![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() Czyli aż 6 stałych bywalczyń ![]() Ja jestem za spiętymi ![]()
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
ja tez oddaję głos na spięte myślę ze będzie ci wygodniej
![]()
![]() |
![]() |
#1413 | |||
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny
![]() mnie tylko martwi co bedzie jak sie wybrudze nie daj Boze albo spoce bo upal będzie i bede musiala prosto do kosciola... no i nos po sesji chyba bede musiala w aucie pudrować ![]() ![]() Cytat:
OMG ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Czesc.
Nie wiem, czy któraś mnie jeszcze pamięta, dawno nie pisałam, ale miałam kłopoty z netem. Zaprosiliśmy już prawie wszystkich gości. Póki co odmówiła nam jedna para (ciotka M.) - ale tak myślelismy, bo jej mąż jest po wylewie - powiedziała, ze do Kościoła przyjdzie. No i odmówiła mi siostra cioteczna - ale to było wiadome - bo nie utrzymujemy kontaktów. Zamówiliśmy autokar. Dziewczyny mam prośbę, sala zapewnia 1,5 l napoi na osobę - czy to nie za mało? Jaką piosenkę można by zadedykować na rocznicę ślubu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nam na sali powiedzieli ze 1,5 litra soku, litra gazowanego i litr wody na osobe - liczac z poprawinami ![]() piosenke nie mam pojecia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() ja juz po slubie ![]() ![]() ahhh co to byl za dzien !! ![]()
![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352889
lista weselnych kiczów ![]() Cytat:
zdecydowanie za mało, u nas było 2 litry i o 21.00 siostra TŻ jechała do hipermarketu bo zostały dwie zgrzewki soków! A przed nami były jeszcze poprawiny ![]() Żabcia opowiadaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chciałam sie pochwalic, tez mamy obrączki już ![]() Nie wiem czy pamiętacie, my swoje wymarzone narysowalismy na kartce papieru, nie przymierzając żadnych w realu ![]() W piątek idę na lekcje nauki 1 tanca ![]() http://w757.wrzuta.pl/audio/25jN4Xu7...sekunda-_jerzy Ciekawe czy damy rade zatańczyc.. ![]() Co do tych kiczów, nei ma się co martwic, dla mnie też niektóre rzeczy są tandetne i w życiu bym sie na nie, nie zdecydowala, natomiast dla kogoś innego to co ja lubię może wydac sie shitem... tak więc nie dajmy sie zwariowac ![]() Dziewczynki, to nam sie ma wszystko podobać. Pamiętajmy, jeszcze się taki nie urodził co by kazdemu dogodził ![]() Nie mogę znaleźć odpowiednich butów ![]() Jak tak dalej pojdzie, pojde na bosaka. Czy któras z Was kupiła może smietankową biel? Z jakiej firmy ?? ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- PLEASE ! OPOWIEDZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Był stres ?
![]() |
![]() |
#1421 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bedzie specjalny chlebek na przywitanie, będą dzieci w kosciele z obrączkami (chrześniaki moje na ich własą prośbę ![]() ![]() będą winietki i podziękowania dla gości w formie pudełeczek ze słodyczami acha i tanczyc sie uczymy, daje słowo kicz kiczów to nasze wesele ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
z butami miałam przeboje i tez szukalam ich 2 miesiace ale trafilam takie jak chcialam ![]() jak nie znajdziesz to sprobuj na www.bialebuty.pl dziewczyny pisały ze Ok są ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ratujcie!!! Wypisuje zawiadomienia do naszych firm i nie wiem jak wpisac kogo powiadamiam. Czy jesli cała firme (bedzie stalo w sekretariacie zawiadomienie) To zawiadamiam pracowników firmy X czy jakos inaczej? A jesli wydzial (bo musze dac tez na wydzial) to np Wydzial ksiegowosci? Zglupialam do reszty...Aha i w tym przypadku tez pisac Sz. P? czy bezposrednio Wydzial ten i ten/pracowników firmy X? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak myślelismy, ale co dokupić soki? jakie? pomarańczowe będą na sali, może dokupić inny smak? Bedzie też coca-cola? dokupić kole, czy jakiś inny napój? Właśnie oglądaliśmy ich wesele wczoraj, właściwie to było przyjęcie dla najbliższej rodziny (chociaż ona nie chciała nawet przyjęcia) i takiego typowego tańca nie było. No nic trzeba wymyśleć jakąś piosenkę. Żabcia jak było? ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Ja kupowałam na białe buty i byłam/jestem bardzo zadowolona, butki są prześliczne, a teraz szukam jakiś płaskich sandałków na zmianę i nie mogę znaleźć. W piątek mam przymiarkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żabcia a gdzie relacja?? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Kurdeeee. widzialam dzisja ta dekorację kosiolą
![]() super jest!! No i jedna para, ktora ma slub po nas, sie wylamuje. ale nie ma bata, musza zaplacic, bo nie ma mozliwosci zdjecia dekoracji ![]() Tylko w polsce sie tak zdraza chyba ![]() czekamy na zdjecia zabcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]()
![]() |
![]() |
#1427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zabcia gratulacje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
dziekuje wszystkim za slowa pocieszenia
![]() mam nadzieje, ze jakoś sie ulozy to wszystko..... do moich problemow doszlo to, ze jak schodzilam ze schodow to sie poslizgnęlam i wykręcilam kostkę ![]() ![]() a teraz pytanie do tych, ktore używaly żelu Sally Hansen (w załączniku) - jak to zmyć z paznokci? wiem, że zmywaczem acetonowym, ale mam 3 rozne i ZADEN nie chce tego ruszyć.... a pokruszył mi sie i wygląda okropnieeeeee...... HELP!
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
rosette no wyobraz sobie ze juz dwom Pm sie to niepodoba!!
Przeciez mozna z czegos zrezygnowac, z kilku girland czy wiencow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | ||
Wtajemniczenie
|
Zabciu, opowiadaj i pokaż jakieś foty!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Coca-cola idzie w wielkich ilościach, więc ja bym jej więcej dokupiła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() być może na żywo wygląda to duzo lepiej... ale ja z tych co stawiają na minimalizm wierząc, ze prostota świadczy o elegancji ![]() moje dekoracje w załączeniu ![]() kwiaty przy świecznikach i na ołtarzu będą oczywiście żywe (bluszcz + eustomy)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u Ciebie tez inaczej bo z tego co widzę masz wielki kosciol, a nasz jest miniaturowy (mamy 100 miejsc siedzących w ławkach + 40 na chórze, czyli akurat tyle ile będzie gości w kosciele)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
hmmm ja tego używam i nie mam takiego problemu, nakładam jedną warstwę na drugą, z tym że ja przy każdym malowaniu paznokci używam drobnoziarnistego pilnika do polerowania całej płytki więc pewnie część tego preparatu się po prostu ściera. Kilka razy próbowałam usunąć to zupełnie i faktycznie nie wszystkie zmywacze dają radę. Może spróbuj przytrzymać trochę dłużej wacik nasączony zmywaczem albo zrób tak jak ja czyli użyj bloku polerskiego do wygładzenia i nałóż następną warstwę preparatu.
![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja dekoracja kosciola bedzie wygladac tak ![]() ![]()
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-07-28 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bardzo mi się podoba, bo bardzo w moim guście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Soll.
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |||
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ja tylko na chwilę...
właśnie skończyliśmy wizytówki na stół i zapaczkowaliśmy dla gości na stół ukraińskie krówki (takie ukraińskie czekoladki ![]() ![]() Dzwoniliśmy wczoraj do naszego podymanego organisty. Byliśmy umówieni na dzisiaj, nagle odwołał spotkanie, i podobno mamy się nie martwić, bo do końca tygodnia się odezwie. Może w sobotę niech dzwoni tak o 17 ![]() ![]() ![]() Baba stanikowa też mi ciśnienie podniosła ![]() ![]() Jakoś to do mnie nie dociera, że to już w sobotę. hmmm... jakaś dziwna jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze miałam być tylko chwilkę a pół godziny się zrobiło. Uzależniłam się jak nic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Przyczajenie
|
nasza wstępna koncepcja na dekorację kosciola wygląda tak jak w załączeniu
![]() zgadzam sie z poprzedniczkami, że im mniej tym lepiej ![]() choć jeśli o czymś marzycie to uważam, że nie powinnyście się wahać i przejmować gadaniem - ja na przykład marzę o Ave Maria w wersji gitara + wokal i takie będę miała ![]() nawet jak ktoś nosem będzie kręcił ![]() dziewczyny macie może w swoich zbiorach zdjęcia dekoracji zabytkowych samochodów? zastanawiam sie czy wogole dekorować... edycja: oczywiście zapomniałam załącznika - już doklejam ![]()
---------------------------------------------------- Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich którzy są w potrzebie Nasz Ślub -> 5.09.09 godz. 18.00 <- ![]() Edytowane przez Jini Czas edycji: 2009-07-28 o 21:38 Powód: brak załącznika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na etapie wybierania odpowiedniego pudru i bazy pod podkład. Co prawda będzie mnie malować koleżanka, ale ona ma głównie Inglota kosmetyki, ale za to pięknie maluje, z resztą same widziałyście. Dlatego po części będę miała swoje kosmetyki kamuflujące a ona swoje kosmetyki kolorowe. Mam już tusz do rzęs Max Factor 2000 calorie, bazę pod cienie artdeco (super jest), fixator kryolana, błyszczyk lancome. No i już wypróbowałam próbkę podkładu revlon colorstay i zamówię go na allegro, bo jest świetny. I chyba z tej samej serii kupię puder prasowany. Tylko ta baza jeszcze...zastanawiam się nad sorayą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.