![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Zreszta jak bede wybywac w niektore weekendy na kurs, to tatus bedzie musial o malenstwo dbac ![]() Bravurko, co do kolorow w pokoju, to ja stawiam na zolty. Zreszta tak sie zastanawiam (tym razem odpuszcze ten czerwony) nad jedna sciana zolta, druga brzoskwiniowa, trzecia lekka ciepla zielen, a co do czwartej nie mam natchnienia ![]() Wlasnie skonczylam przekopywac allegro i dostalam oczoplasu ![]() Nie wiem tez czy mam inwestowac w kolderke do wozka, bo przeciez i tak bede miec spiworek, kocyk, rozek (ktory na upartego mozna uzywac jako kolderki do wozka), a jak bedzie naprawde zimno, to mozna przeciez zalozyc pokrowiec na wozek. I co sie kladzie na dno gondoli ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2009-07-28 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Raczkowanie
|
Bravurka jak się miewasz po zdjęciu tego szwu ? Mam nadzieje, że wszystko w porządku kochana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak znam swojego męża z calą jego nadopiekuńczością - podejrzewam, że sam nie bedzie korzystał z usparwiedliwienia, że on wstaje do pracy ![]()
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
czesc co tam już bede pisac normalna czcionka
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa jak to będzie az juz niemoge sie doczekac jak zaczne cos kupowac dla SYNKA bo ma byc SYNEK.I nadal niewiem jak mu dać na imię bo za bardzo ten KRYSTIAN niepasuje mi ![]() ![]() ![]() 25tydzien syneczka kocham cie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Pochwalilam sie bratu, ze juz w miare wybralam przewijak i rozek. On mi na to: 'A teraz tak serio. Co to jest przewijak i rozek?'
![]() Niech sie uczy, w koncu tez planuje byc tatusiem ![]()
#640 |
BAN stały
|
no to nieźle hehe. takich podstaw nie wiedziec. no ale wszytkiego mozna się nauczyć. ja o dzieciach bardzo mało wiem ogolnie moj tż napewno wie wiecej
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Konspiracjo, mój TŻ jest podobnie nadopiekuńczy i jestem pewna że on też nie będzie się wykręcał od zajmowania się dzidziem ![]() Zresztą - jak sam wczoraj powiedział - "Jak Maluszek się urodzi, to ja będę go tak cały czas nosił i przytulał, i wcale ci go nie dam"... ![]()
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() miłego popo mamusie, do jutra ![]()
#644 |
Zakorzenienie
|
Nic to mamusie, ja tez juz zmykam i zycze wam milego popoludnia.
Trzymajcie kciuki jutro rano. Raczej nie bede miec usg, ale przynajmniej zeby inne wyniki byly dobre.
#645 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() będzie ssał drugą żeby bejbikowi było raźniej ![]() mój Tż mnie tym straszy ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() A z tym ssaniem... Hmmm, kto wie? Pozdrawiam Mamusie ![]()
![]() |
#647 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój jest noga w kuchni, ale nadrabia na innych polach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sypialni ich podglądałaś ? ![]() Mój TŻ też chce uczestniczyć w opiece na Małym, twierdzi, że będzie go sam kąpał i przewijał. Zobaczymy ![]() Co do karmienia piersią, to mój TŻ sobie wymyślił, że kupi taką sztuczną pierś ,jaką w filmie " Poznaj moich rodziców" De Niro karmił swojego wnuczka ( wiecie o co chodzi ![]() ![]() Tak całkiem serio, to wydaje mi się, że w pewnych sprawach TŻ może być nawet lepszy niż ja, bo ma więcej cierpliwości.
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
no dobra to ja jestem ojcem tego dziecka
![]() oczywiście że nie, ale jako druga dowiedziałam się o tej ciąży i w ogóle bardzo się przywiązałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=2XDmimpyhRA wzruszyłam sie normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |||
Zadomowienie
|
cieszę się, że podzielacie moją opinię! oby nam się sprawdziło i zeby TZy sprawdziły się jak Super Tatuskowie
![]() [QUOTE=paczka22;13472095] musze wczesniej postawic łóżeczko bo mam 3 letnią córke i ona jest okropna i jest zazdrosna o mnie dlatego chce zeby sie przyzwyczaila do łózeczka.ciuszki tez zaczne kupowac za jakis miesiac. ![]() ![]() fajnie, że piszesz już normalną czcionką! A czemu piszesz, ze córka jest okropna? normalnie smutno mi się zrobiło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i jak pomyślałam, tak zrobiłam i poszłam na badanie anatomii (bez skierowania niestety ![]() ![]() ![]() najważniejsze, że wszystko się rozwija prawidłowo!!! miłego wieczorka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Wtajemniczenie
|
poszłam dzisiaj dla spokoju ducha do gina i co się okazało..
przyplątało mi się jakieś grzybsko i stąd te upławy no ale gin zrobił mi bardzo szczegółowe USG i okazuje się to: |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Oby tak dalej, niech synuś siedzi w brzuniu jak najdłużej!!!! Tzn. w granicach normy oczywiście ![]() A co do zakupów - nie przejmuj się, ja też prawie nic a nic nie mam, a czasu masz jeszcze dużo. Poza tym, tak jak dziewczyny mówią - jest w końcu internet ![]() Cytat:
A co do twojego stosunku do małej córeczki - to nic się nie zmieniło widzę... Jeszcze raz Ci zatem napiszę, że na to, jaka ona jest ma ogromny wpływ atmosfera, w jakiej wyrasta. Dzieci w tym wieku niesamowicie chłoną otoczenie, w dużym stopniu je naśladują. I jeśli zaczniesz do niej podchodzić z miłością i cierpliwością, odpłaci ci wielkim sercem. Jeśli nie - będzie coraz gorzej... I dlaczego myślisz, że z drugim dzieckiem będzie "lepiej"? Jeśli nie zmieni się atmosfera i Twoje podejście, historia się powtórzy - a przynajmniej jest to wielce prawdopodobne... Piszesz, że kochasz syneczka. A córcia, która już jest na świecie? [QUOTE=elalank;13474885]cieszę się, że podzielacie moją opinię! oby nam się sprawdziło i zeby TZy sprawdziły się jak Super Tatuskowie ![]() Cytat:
A ja dzisiaj od samego rana miałam silne bóle w podbrzuszu... Poryczałam się z nerwów w pracy i pojechałam na izbę przyjęć do szpitala - i tam spędziłam 4 godziny na czekaniu!!! Myślałam, że nie wyrobię, cały czas ból - taki kłujący, szarpiący, dziwny, chwilami też takie uczucie jak przed okresem... Okazało się w końcu, że nie jest źle - tzn. szyjka ok i na miejscu, brak jakichś patologicznych zmian, ale lekarz powiedział, że takie bóle to zły objaw i że generalnie to powinnam leżeć - teraz przynajmniej do końca tygodnia, na pewno się nie forsować - i najlepiej w ogóle pójść już na zwolnienie do końca ciąży... ech, sama nie wiem - tzn. teraz na pewno do końca tygodnia zostanę w domu a potem się zobaczy, po tym następnym tygodniu i tak miałam iść na 2 tyg. zwolnienia żeby odpocząć (mam bardzo stresującą pracę)... a teraz to nie wiem Dzidzia najważniejsza!!! Dostałam luteinę - 3x dziennie mam ją zażywać (tą podjęzykową). Czy któraś z was ją jeszcze bierze?? AAA no ![]() Ale - jeśli mogę Was prosić - mogłybyście mi pozgadywać najpierw? bo tak nagle to wyszło i zgadywanki mnie ominęły ![]() ALE SIĘ ROZPISAŁAM!!! ![]()
![]() |
#652 |
Wtajemniczenie
|
kto pierwszy zgaduje?
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- widzę, że dzisiaj dwie nowiny płciowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Zakorzenienie
|
Belladona ja wole nie zgadywac, bo zawsze pudło u mnie
![]() no ale dobra strzelam-chłopczyk ![]() Ja troche zła jestem, bo sie nawdychałam (a byłam tylko chwile)farby olejnej, mam nadzieje, ze wszytsko w porzadku bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
o widzę że chyba tylko ja pozostaje wielką nie wiadomą
![]() ![]() Trasia-dziewczynka Belladona -chłopiec pewnie pudło ![]()
#655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No na razie nic nie mówię ![]() a jeśli chodzi o farbę olejną, to nie martw się - może w pierwszym trymestrze mogłoby jakoś to wpłynąć, a to i tak przy dłuższym czasie "wystawienia się". na pewno nic się nie stało ![]()
![]() |
#656 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() Niestety w piątek zmarł mój ukochany Dziadziuś ![]() A co do Dzidka to chciałam sie umowić na usg połówkowe, ale okazało sie ze najblizszy wolny termin to 11 sierpnia, wiec muszę trochę poczekać zanim poznam płeć. Będę wtedy w 22 tc. belladonna myśle, że masz córeczkę ![]()
#657 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropna..? Twoja coreczka...? ![]() Gratuluje synka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczynka... ![]()
![]() |
#658 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno kochana, ale ja nic nie widzę na tym zdjęciu cholercia!!! ![]() Aaaa chyba już zobaczyłam - DZIEWCZYNKA???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez belladonna78 Czas edycji: 2009-07-28 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mi wygląda na jajeczka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ja tez myslalam, ze to moze jajeczka, ale brakowalo mi tego, co powinno byc po jajeczkach...(u mnie na zdjeciu byly jajeczka i siusiak) i dlatego mysle, ze to panienka... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.