|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
_______________________ najłatwiej jest udawać że się nie słyszy zamknąć oczy i mówić że się nie widzi spoglądając ukradkiem spod powiek ratując jedno życie ratujesz cały świat chwile o zapachu lata kiedy tak mówisz jak bardzo mnie kochasz i ile byś dla mnie zrobił żałuje że nie potrafię zakochać się w Tobie pojawiły się nowe koncepcje nowe plany na stare marzenia nie jestem pieprzoną wróżką stare piosenki nowi my
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
-bez Ciebie wszysto było dla mnie tak nie ważne
- a teraz powiedz mi, czy potrafiłbyś mnie kochać nie nad wszystko, lecz mimo wszystkiego ? . . .
|
#2763 |
|
Przyczajenie
|
Jak dawniej nie będzie
bo nam żyć jest bez siebie lżej. I tak łatwiej nam będzie, choć nie tak łatwo z tym pogodzić się.' W domu pełnym łez może jesteś sam i czekasz. Tak wolno tu płynie każdy dzień. Może tego chcesz, może jeszcze siebie nie znasz.. A może nikt dotąd nie chciał Cię.. Może przyjdę ja, mogę chwilę z Tobą pobyć. To miłe gdy patrzysz na mnie tak.' I jeśli w gorszy czas razem przyjdzie trwać, dzień po dniu być razem. Zanim deszcz zburzy spokój naszych chwil, pozwól mu niech zmywa z nas te resztki dnia. Zanim deszcz zgasi płomień uwierz mi, kiedyś wrócę tu, już nie mogę odejść bo nie zapomnę tamtych chwil.' Założę się, że nie czujesz nic. Przeżywasz to rozstanie jak marny film.' Nie mów mi nigdy, tych słów nie pojmiesz sam i nie wiesz jak bardzo ich żal. Nie widzisz nigdy, już nie chcesz widzieć, jak jedno z nas rani, nie ja..' Me ulice deszcz przykrywa. Stłumiona wstydem ciągle trwam Czy poczuć Ciebie będę godna? Czy nie ma na to żadnych szans? Jak morderca doskonały swym milczeniem skręcasz kark.' I nie ważne, że powiem jak bardzo mi żal ciepła Twoich rąk.' Zburzyłam coś, co trwać mogło i dać mi odrobinę Ciebie.' _________________________ Kasia Kowalska ![]()
Gdyby cofnąć czas, naprawić każdy zły ruch. I nie ważne ,że powiem jak bardzo mi żal. Tysiące wspomnień rozpala mnie wciąż, miliony zwątpień. Lecz gdzieś słyszę ten głos by ciągle wierzyć, że warto jest żyć. Być dzikim wiatrem, sobą być.' Wmawiaj mi że szczęście mam.' |
|
|
|
#2764 |
|
Zadomowienie
|
ostanie opisy
) juz tu nie wrócę .. miło było ) czasem wejdę anonimowo i poczytam wasze cudowne opisy ;* już jutro zostanie Ci kilka wspomnień. Niech kończy się świat, pojutrze czy dziś, nieważne. Niech rozpadnie się na pół albo niech coś zgniecie go na miazgę. Jak rozpoznać ludzi, których już nie znamy? cześć . ;*
|
#2765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... i tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu. W moich myślach jesteś Ty Tylko Ty tylko Ty... Każdą chwilę którą z Tobą przeżywam Wypełniona jest szczerą miłością Dogoniłeś mnie chwilą radości Tak po prostu w serce moje wszedłeś... Oddech weź Już najgorsze jest za tobą W końcu gdzieś Będzie lepiej, daję słowo Nie bój się Uwierz w siebie Masz już wszystko Poczuj więc że przed tobą cała przyszłość Przecież wiesz.. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, Śmiech jest dla duszy tym samym,wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.. czym tlen dla płuc. - Louis de Funes Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy. Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy. Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które wczoraj nie wierzyliśmy. Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy. Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy. Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy. Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazaywaliśmy miłość. Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy. Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy. |
|
|
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
Halina Poświatowska — Pomiędzy miłość i śmierć (Dzień dzisiejszy, * * * (w jadowitym brzęku))
[...] gdy myślę o tobie |
|
|
|
#2767 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A skoro ideały nie istnieją to znaczy, że jesteś fikcja.? Rozmazany tusz na rzęsach, pomięta sukienka. Edytowane przez smoli Czas edycji: 2009-07-28 o 15:18 |
|||
|
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
NIE, Nie, nie... w niemym akcie odwagi będę protestować! * * * prawda rzadko jest szczera, a już nigdy prosta. za 20 lat się spotkamy, powiemy sobie dzień dobry i odejdziemy, jakby nigdy nic.
|
|
|
#2769 |
|
Przyczajenie
|
W głowie mej chory bałagan. I nic sie nie zgadza. Zadna ****a i zadna mać! |
|
|
|
#2770 | ||
|
Raczkowanie
|
ahh o Tobie NIGDY <3 ;*oo to dobrze. nie mogłabym żyć z myślą że masz na mnie TAKIEGO focha taaak właśnie TY jesteś cudowna Cytat:
![]() Cytat:
lall - a ty masz się tu pojawiać częściej !! .... - idziemy na poprawiny do Bogdana.. Co ? wpusci nas. wpusci Bogdan nie jest taki..Przeciez to nie mozliwe zeby od wczoraj wstawil nowe drzwi ![]() -cooo ? pod samochód wpadłeś ? aaa to całe szczęście że zaparkowany - ty a o której ty wyszłeś z imprezy ? aaa to była jeszcze podłoga w windzie ![]() - Alfa romeo pisz! - może i Alfra romeo ale tu jest za duzo liter ! - nie liter jest w sam raz. kratek masz za mało.. ![]() - a too proste.. róża - o i pasuje akurat 5 kratek - długi pies ? - plemnik. - ale na "jot" - aa to jajnik ![]() - Ko-lumb. słyszałeś o takim ? - noo lumpów paru znam... ![]() - tak patrzę, jak te dzieciaki mogą się cały dzień bawić w piaskownicy bez alkoholu ? - ma pan coś od swojej żony ?? - chwila sprawdze ..... krem. - niee.. krem do dupy. - nie do rąk.. ![]() - często pijesz? - tylko jak są czyjeś imieniny. - codziennie są czyjeś imieniny... - no to jestem alkoholikiem. ![]() Nazywam się Waldemar, jestem już po 50-tce i mam 40 lat
|
|
|
#2771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesteś moim wschodzącym słońcem.' dni wypełnione tobą.' w drodze na 4 gwiazdę będzie jeszcze gorzej.' jakby co - umiem słuchac.' dla nadmiaru i dla braku jeden ruch szyi.' powitanie z pożegnaniem w jednym spojrzeniu.' szczęśliwa, połknęłam gwiazdę.' jestem za blisko, żeby mu się śnic.' widzicie mnie? tą szarą postac której kontury z dnia na dzień coraz bardziej się zamazują? tak wyglądam bez niego. bez jego głosu, widoku, obecności i wiadomości od niego. dzięki niemu tak naprawdę oddychałam. a widzicie - jednak można życ bez powietrza. /by Me.(: / Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2009-07-28 o 16:34 |
|
|
|
|
#2772 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dlaczego musisz tak bardzo wszystko komplikować?
Why you have to go and make things so complicated? Nie wiedziałeś, że pocałowałam cię tylko po to, żeby się pożegnać. Nie ma nic, co mogłabym Tobie powiedzieć Nic, co sprawiłoby żebyś zrozumiał Ile dla mnie znaczysz . There’s nothing I could say to you Nothing I could ever do to make you see What you mean to me. Nie potrafiłabym żyć tu bez Ciebie nawet dnia. I can’t never, ever live a day without you. Siedząc w pokoju staram się jak najdokładniej przypomnieć Ciebie. Każdy, nawet najmniejszy szczegół jest ważny. Mówią, że jesteś dziwny. Nie przeczę. Ty też chyba nie zaprzeczysz. I największy mój błąd to to, że te Twoje dziwactwa lubię. Chociaż czasem boli, to i tak nie potrafię Cię odepchnąć, kiedy jesteś blisko.. Za blisko. Zapalam urodzinowego papierosa. I myślę jakby to było zgasić go na Tobie. Na pewno przyjemnie. Dwa ciała. Dwie dłonie. Dwa serca. Dziś splecione w uścisku. a może jakieś angielskie ? ![]() |
|
|
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo za pochwały.
![]() Macie naprawde świetne opisy, ale strasznie tęsknie za "tamtym" wizazem. Brakuje mi tutaj niektórych dziewczyn. ![]() To nie to co kiedyś, nie ta atmosfera. Dlatego nie bywam już tutaj tak często jak dawniej. Poczuła się, jakby skoczyła do basenu z trampoliny. W chwili, gdy odbijasz się od deski, zaczynasz spadać w przyszłość, nad którą nie masz żadnej kontroli. Potem obrzucił uważnym spojrzeniem twarz, jakby chciał się jej nauczyć na pamięć. ..czasami nie ma znaczenia, czy jesteś z jakąś osobą. Jeśli to prawdziwa miłość, to czujesz się lepiej już na samą myśl, że ta osoba po prostu gdzieś istnieje, z Tobą lub bez Ciebie. ..z myślą o niej zaczynał każdy dzień i brał każdy oddech. Wyjdę. Wyjdę dziś w deszczu, zapalę papierosa. Siądę na najdalszym krawężniku od miejsca, które znam. Będę myśleć. Tak długo, aż zapomnę. Aż dym wypruje mi płuca. -Tak, miałeś zadzwonić do mnie tej nocy. Zaprosić do kina, restauracji, choćby na spacer. Mieliśmy potem spać u ciebie i wspólnie zjeść śniadanie. -Ale jakoś nie wyszło.. Szminką kreślę nowe rany.. Tee, Mała. Nie rycz! - podszedł do niej jakiś menel, z butelką taniego wina w ręku i przerwał jej rozmyślania. Oddalił się parę kroków, odwrócił się i powiedział jeszcze: - Dla mnie jest już za późno, ja już swoje życie przegrałem. Ty możesz ciągle walczyć o szczęście..
|
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
miło.
![]() ____________________ wiesz że ona kiedy Ciebie nie ma składa ręce i prosząc o więcej siły modli się ciszą świat widziany oczami wariatki przytulam wciąż różowego misia wierząc że twój zapach w nim zakorzenił się tak jak te cudowne wspomnienia w moim sercu nie jestem jak bumerang raz wyrzucona, już nie wracam ile jeszcze czeka nas wojen ile krzyków łez i bólu ile razy jeszcze rozpieprzysz moje marzenia zanim dotrze do Ciebie że potrzebowałam Cie 16 lat choć nigdy nie potrafiłam z Tobą żyć czuję jak staje sie troszeczkę martwa w środku jakbym nic tam nie miała tylko echo zamętu płacz lamentu tylko to jeszcze tam słychać kiedy się zapominam i chcę oddychać
|
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
* Nigdy nie odkładaj niczego na później, ani egzaminu, ani dentysty, a przede wszystkim nie odkładaj na później miłości. Nie mów jej, gdy zapuka do Twoich drzwi "odejdź, nie przeszkadzaj, nie mam teraz czasu", bo może się tak zdarzyć, że gdy będziesz jej potrzebował i otworzysz drzwi ona już nie będzie stała na Twoim progu...
* "Z Tobą jako gwiazdą mogę iść przez granice nocy"- mój TŻ napisał to dla mnie ![]() * dziewczyna która godzi się na robienie loda tylko przez gumke nie zasługuje na nic lepszego niż mineta przez folie ![]() ![]() ![]()
|
#2776 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja będę tęsknić bardzo.! Cytat:
Cytat:
____ I want you back. Chcę cię z powrotem. Gdyby można było zagłuszyć tę ciszę... Skaleczone serce potrzebuje czasu, by całkowicie wyleczyć ranę. Nikt nie zna sposobu na przyśpieszenie tego procesu? ...a za dnia obecny, wymuszony uśmiech. to nie takie proste. każde miejsce na ziemii ma swoją historię. do każdego przypisane jest wspomnienie. nie potrafię zmienić przeszłości, nie umiem inaczej patrzeć na świat. w głowie milion małych wspomnień. starannie wyrzucam te złe, a dobre ustawiam we właściwym miejscu. Your concrete heart isn't beating . Twe skamieniałe serce już nie bije.
|
|
#2777 |
|
Rozeznanie
|
czuję jak się oddalasz. chyba już cię nie znam, kochanie.
była dla niego najładniejsza, najmilsza, najmądrzejsza... co z tego skoro nie była 'naj' dla jego serca. słaba jestem jak nigdy wcześniej. tego co wtedy poczułam nie potrafię do niczego porównać więc nie każ mi o tym opowiadać. bardzo chciałam się odsunąć a nie potrafiłam. było w nim coś takiego że każda dziewczyna chciała mieć go dla siebie.. i coś takiego że po kilku dniach każdej odechciewało się żyć. co z tego że uderzyłam Cię w twarz? jak możesz to porównywać do Twojego uderzenia w moje serce?
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
w każdych oczach wyglądasz inaczej.
wieczność jest tak niemiłosiernie nudna. szcególnie pod koniec. jestem bardzo złą publicznością dla swojej pamięci. nastawię czwartek, umyję herbatę. ..nieważne. przecież jutro się zobaczymy. Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami. Przykro mi, możemy zostać tylko przyjaciółmi... Za dobrze mi się z Tobą rozmawia.
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
W kwestii zasadniczej - nie wiem, ile razy człowiek, czyli kobieta, może zaczynać życie od nowa. Jeśli o mnie chodzi, robię to teraz poniekąd nałogowo. Bez przerwy. Nie wiem, dlaczego akurat na mnie padło. I nigdy się nie dowiem. Widać coś robię źle, bo normalni ludzie żyją normalnie.Chciałabym mieć taki charakter, żeby jeśli ktoś mi przyśle kiedyś gówno końskie w paczce, nie krzyknąć z odrazy, tylko się ucieszyć, że konik tu był. Miłość przypomina gumę do żucia: z początku czujesz miętę, a dalszy ciąg - wiadomy.
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
bądź ze mną. bądź dla mnie.
w Twoich oczach widzę serce... jej serce. On- mój prześladowca przynoszący ból. zaczęło się przypadkiem. trwa już pół roku. a Ty nadal nie chcesz zerwać ze swoją dziewczyną .
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
............. Prowokuję. Zaskakuję. Oddaję tak, aby zabolało.!Kuszę, uwodzę, eksperymentuje ... Ja? Ja po prostu chce mieć życie, które zapamiętam. Odgadnij moje sny. Czym byłby dla Ciebie miś bez pluszu? Potrafisz czytać książkę, w której nie ma zapisanej choćby jednej kartki? odczytać bicie serca swojego faceta... Ale czy pokażemy sobie coś czego nikt nam tego nigdy nie pokazał? Dość lakoniczne. Oczami dawała przyzwolenie, które było w określonej cenie_. Zakładamy s a n d a ł y! A facetom z orbit wyskakują gały. ![]() Cichym chichem trzęsąc sufitem... Armia uzbrojonych w eyelinery i lipglossy :P Cipki, cycki, masturbacja- to jest moja inspiracja! ![]() Jak siedem słońc cukrem gorejących! Sercem wzleciałaś, samotność zostawiając pod sobą .. Lasery spojrzeń mierzą Cię co dnia_. Przez papeterię powiek ![]() Motyle, z braku tlenu, trzepoczą w żołądkach... I teraz mały wierszyk który mi się spodobał ![]() Miał Adam w raju partnerkę Ewę kochał się z nią pod każdym drzewem Cezar z Kleopatrą wtuleni w aksamit też to robili w cieniu piramid Napoleon gdy nie szedł nigdzie na swoją wojenkę raz rżnął Józefinę a raz Marysieńkę Wielki Wieniawa- Ułan nad Ułanami po całym kraj uganiał się za spódniczkami A słynna Wanda Wasilewska co za zdradę się ją słusznie obwinia ciągała do łóżka samego Józefa Stalina! Współcześnie Clinton z Moniką Lewiński też seks uprawiali bezwstydnie świński Jeśliś więc nawet zwykłym Kowalskim też możesz kochać się z zacięciem carskim! Bo przecież seks jest dla wszystkich ludzi W każdym z nas żądza ta zawsze się budzi! I będzie tak zapewne przez wszystkie przyszłe lata albowiem bez seksu nie byłoby świata! .......
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym umrzeć młodo. i tragicznie. niebanalnie. Nie chcę we śnie, nie chcę zachłysnąć się kawą. nie chcę przypadkiem. nie chcę po cichu. nie chcę w samotności. chcę głośno, z hukiem, werblami i muzyką. i z czarną flagą. na pewno umrę robiąc śniadanie.
mój ideał.. musi być wysoki. wyższy ode mnie, tak, żebym musiała stawać na palcach, żeby dać mu buzi. ciemne włosy, które uwielbiałabym targać, przy każdym romantycznym pocałunku. no i takie piękne niebieskie oczy, żebym mogła się w nie ciągle wpatrywać. dobrze by było, gdyby miał jakieś hobby. oczywiście zawsze by mówił, że jestem na pierwszym miejscu, ale każdy facet musi mieć takie zajęcie ze swoimi najlepszymi kumplami. on niech gra w kosza. niech będzie niewyobrażalnie dobry. przychodziłabym na jego mecze i podziwiałabym jak rzuca dla mnie ‘za 3’. musi też ładnie pachnieć. każdego dnia sprzeczalibyśmy się kto kogo bardziej kocha. i mimo, ze zawsze chciałby postawić na swoim widziałby, że kocham go ponad życie. poczucie humoru to podstawa, ale bez przesady, żeby nasz związek traktował bardzo poważnie. i gdy przyjdzie jakaś okazja, żeby był romantyczny, nie wymagam tego na co dzień. przecież przed kolegami musi być twardzielem. i niech nie boi się mówić o uczuciach na głos. gdybyśmy razem gdzieś szli, co 10 min całowałby mnie w policzek. broniłby mnie przez natrętnymi męszczynami. taki mój osobisty ‘superbohater’. i on zawsze mówiłby do mnie ‘moja maleńka, zawsze będę z tobą’. mój osobisty ideał. przede wszystkim musiałby mnie kochać za to, jaka jestem. wiecie co jest w tym wszystkim? ja właśnie znalazłam taki ideał! już dawno i do dzis czuję, jak miłość rozkwita. ![]()
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-07-28 o 19:50 |
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze jedna moja wariatka chce mnie o zawał serca doprowadzić wpierw papergirl a teraz ty ?! tak idźcie sobie wszystkie, zostawcie mnie tu samą, no jasne! a potem to mnie już w wariatkowie zamkną i się załamie do końca ;/;/ _________________________ ____________ kocham Cię jak mohery rydzyka . erotyk słoneczny . need each other, can u see that? /potrzebujemy się nawzajem, potrafisz to dostrzec?/ u are my voice, I have your eyes this is our gift- the thread of life . /jesteś moim głosem, mam twoje oczy to jest nasz dar- nić życia ./ still taste your touch . / wciąż smakuję twój dotyk/ in the heat u make me shiver . /w upale przyprawiasz mnie o dreszcze./
|
|
#2784 |
|
xoxo
|
nydee dziękuję
![]() Jestem zmęczona tą miłością / I'm tired this love Możesz zadzwonić do mnie sześć razy a ja i tak nie odbiorę / You could call me six times but still I won't pick up the phone Mierzysz mnie wzrokiem od góry do dołu / You just look me up and down A potem próbujesz potrzymać mnie za rękę / And then you try to hold my hand Jestem zdezorientowana, nic już nie rozumiem / I'm confused now I don't understand W szarym świecie próżności jest też czas dla czystej miłości. Istnieją tysiące, miliardy światów. Każdy kreuje swój własny. I będziemy żyć tak długo, jak długo będziemy częścią czyjegoś świata. To z tego powodu chcę, żeby ktoś o mnie pamiętał Czasem jestem tak cholernie szczęśliwa, że chce mi się płakać bo brakuje mi uczucia gdy mam doła. Jesteś moją bolesna i nieodwzajemnioną miłością, mimo tego jestem gotowa zrobić dla Ciebie wszystko. Namalowałam obraz... Obraz przedstawiający cytrynę i pomarańczę... Są one podobne. Mają, podobne skórki... Są cytrusami... Możemy je kupić w tym samym sklepie. Za podobną cenę... Jednak jest między nimi, bardzo subiektywna różnica. Bardzo ważna, różnią się smakiem, i kolorem... Jesteśmy jak te cytrusy... Z zewnątrz zupełnie inne, w środku, każdej z nas drzemie inny duch. Ale łączy nas tak wiele rzeczy, że mamy prawo zapomnieć, o tym co nas różni. I to jest cudowne. Mieć wady, i likwidować je za pomocą przyjaciela. Mieć zalety, i rozwijać je wraz z nim.
|
#2785 |
|
Przyczajenie
|
słoneczka... potrzebuję cytatów w stylu:
'Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz' coś, że on raz pokazuje, jak bardzo mu zależy, a za chwilę jest strasznie obojętny... _________________________ _________________ nie oceniaj mnie, ani dobrze ani źle...po prostu bądź.. Cicho przyznaję, że Najlepiej jest, gdy obok jesteś Ty Nie przyzwyczaję nigdy się Do ciągłych rozstań, pustych miejsc
|
#2786 |
|
Raczkowanie
|
`plotki dają ludziom małą złudną siłę,
ale szybko tracą moc. po co obsmarowujesz ciągle cudzy tyłek? na swoim masz tysiące krost . .
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
- powiedz mi Grzesiu, masz chrześniaka ?
- nie mam - a może wiesz co ludzie ślubują, podczas ceremoni ? - wiem - no! nareszcie cos mądrego powiesz.(...)To gadaj.. - miłość, wierność i uczciwość małżenską i że sie nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż... - Zwariowałeś ?To w czasie ślubu. A mnie chodzi o chrzest (...) - A.. wczasie chrztu... to nie wiem. - nie byłeś na chrzcie ? nigdy ? - No byłem, na swoim, ale słabo pamietam
|
|
#2788 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Wszędzie widzę różowe słonie
* Wszędzie widzę Twoją twarz * Nawet mój kot ma Twoje oczy * Przyjdź, szepnij do ucha, pocałuj w skroń * Chciałabym tak, po prostu tak , do Ciebie przytulić się... * Kolejne odgrzewane uczucie. Nie wiem , czy je strawię. * Śnisz się innym, inni Cie widzą. Wszyscy. Tylko nie ja. * (nie) kocham. (nie) tęsknię. (nie) pragnę. * W zwariowanym świecie zwariowanych ludzi. * Po szyję w chmurach, po kolana w oceanach, po pas w kłamstwach. Nie próbujcie z diabła zrobić anioła. * demonizjada
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
wyszłam z oczami pełnymi spełnienia jak kwiat czekający na słońce aby się rozwinąć. nie pytam życia dlaczego kręci na mnie bicz, który chłosta mnie swą obojętnością. i tak nieustannie. na zawsze. choć może 'zawsze' wcale nie istnieje... Twoje ciepłe słowa zakładam jak rękawiczki...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

) juz tu nie wrócę .. miło było 
ja Ciągle coś kradne od Ciebie cudowna jesteś;*
Bez przesady.
Nie spodziewałam się takiego wyróżnienia od Ciebie.
Wiedz, że ja kradne wszystkie opisy, które dodajesz. <3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

sry, ale nie ten wątek.