Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 10:00   #3871
lain
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Także ja wole tam iść, przerysować wykres z książeczki, którą dostaliśmy na naukach i mieć święty spokój. A taka wizyta trwa max. 20 minut to żaden problem podjechać jak będzie czas i załatwić, nawet przed impreza można, bo jakaś jest nawet czynna do 20 przy Rynku.
Mamy na to 7 miesięcy to spokojnie sie to zrobi, zwłaszcza, że między wizytami powinien byc co najmniej miesiąc przerwy.
przy Rynku na pewno w 20 minutach sie nie zmiescicie jak pisalam w wiekszosci poradni przy Rynku (i nie tylko, ale w szczegolnosci u Dominikanow) sa takie dzikie kolejki, ze trzeba sie telefonicznie umawiac pare miesiecy wczesniej i jeszcze swoje odstac pod drzwiami
choc zawsze mozecie sie skusic na jakas poradni z dala od centrum
my mamy w planach jedna poradnie zrobic przed ktorymis naukami, bo akurat wtedy jest poradnia otwarta tam gdzie je chcemy robic. a warsztacik sobie chyba we wrzesniu jakos zrobimy. mam nadzieje, ze nie jest to problemem ze warsztaty beda przed naukami

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
najpierw mi napisz ile on kosztuje
eee nie wiem, bo mi mama kupuje

oo tu jest za 19 zl http://www.e-piotripawel.pl/zakupywa...SID=smekdupond

ee jakos sie dziwnie wkleil bez ceny

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-28 o 10:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:06   #3872
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
to z pestek winogron
Ja uzywam tylko oleju z pestek winogron.. No chyba, ze frytki smaże to wtedy zwykly slonecznikowy
Stary 2009-07-28, 10:13   #3873
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
przy Rynku na pewno w 20 minutach sie nie zmiescicie jak pisalam w wiekszosci poradni przy Rynku (i nie tylko, ale w szczegolnosci u Dominikanow) sa takie dzikie kolejki, ze trzeba sie telefonicznie umawiac pare miesiecy wczesniej i jeszcze swoje odstac pod drzwiami
choc zawsze mozecie sie skusic na jakas poradni z dala od centrum
my mamy w planach jedna poradnie zrobic przed ktorymis naukami, bo akurat wtedy jest poradnia otwarta tam gdzie je chcemy robic. a warsztacik sobie chyba we wrzesniu jakos zrobimy. mam nadzieje, ze nie jest to problemem ze warsztaty beda przed naukami
nasi znajomi przy Rynku bez bólu załatwili. I ogólnie słyszałam, że nie ma takiego dzikiego szału znowu a u Dominikanów trudno się dziwić, ze sa kolejki jak mają poradnię raz w tygodniu przez dwie godziny czynną A nawet wiem, że w Myślenicach jest poradnia, w której spotkanie trwa 5 minut, więc można w drodze w góry załatwić
Teraz sprawdziłam, ze w kosciele koło tż jest poradnia, w sumie u mnie tez jest to kiedyś się wybierzemy i z głowy.
Nie wiem czy to problem, ze będa przed naukami, ale my dostaliśmy świadectwa ukończenia nauk i na nich jest miejsce na wpisanie tam warsztatów i poradni to może jednak trzeba w takiej koljeności, żeby dostać to świadectwo z nauk najpierw. Nie wiem.
Stary 2009-07-28, 10:16   #3874
kaska87
Zakorzenienie

mam doła szukam tej durnej pracy, TZ wysyła cv i nic cisza jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie znów ślub przekładać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:17   #3875
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mam doła szukam tej durnej pracy, TZ wysyła cv i nic cisza jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie znów ślub przekładać
a dużo ma jakichś praktyk i staży? Miał coś w banku? Bo jak wysyła do banków to może o to chodzi?
Stary 2009-07-28, 10:19   #3876
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nasi znajomi przy Rynku bez bólu załatwili. I ogólnie słyszałam, że nie ma takiego dzikiego szału znowu a u Dominikanów trudno się dziwić, ze sa kolejki jak mają poradnię raz w tygodniu przez dwie godziny czynną A nawet wiem, że w Myślenicach jest poradnia, w której spotkanie trwa 5 minut, więc można w drodze w góry załatwić
Teraz sprawdziłam, ze w kosciele koło tż jest poradnia, w sumie u mnie tez jest to kiedyś się wybierzemy i z głowy.
Nie wiem czy to problem, ze będa przed naukami, ale my dostaliśmy świadectwa ukończenia nauk i na nich jest miejsce na wpisanie tam warsztatów i poradni to może jednak trzeba w takiej koljeności, żeby dostać to świadectwo z nauk najpierw. Nie wiem.
ja z malopolskich for weselnych wyczytalam, ze jednak w tych okolorynkowych jest dosc tlumnie
tez mam poradnie kolo domu
ale ja wole warsztaty
zadzwonimy i sie dowiemy bo jednak bardziej pasowaloby nam zrobic te warsztaty w ktorys weekend wrzesnia, a potem w listopadzie te nauki. bo od pazdziernika to nie wiadomo jak nam wypadna rozklady zajec na uczelni
Stary 2009-07-28, 10:19   #3877
kaska87
Zakorzenienie

nie wiem o co chodzi, w ogóle jest do bani

Stary 2009-07-28, 10:20   #3878
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a dużo ma jakichś praktyk i staży? Miał coś w banku? Bo jak wysyła do banków to może o to chodzi?
dokladnie w banku jakos bardziej niz gdzie indziej wazne jest zeby miec chociaz jakies praktyki zrobione
Stary 2009-07-28, 10:23   #3879
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja z malopolskich for weselnych wyczytalam, ze jednak w tych okolorynkowych jest dosc tlumnie
tez mam poradnie kolo domu
ale ja wole warsztaty
zadzwonimy i sie dowiemy bo jednak bardziej pasowaloby nam zrobic te warsztaty w ktorys weekend wrzesnia, a potem w listopadzie te nauki. bo od pazdziernika to nie wiadomo jak nam wypadna rozklady zajec na uczelni
ja wolę 3x20 minut niż od 9-15 siedzieć i jeszcze raz iśc do poradni i miec pół dnia zajęte a i tak musieć iśc do poradniAż tak żądna wiedzy co kosciół myśli o związkach nie jestem

Cytat:
nie wiem o co chodzi, w ogóle jest do bani
to może aplikujcie na jakieś płatne staże?Ty cos w ogóle wysyłasz czy tylko marudzisz, że do Tadzika się nie odzywają?
Stary 2009-07-28, 10:25   #3880
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to może aplikujcie na jakieś płatne staże?Ty cos w ogóle wysyłasz czy tylko marudzisz, że do Tadzika się nie odzywają?
szukam, a marudzę za siebie i Tadzika

Stary 2009-07-28, 10:29   #3881
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
szukam, a marudzę za siebie i Tadzika
szukasz czy wysyłasz?Oblukam zaraz jakis portal i zobacze jak tam u was z pracą
Stary 2009-07-28, 10:31   #3882
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja wolę 3x20 minut niż od 9-15 siedzieć i jeszcze raz iśc do poradni i miec pół dnia zajęte a i tak musieć iśc do poradniAż tak żądna wiedzy co kosciół myśli o związkach nie jestem
na tej samej zasadzie ja wole isc na nauki 4x90 minut (a czasem nawet z tego co slyszalam spotknie moze trwac 30 minut i do domu) )niz caly weekend siedziec jak to wy zrobiliscie a takie warsztaty uwazam, ze moga byc dla nas dosc ciekawe na pewno ciekawsze niz poradnia z odpytywaniem z umiejetnosci tworzenia kalendarzyka, ktora to umiejetnosc do niczego potrzebna mi nie jest ta poradnie jak juz pisalam zrobimy przed ktorymis naukami, bo akurat dyzuruja zaraz przed no chyba, ze nam zorganizuja ta jedna poradnie po warsztatach
na warsztatach nie ma nic o tym co kosciol mysli o zwiazkach wszyscy ktorzy na nich byli (w tym moja kuzynka) bardzo polecaja, wiec chyba jednak skusimy sie na warsztaty
Stary 2009-07-28, 10:32   #3883
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
szukasz czy wysyłasz?Oblukam zaraz jakis portal i zobacze jak tam u was z pracą
tylko bez zakładania własnej działalności gospodarczej jak coś

Stary 2009-07-28, 10:37   #3884
201701300931
Konto usunięte

Ja też szukam pracy (we Wrocławiu) i też nic nie mogę znaleźć
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:38   #3885
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja też szukam pracy (we Wrocławiu) i też nic nie mogę znaleźć
a w jakiej branży?

Stary 2009-07-28, 10:44   #3886
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na tej samej zasadzie ja wole isc na nauki 4x90 minut (a czasem nawet z tego co slyszalam spotknie moze trwac 30 minut i do domu) )niz caly weekend siedziec jak to wy zrobiliscie a takie warsztaty uwazam, ze moga byc dla nas dosc ciekawe na pewno ciekawsze niz poradnia z odpytywaniem z umiejetnosci tworzenia kalendarzyka, ktora to umiejetnosc do niczego potrzebna mi nie jest ta poradnie jak juz pisalam zrobimy przed ktorymis naukami, bo akurat dyzuruja zaraz przed no chyba, ze nam zorganizuja ta jedna poradnie po warsztatach
na warsztatach nie ma nic o tym co kosciol mysli o zwiazkach wszyscy ktorzy na nich byli (w tym moja kuzynka) bardzo polecaja, wiec chyba jednak skusimy sie na warsztaty
no to ja mowię o nas, bo juz jeden weekend stracilismy i marnowanie jeszcze jednego to juz by była przesadaA kalendarzyk się przyda przy planowaniu ciąży, więc jest to umiejętnośc potrzebna. Na naukach było o rozwiązywaniu konfliktów i wyrażaniu uczuć i bylo fajne, warsztaty pewnie byłyby rozwinięciem, więc mała strata dla nas

Cytat:
tylko bez zakładania własnej działalności gospodarczej jak coś
na początek praktyka w N.
http://www.pracuj.pl/oferty/1476174.html
aplikjcie, bo miesiąc-dwa posiedzicie i później będzi ełatiwej a moze Was zostawią.

to jest bez własnej działalności, ale nie macie doświadczenia http://www.pracuj.pl/oferty/1489210.html
tylko mobilni bazują na własnych kontaktach, więc to nie jest łatwe i przyjemne.
A tu Aegon, można spróbować, bo kasa z tego jest i da się przejśc na doradcę finansowego z tej firmy http://www.pracuj.pl/oferty/1489704.html

Tu tez teoretycznie nie macie, ale z takiego stanowiska tez można przejśc do banku albo pracowac w leasingu
http://www.pracuj.pl/oferty/1488827.html

może skoro nie staż ani praktyka to od czegos takiego warto zacząć
http://www.pracuj.pl/oferty/1483816.html
dla studenta wg mnie odpowiednie

i to też fajne wyślijcie
http://www.pracuj.pl/oferty/1486756.html

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-07-28 o 10:46
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:47   #3887
kaska87
Zakorzenienie

Samoa tylko, że my nie możemy sobie pozwolić na coś bezpłatnego bo musimy za coś żyć i mieszkać a rodzice nam nie dadzą chciałam iść na staż, ale za 650zł

Stary 2009-07-28, 10:48   #3888
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a w jakiej branży?
Teraz to już w każdej :/ Gdzie się tylko da...

Cytat:
może skoro nie staż ani praktyka to od czegos takiego warto zacząć
http://www.pracuj.pl/oferty/1483816.html
dla studenta wg mnie odpowiednie
Wysyłałam tu, ale się nie raczyli odezwać Mimo że doświadczenie w pracy na słuchawkach mam
Stary 2009-07-28, 10:51   #3889
kaska87
Zakorzenienie

TZ mnie jednak zabiera do Katowic, bo się będę dołować w domu
i znów będzie depresja... jestem słaba

Stary 2009-07-28, 10:52   #3890
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A kalendarzyk się przyda przy planowaniu ciąży, więc jest to umiejętnośc potrzebna.
bedziesz planowac ciaze z kalendarzykiem?
ja to na spontana pojde slyszalam, ze im wiecej sie planuje i idzie do lozka z mysla: "dzis mam takie a takie dni wiec trzeba cos splodzic" to tym wieksze prawdopodobienstwo, ze nic z tego nie bedzie
my sie poprostu bedziemy normalnie kochac bez zabezpieczenia. w koncu cos z tego wyjdzie
chyba nie umialabym uprawiac seksu z mysla: "kurcze, jak sie nie uda to znow trzeba bedzie czekac do takich a takich dni" albo patrze w kalendarz "ocho, dzis musimy isc do lozka.... jak to nie masz ochoty?!?!?!"
Stary 2009-07-28, 10:59   #3891
Samoa
Zakorzenienie

mBank bierze chetnie studentów proszzz bardzo
http://www.mbank.pl/kariera/ogloszenia/5.html

o prosze staz w Multibanku
http://www.multibank.pl/kariera/?offer_id=31340
moj tż na nim byl i po stażu zaproponowali mu pracę

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Samoa tylko, że my nie możemy sobie pozwolić na coś bezpłatnego bo musimy za coś żyć i mieszkać a rodzice nam nie dadzą chciałam iść na staż, ale za 650zł
myślałam, że Wam pomoga cokolwiek. Zawsze możecie na początek nadszarpnąć oszczędności, ale to Wasza sprawa

Cytat:
bedziesz planowac ciaze z kalendarzykiem?
ja to na spontana pojde slyszalam, ze im wiecej sie planuje i idzie do lozka z mysla: "dzis mam takie a takie dni wiec trzeba cos splodzic" to tym wieksze prawdopodobienstwo, ze nic z tego nie bedzie
my sie poprostu bedziemy normalnie kochac bez zabezpieczenia. w koncu cos z tego wyjdzie
chyba nie umialabym uprawiac seksu z mysla: "kurcze, jak sie nie uda to znow trzeba bedzie czekac do takich a takich dni" albo patrze w kalendarz "ocho, dzis musimy isc do lozka.... jak to nie masz ochoty?!?!?!"
nie, nie będę, ale jak przez dłuższy czas nie będę mogła zajść w ciążę to pewnie sie zmobilizuje do mierzenia temperaturki, bo mi to nie zaszkodzi.
Stary 2009-07-28, 11:04   #3892
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie będę, ale jak przez dłuższy czas nie będę mogła zajść w ciążę to pewnie sie zmobilizuje do mierzenia temperaturki, bo mi to nie zaszkodzi.
to milego mierzenia
ja nie sadze, zeby mi mierzenie pomoglo kochajac sie zalozmy co drugi dzien w koncu sie trafi, wiec kalendarzyk mnie akurat nie zbawi najwyzej bedziemy sie kochac codziennie przyjemnosci nigdy za wiele

dobra, ide pocwiczyc a potem peeling (bo mi cos skora z plecow schodzi, schodzi i zejsc nie moze trzeba ja zrzucic, bo sie bedzie potem krzywo opalac )
Stary 2009-07-28, 11:06   #3893
kaska87
Zakorzenienie

a nie wiecie ile teraz jest za staż? na rękę?

Samoa ja wyślę na ten staż do multibanku lepsze nawet te 600zł niż nic, mam jeszcze oszczędności i TZ tez więc damy radę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-28 o 11:07
Stary 2009-07-28, 11:07   #3894
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo na stronie Kruka znalazlam, ze:
"Pragniemy Państwu przedstawić specjalną ofertę dla osób, które w niedługiej przyszłości planują ślub i w związku z tym zamierzają dokonać zakupu biżuterii na tą okazję. Przy zakupie pierścionków zaręczynowych oraz obrączek w salonach W.KRUK– otrzymujecie Państwo 20% rabatu na zakupy ślubne z całej kolekcji mody męskiej w dowolnym salonie Vistula oraz w butikach koszulowych Wólczanka i Lambert."

myslicie, ze trzeba kupic zarowno pierscionek jak i obraczki czy starczy tylko obraczki?
bo tak to napisane, ze interpretacja chyba moze byc dowolna
nie chyba albo to, albo to U mnie przy zakupie pierścionka zaręczynowego mam 15% zniżki na obrączki, a do tego pierścionka to jeszcze dostałam zawieszkę z białego złota z brylancikie to jest lubelski jubiler, więc pewnie Wam nieznany, Sawicki się nazywa, ale jak się okazuje jak mają nadmiar pracy to partolą wszystko i nie wyrabiają się w czasie, więc nie wiem czy tam będę zamawiała.

Cytat:
spokojnie Kasia na rowerku bylismy

nie zjedziemy cie przynajmniej ja
nawet mnie dziewczyny nie zjechaly, choc do kosciola nie chodze od podstawowki, do spowiedzi to w ogole nawet nie pamietam kiedy ostatnio bylam, a w ogole to chyba jestem agnostyczka i na slub koscielny zgodzilam sie tylko dlatego, ze TZowi bardzo zalezy (TZ jest wierzacy i nawet czasem praktykujacy), a mi zwisa.... w ogole wszelkie sprawy religii konkretnie mi zwisaja...
niektorzy ksieza sa ok, ale niestety wiekszosc to tragedia...
slub bierzemy w klasztorze - uwazam, ze zakonnicy sa bardziej zyciowi niz tacy zwykli ksieza i na pewno sa mniej zepsuci
no ja mam takie samo podejście jak Ty, najgorsze że tez nie wiem kiedy byłam ostatnio u spowiedzi, i jakoś tak mi głupio mówić to księdzu, w ogóle niby obcy człowiek, a jednak mi głupio

Cytat:
pytony sa dusicielami, wiec raczej by ta biedna myszke udusil
moze to ze wzgledow na to zeby nie wyzbyl sie instynktow z drugiej strony moj TZ ma zamiar go przytulac ( ) to moze lepiej zeby jednak wyzbyl sie instynktu duszenia
ja juz nie raz widzialam jak moj kot odgryzal myszkom glowy, wiec nie robi to juz na mnie takiego wrazenia. tak czy siak wolalabym nie slyszec tych piskow u siebie w domu

z reszta na stronie hodowcow jest napisane:
"Poleca się podawanie świeżo ogłuszonych/ubitych gryzoni. W przypadku karmienia żywymi okazami NIE WOLNO pozostawić procesu karmienia bez nadzoru. Osaczony gryzoń może błyskawicznie dotkliwie zranić, a nawet zabić węża. "
Umarłamja to bym nie mogła dawać zwierzątek na pożarcie przez inne zwierzęta. Za bardzo humanitarna jestem. A jak jeszcze przeczytałam "gryzoni" To już w ogóle mi się mój króliś przypomniał. niech TŻ się zastanowi

Dzisiaj dostałam maila od kobiety, do której napisałam ( aukcja z allegro ) na temat apelu rumburaka ( taki apel do hodowców króliczków ale i do kupujących, żeby je trzymać w dobrych, odpowiednich warunkach itp no i najważniejsze żeby nie zabierać ich od matki przed 8 tyg życia, ][bo ta kobieta chciała sprzedać króliczka w 5tyg,]kiedy owszem, są małe i słodkie, ale nie mają odporności na choroby i przez to często umierają w jakiś czas po przybyciu do domku, a Ona mi pisze że u niej króliczki mają dobre warunki i że nie daje ich na pożarcie wężom no comment )

Cytat:
W LBN za staż płacą 700zł, ale to też mało

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 11:14   #3895
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to milego mierzenia
ja nie sadze, zeby mi mierzenie pomoglo kochajac sie zalozmy co drugi dzien w koncu sie trafi, wiec kalendarzyk mnie akurat nie zbawi najwyzej bedziemy sie kochac codziennie przyjemnosci nigdy za wiele

dobra, ide pocwiczyc a potem peeling (bo mi cos skora z plecow schodzi, schodzi i zejsc nie moze trzeba ja zrzucic, bo sie bedzie potem krzywo opalac )
ale to nie o to chodzi, że ja będe mierzyć po to, żeby się kochać a wtedy kiedy mi skoczy czy spadnieTylko, żeby zobaczyc czy wszystko jest w porządku. I tak kocham sie tz praktycznie codziennie teraz a co dopiero jak będziemy się starali o dziecko, ale jak z tych staran nic nie będzie to raczej warto się zaintereaowac co jest nie tak i jesli lekarz powie, ze mam mierzyć temperaturę to będę i dlatgo uwazam, ze jest to przydatna umiejętność. Z reszta i tak Cie to nie ominie, bo na kursie tez to jest, wiec sie nasłuchasz.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
a nie wiecie ile teraz jest za staż? na rękę?

Samoa ja wyślę na ten staż do multibanku lepsze nawet te 600zł niż nic, mam jeszcze oszczędności i TZ tez więc damy radę
tż był na tym stażu dobrych parę lat temu i płacili 500 zł za 5 godzin dziennie. Zawsze można przez resztę dnia w jakimś telemarketingu dorabiać. A do mBanku nie wyślesz? Tam jest praca dla studentów i do Wrocka też szukają.
Stary 2009-07-28, 11:16   #3896
kaska87
Zakorzenienie

tez wyślę dzięki Samoa, teraz spadam bo TZ juz jedzie

Stary 2009-07-28, 11:19   #3897
201701300931
Konto usunięte

Moja koleżanka pacuje w mbanku we Wrocławiu i tam musi mieć własną działalność...
Stary 2009-07-28, 11:23   #3898
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka pacuje w mbanku we Wrocławiu i tam musi mieć własną działalność...
nie zawsze trzeba mieć własną i ja wysłałam Kasi linka do ogłoszenia bez własnej działalności. Poza tym wg i tak nie ma się co bać, zwłaszcza, że przez pierwsze dwa lata prowadzenia własnej działalnosci płaci sie tylko połowę ZUSu
Stary 2009-07-28, 11:29   #3899
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
nie zawsze trzeba mieć własną i ja wysłałam Kasi linka do ogłoszenia bez własnej działalności. Poza tym wg i tak nie ma się co bać, zwłaszcza, że przez pierwsze dwa lata prowadzenia własnej działalnosci płaci sie tylko połowę ZUSu
Nie zawsze od razu zaznaczają, że chcą tę działalność Ja na tym punkcie jestem przewrażliwiona, bo siostra musiała zakładać i koleś maksymalnie to wykorzystywał. Wystarczyło się na tydzień rozchorować i już wypłaty nie było... I w ogóle magisterkę piszę o własnej działalności :P I nie mogę się za to zabrać...

A na ten staż do MultiBanku też wysyłam, bo jakoś nie doszłam w trakcie moich poszukiwań do tej strony
Stary 2009-07-28, 11:55   #3900
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć PMki Znowu upał, chyba po południu pójdę się poopalać. Pisałyście o stażach, ja wczoraj nareszcie dostałam swoje dokumenty i w tym tyg. idę do izby celnej się zapytać czy byłaby możliwośc stazowania się u nich (a wiem, że jest tylko mam nadzieję że mnie zechcą). A jak nie, to mam jeszcze kilka opcji, więc mam nadzieję że się uda.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości