Wymarzony pierścionek - część XVI (tak, tak, szesnasta!) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 00:48   #61
biia
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część XVI (tak, tak, szesnasta!)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
TŻ zaprosił mnie na randkę do kina. Na Harrego Pottera :P
mnie na epokę lodowcową 3D super było :P

ja mam zegarek lorus od prawie dwóch lat i mogę powiedzieć, że nie widac po nim użytkowania (chodzę w nim prawie codziennie), skorka się nie przetarła, nie jest porysowany (a miał okazje), więc mogę polecić bardzo mi sie podobają zegarki tej firmy

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 07:48   #62
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

Dori skóra czarna - zawsze i do wszystkiego

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
I tata zagadał go jakiegoś znajomego księdza, z którym grywa w golfa i koleś powiedział, że bardzo chętnie da nam ślub i nie będzie ględził głupot, tylko spotka się z nami wcześniej i wszystko sobie ustalimy
A wiem, że można, o dwa śluby, na których ostatnio byłam, tak właśnie wyglądały. Ksiądz mówił o miłości, wspólnym szacunku, szczęściu itp. Żadnych głupot o tym, że żona ma się podporządkowywać mężowi itp...

Dziewczyny, ciągle coś kupuję, w kuchni mam już tyle sprzętu, że powoli przestaje mi się mieścić

No i się zdenerwowałam, bo jutro mam ostatni dzień L4, a dziś zadzwonił mi kolega, że szef kazał mu przekazać, że mam koniecznie przyjść jutro do pracy, bo oczywiśćie bardzo pilnie trzeba coś przetłumaczyć... Już 3 raz mi robi taka akcję (raz jak chciałam urlop na żądanie, to mi odmówił, bo pilne tłumaczenie, a drugi raz podczas tego L4 musiałam jechać do pracy, oczywiście pilnie tłumaczyć), gdzie później się okazuje, że mógł mi to wysłać mailem i trwałoby to 10 minut, a ja do pracy jadę ponad godzinę w jedną stronę wrrrrrr....
co do księży - pewnie że się da, tylko chyba trzeba mieć znajomości nawet wśród nich bo na przypadkowego księdza trudno liczyć

jeżeli chodzi o L4 i wzywanie z urlopu na żądanie - pracodawca nie ma prawa wezwać cię z lekarskiego, a dwa nie ma prawa odmówić urlopu na żądanie (4 dni w roku).

wklej foty kuchni!!!

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
ja mam zegarek lorus od prawie dwóch lat i mogę powiedzieć, że nie widac po nim użytkowania (chodzę w nim prawie codziennie), skorka się nie przetarła, nie jest porysowany (a miał okazje), więc mogę polecić bardzo mi sie podobają zegarki tej firmy

chyba sobie jakiś sprezentuję kilka mi się podoba i są w zasięgu cenowym

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 08:33   #63
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
ufff a myślałam że tylko ja jestem taka antyweselna

zabawy zabawami - jak ktoś lubi i młodzi sobie życzą to ok, ale co mnie zawsze najbardziej wkurzało to wyciąganie gości na siłę np. do łapania welonu.(teraz mnie już nikt siłą ciągnąć nie będzie)

nie zapomnę wesela gdzie byłyśmy z koleżanką właśnie tak na siłę wyciągnięte - "tańczymy" w tym kółku, muzyka stop i młoda miała w tym momencie rzucić welon za siebie - akurat stałyśmy obok siebie za nią, i welon poleciał w naszą stronę, a my hyc na boki i żadna z nas nie chciała wziąć - mina wodzireja bezcenna
kazał powtórzyć zabawę hyhyhy

ehh......

zmieniając nieco temat - znacie zegarki Lorus? właśnie mi wpadły w oko i zastanawiam się co to warte bo cena niezbyt wygórowana
Antyweselna to chyba ja jestem. Na wszystkich weselach zawsze wychodzę w momencie oczepin na zewnątrz, bo oczywiście niektórym przychodzi do głowy, że przecież jestem panną, więc muszę koniecznie wziąć udział w tej żenadzie. Na ostatnim weselu, na którym byliśmy, był taki konkurs, że para kładzie się na kocu, pan pod spodem, na nim pani twarzą do niego i muszą "tańczyć" na leżąco. Laska miała jakąś krótką sukienkę i spory dekolt, więc na filmie z tego wesela odsłania się cała jej bielizna podczas tego konkursu i wszystkim się to podoba, oprócz niej, biedna aż spurpurowiała po tym konkursie.

Ja znam tą firmę, mogę ci ją spokojnie polecić. Tanie zegarki, wybór wzorów dość spory, mają normalnie gwarancję chyba na dwa lata - aktualnie moja mama ma już drugi zegarek tej firmy i nic się nie dzieje, mój tż teraz też nosi lorusa. Ja tam wolę kupić tańszy i sobie częściej zmienić niż drogi zegarek, którego mi ciężko potem będzie odstawić, więc też kupuję zawsze zegarki w tym przedziale cenowym. Nie szkoda mi potem, jak mi się znudzą po roku powiedzmy.

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
mnie na epokę lodowcową 3D super było :P

My się właśnie wybieramy też na tą epokę może w tym tygodniu. Śmieszna jest?

A tak w ogóle to dzień dobry.
Dziś jestem sama w pokoju, wszyscy na urlopach albo w delegacjach - także spokój, moje radio i mój rytm pracy
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 08:41   #64
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

jestem ciekawa co się dziś stanie. bo ostatnio codziennie coś sie dzieje nie tak

Dzis calej nocy nie spałam z przejecia, ze to juz za 4 dni jeszcze tylko 4 samotne noce

a z tych złych rzeczy:
wczoraj drugi świadek odmówil TZ, bo... uwaga, uwaga... jego dziewczyna nie chce sama stac w kosciele, jechac sama na sale i do koscioła.

moja swiadkowa w koncu w dniu slubu spotka sie ze mną dopiero w kosciele bo do 16 ma makijaz a my o 16 jedziemy juz do kosciola.

dalej nie mamy smaochodu do slubu

ale za to lista gosci jest juz zamknieta i wyszło 143 osoby

aha i zaprosilismy wczoraj TZ ojca z kobietą. było bardzo miło

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 08:42   #65
miskowa
Zakorzenienie

a jak oko Madziu?
Stary 2009-07-28, 08:49   #66
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a jak oko Madziu?
oko bez zmiany. nie spuchlo juz bardziej. wczoraj cały dzien sie smarowałam mascią i robiłam okłady. mam nadzieje, ze teraz bedzie tylko lepiej

Stary 2009-07-28, 09:23   #67
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znam tą firmę, mogę ci ją spokojnie polecić. Tanie zegarki, wybór wzorów dość spory, mają normalnie gwarancję chyba na dwa lata - aktualnie moja mama ma już drugi zegarek tej firmy i nic się nie dzieje, mój tż teraz też nosi lorusa. Ja tam wolę kupić tańszy i sobie częściej zmienić niż drogi zegarek, którego mi ciężko potem będzie odstawić, więc też kupuję zawsze zegarki w tym przedziale cenowym. Nie szkoda mi potem, jak mi się znudzą po roku powiedzmy.
no właśnie o to mi chodzi, zwłaszcza, że od ładnych paru lat zegarka nie noszę w ogóle, ale chciałabym teraz zacząć.
No to może dziś podskoczę do sklepu je pooglądać na żywo.

Stary 2009-07-28, 09:26   #68
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry

Madziu to macie prawdziwą przedślubną gorączkę Nie zazdroszczę.

Mam lekki dylemat. Kolega z pracy zaprosił mnie i koleżankę z osobami towarzyszączymi na imprezę weselną. Nie jest to wesele, tylko impreza dla młodzieży w wynajętym klubie z bilardem i kręglami. Stroje mają być niezobowiązujące, ale mimo wszystko nie wiem w co się ubrać.

Jeansy i jakaś bluzka to chyba przesada. Myślę o tej sukience którą kupiłam w Anglii i do tego czarne legginsy plus czarny pasek w talii i buty na obcasie. Co Wy o tym myślicie? (kolor bardziej jak na 2 zdjęciu)

Po drugie sprawa prezentu. Na pewno nie kasa, to bo nie wesele. Ale w takim razie co ? Mieszkają w ynajmnowanym mieszkaniu, do którego wprowadzili się kilka dni temu. Może jakieś fikuśne AGD ? Sama już nie wiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka przod.jpg (39,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka tył.jpg (39,2 KB, 26 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:37   #69
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie będę cytowac, bo za długi post by wyszedł , ale...
Haniu, co do samej ceremonii ślubnej, to mi podoba się klimat, wzruszam się na takich ceremoniach. Wiem, co masz na myśli z tymi farmazonami, które ksiądz ględzi o śmierci, cierpieniu itp...więc ja, przeciwniczka czegoś takiego, postanowiłam znaleźć księdza, który takich bredni mi na ślubie cisnął nie będzie. A jak postanowię, to dopnę swego... I tata zagadał go jakiegoś znajomego księdza, z którym grywa w golfa i koleś powiedział, że bardzo chętnie da nam ślub i nie będzie ględził głupot, tylko spotka się z nami wcześniej i wszystko sobie ustalimy
A wiem, że można, o dwa śluby, na których ostatnio byłam, tak właśnie wyglądały. Ksiądz mówił o miłości, wspólnym szacunku, szczęściu itp. Żadnych głupot o tym, że żona ma się podporządkowywać mężowi itp...
Chociaż raz byłam na ślubie, gdzie ksiądz podczas kazania opowiadając o problemach, z jakimi musi radzić sobie małżeństwo, przytoczył przykład swojej siostry i opowiadał dość długo, jak usuwali jej macicę

Co do wesel, to faktycznie, zazwyczaj potworna tandeta...Ale miesiąc temu byłam na weselu moich przyjaciół i było to zrobione z taką klasą, że byłam w szoku. Żadnych kretyńskich zabaw, sala pięknie przystrojona, byłam zachwycona, DJ był fantastyczny, żadnej muzycznej tandety. Pierwszy taniec młodej pary - Sinatra, reszta muzyki, wszystko w takim klimacie...Owszem, miał ze sobą tandetę, bo jak np. poszliśmy ze świadkiem zamówić mydełko fa dla młodej, to puścił od razu, ale bez proszenia nie było żadnych Stachurskich, Bajmów, parostatków i innych dziadostw. Także DA SIĘ! I ja chcę właśnie moje wesele w takim klimacie. Myślę, że to wszystko kwestia organizacji. Ja zdecydowanie na moim weselu nie chcę żadnych zabaw, piedołowatych konkursów, tandetnej muzyki itp... I jestem przekonana, że się da
Co do podkreślonego....nie wiem czy sie śmiać czy płakać

Jasne że sie da zrobić ślub i wesele z klimatem Tylko trzeba mieć fajnego księdza i fajny zespół tudzież DJ.
Mój brat brał slub w małym kościółku, nie zawodził nieumiejący śpierwać organista tylko grała Pani na skrzypcach..cały kościoł był w białych kwiatach....ja ryczałam ze wzrószenia jak bóbr połowę ceremonii.
DJ był zanjomy, zespół bardzo fajnie grał. Bawiłam sie do 7 rano.
Dało się...ale to zasługa w szczególności mojej mamy.

U znajomych mszę prowadził znajmy ksiądz, kumpel można powiedzieć i nie bylo tej pompatycznej, sztucznej atmosfery..było miło i weseoło.
Jak najbardziej sie da trzba tylko chcieć i zorientowac sie do kogo pójść by było dobrze

Cytat:

chyba sobie jakiś sprezentuję kilka mi się podoba i są w zasięgu cenowym
Sprezentuj sobie..mój mąż ma od 3 lat i wszystko z nim OK. Zresztą mają gwarancje na 2 lata. Za tak niską kase warto..a dizajny maja super.
Pokaż jaki Ci sie podoba!!
Cytat:

My się właśnie wybieramy też na tą epokę może w tym tygodniu. Śmieszna jest?
Śmieszne
Warto iść..tylko koniecznie na 3D!
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:37   #70
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Mam lekki dylemat. Kolega z pracy zaprosił mnie i koleżankę z osobami towarzyszączymi na imprezę weselną. Nie jest to wesele, tylko impreza dla młodzieży w wynajętym klubie z bilardem i kręglami. Stroje mają być niezobowiązujące, ale mimo wszystko nie wiem w co się ubrać.

Jeansy i jakaś bluzka to chyba przesada. Myślę o tej sukience którą kupiłam w Anglii i do tego czarne legginsy plus czarny pasek w talii i buty na obcasie. Co Wy o tym myślicie? (kolor bardziej jak na 2 zdjęciu)

Po drugie sprawa prezentu. Na pewno nie kasa, to bo nie wesele. Ale w takim razie co ? Mieszkają w ynajmnowanym mieszkaniu, do którego wprowadzili się kilka dni temu. Może jakieś fikuśne AGD ? Sama już nie wiem
w kwestii prezentu najlepiej zapytać młodych, co by chcieli.

Jeśli chodzi o ubranie, sukienka ok, ale w sumie, jak będą kręgle czy bilard, to nie wiem, czy nie ubrałabym się jeszcze mniej wizytowo, a bardziej wygodnie. Obstawiałabym tunikę ładną jakąś plus leginsy albo spodnie. Chyba że ci będzie wygodnie w tej sukience, to możesz w niej iść
Stary 2009-07-28, 09:45   #71
czeremchowa
Zadomowienie

cześć Dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam ale moje samopoczucie jest w nienajlepszym stanie.

Myślałam że problem trądzika mam już trochę z głowy, to niestety się myliłam. Po dobrym okresie w którym myślałam już o mikrodermabrazji, cera jest obecnie w fatalnym stanie

Kolejny problem to dziwne uczulenie na wewnętrznej stronie ud, rąk, pośladkach i trochę pod kolanami. Mam już to ok 1,5miesiąca a dermatolodzy nie wiedza co to jest.

To by było na tyle z "ciekawszych" rzeczy.
Zegarki Lorus nie znam ale weszłam na ich stronę i 3 bardzo mi się podobają.
Carmelova ta tunika i getry myślę że jak najbardziej zestaw ok! Z prezentem gorzej. Sama mam w pt 10 rocznicę ślubu TŻa brata i bratowej. Jakieś pomysły co kupić?
czeremchowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 09:53   #72
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam ale moje samopoczucie jest w nienajlepszym stanie.

Myślałam że problem trądzika mam już trochę z głowy, to niestety się myliłam. Po dobrym okresie w którym myślałam już o mikrodermabrazji, cera jest obecnie w fatalnym stanie

Kolejny problem to dziwne uczulenie na wewnętrznej stronie ud, rąk, pośladkach i trochę pod kolanami. Mam już to ok 1,5miesiąca a dermatolodzy nie wiedza co to jest.

To by było na tyle z "ciekawszych" rzeczy.
Zegarki Lorus nie znam ale weszłam na ich stronę i 3 bardzo mi się podobają.
Carmelova ta tunika i getry myślę że jak najbardziej zestaw ok! Z prezentem gorzej. Sama mam w pt 10 rocznicę ślubu TŻa brata i bratowej. Jakieś pomysły co kupić?
kupujecie prezenty z takiej okazji? ja myślałam, że rocznica ślubu to ew. święto samych zaangażowanych, tzn. oni między sobą może coś organizują, ale rodzina nie kupuje prezentów
Stary 2009-07-28, 10:00   #73
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
kupujecie prezenty z takiej okazji? ja myślałam, że rocznica ślubu to ew. święto samych zaangażowanych, tzn. oni między sobą może coś organizują, ale rodzina nie kupuje prezentów
Kupujemy bo robią imprezę w lokalu na ok 25 osób. Z racji tego że wszystko mają myślimy żeby zamówić im kolację w restauracji i wziąć pod nocną opiekę ich córkę
Stary 2009-07-28, 10:08   #74
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

jestem ciekawa co się dziś stanie. bo ostatnio codziennie coś sie dzieje nie tak

Dzis calej nocy nie spałam z przejecia, ze to juz za 4 dni jeszcze tylko 4 samotne noce

a z tych złych rzeczy:
wczoraj drugi świadek odmówil TZ, bo... uwaga, uwaga... jego dziewczyna nie chce sama stac w kosciele, jechac sama na sale i do koscioła.

moja swiadkowa w koncu w dniu slubu spotka sie ze mną dopiero w kosciele bo do 16 ma makijaz a my o 16 jedziemy juz do kosciola.

dalej nie mamy smaochodu do slubu

ale za to lista gosci jest juz zamknieta i wyszło 143 osoby

aha i zaprosilismy wczoraj TZ ojca z kobietą. było bardzo miło
Jak to to Twój tż nie ma świadka do tej pory
O widzisz to fajna wiadomość.
A co z przyszłą teściową..dalej twierdzi że na ślub nie przyjdzie??

Cytat:

Co do stroju świetny pomysł Z prezentem trudna sprawa. Pewnie nie znasz go na tyle żeby wiedzieć co lubi co ma w domu itd. Podpytaj co by sie ewentualnie przydało.
Na pewno nigdy nie za wiele rzeczy kuchennych...typu fajne kieliszki, sztućce, zestaw miseczek, kubeczków, filiżanek, porządne noże (ja sie do tej pory nie dorobiłam) itp itd.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Kupujemy bo robią imprezę w lokalu na ok 25 osób. Z racji tego że wszystko mają myślimy żeby zamówić im kolację w restauracji i wziąć pod nocną opiekę ich córkę
Może bardziej bilet do teatru..albo na jakiś koncert...na kolacje nie problem wyskoczyć a ruszyć tyłek do teatru już trudniej.
No chyba że nie lubią takich rozrywek.....
Stary 2009-07-28, 10:08   #75
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Sprezentuj sobie..mój mąż ma od 3 lat i wszystko z nim OK. Zresztą mają gwarancje na 2 lata. Za tak niską kase warto..a dizajny maja super.
Pokaż jaki Ci sie podoba!!
na stronie nie da się zapisać zdjęć - ale szukam jakiś prosty, nie biżuteryjny - coś w sam raz dla matki polki

Cytat:
może zestaw do founde? coś co Madlen ostatnio kupowała

Cytat:
dobry pomysł

Stary 2009-07-28, 10:19   #76
czeremchowa
Zadomowienie

No właśnie Haniu bilet do teatru to z pewnością odpada Z koncertem też myśleliśmy tyle tylko że w Lublinie nic się nie dzieje...
Stary 2009-07-28, 10:20   #77
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie Haniu bilet do teatru to z pewnością odpada Z koncertem też myśleliśmy tyle tylko że w Lublinie nic się nie dzieje...
No to niech będzie kolacja
Stary 2009-07-28, 10:25   #78
czeremchowa
Zadomowienie

Cytat:
dobry pomysł
Cytat:
No to niech będzie kolacja
No to super Prezent mamy już z głowy
Stary 2009-07-28, 10:33   #79
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

no dokaldnie

co do stroju, to mi sie podoba o ile obcasy nie bedą ci przeszkadzaly grać w kręgle
Cytat:
Jak to to Twój tż nie ma świadka do tej pory
O widzisz to fajna wiadomość.
A co z przyszłą teściową..dalej twierdzi że na ślub nie przyjdzie??
wczoraj poprosił juz trzeciego świadka (kolege, ktorego ja nie za bardzo chciałam, bo taka taka sierotka lekka, ale jak sie nie ma cos chce to tak wychodzi). Kolega sie zgodził . choc ma jeszcze 4 dni aby odmowic

a co do tesciowej... dzis musimy na sali podac ostateczna liste osób, wiec dzis musi sie zdeklarowac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 10:39   #80
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Bardzo fajna kiecka, z legginsami będzie wyglądała extra !
Co do prezentu to nie wiem, to że w wynajmowanym to nie ważne, ważne by prezent był na tyle fajny by mogli przenieść do docelowego mieszkania

Cześć

Madzia i coz tym świadkiem ? Z tego co wiem to częsty problem dlatego obecnie jest trend, żeby nie było marudzenia bierze sie pary
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:43   #81
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Co do stroju świetny pomysł Z prezentem trudna sprawa. Pewnie nie znasz go na tyle żeby wiedzieć co lubi co ma w domu itd. Podpytaj co by sie ewentualnie przydało.
Na pewno nigdy nie za wiele rzeczy kuchennych...typu fajne kieliszki, sztućce, zestaw miseczek, kubeczków, filiżanek, porządne noże (ja sie do tej pory nie dorobiłam) itp itd.
No to dzięki Wam przynajmniej ubranie mam z głowy ;-)

Cytat:
może zestaw do founde? coś co Madlen ostatnio kupowała
Zestaw do founde fajny, tylko nie mam czasu na zakupy przez neta Impreza już w sobotę. A co myślicie o dobrej, grillowej patelni?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:44   #82
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Madzia i coz tym świadkiem ? Z tego co wiem to częsty problem dlatego obecnie jest trend, żeby nie było marudzenia bierze sie pary
tak jak juz pisalam, TZ ma nowego swiadka od wczoraj.

Był pomysl, aby wziąć TZ mojej świadkowej, ale on nie chcial byc swiadkiem

generalnie przez 2 dni schudłam już 1,5 kg

aha po slubie i plenerze czyli pewnie za jakis tydzien, scinam w koncu włosy
mysle tylko jak je ściąc. chce aby były takie naturalne, abym nie musiala co rano ich układac.

Stary 2009-07-28, 10:48   #83
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

Zestaw do founde fajny, tylko nie mam czasu na zakupy przez neta Impreza już w sobotę. A co myślicie o dobrej, grillowej patelni?
a czemu przez neta? w Duce na pewno znajdziesz tam chybaa Madlen kupowała a ona też z Krk

Stary 2009-07-28, 10:48   #84
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo fajny pomysł.

Stary 2009-07-28, 10:49   #85
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Madzia nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że 3 świadek się zgodzi i nie będziesz się już tym stresowała.

My właśnie mamy parę jako świadków- moja siostra z chłopakiem.
Mój TŻ był świadkiem na ślubie brata i powiem Wam, że to było najgorsze wesele na którym byłam. Ciągle zostawałam sama... w dodatku młodzi mieli oddzielny stolik ze świadkami i nie miałam się do kogo odezwać.

My właśnie usadziliśmy gości. Menu zostało zaakceptowane. Kwartet skrzypcowy zaklepany.
Stary 2009-07-28, 10:53   #86
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

Madzia nie zazdroszczę. Mam nadzieję, że 3 świadek się zgodzi i nie będziesz się już tym stresowała.

Mój TŻ był świadkiem na ślubie brata i powiem Wam, że to było najgorsze wesele na którym byłam. Ciągle zostawałam sama... w dodatku młodzi mieli oddzielny stolik ze świadkami i nie miałam się do kogo odezwać.

My właśnie usadziliśmy gości. Menu zostało zaakceptowane. Kwartet skrzypcowy zaklepany.
ja kiedyś też byłam na ślubie, gdzie tż był świadkiem, ale posadzili mnie przy młodych, obok tż, chociaż młodych widziałam wtedy pierwszy raz w życiu
Też się sama wysiedziałam sporo, ale za to po weselu tż mnie zabrał do siebie i pierwszy raz spaliśmy wtedy razem, bo na nic innego nie mieliśmy już siły
Stary 2009-07-28, 10:53   #87
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Patelnia też OK..a jak możecie wydac więcej kasy to najlepiej grill elektryczny.
Mi by sie bardzo przydał...i porządny blender.
Zapytaj z czego by się ucieszyli...z takimi prezentami lepiej w ciemno nie trafiać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 10:55   #88
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

No i tak najlepiej, a sadzanie osobno świadków pomimo, że mają osoby towarzyszace to jest dla mnie chamstwo I wcale Ci się nie dziwię, że to było najgorsze wesele, ja bym na nie po prostu nie poszła ......
My mieliśmy za świadków moją przyjaciółkę ze swoim wieloletnim narzeczonym i było super

O ! Tak grill elekryczny to najlepsze urządzenie świata !!! Jesli nie stać Was to może składkowo z kimś, zawsze fajnie mieć coś takiego

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-07-28 o 10:57
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 10:55   #89
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Patelnia też OK..a jak możecie wydac więcej kasy to najlepiej grill elektryczny.
Mi by sie bardzo przydał...i porządny blender.
Zapytaj z czego by się ucieszyli...z takimi prezentami lepiej w ciemno nie trafiać.
ja też jestem za tym, żeby się zapytać. A jak chcesz koniecznie niespodziankę, to niech ci powiedzą kilka rzeczy i sama zdecydujesz.
Stary 2009-07-28, 11:00   #90
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć...kwartet smyczkowy..super
No to u Ciebie na ślubie poryczała bym się jak bóbr

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
No i tak najlepiej, a sadzanie osobno świadków pomimo, że mają osoby towarzyszace to jest dla mnie chamstwo I wcale Ci się nie dziwię, że to było najgorsze wesele, ja bym na nie po prostu nie poszła ......
My mieliśmy za świadków moją przyjaciółkę ze swoim wieloletnim narzeczonym i było super

O ! Tak grill elekryczny to najlepsze urządzenie świata !!! Jesli nie stać Was to może składkowo z kimś, zawsze fajnie mieć coś takiego
My też tak zrobiliśmy..nawet przez chwilę nie kombinowałam żeby było inaczej. TŻ chciał kumpla....więc ja od razu pomyślałam że za świadkową biorę jego narzeczoną.
Może to nie jest moja najlepsza przyjciółka ale spoko kumpela...która zresztą bardzo dobrze w roli świadkowej sie sprawdziła.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości