|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
Wraca jutro. Na 3 tyg. Potem kończy mu się urlop i przyjeżdża załatwić w pracy bezpłatny na dłużej. Cytat:
![]() Rozmowa raczej średnio. Czas... tak czas chyba tak. ![]() Dziękuję za energię i siłę, na pewno się przyda. ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Świetnie, że siostra ma wakacje. Bardzo fajnie. ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
malami ![]() Cytat:
Kropeczko czytam twoje wypowiedzi i tak bardzo chciałabym nagadac Twojemu Tztowi za zachowanie za to ze sie nie sprzeciwił i za to ze ... ze.... no własnie .... ehhh ![]() ![]() a co do kary to juz swoje przeszłas i nie mów tak ![]() ja popoludnie u rodzicow spedziłam z tztem siostra jej chlopakiem i było naprawde miło tak jak za starych dobrych czasów ... beztrosko i pod skrzydłami rodziców ...
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konczita -serdecznie Ci gratuluje i ogromny szacum , bo wiem sama jaki to stres ten egzamin .. teraz tylko odebrac prawko i jeździć jak najwięcej , bo na kursie niestety się g.. można nauczyć a nie jeździć ... Nika - ale super zoo ... rewelka Kropka - smutne twe wiesci ale mam nadzieje że jakos pozytywnie się dla Ciebie to ułoży . Jednym słowem czy z nim czy bez niego żebys była szczęśliwa i realizowała swoje marzenia .. napisałam wcześniej posta ale mi cos net nawalał ![]() ![]() Moje dziecie już smacznie spi .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ciotkami się nie przejmuj, wiem, że niełatwo. ale nie poddawaj się złym myslom, a już na pewno nie tym ciotkowym ![]() ![]() Cytat:
słonko, nic nikomu nie zrobiłaś. po prostu życie ( bóg? los?) jest czasem złośliwe bez powodu...... straszne, że tż tak się zachowuje, chłop nie wie czego chce? Bez sensu! serio! mam nadzieję, że przynajmniej kotek się lepiej czuje... Trzymaj się Kropeczko.... ![]() Cytat:
![]() miło mi, że tak uważasz. ja niestety mam wewnętrzne poczucie winy, że może mogłam jechać , w końcu z tą ciążą wszystko idzie dobrze...tylko po prostu się bałam no i nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby odpukać coś... i wogóle... nie wiem...staram się myśleć, że dobrze robię. no super fajne zoo ![]() dzidzia śpi to możesz sobie posurfować po necie hehehe a mój mąż musi popracować to ja też surfuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Konczita - moje gratulacje!!!!Mam nadzieje, że jeszcze załapałam się na oblewanie Twojego prawka? ![]() ![]() ![]() Bazylko - udanego wypoczynku ![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie reszta dziewczynek? Pojechały na wakacje i coś nie wracaja ![]() ![]() Kropko - wierzę, że uda Wam się podjąć właściwą decyzję ![]() A u mnie dziś 26 dc, 10 DPO a już pojawiły się jednoznaczne zwiatuny @ ![]() ![]() Spokojnej nocki dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nika nie staraj sie myslec tylko tak mysl bo zrobilas to co było i jest słuszne .... nie zmieniłabys wiele tu w polsce takie prawo a Lenka dzieki temu spokojnie sobie baraszkuje i nie ma stresu - najlepszy wybor jaki moglas zrobic kochana .... i glowa do góry ! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a no wczoraj imprezka była malusia hihihi .... tak tak za 3 tyg odbiore prawko i siur na drogi ![]() hmmm do poki nie ma @ - nie poddajemy sie ! a ja dzisiaj mam zabiegany dzien wiec pewnie dopiero poznym wieczorem badz jutro bede - trzymajcie sie laseczki i pracujcie nad fasolkami ![]()
![]() |
#367 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto jak kto, ale Nika na pewno robi co w jej mocy, a w zasadzie to idę o zakład, że nawet więcej... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja myślę, że on wie czego chce, gdzieś tam w środku. Tylko nie umie sam zadecydować. Wczoraj zadecydowaliśmy razem. Na 95% wszystko ustalone. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Decyzja zapadła. Mam nadzieję, że jest właściwa dla nas obojga. Boli, ale minie... mam nadzieję. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie...spałam do 10....
w nocy mój kot dostał ataku miłości...próbował mnie lizać, kłaść się na mnie , mruczał, miauczał... ja nie wiem co mu się stało... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w końcu wszystko się poukłąda bo MUSI. Cytat:
![]() Cholera, czy to znaczy że naprawdę będzie rozwód? ?????????? oczywiście masz rację: jak miłość umarła to nic jej już nie wskrzesi, ale jesteś pewna, że on cie już nie kocha? powiedział tak? co za facet!!!!!!!!!!!!!!?????? ??????? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co gorsza choć wczoraj wszystko prawie ustaliliśmy, dziś rano na odjezdne objął mnie, oczy mu się zrobiły mokre i mówi, że mnie kocha, że wie że na dziwny sposób może, ale kocha i może dajmy sobie jeszcze szansę... ![]() Rozwalił mi serce. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
wpadam powiedziec ze monitoringu dzisiaj nie bedzie bo do pracy musialam wrocic a ginka operowała wrrr zła jestem ale jutro mam na 12 pojechac i zobaczymy czy cos clo zdziałało...
Kropko masz racje kochana ze jak cos umiera to nie odradza sie z dnia na dzien hmmm ale wybacz zachowanie tz nie swiadczy ze umarło moze przygasło ehhh sama nie wiem jak to nazwac ... moja siostar dzisiaj po rezonansie juz ... w urzedzie sprawy mamy pozałatwiane tygo ginka na jutro została ... laseczki w ktorym dniu podaje sie pregnyl ?
#371 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny !!Wpadam tak ni z gruszki ni z pietruszki ale czy dobrze pamietam ze Bazylka miala dzis testowac?Macie jakies wiesci od niej?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropka on cię pscyhicznie i nerwowo wykończy!!!!!!! Już nie wiem co przez niego przemawia: miłość czy poczucie winy i wyrzuty sumienia.... A Ty chcesz daćtemu związkowi kolejną szansę? Ja pierdzielę-wybacz , ale ten twój tż mnie też rozwala- przecież to jest paranoja...zwariować można! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak się siostra czuje? ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() jak się masz?????
![]() ![]() |
![]() |
#374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie dostałam smsa od Bazylki - testuje jutro wiec ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- ![]() ![]() aankaa78 (Anna, 30 lat)~~@ 20.06 agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~ @ 20.07 Łódź asia_stan (Asia, 36 lat)~~ @ 20.05 lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~@ 02.07 Coralady (Nela 28 lat)~~~~~~@25.06 Malopolska Dafreen (Anna, 32 lata)~~ @ 31.05 Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~ @ 02.07 Croydon U.K. Dra (Daria, 22 lata)~~ @ 14.07Wlkp edzia (Edyta 31lat)~~~~~@ 19.07 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~ @01.07 golgie ( 29 lat)~~~~~ @19.07 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~ @ 01.03 Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~ @ 24.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~@ 16.07 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~@03.07 Konczita ( Dorota, 25 lata)~~ @ 19.07 Śląsk Madziwnia (Magda, 24lata) ~ @ 20.06 4 cykl -rok temu- zaciążony ![]() Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~@ 11.07 Melisanka (Ania, 23 lata)~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~@ 29.03 mazowsze Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~ @ 17.06 Kraków Ryba82, (Iza, 27 lat)~~ @04.03 Częstochowa ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat) ~~ @ 05.07 velluto (Agnieszka 30 lat)~~~~~~~~ @ 02.07 Są dwie kreski II... obecnie: 13 ![]() Miramej (Jola, 33 lata) t.p. 02.08.2009 Kubus Anusia_82 (Ania, 26 lat) t.p. 03.08.2009 ??? lub ??? Syla (Sylwia 29 lat) t.p. 08.08.2009 ??? lub ??? Adaikaka (Aneta 22 lata) t.p. 27.08.2009 ??? lub ??? Evuncia (Ewa 28 lat) t.p. 12.09.2009 Olivka lub Maksymilian DDosiek (Dorota, 24 lata) t.p. 12.09.2009 Nadia Tequillla (Gosia, 29 lat) t.p.25.09.2009 Basia lub Staś biedroneczkaolga(Olga, 25 lat)t.p. 25.09.2009 Dominik Stanisław Malin30 (Magda 32 lata) t.p. 07.10.2009 ??? lub Janek Symbio ( Agnieszka 33 lat) t.p. 17.10.2009 ??? lub ??? Karenina19 (Kamila, 25 lat) t.p.05.11.2009Andre Kachula27 (Kasia, 29 lat)~~ t.p. 08.11.2009 ??? Tarasia (Agata, 26 lat) ~~ t.p. 15.12.2009Nila lub Leon Pomarnczka ( Gosia 27lat)~~~t.p. 04.02.2010 ??? lub ???
![]() |
#375 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tej babce powiedziałam o czym gadamy to z krzesła spadła. Bo wg niej to on świata poza mną nie widzi... ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-07-28 o 11:19 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwia a moze gdzies blisko jest klucz do tego wszystkiego co sie dzieje ... bo jak przeczytałam to co napisałas to wyszło mi ze - ze jestes jego ideałem ... kochana jak masz chociaz iskierke nadziei to walcz o Was !
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o fajnie ![]() ![]() Cytat:
Kropeczko....ale mi narobiłaś bałaganu w głowie, znaczy nie ty, tylko twój tż... dziwne... ale po tym, co napisałaś to ja się przychylam do tego, co napisała Konczitka...jeśli jest tam coś jeszcze jakaś iskra od której można rozpalić znów ogień, to może warto o niego powalczyć... jeśli oboje chcecie oczywiście... może dajcie sobie czas na przemyślenie , w końcu on wyjeżdża teraz , może łatwiej będzie ci poukładać to wszystko w głowie, gdy on nie będzie blisko, przemyśleć, zrozumieć , a jeśli nie zrozumieć to przynajmniej zdecydować czego Ty w swoim sercu pragniesz. i on będzie miał czas pomyśleć. nie wiem co się stało, co on wywinął , że skłoniło Was do rozmowy aż o rozwodzie- czy jest to coś, co jesteś w stanie wybaczyć , a on naprawić, czy nie... wysyłam ci wirtualne uściski i mnóstwo sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale dajmy już temu spokój. Chcę złapać dystans... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
potrzymajcie kciuki i za mnie,żebym nie zwariowała
![]() wlasnie rzuciłam pracę. Ja wiem,że to zły moment,że nie powinnam,że to może przekreślić nasze plany na jakiś czas....ale nie wytrzymałam. Zapierniczam jak mały samochodzik,od piatku pracowałam po kilkanascie godzin,o urlopie moge zapomniec,byłam na kazde zawołanie,zawsze murem za firmą. I co...? Od wczoraj dowiaduje sie,ze jestem do niczego,ze nie mysle,ze nie mozna na mnie polegac.Zostałam zmieszana z błotem przy klientach. I za co? za to,ze nie dosłyszałam i pewna rzecz polozyłma w inne miejsce niz mówiła szefowa. W zeszły miesiacu dostałam premię ,mnóstwo pochwał,takze ze strony klientów. A od niedzieli powoli piorun strzelał szefową..wczoraj trafił,a dzisiaj nie zniosłam publicznego upokarzania,wziełam swoje rzeczy,podziekowałma za współpracę i wyszłam. Nie wiem jak dają sobie radę i mam wyrzuty sumienia ale nie mogłam juz po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Bazylka oczywiście MOCNO
![]() ![]() ![]() Storkotko.. ja tez tak zrobiłam.. nie żałuje!!! bedzie dobrze!! ![]() ![]() Kropeczko.. rany wiesz jak czytam twoje wypowiedzi to prawie jak z jakiegos srialu.. a tu zycie nas bije! Przechodziłam przez podobna sytuacje w zeszłym roku.,. ale w porównaniu do twojej to moja pikuś... chodx nie pwiem rozwód po głowie przeszedł ale tylko mi.. ![]() Kobieto kto jak kto.. ale Ty sobie poradzisz.. sama sobie odpowiesz najlepiej.. czas pokaże! ![]()
![]() |
#381 | ||
Zakorzenienie
|
Ufff.
Po 3 dniach nadrabiania zaległości doszłam do konca. Ale się na wyprawiało. Już nie pamiętam tego co czytałam na początku ale postaram się odnieść do tego co pamietam. Witam nowe staraczki. Rybko gratuluję bliźniaków. Nika brzusio fajny i nie stresuj sie za bardzo.Niektórzy pedagodzy to się chyba pomylili wybierajac pracę z dziecmi. Cytat:
Cytat:
A co u mnie. W zeszłym tygodniu byliśmy w zoo.Karmiliśmy słonia i żyrafy.Było super cały dzień na dworze.Oto parę fotek z zoo. Przez weekend nie miałam meża-pojechał zawieźć córkę do Polski. I zdążyłam sie pokłócić z nim przez telefon bo sierota zapomniał zostawić dziecku pieniedzy i w ogóle pochrzanił parę innych spraw.No ale jak wrócił to mnie porządnie przeprosił. Ja odwiedziłam koleżankę i zjeżdziłam pół hrabstwa za sukienką, którą kupiłam ostatecznie na weselu. Dziś zamierzam pooglądać parę filmów.Mąż wraca z pracy o 18.00 o to już niedługo ![]() Mam film Crank 2 z mega przystojnym i zbudowanym ![]() Nie chwaląc się to mój mąż jest do niego podobny ale nie tak umięśniony. A moja tempa zwariowała do reszty.Po owulacji parę dni spadła tak,że myslałam że to @ zjawi sie szybko ale tylko plamienia się pojawiły.Dzis skoczyła o 0,2 plamienia ustały i nie wiem co myśleć.Brzuch zaczyna pobolewac jak na @, tylko LEWY cycek mnie boli ale jest to ból taki jakbym sobie miesień nadwyręzyła (moze źle spałam).Jajnik kłuje okropnie.Już pomyślałam,że moze jakaś owulacja się przyplątała ale na testa to juz za późno. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||||
Zadomowienie
|
Witam wieczorowo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do @ to powtarzam sobie w kółko to co napisałaś, ale po prostu jakoś tak dziwnie sie tym razem czułam, piersi jak balony, że myślałam, że może... A tu jednak... ![]() I zgadzam się z tym, że wszystko sie poukłada, bo MUSI ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kropko - mocno Cię przytulam ![]() ![]() Darianna - Twoja córa to już niezła pannica ![]() A u mnie dość dziwna sytuacja - temp w górę i plamienia przedokresowe coraz silniejsze ![]() Ale bikini na wakacje już zakupione ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#383 | ||||
Zakorzenienie
|
Zjedliśmy obiadek ( zupka warzywna i kurczaczek z brokułką, pomidorkiem i sosem musztardowym ) , poszlismy na spacerek i niestety mąz musi pracować...buuu buuu
Cytat:
![]() Stokrotko, bardzo dobrze!!!! niech się ludzie szacunku nauczą!!!! brawo! nie daj sobą pomiatać!!! Parę lat temu zrobiłam dokładnie to samo- miałam dość tego że mój szef ( taki sam magisterek jak ja) traktuje mnie jak kupę g*wna i powiedziałam: dowidzenia. pobyt w Holandii nauczył mnie jednego: Polak ja dostaje stołek to mu zwykle palma odbija, jak tylko się poczujem szefuńciem. Pracowałam jako niania najpierw dla Polaków - traktowanie jak śmiecia , a potem pracowałam dla rodziny amerykańsko-francuskiej...dziewczyno- byłam tylko "głupią nianią" a traktowano mnie jak członka rodziny, z wielkim szacunkiem i przyjaźnią. niezwykli ludzie, na poziomie. do dziś jesteśmy w kontakcie i do dziś mi mówią, że jestem jak rodzina - że mam ich we francji odwiedzić. Dobrze zrobiłaś- praca to tylko praca- jest potrzebna, ale ma ci pomóc zyć , ale nie zatruwać zycie. Trzymaj się! i nie miej żadnych wyrzutów sumienia!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
a co to się porobiło z tą tempką? który dzień cyklu? staranka były? ![]() jak ja lubię filmowe seansiki...a mój mąż właśnie pracuje.... ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kochana, masz rację w lażdym zdaniu. TAK pracę można 100 razy zmienić TAK zakupy poprawiają humor hihihi ![]() życzę, żeby wakacje były OWOCNE ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uszy do góry, będzie następna. Lepsza. ![]() Cytat:
![]() Tu też tylko mi, on zareagował na zasadzie buntu: jak chcesz, to ok. Dajecie mi babulce siłę tym, że ją we mnie widzicie. Ja chwilowo jej nie czuję, ale mam nadzieję, że to się zmieni... ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne fotki. ![]() ![]() A tak z innej beczki - miałam wczoraj jajkowanie. Ale ból. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() czekam na Bazylke caly czas...byle do jutra... ![]() Kropka przeczytalam wlasnie o twoim mezu i normalnie.... ![]() Oh, jak ja nie znosze jak faceci robia takie sytuacje...albo w lewo albo w prawo do chol...ry... ![]() Czy on nie rozumie ile to cie kosztuje?? I tak jestes 10 razy silniejsza niz wiekszosc kobiet, ze masz sile przy nim byc i to byc tak rozsadna (za was dwoje...) i silna... Ehh...mam nadzieje, ze cos sie wyklaruje, bo w koncu naprawde zasluzylas na spokoj... ![]() Mysle sobie, ze on cie naprawde kocha, ale pytam tez siebie po cichu czy to wystarczy jesli nie bedzie pracowal nad soba tak, zeby ta milosc byla podstawa waszego zwiazku a utrwaleniem jego i twoj charakter? Przesylam wieeelkie pozytywne wibracje i mam nadzieje na dobre zakonczenie... ![]() ![]()
#386 |
Zakorzenienie
|
Kropeczko masz ją w sobie.. jeszcze nie zauważyłas że ty taki dobry duszek u nas na watku i od ciebie siłe i mądrośc życiowa czerpiemy!!!
Jestes dojrzała emocjonalnie.. a i pewnie osiemnastka była niedawno ![]() moim skromnym zzdaniem to ten wyjazd jego wszystko wyjasni... Tobie pomoże na zimno podjac jakiejolwiek decyzje.. bo te na gorąco iw kłótni i krzyku to nie sa dobre przynajmiej jesli chodzi o rodzinę!! to może głupio zabrzmi ale mam nadzieje że on w tej angli rzadnej maszkarady nie ma!!!!! ![]() ![]() Boi sie inaczej dziewczyny z próbowac wezmna za niego... ![]() W głębi duszy facet w takich sytuacjach jest malutki.. nie potrafia inaczej reagowac i my kobiety czasami podejmujemy decyzje za oboje.. a facet nawet jakby chciał inna podjąc to jego duma mu nie pozwala i prez reszte zycia żałuje.. ale dalej bedzie dumny!!! No jakby facet mógł babe prosic o wybaczenie.. ![]()
![]() |
#387 |
Przyczajenie
|
która z kobitek bierze luteinę na nieregularną @ ?! Jak ją zażywa od dnia kiedy powinna się pojawić @ ?!
![]()
"...Przestrzeń rozstąpiła się i wzdycha, z Tobą nie dotykam już chodnika..." _________________________ ___________ nasciturus(łac.dziecko poczęte, ale nie narodzone) Edytowane przez nasciturus Czas edycji: 2009-07-28 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Raczkowanie
|
Konczitko wielkie gratki!!! ja jakoś nie mogę się do egzaminu praktycznego zmotywować. Zdalam teorię, ale już mi termin przepadł na praktykę...ciągle nie mam kiedy i kaski na to brak a musiałabym znowu lekcje wziąć-buuu
Kropka-silna kobitka jesteś a my tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą!!! Niech się ułoży, by było dla Ciebie najlepiej! Madzia i Nkuś, no mam nadzieję kochane, że może już ostatni raz i przerwa na dłużej...gdyby tym razem się udało, to dowiedzielibyśmy się dokładnie w 1 rocznicę ślubu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- a ja dziś buszowałam w sklepie z dziecięcymi ciuszkami i udało mi się takie słodkie, w różnych odcieniach różu pokupować ciuszki z bawełny, bardzo fajne i śliczne na 68 cm, bo nie wiem kiedy zobaczę bratanicę męża. Normalnie się zakochałam...kupowałam wg mojej zasady: praktyczne, ładne i tak jakbym sobie kupowała ![]()
#389 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak słów na jego zachowanie Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to dla szefowej A ja już spakowana , dziecie spakowane i jutro rano wyruszamy do 3 city .. spakowałam ciepłe rzeczy bo podobno tam zimno .. no kurna to nici z plaży bbuuuu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
spokojnej nocy Wszystkim dużym i małym....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.