...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-27, 18:41   #4171
ojalika
Wtajemniczenie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

od jutra mam zamiar się do was przyłączyć, więc trzymajcie kciuki pod koniec dnia zdam relacje co i jak
Stary 2009-07-27, 18:47   #4172
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez dodzia1 Pokaż wiadomość
mądrala dziekuję. Dziś kończy się mój 8 dzień fazy uderzeniowej. Waga rano pokazała 72,00 kg. jestem przeszczęsliwa. jeszcze tylko 5 kg i dojdę do mojego upragnionego celu, czyli 67 kg. Za tydzień wyjeżdzam na urlop, mam zamiar jeść wg dukana z tym jednym odstępstwem,że będzie alkohol, no ale cóż urlop jest po to,żeby z niego korzystac, nie samą dieta człowiek żyje. Pozdrawiam was proteinki i zycze sukcesów w zwalczaniu nadmiaru kilosów, a szczególnie Tobie mądralko,za to,że tak miło mnie przyjełąś i w wielu sprawach pomogłaś kochana chudzinko
Dodzia, widzisz jak ładnie Ci te kg lecą! Jestem pod wrażeniem... Mi aż tak NIGDY nie leciały
Ja na urlop wybywam w poniedziałek i stwierdziłam ze moje obstępstwo będzie polegało na alkoholu i owocach nie ma bata, nie dam rady się oprzeć tym arbuzom Mam nadzieję, ze z racji tego ze bede miała wiecej ruchu (pływanie, spacery) to nie przybiorę za dużo

A za pomoc nie ma sprawy i (jeszcze) nie jestem chudzinką

Miłego urlopiku

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Po pierwsze: ktora mi zabrala 1.5cm z biustu? Przyznac sie bez bicia i oddawac, ale juz!!! Wykrakalyscie. W sobote slonko wyszlo (o dziwo!) wiec ja szybko w bikini i do parku dokolorowac sie troche przed weselem. A tu stanik mi dziwnie odstaje. To ja za centymetr i co? 1.5cm mniej *placz i zgrzytanie zebow* oddawac!!!!
Poza tym caly tydzien waga stala, a nawet wzrosla do 70.1 a centymetr pokazal 2.5cm mniej w boczkach i po 0.5cm mniej w udach. A waga dzis 69.1 i co wy na to? Chyba faktycznie przejde na 4 dni warzyw i 3 protein, bo warzywne dni jakos dobrze na mnei wplywaja.
TaZa zaprzeglam do aparatu, obcykal mnei z kazdej strony i porownalam sobei fotke z ta z maja i widac golym okiem ze schudlam. Jakby mnie kto fotoshopem wygladzil po bokach
Wiolqn, przysięgam że ja Ci biustu nie zabrałam niestety a przydałoby mi się tam to Twoje 1,5 cm

Jak mozesz to wklej zdjęcia przed i teraz chętnie sobie popatrze na dukanowe efekty (mobilizujące)

Swoją drogą, jak wrócę z wakacji (pewnie z dodatkowymi kg) to moze też sobie przejdę na 4/3...

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez AJKB Pokaż wiadomość
Witam Panie po weekendzie!
Widzę, że sporo się tutaj działo.
W końcu dziś zaczełam dietować się z wami.
Rano odbyło się oficjalne ważenie i na sniadanie jajka...
Mam pytanie, czy ktoraś z was wspomagała się (lub wie cos na ten temat) tymi odżywkami bialkowymi? Chociaz nie wiem czy to się tak nazywa-chodzi mi o napój białkowy, podobne spożywaja kulturyści. Byłaby to jakas alternatywa jakbym zaspała do pracy-zamiast sniadania.
Miłego tygodnia Paniom życzę
AJKB nie myśl na razie o żadnych odżywkach... uwierz mi, ze sam Dukan zdziała cuda

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
od jutra mam zamiar się do was przyłączyć, więc trzymajcie kciuki pod koniec dnia zdam relacje co i jak
Życzę powodzenia

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 20:26   #4173
wwweeerka
Zakorzenienie

Witam
Dobrze ze tu zajrzalam bo ta dieta to dla mnie
Chcialam sie Was zapytac jak obliczyc ile mam miec dni I etapu-iderzeniowej?

Ja chce plaski brzuszek<marzy>

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 20:44   #4174
ojalika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Witam

ja tez podpsuje sie pod tym pytaniem
Stary 2009-07-28, 00:25   #4175
zebrawpaski
Zakorzenienie

Lodówka pełna kefirów - Powracam
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 07:55   #4176
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

dziewczyny pójdę do piekła, gdyż zgrzeszyłam okrutnie Wczoraj późnym wieczorem dopadła mnie żądzą czegoś słodkiego, ale nie że chciało mi się, po prostu MUSIAŁAM zjeść coś słodkiego i ten potwór, który przejął nade mną władzę zjadł pół Knoppersa....
Stary 2009-07-28, 07:57   #4177
Evick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoostynka Pokaż wiadomość
jiggy11, przejrzałam właściwości odżywcze i w twarogu jest 20g białka i 3,5węglowodanów, to chyba nie jest produkt węglowodanowy. Jedynie kotlety sojowe mają 46,5g białka i 13,4g węglowodanów, ale i tak jest przewaga białek.
Choćbym miała osiemdziesiąt kilo przytyć,mięsa nie tknę.
Zadowolę się białkami roślin i produktów odzwierzęcych.
Kupiłam wczoraj białko sojowe w proszku (dodaje się go jako dodatek do zup,jogurtów, to nie ten do picia), ale chyba zrobię sobie 2-3 dni oczyszczające i zacznę od początku, bo skoro teraz było kilka uchybień, to lepiej zrobić jeszcze raz, a porządnie

Jeśli chodzi o efekty to w 5 dni zeszło mi 800g (ale czuję się trochę ociężała, bo @ chyba nadchodzi).
W wymiarówce zeszło mi:
piersi 1,5cm
talia 3cm
biodra 1cm
No to się wyjaśniło (chyba). Przed okresem waga może stać a nawet wzrosnąć. Fazy uderzeniowej nie zaczynaj jeszcze raz bo to nic nie da - nazwać ją możesz jak chcesz, ale z tego co rozumiem będzie to i tak już faza naprzemienna. Dukan pisze, że fazę uderzeniową można przejść tylko jeden raz w życiu, tzn., że uderzeniowe efekty będą tylko raz w życiu - spadek wagi np. 4 kg w ciągu tygodnia. Spadek 0,8 kg w ciągu jest na tej diecie bardzo OK. Jeśli bardzo "mięsne" towarzystwo ci odpowiada to kontynuuj dietę i będzie super.

No i proszę zerknąć na mój podpisik - półmetek minął.....
jeszcze 0,3 kg do wagi sprzed 1 ciąży)
dieta od 29.04.2009 do 17.11.2009,
22.02.2010 zaczynam ciąg dalszy!

Edytowane przez Evick
Czas edycji: 2009-07-28 o 08:32
Evick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 09:05   #4178
Magdulina79
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Evick Pokaż wiadomość
No i proszę zerknąć na mój podpisik - półmetek minął.....
Serdeczne gratulacje!!!

Ja dalej ostro się trzymam dziś waga pokazała 71,6kg już nie mogę się doczekać 6 przed
Stary 2009-07-28, 10:24   #4179
AJKB
Raczkowanie

Evick-gratuluję! tez już bym taj chciała.

Jednak jesteem na dobrej drodze- moge się pochwalić- po pierwszym dniu 0,8 kg mniej!! Aż z wrażenia prawie spadłam z wagi..Wiem, że to woda ale ile mi to radości sprawia!!

mądrala- mi nie chodziło o odżywki jako takie, tylko chciałam wiedziec czy czasami moge to użyć w ramach alternatywy dla jakiegos posiłku, np. w drodze. Albo jak zaśpię do pracy

Czy któraś z was znalazła odpowiednie dla diety gumy do żucia? Bo te co ja ogladałam to mimo że są bez cukru, maja elemnty nie zalecane przez Dukana...A chetnie bym sobie pozuła.
A czy normalne jest to, że ja przez te bialak w ogóle glodu nie czuję? A to dopiero 2 dzień...
Fajnie by było jakby to uczycie zostało mi tak na stałe...rozmażyłam się....

Edytowane przez AJKB
Czas edycji: 2009-07-28 o 16:05
AJKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 13:27   #4180
lilastarska
Raczkowanie

GG do lilastarska

Pytanie; grzeszycie czasami na diecie? Tzn. czy czasami macie już tak dość, że np. zjadacie coś co jest niedozwolone i jeżeli tak to co się dzieje z Waszą wagą?
lilastarska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 14:43   #4181
ojalika
Wtajemniczenie

mój pierwszy dzień fazy uderzeniowej ) ale trzymam się bardzo dobrze :P
na śniadanie dwa jogurty light (małe)
później activia naturalna(nie było w sklepie jogurtów małych 0%, a spieszyłam się do pracy)
na obiad: mamusia zrobiła mi pulpeciki z kurczaka i indyka mniam
tylko nie wiem czy długo być na tej fazie uderzeniowej czy może od razu wskoczyć na tryb naprzemienny :P

Edytowane przez ojalika
Czas edycji: 2009-07-28 o 14:45 Powód: dopisek
ojalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 15:59   #4182
BeataMi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilastarska Pokaż wiadomość
Pytanie; grzeszycie czasami na diecie? Tzn. czy czasami macie już tak dość, że np. zjadacie coś co jest niedozwolone i jeżeli tak to co się dzieje z Waszą wagą?
Ja przyznam się bez bicia, że czasami grzeszę (ostatnio wczoraj, zjadłam resztkę chipsów po imprezie, jakieś 1/4 paczki, ale tak się do mnie uśmiechały, tak wołały, ze po prostu nie mogłam im odmówić ). Po takich "małych" grzeszkach (na duże, tzn. zawieszenie diety na cały dzień i zajadanie się niedozwolonymi rzeczami czy zjedzenie całego "normalnego" posiłku sobie nie pozwoliłam jeszcze) z moją wagą nie dzieje się nic, tzn. stoi w miejscu albo spada sobie normalnie kilkaset gramów. Ale to chyba wyrzuty sumienia powodują szybsze spalanie i chudnięcie...
BeataMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 16:06   #4183
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Nie, żebym ja była nerwowa... ale straciłam kolejny kg, a wymiary są identyczne cały czas! już nie wiem, co mam robić... proteiny dziś i jutro, potem warzywa znowu. Mimo wszystko dieta jest dla mnie przyjemna, więc staram się nie poddawać, ale płakać mi się chce...

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 17:10   #4184
Darianna25
Zakorzenienie

Witam,
Długo mnie nie było i wałśnie przeczytałam zaległości.
Jestem już po 4 dniach P+W i przed okresem i ciągle chce mi sie cos słodkiego.Wcześniej na samych proteinach w ogóle nie chciało mi sie słodkiego.Cały czas trzymam sie diety ale od tych 4 dni zawsze cos zjem słodkiego.Mało ale zawsze coś.
Wczoraj zrobiłam tiramisu i nie wyszło za dobre.W ogóle to desery mi jakos nie wychodzą.Coś ta zelatyna mi się scina jak ja wleje to masy.
Ważyłam sie po 9 dniach uderzeniówki i tylko 2 kg mniej.Nie wiem czy moze ważyłam jednak wiecej przed dietą niż 75 kg . No nic 2 fazę ciągnę do 19 sierpnia bo wtedy wyjeżdzam do Polski i tam już w sobotę czeka mnie panieńskie, potem jedziemy na Słowacje na 2 dni no i mam wesele.Więc w tych dniach mam zamiar jesć normalnie tzn.proteny no i odświętny posiłek.Ale po każdym takim dniu zamierzam jesć same proteiny z fazy uderzeniowej.

W ogóle to zazdroszczę tym, którym tak dużo waga spadłą.Mnie tak szybko to nie zejdzie.Centymetry trochę spadły ale brzuch mam nadal.

Taki mału OT.
wiolqn polecam zoo w Colchester.Londyńskie sie normalnie chowa przy tym.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 18:08   #4185
justyna2639
Zakorzenienie

Dziewczyny? Pamiętacie mnie?
Strasznie za Wami tęskniłam. Przyznaję się bez bicia, że moje odchudzanie legło w gruzach. Bardzo długo nie było mnie na forum, przez jakiś czas nie miałam komputera, co było spowodowane remontem, który niestety jeszcze się nie zakończył. Jednak teraz mam przynajmniej kuchnię, która jest w miarę w stanie używalności. Dlatego postanowiłam wracać do Was
Dziś przyniosłam wagę, która pokazała mi 65 kg. Jest to moja czerwona lampka-waga w miarę dopuszczalna, ale trzeba już się brać za siebie.
Dlatego dziś robię listę zakupów i startuję od jutra-przynajmniej się postaram Placki zrobię na pewno, bo to jest jedna z moich ulubionych rzeczy które jadłam na tej diecie
Dobiję do 60, wtedy było blisko, więc wiem, że można i że się uda
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 19:35   #4186
magador
Przyczajenie

[QUOTE=AJKB;13466489]Evick-gratuluję! tez już bym taj chciała.

Jednak jesteem na dobrej drodze- moge się pochwalić- po pierwszym dniu 0,8 kg mniej!! Aż z wrażenia prawie spadłam z wagi..Wiem, że to woda ale ile mi to radości sprawia!!

mądrala- mi nie chodziło o odżywki jako takie, tylko chciałam wiedziec czy czasami moge to użyć w ramach alternatywy dla jakiegos posiłku, np. w drodze. Albo jak zaśpię do pracy

Czy któraś z was znalazła odpowiednie dla diety gumy do żucia? Bo te co ja ogladałam to mimo że są bez cukru, maja elemnty nie zalecane przez Dukana.. .Ja kupuję orbit bez cukru w drażetkach nie posiada nic zakazanego
taka saszetka niebieska 46 drazetek pisze na niej po polsku i czesku
magador jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 19:38   #4187
lilastarska
Raczkowanie

GG do lilastarska

Nagrzeszyłam dzisiaj okropnie, biję się w pierś, ale nie poddaję się i idę dalej
lilastarska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 20:47   #4188
Evick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Witam

Było na tej stronie: www.dukan.wu.pl, ale teraz jakoś stronka się nie otwiera...
jest też tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...304067&page=28

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Lodówka pełna kefirów - Powracam
Witamy, witamy...

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
mi nie chodziło o odżywki jako takie, tylko chciałam wiedziec czy czasami moge to użyć w ramach alternatywy dla jakiegos posiłku, np. w drodze. Albo jak zaśpię do pracy
spoko. Dukan pisze w swojej książce, że to nie powinna być podstawa, ale środek awaryjny.

Cytat:
A czy normalne jest to, że ja przez te bialak w ogóle glodu nie czuję? A to dopiero 2 dzień...
Fajnie by było jakby to uczycie zostało mi tak na stałe...rozmażyłam się....
Normalne. Tak ma być - już po 2 - 3 dniach. Czasem oczywiście jeść się chce..., no ale generalnie nie za bardzo.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Ważyłam sie po 9 dniach uderzeniówki i tylko 2 kg mniej.Nie wiem czy moze ważyłam jednak wiecej przed dietą niż 75 kg .
W ogóle to zazdroszczę tym, którym tak dużo waga spadłą.Mnie tak szybko to nie zejdzie.Centymetry trochę spadły ale brzuch mam nadal.
9 dni uderzeniówki to dużo, ale ja po 7 miałam tylko 1,5 kg mniej. Może niektórzy tak mają... ale pomyśl jak to by było, gdyby te 2 kg jeszcze na tobie były.
A po 2 miesiącach diety okazało się że 35 cm z brzucha mi spadło. Wszystko w swoim czasie.
jeszcze 0,3 kg do wagi sprzed 1 ciąży)
dieta od 29.04.2009 do 17.11.2009,
22.02.2010 zaczynam ciąg dalszy!
Evick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 21:30   #4189
fatamorgana35
Raczkowanie

witam
jutro lecę po książkę do księgarni
ta dieta to chyba dla mnie-od 2 lat przyjmuję hormony i troszkę przybyło i nijak nie chce ubyć
mam nadzieję,że ta dieta mi pomoże
pozdrawiam serdecznie wszystkich walczących
fatamorgana35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 23:32   #4190
dukan
Przyczajenie

mam do Was ogromną prosbe. co sie dzieje-na samych proteinach chudnę rewelacyjnie a jak dodaję warzywa to nie doćś że waga stoi to czasem przybędzie nawet 2kg.Nie odzywałam się przez to wszystko bo się trochę zalamałam ,potem znowu 5dni protein i 3,6kg!!!!!!!! a przez kolejne 5 dni warzyw 1,5kg do przodu.Może któraś z Was też tak ma ?
dukan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-28, 23:43   #4191
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Może wcinasz jakieś wyjątkowo kaloryczne warzywa? np. kukurydzę, marchew, albo warzywa z puszek? One są chyba zazwyczaj jakieś bardziej kaloryczne...?

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 00:31   #4192
Yoostynka
Raczkowanie

GG do Yoostynka

Proteinki kochane, aż wstyd mi się tu pokazywać
dieta zupełnie się powywracała... wyszedł mi dzień węglowodanowy...
zaczęło się od głupiego serka homo, a później to już płatki kukurydziane, musli, nektarynki,płatki ryżowe itp.. wiedziałam, że nie powinnam... ale oderwać się nie mogłam

Teraz próbuję naprawić swój błąd. Lodówka wypchana twarogami, kefirami itp.. już będę grzeczna!
Yoostynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 09:25   #4193
AJKB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magador Pokaż wiadomość
taka saszetka niebieska 46 drazetek pisze na niej po polsku i czesku
Ja właśnie zawsze kupowałam zielone Orbit tez teoretycznie bez cukru, ale jest w nich sorbitol, ewidentnie nie zalecany przez Dukana

dukan - ja dopiero jestem w I fazie, ale wiem z książki, że takie coś może się przydażyć Organizm z warzyw pobiera wodę i zatrzymuje ją w sztucznie uprzednio osuszonych tkankach. Nie nalezy sie tym przejmować. u niektorych jest to widoczne mniej, a u niektórych bardziej. Za kilka dni, będe mogła ci powiedziec jak to się u mnie odbywa

Ja tylko o piciu marzę na tej diecie...normalnie dostaję ślinotoku na widok szklanki z wodą Aż jestem zdiwiona że po takiej ilości przyjmowanych płynów jest jakis ubytek na wadze...

Czy któraś z was wspiera dietę ćwiczeniami? Przyspieszyło to efekty? Przy tej diecie, to chyba ładnie mięśnie powinny się kształtować

A, chciałam sie wam pochwalić moim pierwszym objawem silnej woli- wczoraj odwiedzałam wraz z innymi koleżankami przyjaciółkę, która wróciła ze szpiatal. No i oczywiście było moje ukochane piwko i juz mniej ukochanu, ale jednak lubiany sernik (swoja droga dziwna mieszanka ). A ja grzecznie siedziałam przy kawie i wodzie! Kwiatkami sobie to wszystko zasłoniłam i nie było źle. Dałam radę

Edytowane przez AJKB
Czas edycji: 2009-07-29 o 10:04
Stary 2009-07-29, 10:04   #4194
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez fatamorgana35 Pokaż wiadomość
witam
jutro lecę po książkę do księgarni
podaj maila to wysle ci ebooka

Rozmawialam wczoraj z rodzinka z Polski na skypie. Nie widzieli mnie od maja. Chcieli fotke, wiec im podeslalam zrobiona w niedziele i wszyscy stwierdzili jednomysle: rany dziewczyno jak ty schudlas! Czy moze byc lepsza motywacja?
Osobiscie dietke uwielbiam, trzymam sie zasad ogolnie ale jak mam straszna ochote na cos, np czekolade to sobie zjem kostke. Swiat sie od tego nie zalamie, a wiem ze az tak bardzo mi nei zaszkodzi bo jak widac i tak chudne. Oczywiscie nei zachecam nikogo do grzeszenia. Po prostu czasem warto sobie pofolgowac odrobinke, aby potem ze zdwojona sila wziac sie do pracy. Doktorek twierdzi ze 64kg mam osiagnac 2 wrzesnia i wydaje mi sie to calkiem prawdopodobne. Chudne sobie powolutku - niecaly kg na tydzien, ale przeciez oto chodzi, aby schudnac jak najwolniej i dac organizmowi czas do przyzwyczajenia sie do nowej wagi.

Co do przybywania kg na warzywkach. Nie tyjemy w przeciagu 3 dni. 1kg tluszczu to ponad 7000 nadrogramowych kcal. A na tej diecie nie je sie az tak duzo. Jezeli przybywa ci za kazdym razem na warzywkach to ogranicz te dni a przedluz proteinowe.

Polowa lata a tu leje kazdego dnia. Z moim szczesciem to jak za 3 tygodnie zajade do Polski to tam przywioze deszcz a tu sie zrobi ladna pogoda.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 10:19   #4195
Sonia11
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Nie było mnie tydzień bo zamieszanie miałam w domu z okazji wesela i do tego rozłożyła mnie jeszcze angina.

U mnie po 2 tyg diety jest 4kg mniej. Na weselu byłam grzeczna - jadłam tylko miesko+warzywa a że było sporo drobiu i ryb bo nie było problemu. Alkoholu nie piłam bo jestem na antybiotykach - a tego najbardziej się bałam, a tu proszę jak sie ułożyło.
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 11:11   #4196
aggaa
Raczkowanie

ja niestety w weekend nagrzeszyłam ciasta, kanapki, drinki, sery...echh.. a teraz?? 2 kilo więcej i brzuch odstaje głupia ja..

mam pytanie: czy kawę izbożową np.inkę można pić??
aggaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 13:11   #4197
AJKB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
Polowa lata a tu leje kazdego dnia. Z moim szczesciem to jak za 3 tygodnie zajade do Polski to tam przywioze deszcz a tu sie zrobi ladna pogoda.
No faktycznie, jakby tu było ładni to mogłabym się zacząć martwić twoim przyjazdem...Ale niestety to mało prawdopodobne. Przynajmniej w moich okolicach niby jest ciepło, ale nie za bardzo..a dodatkowo codziennie pada..Więc jak trochę więcej deszczu przywieziesz to już się nic nie stanie- nie przejmuj sie tym
Stary 2009-07-29, 13:45   #4198
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

eh hello chyba jestem uzalezniona od Dukana...

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 15:02   #4199
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
eh hello chyba jestem uzalezniona od Dukana...
ja tez chcę się uzależnić... ale wszystko jest przeciw mnie
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 15:45   #4200
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

ehh ja przeszłam na montiego i ciąfle łapię się na tym, że gotuję z przepisów dukana..

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości