioślejszym celom mknie, artystyczna znaczy taka jest ona dziś zrobię fotę koperkowi i chrzanowi ![]() może znajdę ogórkowego kwiatka ![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
U nas leje od dwóch godzin
![]() Kobita co to kupila moje auto, poprosiła odstąpienie od transakcji. Czekam teraz tydzień i wypełniam formularz zwrotu prowizji ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Piekne macie kwiaty i chlebki i zapał do roboty. U mnie zielsko tylko rośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |||||
czyli Endżi
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niskie spodnie to prawdziwa pułapka. Nie dość że robią kino to w dodatku potrafia się wpić w gram tłuszczyku na biodrach i nawet najszczuplejsza dziewczyna może w nich wyglądać jak pokraka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aż takich hardkorów to ja chyba nie mam (jezu, mam nadzieję, że cukrzyca u mnie tylko perfumeryjna ![]() ![]() Tymenko, ale głupie babsko. Ludzie są niepoważni. W każdym razie dobrze, że uświadomiła Cię stosunkowo szybko i nie czekałaś miesiąc czasu aż się namyśli ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-28 o 15:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Nadczytalam Wasze plody przy ince
wszystko, absolutnie wszystko mi sie spodobalo ![]() i Harvardzkie pejzaze i Mamine rabaty i ryze rudosci Kasi Sanny ( tu zadzialala wyobraznie ) ![]() i pojawienie sie Kattariny Pieknolicej a najbardziej usmiech Magdulenkowego skarba ![]() Tymneo, przykra sytuacja gbyby nie lokalizacja Sochaczewa pomyslalabym, ze kupujacym jest moj Tesc Szanowny ![]() Po siedmiu dniach wypelnij druk formularza zwrotu prowizji z oznaczeniem, ze kupujacy zrezygnowal z zakupu. Przez ten czas nie wystawiaj samochodu ponownie, bo cholera wie jak zareaguje kupujacy i co nasmaruje w swojej obronie. Niestety jedyna kara dla niego to punkt karny ( trzy to zamkniecie konta ) Mysle, ze przy takich poczatkach szybko sie te dwa pozostale uzbieraja. Ale coz z tego, jak za chwile bedzie mial kolejne konto Swoja droga Allegro schodzi na psy na trzydziesci ostatnich aukcji z trzema kupujacymi kontaktu nie mam, nie mowiac o jakims konkretnym rokowaniu na wplate i finalizacje aukcji. Ponadto jedna pani tuz po zakonczeniu aukcji oznajmila, ze owszem, wie o wygranej, ale nie kupi, bo licytowala myslac ze ja ktos przebije ![]() A jeszcze teraz te konta junior, juz sobie wyobrazam to szalenstwo zakupow bez finansowego pokrycia. Albo z pokryciem w portfelu rodzicow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Aaaale mi się fotę udało pstyryknąć
![]() Zobaczcie sami jaką minę ma ten zwierz ![]() Dzieło wiekopomne p.t. "Motyl i Cynia"
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-28 o 17:19 Powód: udało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.