|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
oficjalnie ostrzegam - jak mi nie przestaniecie gadać głupot o mnie, to będę się obrażać !
![]() Gruba baba ze mnie i tyle (ale dobrze mi z tym i w nosie mam, że się to komuś nie podoba ). Kobiecość? Ha, pewnie. 100% kobiecości wg Rubensa A serio - naprawdę miło czytać te wszystkie rzeczy ( i dziękuję Ciekawa jestem, ile z Was zdziwi sie widząc mnie na żywo Spotkanie. No i tak się wciąż zastanawiam, kiedy by Wam wszystkim odpowiadało i jak to zgrać, żeby było dobrze Mnie wszystko jedno, czy w sobotę, czy w niedzielę, godziny też bez znaczenia, bo wolny weekend mam, więc dyspozycyjna będę.Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze, bo jak nie, to w moim mieszkanku się nie pomieścimy (Mariolka wie, o czym mówię - my dwie tu i już był tłok )Tak więc - ja się dostosuję. Sobota? Niedziela? Czekam na głosy i podsumujemy później I oczywiście zapraszamy wszystkie chętne jeszcze niezdecydowane z okolic i nie tylko (te z Krakowa też Właśnie, a co się dzieje z Frantic? ![]() Ale żescie tego wszystkiego naskrobały tu i tam, że nie daję rady ogarnąć tego. Pastereczko - Ciebie już objechałam w wątku makijazowym Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-07-28 o 02:22 |
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńka, da się jakoś dojechać do Ciebie komunikacją publiczną/zbiorową z lublina/warszawy? bo pociągów brak, to wiem.
|
|
|
|
#4083 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
Z warszawy na pewno - i to pod samo mieszkanie moje ![]() Wystarczy, ze pod galerią centrum wsiadzie się w taki śmieszny autobus i do samego Zegrza dojazd ![]() Z lublina to z przesiadką tylko, choc autobus pewnie jakis tez gdzies przejezdza przez zegrze, ale nie wjezdza na osiedle, więc ewentualnie kawałek drałowania do mnie czeka taką osobkę
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej pasuje sobota, godzina po 10:00 (bo wyspac się muszę). Jakby któraś dojechała w okolice Targówka to mogę zabrać dalej autkiem. Pogodę zapowiadają dobrą, więc nie powinno byc problemu
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WI, wiem że już o to pytałam ale ja sierota nie zapisalam sobie - to czerwone, obledne coś to ktora mika CS?aha, a że jesteś winna mojego zamówienia Lumiere, to pewnie wiesz ![]() oczywiście wzięłm też miseczki
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Wtajemniczenie
|
Ilonko- satin rouge
![]() Mi pasuje sobota też po 10- odpuszczę sobie najwyżej kolejne TBC- w końcu na weselu trzeba jak człowiem wyglądać Mariolu- jakby co na Targówek się doczłapię TŻ na pewno przed samym weselem mnie nie zawiezie Chyba, że go namówię ale wątpię.To ja w takim razie wezmę ze sobą cienie i poproszę o pomalowanie pięknie oczu
|
|
|
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak bym chciała z Wami jechać, ale niestety, w weekend pańszczyzna do odrobienia (no, z małym wyjątkiem ).
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, teraz to gadasz do rzeczy
|
|
|
|
|
#4089 |
|
po prostu Łinli
|
wow, no to WI bedzie miała spotkanie wraz ze stylizacją - zazdroszczę
![]() wpadłam tylko oznajmić, że wysłałam dzis masę listów - również tych zaległych, kto czekał na coś ode mnie to jeszcze raz przepraszam ze sie przeciagnęło ![]() zmykam sprzątać pokoje po wczasowiczach- dzisiaj zmiany i kupa pracy a ja mam mega lenia, pogoda śpiaca
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Wtajemniczenie
|
No aż sama sobie zazdroszczę
mam nadzieję, że sobota będzie większości pasować ![]() Zabiorę swoje skarby, zabiorę Podkłady to tylko EGM i EDM używam
|
|
|
|
#4092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym Cię najechała, marzą mi się jakieś kilkudniowe wakacje, ale mój TŻ antywodny jest, może w przyszłym roku, będe miała 12 miesięcy na nauczenie go pływania![]()
|
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z warszawy da radę |
|
|
|
|
#4094 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
pranie, prasowanie poscieli zapraszam może jakiś zlot minerałoholiczek uda sie kiedys zrobic u mnie mamy domek letniskowy w rozewiu, we wrzesniu juz stoi pusty wiec można tam uderzyc
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-07-28 o 10:31 |
|
|
|
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj polskie morze we wrześniu to coś co lubię
Nie ma tłumu ludzi i upałów ![]() Strasznie Wam morskie dziewczęta zazdroszczę miejsca zamieszkania! Moja mama studiowała w Gdańsku a mnie wywiało do stolicy
|
|
|
|
#4096 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niejedna mama chciałaby tak wyglądać ![]() Cytat:
mam nadzieję na jakieś spore sprawozdanie opisowo-zdjęciowe ze spotkania ![]() Cytat:
wpadnie w ręce profesjonalistek i zrobi furorę na weselu choć pewnie i bez mejkapu by zrobiła POKAŻ KREACJĘ! ![]() A Tobie Winly nie zazdroszczę tego całego sprzątania, prania itp. Jak z Pranie założymy firmę to wpadniemy ![]() Cytat:
Cytat:
będę miała na uwadze ![]() A w ogóle to muszę się pożalić niejako z mojej winy... żółw stepowy mojego brata zaginął oczywiście akurat wtedy, kiedy był pod moją opieką, a brata nie ma. On mnie zatłucze jak wróci... A przecież chciałam dobrze, chciałam się zaopiekować, wszystko zrobiłam tak jak brat robił wczoraj do nocy żółwia szukałam, jeszcze dziś podejmę poszukiwania - liczę na to, że wyjdzie skądś do słońca bo lubi ciepło. Ale to jak szukanie igły w stogu siana, mam ogromną działkę, mnóstwo krzewów, a po obu stronach działki duże łąki... co jeśli wyszedł jakimś cudem? Nie wiem kogo/czego mi bardziej żal - żółwia, że gdzieś tam "w dziczy" jest i nie wiadomo czy się odnajdzie; brata, że zaginął jego pupil, czy siebie samej za wyrzuty sumienia, gromy które mnie czekają i 400 zł które wydam na nowego zwierzaka... chyba wszystkiego po równo ehhhh... mogłam go nie dotykać, jakoś by przeżył tydzień bez wychodzenia z terrarium |
|||||
|
|
|
#4097 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Ja morze najczęściej to z okna widzę, chociaż ode mnie w linii prostej to kilka kilometrów. Ale nie narzekam na miejsce zamieszkania. Sopot mi się marzy
Co do spotkania to dla mnie najlepiej koło południa w sobotę
|
#4098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Winly, czyli jak będę chciała pojechać z córą we wrześniu na weekend nad morze (bo urlopu szybko nie dostanę) to mogę pukać z pytaniem czy masz wolne pokoje? Cytat:
ja z wagowego wyglądu mojej twarzy jestem w miarę zadowolona, ale stopniowa idąc w dół jest coraz gorzej... wiem wiem grawitacja ![]()
|
|
#4099 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam nie wiadomo jakiej kreacji- ot zwykła sukienka
Zdjęcia z wesela postaram się wkleić o ile je dostanę ![]() Żółwia mi szkoda choć on pewnie ma raj wśród łąk Szukaj skubańca! Na pewno gdzieś w trawie zaległ
|
|
|
|
#4100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ZNALAZŁAM GO!!!!!!!!!!!!
Nie macie pojęcia jaką ulgę poczułam! Już traciłam nadzieję (poszukiwania trwały niemal non stop od wczoraj od 18.00, na kolanach po całej działce), napisałam poprzedniego posta i coś mnie tknęło, żeby znowu iść na obchód - i znalazłam!!! Na samym końcu mojej rundki, aż mnie wmurowało jak go w korze zobaczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() aż w tym szoku zadzwoniłam do brata się przyznać, jaka była akcja, na szczęście mnie nie zrugał tylko kazał lepiej pilnować na przyszłość ![]() Dziękuję za słowa wsparcia
|
|
|
|
#4102 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale rozumiem, jak trzeba oblecieć naście pokoi n- razy w trakcie sezonu, to nawet święty miałby dość. Będę namawiała mojego małego.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4104 |
|
Wtajemniczenie
|
Ev- mojego małego
Wybacz ale nie mogłam tego zostawić tak Violl- a nie mówiłam, że skubaniec się gdzieś schował przed Tobą Jakby mi kot zginął to bym pewnie na zawał padła po 5minutach
|
|
|
|
#4105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki WI - gdyby moja Mucha (tzn. suczka ) zagineła, to też bym się chyba pochlastała... dlatego miałam takie ciśnienie, żeby Ferdka (żółwia ) odnaleźć, już byłam pewna że brat mnie zabije, zakopie, odkopie i jeszcze raz zabije... (jak to Kuba Wojewódzki powiedział Dopiero teraz mi emocje opadają, przez ostatnich 50 minut czułam się jak na haju (nie żebym wiedziała jak to jest tylko przypuszczam), euforia totalna, już myślałam że pójdę pobiegać wokół domu bo mnie energia roznosiła
|
||||
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadazam
na serio..... Mojego kota jak nie ma dluzej niz 12h to tez swiruje Jeszcze teraz diabeł ma cos zgardłem i "nie mowi" i mam wrazenie, ze nie slyszy.... kiedys jak go wolalam to od razu przybiegal a teraz.... I jak na zlosc weterynarz na urlopie a innego na tej zapyziałej wsi nie znam
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie pytanie intymne.. w tej chwili biore cilest, ale jako ze nie moge na nim schudnac, zastanawiam sie nad spirala.. macie jakies doswiadczenie z tym?
|
#4108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Mucha i Ferdek
dobre, dobre ![]() Mi się zawsze chore zwierzaki trafiały- pies, 2 koty- to dopiero jest stres jak się widzi, że zwierzak cierpi i trzeba szybko wyleczyć... Mojego rudzielca jak był mały mama przytrzasnęła w zmywarce... Zdążył wejść przez malutką szparę cały prócz 1 tylniej łapy, która mu utknęła. Ciśnienie tak mi skoczyło! Musieliśmy meble kuchenne z jednej strony rozbrajać bo zmywarka zabudowana A on wtedy dopiero co z zapalenia pęcherza wyszedł i skończył brać antybiotyki- 3tyg malec ![]() Teraz się z tego śmieję ale było gorąco
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

). Kobiecość? Ha, pewnie. 100% kobiecości wg Rubensa 

- to czerwone, obledne coś to ktora mika CS?
Mariolu- jakby co na Targówek się doczłapię
Chyba, że go namówię ale wątpię.

niejedna mama chciałaby tak wyglądać
wpadnie w ręce profesjonalistek i zrobi furorę na weselu
niejako z mojej winy... żółw stepowy mojego brata zaginął
wczoraj do nocy żółwia szukałam, jeszcze dziś podejmę poszukiwania - liczę na to, że wyjdzie skądś do słońca bo lubi ciepło. Ale to jak szukanie igły w stogu siana, mam ogromną działkę, mnóstwo krzewów, a po obu stronach działki duże łąki... co jeśli wyszedł jakimś cudem?
klik!
dzięki