![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
#1922 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
darira dana............
![]() ![]()
#1925 |
Konto usunięte
|
Kurna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13472510]Oj dana dana dzisiaj będzie rozebrana
![]() Szumi gaj, szumi gaj, Szumi gałązeczka. Tu mi daj, tu mi daj, Nie szukaj łóżeczka. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
Samafaja to owoc zakazany
soczysty i dla zakochanych. Oj dana dana Tyś jest jak brudna Dajana co dniami i nocami pod oknem się plącze i nuci jak kocica piosnkę romantyczną o paluszku erotycznym jak makusa energicznym. Odysejmu nusamu makusa z rozkoszy się palę i z Dajana nieczystą przegryzam soczystą samafaję...
#1928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obowiązek obywatelski spełniony. uwaga,moje wynaturzenia. jestem swierzo po filmiku z życia M.J. wydaje mi się,że im bardziej gwiazda pilnuje swojego prywatnego życia tym bardziej staje się łakomym kąskiem dla mediów i fanwó. to całe ukrywanie się M.J. doprowadziło go do samotności. ja wiem,że ciężko jest znaleść złoty środek,a później ciężko jest cokolwiek zmienic. jednak bardzo mu współczuje tej samotności. ja chętnie zostałabym z nim w domku.nie musiałabym chcieć chodzić do sklepu,mogłabym leżeć,pachnieć i czekać na mojego króla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13472646]Kurna
![]() ![]() ![]() ja mialam podobnie jak wsluchalam sie w tekst "don't walk away"
#1930 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13472197]może ruchy ma sexowne, ale jego powierzchowność tam już mniej :d on jest tam taki chudy, taki szparag jakiś
![]() Dla mnie o wiele bardziej sexowny jest np w beat it ![]() http://www.miastomuzyki.pl/?p=news&id=5683 a to szuja jedna. Szumu narobił a teraz się wycofuje ![]() Jak zawsze mam rację. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Cześć wczoraj dołączyłam do forum.Cieszę się,że takie jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#1932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do piosenek. Nie potrafię słuchać ostatnio "Morphine" . Jak słyszę Demerol, Demerol .... On ma tam jakiś dziwny głos, wydaje mi się, jakby śpiewał z uwielbieniem dla tego leku, tęsknotą za nim, słabością. Wiem, że to tak specjalnie tylko dla piosenki, ale jak sobie wyobrażę to, co się ostatnio z Nim działo... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zadomowienie
|
Właśnie obejrzałam wywiad Bashira z Majkelem (ten prawidłowy) i powiem tylko tyle:
BASHIR, TY GŁUPI, ZAKŁAMANY DZIADU, NIECH NO CIE TYLKO SPOTKAM!!! ![]()
#1934 |
Zakorzenienie
|
ja tego gowna Bashira ogladac nie bede... robie sie potem nieobliczalna i biada by ciu....padze byla potem... spotkam dziada i utluke
![]() witamy nowa Majkelomaniaczke ![]()
#1935 |
Zakorzenienie
|
![]() dziewczyny ostatnio mnie wzięło na janet.. jako miłosniczka "pościelówek" ![]() mam już : http://www.youtube.com/watch?v=f6nBAhSOxSE http://www.youtube.com/watch?v=96hmKX3Hd7c wiem,że janet lubiła szybką " jazdę"- ![]() może wy coś macie w schowkach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Konto usunięte
|
Kurna, ja to jestem dziwna
![]() ![]() [Michael] Listen Up, Hee...We've Got A Problem Here [Stevie] I Can See The Signs [Michael] I Guess The Lady [Both] Is Still Making Up Her Mind (Mind) (Say We're Just Good Friends) Taaa, Stevie Wonder widzi znaki ![]() Jestem okropna. |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"again" pieknie wyglada w teledysku "I get lonely" piekny teledysk "Let's wait a while" "Livin' in a world" - piosenka wywoluje u mnie ciarki na skorze (nawiazuje do masakry, gdzie ktos otworzyl ogien na placu zabaw i strzelal do dzieci) "Come back to me" "where are you now" "any time any place" "empty" - kocham ![]() "tonight's the night" to moje faworyty poscielowy od janet ![]() w I get lonely wyglada i tanczy jak majki ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2009-07-28 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=bxmtUFrji48 znasz??? Boska jest. I dojrzeć tam można JLo, która gwiazdą wtedy jeszcze nie była |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
where are you now- o matko.wróciła mi pamięć,skąd ja znam tą piosenkę.
zarumieniłam się na samą mysl ,co sie wtedy działo. ![]() wszystko dobrze,tylko nie każdy utwór mozna zlaeść na mojej stronie do sciągania. poszukam w innym miejscu-dzięki dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 | |||
Zakorzenienie
|
Zapomniałam Wam wcozraj powiedzieć. Na koncercie w Yokohamie śpiewał normalnie, "polskie" CAMOOOON
![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13472011]SIEMACIE! ![]() ![]() ![]() Może Naomi tam kipi sexem, ale Majk mnie śmieszy w tym swoim podkoszulku ![]() ![]() Mamose mamasa mamakosa! Wg mnie to brzmi tak ![]() O taaak. Najlepszy fragment to ten z "Bat ajm ooookeeeej!!!" ![]() ![]() [/QUOTE] Grzeszysz doprawdy. Za karę, że Cię Majki smieszy NIE dostaniesz dzis lania ![]() Łydkę zostawwww, moja jest !! ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13472197]Może ruchy ma sexowne, ale jego powierzchowność tam już mniej ![]() ![]() Dla mnie o wiele bardziej sexowny jest np w Beat It ![]() [/QUOTE] Ja lubię szparagi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszystko człowiekowi zabiorą, wszystko ![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13473354]Kurna, ja to jestem dziwna ![]() ![]() [Michael] Listen Up, Hee...We've Got A Problem Here [Stevie] I Can See The Signs [Michael] I Guess The Lady [Both] Is Still Making Up Her Mind (Mind) (Say We're Just Good Friends) Taaa, Stevie Wonder widzi znaki ![]() Jestem okropna. [/QUOTE] ![]() Ostatnio z mamą widziałam jakiś teledysk Steviego. Ogólnie chodzi o to, że ja ( bardzo lubię Steviego) zawsze rozkosznie bujam się an boki razem z Nim. Ale akurat w tamtej piosence się nie bujał ![]() ![]() Stevie JOR MAJ MASTER PEACE & LOVE A Just Good Friends baaaardzo, bardzo lubie ostatnio. EDIT: nie mogę wysłać posta, bo moja wiadomość zawiera zbyt wiele emotek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My się cieszymy, że takie jest i że dołączyłaś. ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Ty, no ja słyszałam to samo, do czasu kiedy brat mnie uświadomił.
![]() Genialny masz avatar, rozumiem, że to Ty, kiedy patrzysz na Majkela. ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2009-07-28 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Just good friends u mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
U mnie znowu dla poprawy humoru Whatzupwitu http://www.youtube.com/watch?v=8yoIkQFuF6g
Uwielbiam to!!! ![]()
#1945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie co zrobiłyście żeby wam radio RMF MJ działało? Bo czytałam ,że wcześniej coś tam robiłyście ale czy coś podziałało ![]()
![]() |
#1946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie radio nadal nie działa, zaraz posprawdzam jeszcze raz wszystkie sterowniki, w sumie to dziwne, zawsze było okej, a od wczoraj kiszka. No cóż, czekam na relacje innych. ![]()
![]() |
#1947 | |
Zakorzenienie
|
O kurde, to literówka była. Oczywiście, że tam jest "n"
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- O kurde. Nikogo tu przez godzinę nie było.... <rozgląda się> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Wam też tak wizaż muli?
![]()
#1949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zakorzenienie
|
tez muli niestety - Majkelki me kochane
http://www.youtube.com/watch?v=e1TBr...eature=related przepiekna wypowiedz Michaela na tema Liz i przepikne wypowiedz Liz na temat Majkiego - sciska serce - "Michael is the brightest star in the universe"
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.