|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
u’re all over my body, we’re just gettin` started . /jesteś w całym moim ciele, a dopiero zaczynamy./ the vibe is runnin` through me . /atmosfera przeszywa mnie na wskroś./ u got me talkin` dirty . /sprawiłeś, że świntuszę./ give me a three/four pose to my camera . /zapozuj trzy / cztery razy przed moim aparatem./ sharper than a razor, faster than a laser beam, harder than a diamond, more addictive than nicotine . /ostrzejszy niż brzytwa, szybszy niż laser, twardszy niż diament, bardziej uzależniający od nikotyny./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-28 o 21:59 |
|
|
|
#2792 |
|
Raczkowanie
|
Kochane czy mogłabym prosić jakieś opisy na temat tego że kocham szkicować (rysować), że to moje życie. (nie takie dosłowne)?? Agatte, KaMa, suve, ToOnaBoginiSexu liczę na Was, bo wiem że mogę i się nie zawiodę
* <3.___________________ Wymyślam nowe kolory, zgaduję twój kształt pod deszczem. Rozdaje nadzieję, na rynku lipcowego miasta. Stworzę mężczyznę i kobietę.
Kobiecie dam na imię Ewa. Jego nazwę... Hmm... Aaa...Dam... Może... A dam mu na imię Lucjan. Ewa i Lucjan. Ewa Lucjan. Ewalucjan. Ewolucja. ___________________
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-07-28 o 21:57 Powód: błąd. |
|
|
|
#2793 |
|
żona
|
moj obecny:
Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu. |
|
|
|
#2794 |
|
Rozeznanie
|
Strach w zakamarkach Twojego umysłu wije sieci, które plączą Cię .
Nie przeciwstawiaj się swoim pragnieniom.
|
#2795 |
|
BAN stały
|
Tis ma racje
a komentowanie takiego zachowania na tym wątku jest potrzebne jak najbardziej. ktoś musiał ci coś napisać bo na następny dzień pewnie weszłabyś pochwalić się tym, że mama zapytała co ci zrobić na śniadanie. omlety ? czy jajecznice ? mózg! kur*a mózg. kup sobie najlepiej. ![]() pozdrawiam serdecznie. ~*~ twoja miłość jest spoza tego świata. i nie sprowadzaj mnie na ziemie. ja. urodzona by cię uszczęśliwiać. bo przecież jestem tylko dziewczyną zakochaną w tobie. uśmiechaj się tak jakby cię nikt nigdy nie skrzywdził. |
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
jesteśmy wszystkim, czym możemy być i będziemy, ten rozdział jeszcze się nie skończył.
czyny nie są niczym w porównaniu z powodzią zniewalających uśmiechów. trudno mi wyrazić swoje uczucia, bo brak mi drugiego oddechu na szybie. brodzę w kłamstwach, nieudanych znajomościach i łzach, ugrzęzłam w nieruchomości świata i nie potrafię się z niej wydostać. życie to trudna instytucja. pielęgnuję swą samotność w środku i nie jest tak źle.. wyjdź, zamknij drzwi, które wykrzyczą mi prosto w twarz twą nienawiść. w szczerości skromnego uśmiechu - jesteś. kobiety są najciekawszymi obiektami ziemi, można im poświęcać całe życie, a i tak niewiele się o nich wie.
|
|
#2797 |
|
Rozeznanie
|
chciałabym żebyś po prostu był. i żebyś tak jak ja lubił przesłodzoną herbatę.
i nagle zrobiło się źle. po prostu źle. tak jak wtedy kiedy wyjechałeś tylko tysiąc razy gorzej. wtedy przynajmniej wiedziałam że wrócisz. nie wiesz jak bardzo tęskniłam gdy nie dawałeś znaku życia. nie wiesz jak długie były wtedy bezsenne noce, jak pochmurne było niebo, jak słona była woda. nie wiesz jak trudno było żyć. nie obiecuj mi zbyt wiele bo nie uwierzę. obiecaj tylko spacer po łące w upalne dni.
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
Masz takie świetne opisy, że nie musisz dodawać tego, co ja dodałam kilka postów wyżej. ![]() GochaSamocha - dziękuje ![]() żyć to znaczy życie dzielić z Tobą! ejj! słońcu też się to nie podoba, że wyjeżdżasz! zaszło! serce trzepoce ze strachu gdy patrzysz bez blasku w oczach. trwanie pośrodku dni bez ciebie. Kochany, mówisz jedno, robisz drugie. lubię cię w ten cholerny inny sposób. i teraz zgaduj zgadula czy to dobrze, czy źle. kochasz?! sralizm magdalizm eukaliptus duptus a nie kochasz! |
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
.Po prostu patrz, on dał Ci cały swój świat .<3
litrowa butelka pełna etylowych marzeń. grymas serca. Żyje się lepiej, bo bez Niego (:
|
|
#2800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Wszystko przelać ołówkiem na papier![]() * Gdybym tak mogła nigdy nie odrywać się od tej mojej pasji![]() * I to że kocham kartkę i ołówek... <3* Ołówek w moich palcach to jak kierownica w rękach Kubicy <3* I móc to robić wiecznie..![]() * Hmm może jakiś przystojny Pan chciałby zostać naszkicowany?![]() ![]() * Aby coś naszkicować, oderwać się od rzeczywistości![]() * Moje życie to jeden wielki szkic, nad którym non stop pracuję![]() * Dobrze jest mieć w życiu coś czemu od czasu do czasu można się całkowicie poświęcić![]() * Wiesz, że zawsze możesz liczyć ![]() ![]()
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
cudny, biorę
![]() Kocham Cię, ale nienawidzę bardziej.
Kiedyś mieliśmy siebie, teraz nie mamy nic. Jak na wietrze słaby liść nie mam siły... Znów uderza głową w ścianę, obgryza do krwi paznokcie i włosy z głowy wyrywa w złości. Znów tłucze talerze, z rąk wymykają jej się wszystkie przedmioty i gubi coś w pośpiechu. Znów próbuje myśli skupić na czymś, co z pozoru jest ważniejsze, ogarnąć swój mały świat. Znów rysuje na kartce czerowne złamane serca i oczy zaciska mocno, żeby nie wybuchnąć płaczem. Mówiąc krócej, znów go kocha. ... I kolejna 'jedyna na całe życie' . Jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać ludzkie łzy?
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
- poproszę gumę orbit
- listek? - NIE, GAŁĄŹ ! ![]() - uprawiasz coś? - Ta, Joge - A ile masz hektarow? ![]() - idziesz jutro na wykłady? - tak - żartujesz ?! - ty zacząłeś - zakrwawiłem koszulkę.. - czym ? ![]() - Ty, jutro na sprawdzianie bedzie Szekspir? - nie wiem, jak przyjdzie to bedzie, jak nie to pozniej bedzie zaliczał - Co za idiota cię uczył w gimnazjum?! - Pan, panie profesorze... - Aaa, tak, tak, tak... Bardzo dobrze, siadaj, czwórka.
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Cudowny! ;* Kradnę ![]() ......................... ......................
* Wszystko ma swój początek i koniec..* A jeśli chcę tak po prostu?* Myślę, że nic z tego* Kocham, niepotrzebnie* Było, minęło.... A teraz? Teraz znów jestem szczęśliwa![]() * ![]() ![]()
|
#2804 |
|
Konto usunięte
|
Złodziej cudzych życiorysów.
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
jakbys nie zauwazyla to nie napisalam ze sa one MOJE
tylko dalam ,bo byla taka prosba . i jakis czas temu byla takze przez takie gadki straszna atmosfera na forum . ![]() Kocham Cie, .I pewnie zawsze bede. Ale minely dni,od kiedy odbylismy jakas znaczaca rozmowe, a ja za toba strasznie tesknie, od kiedy to sie stalo. Ale nie wyglada na to,zebys ty tesknil za mna. Przypuszczam, ze przez to,ja przestalam tesknic za toba . "Nie chce traktowac przyjaciól z nadmierna delikatnoscia, lecz z szorstka odwaga. Gdy przyjaciele sa prawdziwi, nie przypominaja szklanych cacek ani mrozu na szybie, lecz sa najsolidniejsza ze znanych nam rzeczy." Ralph Waldo Emerson
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
BananowaBrazylijka ehh, jest późno i nic twórczego nie wymyślę, ale może coś wybierzesz (;
wyrysować marzenia . kilka kartek, ołówek i niczego więcej mi nie potrzeba. uczucia przelane na papier. (ewentualnie 'uczucia przerysowanie na papier.) oddaję się tworzeniu . trzeba wciąż rysować i rysować. a kiedy nie można rysować ołówkiem, należy rysować w myśli. robię to, co lubię. wyrażam siebie . moje życie, moje kredki (; chwyć za kredki dziś. jutro może być za późno na malowanie świata. będę szczęśliwa, dopóki będę mogła robić to, co lubię najbardziej. dajcie mi kredki, muszę pokolorować w końcu swoje życie, żeby nabrało barw. czyste kartki, garść ołówków... _____________________ istne szaleństwo myśli. stoję przy umówionej ulicy już tyle lat. i nadal czuję w ustach smak nie pocałunku. słowem mnie nie zagoisz. kiedyś przyjdzie taki dzień kiedy na samo jego imię, nawet nie ruszę palcem u nogi. a jednak życie ma tę umiejętność, że czasem kurewsko boli.
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pochwały.
![]() przepraszam za nieobecność : * może się to często zdarzać. zresztą, widzę, że była kłótnia, po kłótni, cisza przed burzą i coś się zaczyna nowe bywalczynie "podskakują" do dziewczyn z jednych z pierwszych części proszę darujcie... amozefrytkidotego - czasami gdy mam dużo do przeczytania przesuwam wszystko w dół patrząc tylko tak nie czytając, gdy widzę Twoj nick zatrzymuję się i czytam wszystkie opisy po dwa-trzy razy. genialne. <3 __________________ w tym momencie poczułeś się jak gnój, przyznaj... chciałeś poczuć się wtedy jak prawdziwy mężczyzna. cześć, tu ryba... wzywam Cię do akwarium chyba lubisz mnie wkurzać i prowokować do złych rzeczy. zawsze chciałam być Ci potrzebna. dziwne. zazwyczaj byłam rzeczą zbędną. tak bardzo, tak bardzo, tak bardzo! zawsze byłam pewna. a teraz? to chyba mniej zero niż przecinek pół procenta. wiem, wiem... nie każdego IQ jest wysokie! czy chciałbyś, by nie było jutra? ale ch*uj by to strzelił lubie czasem odreagować lubię czasem rytm gubić. Ty zapewniałeś zawsze, że lubisz go razem ze mną odnajdować... czemu mam żyć ze świadomością, że to się nigdy już nie zdarzy?!
|
#2808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kabaret Moralnego Niepokoju Uwielbiam ich!-------------------- your.love's.to.good.to.be .true .jakoś tak nijako. przedwczesne szczęście.. przesuń się, zabierasz mi powietrze. pewnego dnia otwierasz oczy i on już nie jest pierwszą rzeczą, jaka przychodzi ci na myśl.
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2009-07-29 o 01:15 |
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś już tak samotny,
że odpisujesz infobotom na wiadomości przepraszam, zanik wenyy.. |
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
1.
Pezet - Widzę jej obraz. * i dotykam jego ust wargami.. * wymyka mi się z rąk, przez palce.. * Chciałabym umieć móc pokazać mu miłość, Którą teraz czuję nawet mocniej niż na początku. * On czuje, że nie będzie szczęśliwy. Nie ze mną.. * Może to ostatni raz, gdy patrzę w jego oczy..? * Uśmiecha się i ma ten dołek w policzku.. * Chyba nie widzi, jak w dłoni drży mi zapalniczka. * Jeśli to nie jest miłość, to chyba Bóg jest ślepy.. * Zrzucić wszystko z blatu stołu i się pieprzyć. * Nie chce żebym mowiła o tym, żebym próbowała Nie chce żebym patrzyła tak na niego prosto w oczy, Bo Nie chce musieć mowić mi że już mnie nie kocha... A w związku z tym , że mam niestety mało czasu teraz.. Jeśli jest ktoś zainteresowany ; zaje_biste teksty są w piosenkach pezeta ; * spadam. * swiatła zgaś.
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jestem jak kolejna pusta lalka.
Nie upiję się z tobą do upadłego i nie zatańczę na barze. Nie polecę na twoje nowe auto i nie wyślę Ci swojej na pól nagiej fotki. Wybacz. Uwielbiam rano wchodząc do łazienki poczuć zapach Twoich perfum. Ekran mojego telefonu już dawno przestał wyświetlać twoje imię. Nie ma go w ostatnio odebranych wiadomościach ani połączeniach. You're the reason I don't change my number, don't you know it's still the same.?/ Jesteś powodem dla którego nie zminiłam mojego numeru telefonu, czy nie wiesz, że wciąż jest taki sam?
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
Jestem szalona i Was też doprowadzę do szaleństwa.
W życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym. szczerze wątpię że jeszcze o mnie myślisz. choć mam nadzieję. ''Tak, słucham cię” - to jedna z lepszych definicji miłości. i wszystko co miałeś -zniszczyłeś. Reguły zostały ustalone. Role rozdane. Spójrz mi w oczy i zagrajmy znów w tę grę . I tylko jedno nie pozwala mi zasnąć.. Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu. Jestem tutaj nowa, więc jeśli coś już było to bardzo przepraszam. Jakoś nie mogę zmobilizować się do przeczytania wszystkich wątków.
|
|
|
|
#2813 |
|
Rozeznanie
|
aniołowie moich ust wejdą na tron twego serca.
żołnierze moich ust wezmą cię szturmem. twoja dusza drżeć będzie jak okolica podczas trzęsienia ziemi. orkiestra i chóry moich usta wypowiedzą ci moją miłość. zaszczepiasz dawną grozę w duszy.
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego tak nagle Ci brak !` Nienawidziła miłości którą ją obdarował . |
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście bierz jeśli Ci sie podoba ![]() a muszę tez powiedzieć, że Twoje są boskie i zawsze kradne wszytskie choć się nie przyznaję ![]() wszystko powraca do mnie jak niespełniony sen...
|
|
#2816 |
|
Rozeznanie
|
pamiętasz jak mówiłeś że zawsze będziesz przy mnie? krótkie to Twoje 'zawsze'.
po raz tam któryś mnie skrzywdzisz, a ja znowu wmówie sobie że nie chciałeś źle. na świat obrażona. wiem bywało źle, ale nie rezygnujmy z nas. a we mnie nadal tkwi coś co nie pozwala mi się śmiać. taki Twój mały ślad. wszystko to co w nim kochałam, wyjął z moich rąk i oddał jej.
|
#2817 |
|
Zadomowienie
|
BananowaBrazylijka- brak weny na wszystko ;| przepraszam .
_________________________ ______________________ won't stop till I get u on the ground . /nie spocznę dopóki nie rozłożę cię na łopatki./ little red hearts from June meltin` on my tongue . /małe czerwcowe serduszka z czerwca roztapiają się na moim języku./ u fucked my love . /spieprzyłaś moją miłość./ strawberries in cream glistenin` in the sun . /truskawki w śmietanie lśnią w słońcu./ this must be the place where the angels rest . /to musi być miejsce, gdzie odpoczywają anioły./ a little summer breeze touchin` my warm skin . /delikatny letni wiaterek dotyka mojej rozgrzanej skóry./ not a single cloud just a few balloons, life feels a little lighter in my heart . /nie jedna chmura tylko kilka balonów i w sercu czuję, że życie jest nieco lżejsze./ full color intensify your dreams . /pełny kolor zintensyfikuje Twoje marzenia./
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
- może jesteś na tyle pokur_wiony. tego nie wiem.
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
1 .Każdy zakochany jest poetą. |
|
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
nie zostawiasz mi miejsca na żaden ból.
Teraz, gdy patrzę wstecz, żałuję, że nie mogę tego cofnąć. I jeszcze wierze, że jesteś najlepszą nadzieją jaka mogła mi się przydarzyć. w nic już nie wierzę. chcę żeby wrócił. nie pozwól mi odejść. skłamałam mówiąc, że możesz odejść.. chciałabym móc spróbować jeszcze raz. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

* <3.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena