|
|
#1801 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tatuaż!!!
trudno stwierdzić czy tatuaż jest modny ja bym bardziej powiedziała ze wiele osob pragnie go miec bo jest jak zakazany owoc
Ja się na razie nie odważe bo planuję kolejne dziecko ale milo jest popatrzeć i pomarzyć ciekawe macie pomysły więc zachęcam was do wzięcia udziału w konkursie Kreacje Redds na stworzenie ciekawego projektu. Każdy ma szanse wystarczy ruszyć glową
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
To az dziwne,ze tylko 200zl, moj lokator placil 800zl za to cudo.
Btw... ladny ten Twoj tattoo, nie moj styl ,ale jest ok
![]() Edytowane przez foxy123 Czas edycji: 2010-04-21 o 20:02 |
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
sama zdziwiłam sie, ze sa takie rozbieznosci cenowe
Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2009-07-21 o 22:17 |
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jak juz jestes 'po' to nie pozostaje nic innego jak sie nim cieszyc
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Foxy dokładnie! a mnie sie bardzo podoba
![]()
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
No i super
a tez mi sie podoba
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja po prostu chcialam troche po swojemu, a nie jak mi ktos narzuca. No, ale widzialam sporo tatuazy na zywo tego pana i byly niezle. Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona. Co do cen, to mnie czasem one wlasnie odstraszaja. Juz wczesniej dyskutowalysmy o salonie z Blackpool i w Leicester. W tym pierwszym ceny kosmiczne, a dla mnie podobaly sie barzdiej prace z drugiego-tanszego. Wydaje mi sie, ze ceny winduja czasem wygrane konkursy, a przeciez jurorzy oceniaja subiektywnie. |
|
|
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
z czyms takim to i jeden i drugi sobie latwo poradzi
przejdz sie do jednegoi drugiego studia (do sweet daddysow i do skullmastera) porozmawiaj z tatuatorami i umow sie tam gdzie bardziej ci bedzie odpowiadac
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jestem pierwszy raz w tym wątku, zawiodła mnie tutaj wyszukiwarka ![]() Czy znacie kogoś, kto robi w Warszawie tatuaże prywatnie?
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
dziś jest 6 dzień po dziaraniu
![]() już mi skóra schodzi (swęęędzi). Strupków zadnych nie było. Słyszłam wiele opinii, ze podobno tatuowanie strasznie wciąga ![]() boooooze... juz to czuje. Ale nie bede niczgo robiła pod wpływem impulsu. Ale jak już zdecydowałabym się za jakiś czas (na powiększenie czy jakiś drugi) to chyba wybiore się w Polskę ![]() no ale zobaczymy ![]() narazie cieszę się tym co mam ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1812 |
|
Przyczajenie
|
Fajnie, że już jesteś po dziaraniu i już się goi
ja mam nadzieję, że do września też się odważe... bo pomysł już mam, miejsce też, brak tylko odwagi:P
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
ja też w sumie mam wszystko, tylko doskwiera mi brak funduszy
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
Witam, w najbliższym czasie chcę zrobić sobie pierwszy tatuaż, będzie on na stopie, chcę wytatuować jakiś motyw roślinny, kwiatowy i mam już kilka wzorów ale i was chciałabym poprosić o polecenie mi jakiś ciekawych stronek z tatuażami. Przeglądałam już kilka stronek z tego wątku, ale niestety większość z linków jest już nieaktualna i linki po prostu nie działają. Dziękuję z góry za pomoc i obiecuję wkleić zdjęcia gotowego dzieła i pochwalić się nabytkiem
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do miss venflon...czy znasz studio godne polecenia w warmińsko-mazurskim? Planuje kolejny tatuaż i zastanawiam się czy w moich okolicach jest jakieś dobre studio
Czy moze lepiej wybrać sie np. do Gdańska (Tat Studio)?
|
#1816 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Osobiście polecam Tat studio- mi zrobili ślicznie, profesjonalnie, nie było żadnych problemów z gojeniem, pielęgnacją, wszystko mi powiedziano co i jak
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swój poprzedni tatuaż robiłam w Arttoo w Warszawie, ale nie jestem do końca zadowolona Mam pytanie do znawczyń tematu...czy po 3 latach tatuaż może być w niektórych miejsach lekko "wypukły"? Jak przejade po nim palcem, to czuję małe wypukłości w kilku miejsach. Nie wydaje mi się, aby to było normalne, ale może się mylę?
|
|
#1818 | |
|
Zadomowienie
|
a mógłby mi ktoś poradzić dobre studio i tatuatora z okolic Katowic?/ śląska
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
wole być przygotowana na to co mnie czeka bo tak czy siak zrobie niezaleznie od bólu
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie co sądzicicie o wytatuowaniu napisu"życie jest walką a ja nie poddam sie, nie ugnę się"?? mi strasznie się podoba bo dodawałby mi sił do walczenia o siebie, swoje marzenia.... ale mój chłopak jakoś tego entuzjastycznie nie przyjął, psiapsióła też nie
![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Jeśli chodzi o tatuaż to wiedzą już od dawna że chcę mieć bo z rok już moje podchody trwają, ale czy naprawdę ten napis(po rosyjsku) jest taki beznadziejny? chcę mieć go tylko dla siebie ale boję się, że jak ktoś z najbliższych mi osób zapyta co oznacza to będę się wstydziła powiedzieć przez tą ich rekację eh...
"Życie to niebezpieczna, oszalamiająca gra(...) to niebezpieczny upadek z którego sie podnosimy(...) a przede wszystkim pragnienie aby przeskoczyć samego siebie albo pozostać z niezaspokojonym, udręczonym sercem, jeśli nie uda nam się tego dokonać" P.C. |
|
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1821 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie od jakiegoś czasu mam ochotę zrobić sobie tatuaż na podbrzuszu po prawej stronie. Wzorem miałyby to być moje usta jednak czarne, a nie w kolorze czerwonym
co o tym sądzicie?
|
|
|
|
#1822 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Przyczajenie
|
O to super! Daj znać jak było i czy bolało w granicach wytrzymałości
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam jedno pytanie techniczne.
otoz kiedys myłam plecki mydłem siarkowym. Nie wyskakiwały mi zadne niechciane niespodzianki. a teraz kiedy mam tattoo, moge? bo myłam innym mydełkiem... i juz widze jak zaczynaja mi wychodzić rózne rzeczy... niefajnie to wyglada... miedzy czarnym tatuazem. wyobrazcie to sobie. niby ten tatuaz jest w głębszych wartwach skóry... niby mydlo nie powinno miec wpływu... no ale to siarka ![]() dodam, ze tatuazyk juz mi sie zagoil. wie ktos cos na ten temat? |
|
|
|
#1826 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
A ja mam pytanie dotyczące tresci... co myslicie o tatuażach symbolizujących cos smutnego, np smierc kogos bliskiego. Jest sens przypominac sobie całe zycie o złych rzeczach?
|
|
|
|
#1827 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wie moze ktoraś z was ile trwa zrobienie gwiazdki za uchem ,sam kontur bez wypełnienia i jaka jest cena |
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
a WIec powiem tak moim zdaniem tatuaże sa lipne ;/
pewnie jak wiekszosci ludzi kojarzy sie to z wiezieniem no ale co kto woli ale pamietaj ze juz nigdy tego nie zmyjesz ;p to jest decyzja na caaaaaaaaaale zycie :P |
|
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem tatuaze kojarzyły się z więzieniem jakieś kilkanaście lat temu.
Kelsey nie zapłacisz duzo. A czas? podejrzewam, ze kilkanaście minut
|
|
|
|
#1830 |
|
Przyczajenie
|
A jakieś dobre studia w 3mieście ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Ja się na razie nie odważe bo planuję kolejne dziecko ale milo jest popatrzeć i pomarzyć
ciekawe macie pomysły więc zachęcam was do wzięcia udziału w konkursie Kreacje Redds na stworzenie ciekawego projektu. Każdy ma szanse wystarczy ruszyć glową

)
wole być przygotowana na to co mnie czeka bo tak czy siak zrobie niezaleznie od bólu