Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-28, 09:16   #1381
moniqac
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Hej,
ale macie tempo...ale nadrobiłam.

Szukamy czarnych i nie ma takich klasycznych jak wasze, nigdzie, a śmiesznie, bo brązowe były

Miałam dzisiaj pierwszą (i ostatnią) przymiarkę, tak się stresował, że szok hehe. Od roku schudłam tylko trochę w obwodzie biustu i babki mi zapięły zamek, ale byłam na wydechu i jak wzięłam oddech to zamek się rozpiął haha więc będę miała sznurowanie i dzięki Bogu, bo nie będę się tak stresować tą wagą. Wszyją mi też podwójne miseczki, bo cycki mam za małe do tej sukni. No i suknia będzie skrócona jeszcze. W ogóle to byli ze mną moi rodzice, wcześniej tylko mama widziała suknię i jak wyszłam z przymierzalni to tato zaniemwił i zrobił wielkie oczy, baardzo mu się suknia spodobała i sama się dziwię, że on tak zareagował. Mam tylko jedno zdjęcie z boku. Tren będzie zapinany na 1 guzik i 2 zatrzaski. Mam nadzieję, że wytrzyma.

PRZEEEEEEEEEEEEBOSKOOOOOO !

o kurcze, wyglsz poprostu niesamowicie!!!!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 09:19   #1382
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja sie ubieram po malowaniu. Przeciez jak rozepniesz suknie, to przy zakładaniu nie powinnaś sie ubrudzic.
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzięki dziewczyny kochane jesteście to malijarz będzie przed ubieraniem ja wiem że takie planowanie co do minuty to w praktyce może wyjść zupełnie inaczej

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 09:21   #1383
kaska87
Zakorzenienie

a ja chcesz się malować w sukni to wystarczy białe prześcieradło na siebie założyć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 09:30   #1384
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 09:37   #1385
motley
Zadomowienie

bzyczka gratulacje i wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

a pożalę się wam jeszcze... wczoraj pojechaliśmy oglądac mieszkanie do kupienia, cena była baaardzo atrakcyjna, 3 min po ukazaniu się ogłoszenia ja dzwonilam już do biura, bylliśmy 4 w kolejce....o 19.00 mielismy jechać obejrzeć, jedziemy....o 18.57 dzwoni do mnie ta agentka biura (już staliśmy na dole i czekaliśmy na nią), że para przed nami sie zdecydowała no i cholera, rozpłakałam się....wiem, głupie, ale było mi naprawdę przykro, 2-pokojowe mieszkanie, do remontu wprawdzie, ale mialo 57m2 kosztowało 50 tys. Za taką cenę to my nawet kawalerki nie możemy kupić, a tu taka okazja....rozpłakałam się i przepłakałam cały wieczór, TŻowi też bylo przykro, a ja siedziałam i ryczałam..... nie wiem co zrobimy, to, które wynajmujemy teraz mamy tylko do ostatniego sierpnia, czyli przed slubem musimy się jeszcze wyprowadzić, a cholera...nie mamy gdzie nie mam mieszkania, nie mam pracy, ani perspektyw na pracę...cholera no
mieszkanie w cenie samochodu no to faktycznie okazja, przykro mi, że się Wam nie udało

Cytat:

a teraz z tych gorszych rzeczy. wczoraj do TZ zadzwonił nowy świadek i... powiedział,z e jego dziewczyna sie nie zgodziła aby był świadkiem, bo ona sama nie bedzie jechała do koscioła/na salę i sama nie bedzie w tym kosciele stała tak wiec na 5 dni przed slubem TZ znowu został bez świadka
w koncu poprosił tego, co ja go nie chciałam, ale kit, siła wyższa i on sie zgodził może on nie odmówi
o matko co za laska

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 10:21   #1386
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny zgłaszam się ja, sobotnia panna młoda
już od samego rana zbierało mi się na płacz z powodu pogody, padało było buro i byle jak. Na 9,30 fryzjer o 11 już po i po świadkową żeby mnie umalowała już przy malowaniu zaczęłam płakać. Potem przyjechał kamerzysta z Tż i trzeba było się ubierać potem już spotkanie z tż i ogromne szczęście czekaliśmy na telefon od fotografa by wiedzieć czy jechać na zdjęcia czy nie. Całe szczęście okazało się że w końcu wyszło słoneczko i z tego mamy mnóstwo pięknych zdjęć po drodze powrotnej zajechaliśmy do Maca na jakieś żarełko bo wszyscy głodni byli potem błogosławieństwo i moje (znowu) ogromn łzy słonkko nam dopisywało przy wejściu do kościoła. Msza piękna. Muzyka cudna, mielismy 2 skrzypków.
Piszę tak w skrócie bo czasu nie mam, wyjeżdżamy dzisiaj na wczasy przy wyjściu z kościoła zaczął padać deszcz. Więc szybko, szybko na sale Wesele się udało, orkiestra dopisała, goście również Wszyscy są bardzo zadowoleni uciekam już teraz do męża
Gratuluje Najważniesze, że wszyscy byli zadowoleni

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
a pożalę się wam jeszcze... wczoraj pojechaliśmy oglądac mieszkanie do kupienia, cena była baaardzo atrakcyjna, 3 min po ukazaniu się ogłoszenia ja dzwonilam już do biura, bylliśmy 4 w kolejce....o 19.00 mielismy jechać obejrzeć, jedziemy....o 18.57 dzwoni do mnie ta agentka biura (już staliśmy na dole i czekaliśmy na nią), że para przed nami sie zdecydowała no i cholera, rozpłakałam się....wiem, głupie, ale było mi naprawdę przykro, 2-pokojowe mieszkanie, do remontu wprawdzie, ale mialo 57m2 kosztowało 50 tys. Za taką cenę to my nawet kawalerki nie możemy kupić, a tu taka okazja....rozpłakałam się i przepłakałam cały wieczór, TŻowi też bylo przykro, a ja siedziałam i ryczałam..... nie wiem co zrobimy, to, które wynajmujemy teraz mamy tylko do ostatniego sierpnia, czyli przed slubem musimy się jeszcze wyprowadzić, a cholera...nie mamy gdzie nie mam mieszkania, nie mam pracy, ani perspektyw na pracę...cholera no
nie dziwie się, że się popłakałaś. Ale bez obaw, jakoś w tym życiu wszystko jest tak urządzone, że wszystko prędzej czy później wychodzi na dobre, może więc i teraz tak będzie może już czeka na Was jakies ładne i niedrogie mieszkanko
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 10:26   #1387
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

poszlam poopalać sobie plecki ale upał....

Stribi współczuje, że taka okazja uciekła wam przed nosem. Ciekaw jaki stan był tego mieszkania skoro takie tanie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 10:28   #1388
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć.
Mi zostaly 52 dni do ślubu a już mam taki stes że nie moge usnąć w nocy. boje sie że o czymś zapomne. teściowa mnie zestresowała w niedziele bo jej powiedziałam ze na zdjęia jedziemy w sobote rano a ona nie wiedziała tz jej nie powiedział i sie zmartwiłam czy wszystko zdążymy. narazie tak sobie zaplanowałam:
7;00 pobódla
8;00-9;40 fryzjer
10;00-10;20 ubieranie
10;20-10;40 makijarz
10;40-11;00 kamerzysta filmuje u mnie ubieranie (tzn tylko jak mi mama zakłada bolerko i wpina welon)
11;20-14;30 plener
14;40-15;00 przerwa na kawe
15;15 błogosławieństwo
15;40 wyjazd do kościoła.
16;00 msza

nie wiem czy tak to może być? czy nie zapomniałam o czymś?
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dziewczyny a ja sobie wymysliłam, ze po błogosławieństwie pojedziemy na plener a potem z pleneru prosto do kościoła...
myślicie, ze to dobry pomysł, bo sama juz nie wiem...??
nie ma opcji żebyśmy po plenerze jechali do domu bo salę i kosciol mamy 50 km od domu a sesję zdjeciową będziemy robić niedaleko sali....
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 10:38   #1389
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja sobie wymysliłam, ze po błogosławieństwie pojedziemy na plener a potem z pleneru prosto do kościoła...
nie ma opcji żebyśmy po plenerze jechali do domu bo salę i kosciol mamy 50 km od domu a sesję zdjeciową będziemy robić niedaleko sali....
mysle, ze pomysł ok.

Stary 2009-07-28, 11:07   #1390
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
-bardzo dobry pomysl my tez tak robimy

ząbale
KLIK PLISSS
http://[luksjab]471229[/luksjab]
Riana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 11:22   #1391
motley
Zadomowienie

Wkurzyłam się trochę bo właśnie zadzwoniłam do swojego salonu umówić się na przymiarkę sukni. Na zamówieniu mam napisane, że przymiarka będzie koło 31 lipca więc umówiłam się z mamą, że przyjedzie do mnie 4-6 sierpnia (ze Szczecina) zrobimy tę przymiarkę i potem pojedziemy wszyscy do Szczecina załatwiać różne ślubne sprawy. No a pani w salonie mówi mi, że firma ma opóźnienie i suknia może przyjść do nich nawet koło 10 sierpnia Tak się wkurzyłam, że nie mogłam sobie przypomnieć daty ślubu jak mnie o nią zapytała. I nie wiem co teraz zrobić z mamą bo chciałam żeby była na przymiarce Z drugiej strony to w sumie możemy pojechać do domu teraz i przyjechać potem z mamą na przymiarkę... kurcze wkurza mnie, że mieszkam tak daleko od mamy bo to wszystko komplikuje
Jedyne co mnie pocieszyło, to że mogę w każdej chwili dostać kawałek materiału więc chyba jeszcze dzisiaj się tam przejadę.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 11:25   #1392
diya1983
Zadomowienie

Madzialenka jak tam poziom stresu ?

BTW używacie jakichś balsamów nadających kolor opalenizny?
Mam jasną cerę, piegi a włosy sporo ciemniejsze i brzydko to wygląda
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 11:30   #1393
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Uffff, cztery dni... Masakra dziewczyny
Stary 2009-07-28, 11:35   #1394
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Madzialenka jak tam poziom stresu ?

BTW używacie jakichś balsamów nadających kolor opalenizny?
Mam jasną cerę, piegi a włosy sporo ciemniejsze i brzydko to wygląda
spoko

ja nie stosuje nic takiego.

wiecie walsnie dzwonie sobie do par, które biora slub tego dnia co my w sprawie dekoracji kosciola. nr tel wzielam tydzien temu od księdza ale wylecialo mi to z głowy, dzwonie do pary co ma slub o 16 (czyli godzine przed nami) a ta dziewczyna mówi, ze slubu nie ma, bo sie rozstali i jej były narzoczony miał go odwolac juz.

Stary 2009-07-28, 11:37   #1395
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A mi odmowila babcia, ciotka i kuzynka - nie wiem czy wspominalam, ale chyba ja.
Dzis zadzownila babcia i mowi, ze bardzo dziekuje ale nie przyjadziem i sie rozlaczyla :|
Ani życzen na nowa droge zycia a ni nic A myslalam ze mnie to nie ruszy
brak mi słów przepraszam, ale co to za babcia!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to ostatnio jakoś chyba za bardzo się czasem przejmuję opiniami innych osób. Jeszcze jak weszłam na wątek o kiczach ślubno-weselnych to w ogóle prawie wpadłam w kompleksy, bo okazuje się, że rzeczy, które będę miała ma ślubie dla wielu osób jest wielkim kiczem i zaczynam się zadręczać, po kolei czy nie będę też kiczowatą PM
też to czytałam. Miałam gołębie- kicz, sztuczne kwiaty przy dekoracji sali i samochodu- też kicz. No i zapewne nie jedna by okręliła moją kokardę na pupie jako kicz nad kiczami ale to mój styl i tyle. Co Cię obchodzi co inni myslą, to Twój ślub, Twój dzień i Ty masz się czuć najlepiej! W swoim stylu, w swojej ,,bajce"

anika222 i kliwia piękne suknie takie dostojne

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny zgłaszam się ja, sobotnia panna młoda
hej gratulacje raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
bosko wiesz bardzo mi sie pobasz.. wiem tak homo zalecialo no ale coz
ja się podobam? ... ale mi miło

Cytat:
witam
chyba całej nocy dzis nie spałam. nie ze stresu, ale z przejęcia, ze za 4 dni mój slub

a teraz z tych gorszych rzeczy. wczoraj do TZ zadzwonił nowy świadek i... powiedział,z e jego dziewczyna sie nie zgodziła aby był świadkiem, bo ona sama nie bedzie jechała do koscioła/na salę i sama nie bedzie w tym kosciele stała tak wiec na 5 dni przed slubem TZ znowu został bez świadka
w koncu poprosił tego, co ja go nie chciałam, ale kit, siła wyższa i on sie zgodził może on nie odmówi

aha bym zapomniała. swiadkowa nie bedzie u mnie w domu wcale. spotkamy sie pewnie dopiero o 16 w kosciele, bo ona o 16 konczy sie malowac
jak to szybko minęło Madziu.... co co za panny jedna na krok nie opuści faceta, ciekawe czy wszędzie go zabiera za esobą, bo przeciez głupio tak ,,samej stać" po mięso, czy w kolejce do lekarza a świadkowa... sorry ale przesadziła. to po jakiego grzyba ona się zgodził być świadkową

Cytat:
Cześć.
Mi zostaly 52 dni do ślubu a już mam taki stes że nie moge usnąć w nocy.
14;40-15;00 przerwa na kawe
15;15 błogosławieństwo
no niew iem czy kawa jest dobrym pomysłem skoro już teraz masz wysokie cisnienie i to przed błogosławieństwem i wyjazdem do koscioła...

Cytat:
no wlaśnie nie wiem, jak sie ubiore po malowaniu czy mi sie suknia nie pobrudzi jak sie bede ubierać? a z drugiej strony jak bedzie mnie malować już ubraną to czy sie suknia nie pobrudzi jak np będzie pudrować czy puder nie spadnie na suknie doradzcie jak będzie lepiej???
żeby założyć suknię (po malowaniu) musiałam załozyć chustkę na twarz. Moja makijażystka dodatkowo umalowała mi dekold i plecy- wyrównała delikatnie kolor i nałozyła taki puder rozświetlający, więc pomysł z zakładaniem prześcieradła w moim przypadku by się nie sprawdził.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 11:43   #1396
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
jak to szybko minęło Madziu.... co co za panny jedna na krok nie opuści faceta, ciekawe czy wszędzie go zabiera za esobą, bo przeciez głupio tak ,,samej stać" po mięso, czy w kolejce do lekarza a świadkowa... sorry ale przesadziła. to po jakiego grzyba ona się zgodził być świadkową

.
oj strasznie szybko ale to dobrze

a co do swiadkowej... no cóz. raz sie jej zapytalam czy by nie mogła przełozyc makijazu (maluje ja kolezanka, która konczy prace o 14) ale niestety, zacznie ja malowac dopiero o 15.15 bo musi sie wykapac i zjesc po pracy( ta wizazystka a nie świadkowa oczywiscie), jakby na ten jeden dzien nie mogła się poświęcic.

Stary 2009-07-28, 11:53   #1397
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Uffff, cztery dni... Masakra dziewczyny
ja codziennie budze sie z "motylkami" w żołądku, nawet Tz sie denerwuje

Cytat:

wiecie walsnie dzwonie sobie do par, które biora slub tego dnia co my w sprawie dekoracji kosciola. nr tel wzielam tydzien temu od księdza ale wylecialo mi to z głowy, dzwonie do pary co ma slub o 16 (czyli godzine przed nami) a ta dziewczyna mówi, ze slubu nie ma, bo sie rozstali i jej były narzoczony miał go odwolac juz.
o kurcze...

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 12:00   #1398
ania20m
Wtajemniczenie

TZ bierze urlop w czwartek i piątek i jedziemy rozwozić zaproszenia od 17 godz. jak narazie to jedna kuzynka nam odmówiła bo sie rozstała z chłopakiem i nie chce sama przyjechać. I jedna ciocia której wysyłałam zaproszenie pocztą napisała mi na NK że jeszcze nie wiedzą czy przyjadą, a i TZ chrzestny dostał tez zaproszenie od swojego kierownika z pracy na ślub który jest w tym samym dniu co nasz i nie wie narazie co zrobić. a swoja drogą to chyba chrześniak ważniejszy jest niż jakiś obcy facet.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 12:47   #1399
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
macie rację, nie ma co się dręczyć, tylko trzeba spełniac swoje marzenia! Wczoraj miałam beznadziejny humor, taka przejściowa deprecha!! Co ja bym bez Was zrobiła

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
anuulaa, snilas mi sie dzis. Snilo mi sie, ze ogladala Twoje fotki ze slubu. Slicznie wygladalas.
Ooo no proszę, ale może być na odwrót haha Fajnie

Cytat:

Aha, dziewczyny z sukniami od LF.
Troczki producenta, ktore sluza do wieszania sukni na wieszaku są rozowe i w pralni farbują.
Powiedzieli mi o tym w salonie.
Super producent se wymyslił co nie
W mojej sukni nie było różowych, tylko białe....ale jak się takie trafiły, to szok!!

Cytat:
Ale głupia laska

Cytat:
Nie przejmuj się tym co inni pisza. Prawda jest taka, że niestety, ja to czuję na sobie mocno, dałyśmy się zafiksować. Ja wiem, że jestem teraz takim trybikiem w całej slubnej machinie. Zrozumiałam to wtedy gdy kupiłam płatki róż do obsypywania nas przed kościołem. Moja siostra zrobiła mi awanturę, że tak wszystko planujemy, że nawet nie dajemy szansy gościom na to, żeby mogli nas zaskoczyć. Że do lat to goście organizowali ryż, kwiaty, grosiki, cukierki - na szczęście dla Młodej Pary, bo im dobrze życzą. I wiem, że moja siostra miała rację. Tyloma szczegółami nie przejmowałabym się gdyby nie byłi Internetu...
Cieszyłabym się, że mam taką suknię, że mam tyle gości, taki panieński a nie porównywała i zastanawiała się czego jeszcze nie mam... A w tej machinie coraz mniej miejsca na uczucie..
Takie z nas perfekcjonistki, coś jak Bridezilla hehe ja wolę coś zaplanować, niż ma się później okazać, że nikt nie pamiętał o tym.
Fakt, przez internet można zwariować, ale nie wyobrażam sobei bez niego życia teraz.

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
PRZEEEEEEEEEEEEBOSKOOOOOO !

o kurcze, wyglsz poprostu niesamowicie!!!!
Dziękuję

Cytat:
No nieźle!!

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-07-28 o 12:48
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 12:53   #1400
kliwia
Zakorzenienie

anula bo Twoja suyjknia jest ze starszej kolekcji
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 12:57   #1401
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
anula bo Twoja suyjknia jest ze starszej kolekcji
To tylko pogratulować producentowi takiego pomysłu hahah, ja bym odcięła przed praniem.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 13:16   #1402
kliwia
Zakorzenienie

anula pralnia ktora pierze salonowi suknie obcina
ja tez obetne w dniu slubu
Stary 2009-07-28, 13:52   #1403
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
TZ bierze urlop w czwartek i piątek i jedziemy rozwozić zaproszenia od 17 godz. jak narazie to jedna kuzynka nam odmówiła bo sie rozstała z chłopakiem i nie chce sama przyjechać. I jedna ciocia której wysyłałam zaproszenie pocztą napisała mi na NK że jeszcze nie wiedzą czy przyjadą, a i TZ chrzestny dostał tez zaproszenie od swojego kierownika z pracy na ślub który jest w tym samym dniu co nasz i nie wie narazie co zrobić. a swoja drogą to chyba chrześniak ważniejszy jest niż jakiś obcy facet.
Tak powinno byc, tzn, ja bym wybrala slub chrzesniaczki, ale powiem szczerze, że nic mnie juz nie zdziwi jesli chodzi o odmawianie przyjscia na slub.

Kiepsko sie cos czuje, zanosi sie u nas na deszcz, moze dlatego.

Musialam dzis dokupic zawiadomienia do pracy i przezylam szok. Nie wiem czy to tylko u mnie w miescie, ale jakos jest beznadziejna, zwykla tekturowa kartka z 2 kwiatkami przyklejonymi a tekst zawiadomienia wtdrukowany na zwyklej kartce z drukarki. W dodatku cena 4,50
Najgorsze, ze patrzylam w empiku i byly same zaproszenia bez zawiadomien, wiec bylam zmuszona kupic te "recznie robione". Porażka.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 15:05   #1404
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Aha, dziewczyny z sukniami od LF.
Troczki producenta, ktore sluza do wieszania sukni na wieszaku są rozowe i w pralni farbują.
Powiedzieli mi o tym w salonie.
Super producent se wymyslił co nie

uuuuuuuu... to musze uważać.

Strobil... baaaaaardzo mi przykro że si enie udało ... ale nie daj sie zdołować... w końcu i tak wszystko układa się OK.

Dziewczynyyyyyyyyyy .... jak mi sie nic nie chce!!!
Jak ja zadroszcze PMkom tuż przed, albo tuź po mnie zostało jeszcze ponad miesiąć i te wszystkie organizaycjne sprawy mnie przytłaczają... a najbardziej dobija mnie fakt że na calym śląsku nie ma NORMALNYCH, DELIKATNYCH, na obcasiku butów ślubnych!!!!!!!!!!!!

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-07-28 o 15:07
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-28, 15:17   #1405
kliwia
Zakorzenienie

moniacq kuurde mi tez sie nie chce, ale musimy sie trzymac, bo jeszcze sporo zalatwiania jest haha.
Mnie przeraza logistyka tych wszytskich dzialan, bo nie mamy samochodu i jestesmy uzaleznieni. a tescie nie szawsze maja czas przeciez. normlanie musimy kupic jak najszybciej jakies auto

A butki... musisz wxchodzic do wszytskich obuwniczych sklepow, czasami w tych zwyklakach sa fajne buty a nawet sie tego nie spodziewamy. znam z autopcji. takie fajne buty teraz widze do slubu ze hoho
Stary 2009-07-28, 15:29   #1406
myszka_maj
Zakorzenienie

Dziewczyny, za 4dni ślub a ja nei wiem nadal co zrobic z wlosami, caly czas wymyslam wszytkie za i przeciw kazdej fryzury... proste bardzo skromne upiecie czy moje ulubione sciecie....nieiwem co zrobic

Nasz Skarb
Stary 2009-07-28, 15:29   #1407
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Ja mam motyle w brzuchu cały czas...
Stary 2009-07-28, 15:32   #1408
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam motyle w brzuchu cały czas...
znam to...jeszcze co chwilke pojawiaja sie jakies problemy.... i jak tu sie nie stresowac

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-07-28 o 15:35
Stary 2009-07-28, 15:36   #1409
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
znam to...jeszcze co chwilke pojawiaja sie jakies problemy.... i jak tu sie nie stresowac
No właśnie...
W tę sobotę sporo nas - tych udzielających się trwale
Stary 2009-07-28, 15:41   #1410
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie...
W tę sobotę sporo nas - tych udzielających się trwale
Rybulka, myszka_maj, Madzialenka12344321, jaga_2001, Justyna33333, groszek80 te ktore znam

dziewczyny doradżcie cos jeszcze... ktora - obydwie bylyby z kwiatkiem malutka różową kalią i welonem. ????
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zzz.jpg (19,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ccc.jpg (10,7 KB, 11 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-07-28 o 15:45
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości