|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część XVI (tak, tak, szesnasta!)
mnie na epokę lodowcową 3D super było :P
ja mam zegarek lorus od prawie dwóch lat i mogę powiedzieć, że nie widac po nim użytkowania (chodzę w nim prawie codziennie), skorka się nie przetarła, nie jest porysowany (a miał okazje), więc mogę polecić bardzo mi sie podobają zegarki tej firmy
|
|
|
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Dori skóra czarna - zawsze i do wszystkiego ![]() Cytat:
![]() jeżeli chodzi o L4 i wzywanie z urlopu na żądanie - pracodawca nie ma prawa wezwać cię z lekarskiego, a dwa nie ma prawa odmówić urlopu na żądanie (4 dni w roku). wklej foty kuchni!!! ![]() Cytat:
chyba sobie jakiś sprezentuję kilka mi się podoba i są w zasięgu cenowym
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam tą firmę, mogę ci ją spokojnie polecić. Tanie zegarki, wybór wzorów dość spory, mają normalnie gwarancję chyba na dwa lata - aktualnie moja mama ma już drugi zegarek tej firmy i nic się nie dzieje, mój tż teraz też nosi lorusa. Ja tam wolę kupić tańszy i sobie częściej zmienić niż drogi zegarek, którego mi ciężko potem będzie odstawić, więc też kupuję zawsze zegarki w tym przedziale cenowym. Nie szkoda mi potem, jak mi się znudzą po roku powiedzmy. Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry. Dziś jestem sama w pokoju, wszyscy na urlopach albo w delegacjach - także spokój, moje radio i mój rytm pracy |
||
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jestem ciekawa co się dziś stanie. bo ostatnio codziennie coś sie dzieje nie tak ![]() Dzis calej nocy nie spałam z przejecia, ze to juz za 4 dni jeszcze tylko 4 samotne noce ![]() a z tych złych rzeczy: wczoraj drugi świadek odmówil TZ, bo... uwaga, uwaga... jego dziewczyna nie chce sama stac w kosciele, jechac sama na sale i do koscioła. ![]() moja swiadkowa w koncu w dniu slubu spotka sie ze mną dopiero w kosciele bo do 16 ma makijaz a my o 16 jedziemy juz do kosciola. dalej nie mamy smaochodu do slubu ![]() ale za to lista gosci jest juz zamknieta i wyszło 143 osoby aha i zaprosilismy wczoraj TZ ojca z kobietą. było bardzo miło
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
a jak oko Madziu?
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
oko bez zmiany. nie spuchlo juz bardziej. wczoraj cały dzien sie smarowałam mascią i robiłam okłady. mam nadzieje, ze teraz bedzie tylko lepiej
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to może dziś podskoczę do sklepu je pooglądać na żywo.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Madziu to macie prawdziwą przedślubną gorączkę Nie zazdroszczę.Mam lekki dylemat. Kolega z pracy zaprosił mnie i koleżankę z osobami towarzyszączymi na imprezę weselną. Nie jest to wesele, tylko impreza dla młodzieży w wynajętym klubie z bilardem i kręglami. Stroje mają być niezobowiązujące, ale mimo wszystko nie wiem w co się ubrać. Jeansy i jakaś bluzka to chyba przesada. Myślę o tej sukience którą kupiłam w Anglii i do tego czarne legginsy plus czarny pasek w talii i buty na obcasie. Co Wy o tym myślicie? (kolor bardziej jak na 2 zdjęciu) Po drugie sprawa prezentu. Na pewno nie kasa, to bo nie wesele. Ale w takim razie co ? Mieszkają w ynajmnowanym mieszkaniu, do którego wprowadzili się kilka dni temu. Może jakieś fikuśne AGD ? Sama już nie wiem
|
|
|
|
#69 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne że sie da zrobić ślub i wesele z klimatem Mój brat brał slub w małym kościółku, nie zawodził nieumiejący śpierwać organista tylko grała Pani na skrzypcach..cały kościoł był w białych kwiatach....ja ryczałam ze wzrószenia jak bóbr połowę ceremonii. DJ był zanjomy, zespół bardzo fajnie grał. Bawiłam sie do 7 rano. Dało się...ale to zasługa w szczególności mojej mamy. U znajomych mszę prowadził znajmy ksiądz, kumpel można powiedzieć i nie bylo tej pompatycznej, sztucznej atmosfery..było miło i weseoło. Jak najbardziej sie da trzba tylko chcieć i zorientowac sie do kogo pójść by było dobrze ![]() Cytat:
Pokaż jaki Ci sie podoba!! Cytat:
Warto iść..tylko koniecznie na 3D!
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o ubranie, sukienka ok, ale w sumie, jak będą kręgle czy bilard, to nie wiem, czy nie ubrałabym się jeszcze mniej wizytowo, a bardziej wygodnie. Obstawiałabym tunikę ładną jakąś plus leginsy albo spodnie. Chyba że ci będzie wygodnie w tej sukience, to możesz w niej iść |
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam ale moje samopoczucie jest w nienajlepszym stanie. Myślałam że problem trądzika mam już trochę z głowy, to niestety się myliłam. Po dobrym okresie w którym myślałam już o mikrodermabrazji, cera jest obecnie w fatalnym stanie ![]() Kolejny problem to dziwne uczulenie na wewnętrznej stronie ud, rąk, pośladkach i trochę pod kolanami. Mam już to ok 1,5miesiąca a dermatolodzy nie wiedza co to jest. To by było na tyle z "ciekawszych" rzeczy. Zegarki Lorus nie znam ale weszłam na ich stronę i 3 bardzo mi się podobają. Carmelova ta tunika i getry myślę że jak najbardziej zestaw ok! Z prezentem gorzej. Sama mam w pt 10 rocznicę ślubu TŻa brata i bratowej. Jakieś pomysły co kupić? |
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#74 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz to fajna wiadomość. A co z przyszłą teściową..dalej twierdzi że na ślub nie przyjdzie?? Cytat:
Na pewno nigdy nie za wiele rzeczy kuchennych...typu fajne kieliszki, sztućce, zestaw miseczek, kubeczków, filiżanek, porządne noże (ja sie do tej pory nie dorobiłam) itp itd. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
No chyba że nie lubią takich rozrywek.....
|
|
#75 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie Haniu bilet do teatru to z pewnością odpada
Z koncertem też myśleliśmy tyle tylko że w Lublinie nic się nie dzieje...
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do stroju, to mi sie podoba o ile obcasy nie bedą ci przeszkadzaly grać w kręgle ![]() Cytat:
a co do tesciowej... dzis musimy na sali podac ostateczna liste osób, wiec dzis musi sie zdeklarowac
|
||
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do prezentu to nie wiem, to że w wynajmowanym to nie ważne, ważne by prezent był na tyle fajny by mogli przenieść do docelowego mieszkania ![]() Cześć ![]() Madzia i coz tym świadkiem ? Z tego co wiem to częsty problem dlatego obecnie jest trend, żeby nie było marudzenia bierze sie pary
|
|
|
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zestaw do founde fajny, tylko nie mam czasu na zakupy przez neta Impreza już w sobotę. A co myślicie o dobrej, grillowej patelni?
|
||
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Był pomysl, aby wziąć TZ mojej świadkowej, ale on nie chcial byc swiadkiem ![]() generalnie przez 2 dni schudłam już 1,5 kg ![]() aha po slubie i plenerze czyli pewnie za jakis tydzien, scinam w koncu włosy mysle tylko jak je ściąc. chce aby były takie naturalne, abym nie musiala co rano ich układac. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
My właśnie mamy parę jako świadków- moja siostra z chłopakiem. Mój TŻ był świadkiem na ślubie brata i powiem Wam, że to było najgorsze wesele na którym byłam. Ciągle zostawałam sama... w dodatku młodzi mieli oddzielny stolik ze świadkami i nie miałam się do kogo odezwać. My właśnie usadziliśmy gości. Menu zostało zaakceptowane. Kwartet skrzypcowy zaklepany.
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się sama wysiedziałam sporo, ale za to po weselu tż mnie zabrał do siebie i pierwszy raz spaliśmy wtedy razem, bo na nic innego nie mieliśmy już siły
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by sie bardzo przydał ...i porządny blender .Zapytaj z czego by się ucieszyli...z takimi prezentami lepiej w ciemno nie trafiać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i tak najlepiej, a sadzanie osobno świadków pomimo, że mają osoby towarzyszace to jest dla mnie chamstwo I wcale Ci się nie dziwię, że to było najgorsze wesele, ja bym na nie po prostu nie poszła ......![]() My mieliśmy za świadków moją przyjaciółkę ze swoim wieloletnim narzeczonym i było super O ! Tak grill elekryczny to najlepsze urządzenie świata !!! Jesli nie stać Was to może składkowo z kimś, zawsze fajnie mieć coś takiego
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-07-28 o 10:57 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem za tym, żeby się zapytać. A jak chcesz koniecznie niespodziankę, to niech ci powiedzą kilka rzeczy i sama zdecydujesz.
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to u Ciebie na ślubie poryczała bym się jak bóbr ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
Może to nie jest moja najlepsza przyjciółka ale spoko kumpela...która zresztą bardzo dobrze w roli świadkowej sie sprawdziła.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

bardzo mi sie podobają zegarki tej firmy