![]() |
#2851 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
Wspominasz wciąż myślami jak było między nami.. Pamiętam to jakby zdarzyło się dzisiaj.. Tak bardzo kochałam, że dałam Ci misia.. Był miękki pluszowy i pełny nadziei, że nigdy nas nic nie rozdziel.. Jedną z wielu zaczynam być. Już mnie nie ma w Twoich planach. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- może jeszcze na koniec teksty takiego Pana do mnie ![]() -co robisz? -oglądam "M jak Magda" -hahaha -też Cię kocham -kocie -co? ![]() -buziaków sto -jeden buzi ; * -2 buzi ; * - mnóstwo buziaków ; * - zawsze o jeden więcej od Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Raczkowanie
|
ja.? :O oj. dziękuję kochana.
![]() szczęściu nie można ufac-odchodzi w najmniej oczekiwanym momencie, kiedy wydawało się, że będzie tak pięknie.'/by Me.(:/ jak dziś pamiętam ten dzień, w którym poprosiłeś mnie o mój numer. ten, w którym dotknąłeś mojej ręki i uśmiechnąłeś się czule. ten, w którym dotrzymałeś dwóch danych mi obietnic. ten, w którym dałeś mi to pyszne orzechowe merci petits. ten, w którym przytuliliśmy się do siebie na pożegnanie. czy nie możesz zrozumiec, że o takich rzeczach nie da się zapomniec w kilka dni.? że takie wspomnienia zostają na całe życie?przecież traktowaliśmy się jak koleżeństwo, chociaż inni coś podejrzewali, widzieli ten twój wzrok spoglądający na mnie...' /by Me.(:/ nie ma dwóch jednakich spojrzeń w oczy.' there`s nothing else I can say.' to heaven.' gwiazdkę z nieba jeśli chcesz - dostaniesz.' I can do everything for you.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak będzie po angielsku zdanie "uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia" ? z góry dziękuję.
![]() życie to nie fotel, na którym siedzisz z pilotem. sprzedawcy marzeń. tutaj słońce świeci inaczej. i nie musisz udowadniać ludziom swojej wartości, bo oni zawsze będą zazdrościć. raczej nigdy nie będziemy tym, kim raczej chcielibyśmy być.
#2854 |
Zakorzenienie
|
uśmiecham się do Ciebie, zbieram rosę z traw, dotykam czule miejsca tuż pod sercem... ot tak, właśnie .
nie wstydź się robić tego, co inni mogą uznać za wstydliwe. kurewsko tęsknie za głosem, który dawał radość wielką... proszę Pana, ja obiecuję, że ja Pana ze swojej głowy wyrzucę. moje życie jest jak list w butelce, tylko nie wiem, czy jestem oceanem unoszącym tą butelkę, a tym samym posłańcem, czy jestem nią samą, butelką, czy też wiadomością w niej ukrytą, tylko, jakiej treści i dla kogo...
#2855 |
Rozeznanie
|
Yes i can see her.. Cause every girl in here wanna be her ! Widziałem ją.. Bo każda dziewczyna tutaj chce być nią ! She's nothing like a girl you've ever seen before.. Nothing you can compare to your neighborhood hoe. Ona jest niczym jak dziewczyny, które kiedykolwiek wcześniej widziałeś.. Niczym co możesz porównać z dzielnicową dziwką. Damn Girl ! You'se a sexy bitch, a sexy bitch, a sexy bitch ! Cholera Dziewczyno ! Jesteś sexy suką, sexy suką, sexy suką !
#2856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
swietne ![]() ___ When I say : jump ! , You say : how high? My name is... Oh, You can't have me anyway. Be my own sunshine <3 Edytowane przez caro69 Czas edycji: 2009-07-29 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Raczkowanie
|
Zawsze twierdziłam, że gdy się prawdziwie kogoś kocha,
wierność nie jest zadną zasługą. Pytają czy trzeba kochać. O to nie należy pytać, to trzeba czuć.
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Ciągle czuję Twój gniew .
Jesteś dla mnie wszystkim. Dla Ciebie nigdy nie będzie za późno. Już teraz wiem, że zawsze miałeś racje. Nie jesteś mnie wart. Właśnie wyrzuciłam do śmietnika ostatnią rzecz, która mi Ciebie przypominała. Biała zasmarkaną chusteczkę, w którą płakałam podczas bezsennych nocy. Pozwól mi normalnie żyć, zgiń z moich biednych oczu.... Spotkaliśmy się parę razy w życiu i każde z tych spotkań było zupełnie przypadkowe. Przypadkiem wpadliśmy na siebie w prawie pustym sklepie, przypadkiem dotknąłeś wtedy mojej dłoni i przypadkiem na moich ustach pojawił się uśmiech. Przypadkiem zaprosiłeś mnie na ciastko, a kiedy bliżej się poznaliśmy, przypadkiem zacząłeś mnie podrywać. przypadkiem zostaliśmy parą, ale potem los nas rozdzielił. To wszystko było przypadkiem. Ale do jasnej chol.ery, NIC W ŻYCIU NIE DZIEJE SIĘ PRZEZ PRZYPADEK! Pokaż mi jakikolwiek tego sens, a zostanę.
#2859 |
Przyczajenie
|
![]() ' trzeba po prostu być, nie odwracać się w tył' Po prostu być, iść tam gdzie masz iść. Po prostu być, urzeczywistniać sny. Po prostu być, żyć tak jak chcesz żyć. Po prostu być, po prostu być. =)) Edytowane przez MadziucH Czas edycji: 2009-07-29 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Raczkowanie
|
Cicho jakby cały świat zgasił światło, poszedł spać...
Miłość jest wieczna... Zmieniają się tylko partnerzy... xD kazali mi zrozumieć mówiłam, że nie umiem..
#2861 |
Rozeznanie
|
był najwspanialszy. wszystko co robił było cudowne. no poza odejściem ode mnie.
naprawdę go kocham, ale nie potrafię życzyć mu szczęścia. nie chcę żeby był szczęśliwy z nią. patrzyła na niego z takim podziwem, że w jej oczach zapalały się tańczące iskierki. widzieli je wszyscy, poza nim.
#2862 |
Przyczajenie
|
![]()
Walnij się w czoło to będize wesoło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Przyczajenie
|
'Na drogę całus
Przez życie pedałuj Rób co chcesz Niczego nie żałuj ! ![]() Chciałeś ,wybrałeś ? Ej , w dupe mnie pocałuj !' _________________________ ________________________ Mary Jane < 3 `` znaleźliście przy mnie zielone liściee ? Peeewnie ! Sfotografujcie to i zapiszcie ja mam to w pi_dzie co macie w tych notatkach, bo jest mi po liściach iście za***i_cie ! `` ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
` bo On jak anioł ma włosy ze złota.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-07-29 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Raczkowanie
|
Poddaję się. Brakuje mi sił na obronę przed Tobą. Oszczędź mnie, daj mi żyć po swojemu, moim własnym, nie zepsutym jeszcze życiem. Niestety widzę w Twoich piwnych oczach chęć pozbycia się mnie. Tak, zabij mnie kolejny raz, ale tak, abym już nie powstała, żebym z każdym kolejnym świtem nie wracała do codziennej wojny między miłością a nienawiścią.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Raczkowanie
|
Ty w plecy miłość wbijasz mi
Tak przykro dzielić jeden sen I zdejmę płaszcz podszyty lękiem Gdy przy mnie i przy nikim więcej Twoja jasna twarz Nasze dusze są blisko lecz trochę zapomniane może jedno z nas im przywróci pamięć A mówią że nieładnie mieć myśli złe Trochę ich mam Zabierz sobie ile chcesz Zmysł powonienia Mój jedyny kontakt z niebem Zmysł powonienia Mój jedyny obraz ciebie
#2867 |
Zadomowienie
|
I like a guy if he keeps starin` at me .
/lubię, kiedy faceci gapią się na mnie./ my naughty thoughts, I’ll go to bed with tonight . /moje nieprzyzwoite myśli, chcę iść do łóżka dziś wieczorem./ can`t u see it in my eyes ? /dlaczego nie mogłeś tego zobaczyć w moich oczach?/ I got a clean house, but a dirty mind . /mam czysty dom, ale brudne myśli/ bitin` the corners of his lower lip . /zagryzając jego dolną wargę./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-29 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Rozeznanie
|
xMartusiaczekx - ja Ciebie też kradne
![]() w zwiewnej sukience, w twoich ramionach - mówią, że mam wszystko. przeniknij mnie. przeniknij mnie proszę. w Tobie moje niepokoje. cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. słońce świeci nocą, księżyc za dnia! w głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał liczniki! inwentaryzacja, przerwa w dostawie, pauza, spacja. wiem, że cię nie ma! wiem, do cholery...łudzę się tylko. tego też mi już nie wolno?! jesteś moja na bezsenność wróżka. Ty prasujesz pomięte moje sny i Ty karmisz w mojej głowie głodne psy, mnie ubierasz i z powrotem sklejasz! mów mi 'panna niedostępna'. w mojej nieziemskiej sukience bierze mnie na ręce i nie muszę być dla niego wcale goła. kwadratura koła. widać, że to miłość. zakłada sukienki i maluje paznokcie chociaż wcale tego nie lubi. polecimy razem na niebieskie łąki? |
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Rozeznanie
|
przeproszę za wszystko jeśli chcesz
przepraszam za to że czasem jest źle przepraszam za moją miłość, której chcesz coraz mniej
#2870 |
Przyczajenie
|
Jeśli pocałunek byłby kroplą deszczu, wysłałabym Ci deszcz.
![]() Jeśli przytulenie byłoby sekundą, wysłałabym Ci godzinę, ![]() i jeśli miłość byłaby człowiekiem, wysłałabym Ci siebie ... ![]() ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥ Macie jakiegoś opisa ode mnie ^^ ;dd ![]() - ` Gdy jest bardzo smutno, to kocha się zachody słońca.` - ` Czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym.` - ` Zwisające bezwładnie ręce, na nich nożem cięte rany. ` - ` Ja wkładam w to serce i wierze, że wyjdzie.` - ` Bezszelestnie zamknięta w kropli dźwięku. ` - ` Grzeczne dziewczynki dostaną się do Nieba, niegrzeczne dziewczynki dostaną się wszędzie ! ' ;dd ;PP |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem tutaj nowa, zaciekawił mnie ten wątek dlatego postaram sie dodać kilka opisów od siebie: 1.Ile jeszcze we mnie wiary, Ile jeszcze we mnie samym sił? 2.Lęk, panika, ból i złość... 3.Jakaś misterna część w konstrukcji zdarzeń pękła.. 4.Czarno-biały film 5.Miałam kiedys plan zostawić wszystkich was... 6.Staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył... 7.Nigdy nie jest tak żle by nie mogło być gorzej... 8.Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi... bo nei jesteś sam... 9.Bez tchu, bez sił, bez wiary... 10.Nie mniej dobrze mi wiedzieć, że rozumiesz, że jesteś... 11.Ultrafioletowe łzy i my jak prześwietlony film... Taak, dużo z Comy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Rozeznanie
|
![]() Jeszcze jedna noc przed tragiczną zmianą w życiu.
Nie pamiętam już tonu Twego głosu.. DOSYĆ ! To już chyba wystarczy, żebyś wrócił..
#2873 |
Zadomowienie
|
+ Jeżeli miłość twoja nie ma żadnych szans, powinieneś zamilknąć...
Bo nie należy mieszać miłości z niewolnictwem serca. Miłość, która prosi, jest piękna, ale ta, która błaga, jest uczuciem lokajskim.
#2874 |
Zakorzenienie
|
bo świadome bycie unikatem to rządzenie światem.
bo złamie ręce temu kto palce mi w to wtyka. przyciągasz mnie jak magnes. na siłę. bez mej zgody. pozwól mi żyć tak, jak tego chcę. był kimś, kto odwrócił mój świat do góry nogami.
#2875 |
Raczkowanie
|
Toriaa-może to wydawać się śmieszne, ale ja robię tak samo z Twoimi postami.
![]() _____________ łatwo nie jest. to pewne. codziennie widzę jego uśmiech. odszedł i zostawił mnie. nie rozumiem Boga i nawet nie chcę wdawać się z Nim w dyskusje. rozwalił mi znowu życie. prawda jest taka, ze nigdy nie miałam ojca, który teraz nauczyłby mnie jeździć autem. nie miałam brata, który powiedziałby- ‘już dosyć, siostra’. nie mam siostry, która kupując sobie okulary, pomyślałaby i o mnie. nie mam nawet przyjaciółki, która by mi doradziła czy lepiej mi w czarnej bluzce, czy białej. a teraz jeszcze Bóg zabrał mi tego, który potrafił to wszystko jako jedna osoba.. może warto się skupić na tym co mam? ale co mam..? a no tak. Mam JEGO. Mojego T. jeszcze mam dla kogo żyć..
![]() |
#2876 |
Zadomowienie
|
yyyym.
zapewne mnie już nie pamiętacie ![]() _________________________ ____________ Uczuć nie można zapakować do pudła i odstawić pod ścianę Człowiek może postąpić dziesięć razy źle, potem raz dobrze i ludzie z powrotem przyjmują go do swoich serc. Ale jeśli postąpi odwrotnie: dziesięć razy dobrze, a potem raz źle, nikt już więcej mu nie zaufa. I tak od słowa do słowa można dojść do Krakowa. Im większa miłość, tym większy chaos. Dlatego żyjesz <3 Są dwie rzeczy, Weber, które nigdy nie dają nam spokoju: miłość i rozczarowanie. Nie możemy ich wyłączyć jak wentylatora ani skierować podmuchu w bok. trzydzieści odcieni lęku . Piekło [...]. Ostateczny gabinet dentystyczny. Do czego może się przydać jeden kawałek puzzli? A z drugiej strony - czy ktoś odważyłby się go wyrzucić? _________________________ ________________________ jejj, jakież tu są piękne opisy.... ![]() dziewczyny wiele z Was jest po prostu genialna. <3
![]() |
#2877 |
Zadomowienie
|
Jestem tu lecz czy ty tego chcesz? Tak samo znów,bez żadnych słów, starasz się widzieć każdy mój ruch. Pozwalam ci .Gdy chcesz tak żyć,lecz nie jest tak jak miało być ... Nie myśl, że wszystko moje już masz, Nie masz mnie ,nigdy nie będziesz miał. On przyznał się, nie bądź zła, kocha cię. Nie pozwól by zniknął znów z twoich snów. To ominąć miało nas,Nas nie dotyczyć, innych tak,nie otrzeć o nas nawet się, obok nas to miało przejść... ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- daję i zabieram nadzieję- nałogowo ![]()
#2878 |
Zakorzenienie
|
jak śmiesz nawet tak myśleć
![]() ![]() nie mam zamiaru się zestarzeć sprawdzając całymi dniami i nocami, czy przypadkiem nie zepsuł się dźwięk w mojej komórce. bo może On dzwonił, a ja nie słyszałam. zaczęłam wrzucać jego rzeczy do pudeł. ale trudno jest spakować czyjeś życie. będę silna. obiecuję, że będę walczyć. uciekam przed Tobą. przed szczęściem. -Gdy dotkniesz mojej ręki nic ci się nie stanie. -Jak to? Zupełnie nic?! -Zupełnie. Może jedynie się zakochasz. -Więc nie chcę.
#2879 |
Raczkowanie
|
ocean seksu z kroplą romantycznych chwil
A gdy zaczynam budować swoją przyszłość [On jest głównym jej składnikiem..] <3
#2880 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki;*
jestem tu nowa ale przyznam sie że często tu zaglądam ![]() mam do was prośbe;/ może nie zostane skamieniowana za to ![]() macie jakies aroganckie ironiczne cyniczne opisy;> wy juz napweno wiedzie o co chodzi ![]() trochę wspomnień, tamtych dni. zabawy w białej pościeli chyba się dziś na nowo w Tobie zakochałam słońce świeci jakieś inne. nie mów tylko za dużo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.