|
|
#2821 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
a czy to prawda ze zawiera on amfetamine czytalam na innych stronach
|
|
|
|
|
#2822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- a czy w ulotce w składzie masz ją wymienioną? to subotramina.. nie amfetamina.
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze co może być...a co później po dwóch miesiącach?
|
||
|
|
|
|
#2824 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, jak się dogadamy, to zostanie, jak nie, to będzie niania dopóki do przedszkola nie wyślę Niny czyli do września 2010
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
czego się nie robi dla własnego domku
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2829 |
|
Rozeznanie
|
czesc
miałam się tydzień nie ważyć, ale nie wytrzymałam normalnie nie wierze 70,8kg, czyli już -1 kg przez 6 dni. niedługo będzie upragnione 69
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje szpurko!
u mnie 62,5 ;D
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz mówiłam że ruszy U mnie dzisiaj 50,7 ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Strasznie się cieszę bo jestem 5 dni przed okresem
|
|
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi czyli napewno jest mniej niż 50!! gratulacje
|
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
ja też wam gratuluje
oby tak dalej
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
agatka, co bedziesz robic jak juz zobaczysz 48???
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Utrzymywać wagę
![]() Czyli w sumie będę normalnie zdrowo się żywić tak jak teraz Mam nadzieję ,że więcej nie schudnę...bo nie chce wyglądać jak kościotrup ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- A Ty ile chcesz zobaczyć? |
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
57kg wtedy będę szczęśliwa,
z 55, będę super szczęśliwa ![]() a 53kg uszczęśliwi moją endo heheheeheh
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Cię rozumiem jak zawsze byłaś szczupła to chcesz wrócić. W sumie do 57...już niewiele Ci brakuje ![]() Ja 48 kg to ważyłam jak byłam mniejsza dużo a w wieku 16 lat najmniej ważyłam 52,5 kg przy wzroście 155 cm ![]() Więc już mam jakiś tam mały sukces
|
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew. tylko i az 10
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ostatnio tez zawziecie walczlam i nie spadalo
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz jak jest mialam ambicje bez wspomagaczy na recepte
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Ty miałaś a organizm miał inaczej, niestety, ja uważam,że masz nie duża wagę ...ale też powinnaś ważyć mniej, a nie możesz bo widziałam,że nie chudłaś każdym wysiłkiem...więc nie widzę jakichś przeciwwskazań abyś nie mogła tego brać...przecież nie kupiłaś tego na czarnym rynku masz to od lekarza a to różnica.
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laski. Nie zaglądałam, bo mi się trochę namieszło, ale już na szczęście wszystko dobrze
![]() wielki dzień, czyli piątek, już niebawem tylko nie wiem jak mam to zrobić, zeby mały o cycku zapomniał raz na zawsze???chyba zajrzę na forum mama z klasą no i avatar mój ukochany musiałam zmienić, bo czytam sobie wątki, a tam ktoś z moim avatarkiem!!!!!szok z robiłam swój i teraz nikt mi nie zabierze![]() waga stoi. przyzwyczaiłam sie już...
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stoi ale od jak dawna? |
|
|
|
|
|
#2847 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
jezuuu laski musicie tyle pisać jak ja nie mam kiedy siąść do tego kompa? nie dobre jesteście
i bardzo dobrze!! jak się po niej czujesz? w ogóle czujesz jej działanie? nie jesteś sama widzę że na dużo więcej osób działa Zelka niż M .... dziwne bo niby ten sam skład, nawet cena niższa Cytat:
czasami jak już mi nic nie pomaga to herbatki z NATURY - figura... nie są to takie typowe przeczyszczacze ale na mnie działają, aaa no i podobno suszone owoce.... jakoś trzeba sobie radzić Cytat:
![]() Cytat:
pamiętaj jednak, że nawet jak nie będziesz czuła głosu musisz jeść minimum 3 posiłki dziennie, mało ale jednak!! to owszem mocne leki i trzeba uważać na ciśnienie , kołatanie serca, zawroty głowy,ale jeśli nie będzie Ci się nic działo to chyba będzie dobrze!! pisz jak tam efekty ![]() Cytat:
mój nie zrobił żadnych badań tylko przepisał a jakbym faktycznie miała np coś z sercem? musimy same siebie kontrolować i sprawdzać... Cytat:
w Twoim przypadku i B to pewnie jeszcze nie miłość ale może chociaż motylki? w każdym bądź razie fajnie że waga spadła no i widzisz!!! jednak spadło!! gratulacje!! jestem z Ciebie dumna! ![]() ooo ty chudzielcu!! Tobie również gratuluję!! ![]() Cytat:
![]() a u mnie jakby to kogoś interesowało bez spadku, a ciągłe wahania nie było mniej niż 75,1 i nie więcej niż 76 więc i tak się cieszę!!
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak lekarze tacy się zdarzają...tylko ,że takim osobom przepisują zelkę jeśli dana osoba sobie to wyprosi A że badań nie robią fakt...mnie robili ale co z tego? Wyszło mi nadciśnienie 140/100 to stwierdzili,że to przez nadwagę mam takie, no i mi dali od razu M15.A przecież mogli mniejszą...brałam fatalnie się czułam...ale lekarz nadal uważał ,że do mojej wagi nie jest wcale za duża dawka... Duża być musiała skoro chodziłam pijana i nic jeść nie mogłam ![]() Ale co tam było minęło...ważne aby się samemu pilnować Tak jak mówisz![]() No to gratulację
|
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
matko.. przy nadciśnieniu meridię? to jest chore... mi też dali ale ja mam syndrom białego fartucha
więc w gabinecie mam 160/100 np ale w domu idealne na szczęście... i na szczęście lekarze mi wierzą !! masz racje, byle by nie rosła ta waga ciekawe jak tam Wisienka!!?? pewnie grzeje swój zgrabny tyłeczek na piasku
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarka poradzila mi miksowac siemie lniane z odrobina cukru i dodawac do jogurtow ktore jem codziennie na sniadanko i powinno pomoc...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

troche sie ich boje , jestem otyla bardzo mi zalezy bym schudla waze 96 kilogramow po porodzie tak przytylam masakra czekam na jakies ciekawostki dorota!!!

81->
75->72.5
->71.7
(26.05)->70,3(3.08)-> 64 cel

bez spadku, a ciągłe wahania nie było mniej niż 75,1 i nie więcej niż 76 więc i tak się cieszę!!