Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 16:35   #4051
lain
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jak się razem mieszka to jest tylko jedna spowiedź-tyle wiem
eeej to jest nie fair
to dlaczego ja nie grzeszac tak strasznie () musze isc do spowiedzi dwa razy to tak jakbym zostala ukarana za to, ze nie grzesze ja tu widze brak logiki

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
No wszystko ładnie pięknie tyle, ze ja do kościoła mam 15 km i co mam jechać specjalnie do nich??
nie masz zadnego kosciola w Kielcach blizej

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie jestem przeciwniczką tanga tylko pokracznego wykonania kazdego tańca
Później obejrzę te co wkleiłaś, bo teraz nie mam za bardzo czasu.
kiedys pisalas, ze tango jest be, bo to nie taniec tylko takie chodzenie ja bylam w tej dyskusji za tangiem, a ty za salsa w ktorej facet kreci bioderkami co z kolei dla mnie jest koszmarne
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:38   #4052
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
eeej to jest nie fair
to dlaczego ja nie grzeszac tak strasznie () musze isc do spowiedzi dwa razy to tak jakbym zostala ukarana za to, ze nie grzesze ja tu widze brak logiki

kiedys pisalas, ze tango jest be, bo to nie taniec tylko takie chodzenie ja bylam w tej dyskusji za tangiem, a ty za salsa w ktorej facet kreci bioderkami co z kolei dla mnie jest koszmarne
No włąśnie mam swój parafialny ale wiesz.. ja nei wiem jak to jest, czy tę spowiedź tuż przed ślubem, czy byłaby ona w piątek czy w sobotę to trzeba w swoim parafialnym kościele (czyli w większości wypadków TZ przyjeżdza do parafii PM) czy mozna każdy u siebie w rodzinnej parafii
Jak tego się dowiem od księdza proboszcza to już wszystko będę miała aloud and clear
Stary 2009-07-29, 16:41   #4053
can't be perfect
Wtajemniczenie

dla mnie pary mieszkające razem tez powinny mieć 2 spowiedzi bo teoretycznie od pierwszej spowiedzi powinno się zyć w celibacie hehe niektórzy księża mówią że potem lepiej bedzie smakowac skora ja będę musiała się powstrzymywać to pary mieszkające razem też mogą
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:44   #4054
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

to tylko pozazdrościć takich rodziców ja dostawałam część kasy na wyjazdy aż do liceum, jak chciałam jechać gdzieś z TŻtem to musiałam sobie zarobić i odłożyć sama, dlatego na pierwsze wspólne wakacje wybraliśmy się dopiero po 2 latach związku jak biorę samochód to daję bratu na paliwo, na studia podyplomowe się wybieram ale dopiero jak znajdę pracę.. ale są z tego plusy bo przez to że nie dostawałam i nie dostaję kasy to rodzice zdołali dla mnie odłozyć część kasy na mieszkanie, że nie będziemy musieli się z TZtem tak zadłużać
to juz kwestia wyboru rodzicow na co wola przeznaczyc pieniadze
moi sa zwolennikami inwestowania w dzieci. moglam chodzic na zajecia pozalekcyjne jakie tylko chcialam, placili mi za dodatkowe kursy jezykowe z angielskiego i niemieckiego, za studia (to sie co prawda zwracalo i nadal zwraca za zaoczne ze stypendiow, no ale kasa jednak wylozona), co roku mi fundowali wakacje za granica, obozy jezykowe, prawko (i pol samochodu bo z TZem mamy na spole), od 13 roku zycia mam swoje konto na ktore przelewaja mi kieszonkowe (jako uczenie sie gospodarowania ograniczonym budzetem). teraz jestem wyposazona w narzedzia, ktore maja mi posluzyc zdobyciu tegoz mieszkania i innych rzeczy potrzebnych mi w zyciu.
z reszta my z TZem raczej tez jestesmy zwolennikami inwestowania w dzieci - tzn. wolimy dac dziecku wedke, a nie rybe niech samo osiagnie w zyciu to co chce - wtedy jest najwieksza satysfakcja i jest to najbardziej rozwijajace my je wyposazymy w narzedzia, ktorych moze do tego uzyc
Stary 2009-07-29, 16:44   #4055
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to tylko pozazdrościć takich rodziców ja dostawałam część kasy na wyjazdy aż do liceum, jak chciałam jechać gdzieś z TŻtem to musiałam sobie zarobić i odłożyć sama, dlatego na pierwsze wspólne wakacje wybraliśmy się dopiero po 2 latach związku jak biorę samochód to daję bratu na paliwo, na studia podyplomowe się wybieram ale dopiero jak znajdę pracę.. ale są z tego plusy bo przez to że nie dostawałam i nie dostaję kasy to rodzice zdołali dla mnie odłozyć część kasy na mieszkanie, że nie będziemy musieli się z TZtem tak zadłużać
wcale nie sa tacy fajni, bo uwielbiają sie czepiać, bo mają jakieś chore wyobrazenie o mojej roli w domuNo ja jestem ciekawa jak sie moi popiszą ile nam dadzą, chociaz nie licze na miliony, bo oni zyja własnym życiem i to akurat mi sie podobaNie wiem ile goówy zarzucą, ale wiem, że co miesiąc będa nam przelewac kasę, bo tata tak cały czas mówi, że dopóki będzie go stac bedzie nam co miesiąc dawał kase na ratę, ale oczywiście po ślubie

Cytat:
eeej to jest nie fair

na pewno nie pisałam, że tango jest be, bo jest chodzone, pisałam pewnie o wykonaniu pary ktora wklejałaś. Umiejętnie zatanczone tango mi się baaardzo podoba, także musiałas cos źle zrozumieć. I na pewno nie porównywałam z salsą, bo salsa jest wg mnie fajna imprezy a co jest lepsze to nie wiem, tanga na imprezie nie zatańczysz a kroki salsy sprawdza sie wszędzie i pewnie o ta przewage mi chodziło.
My sie po tych naukach śmiejemy z tż, że jestesmy super święci bo razem nie mieszkamyA nasi oazowo-kosciółkowi znajomi, którzy lubia nam prawic morały mieszkają razem przed ślubem, więć żyją w grzechu i to ciężkim i będe mogła im to wygranąć
Stary 2009-07-29, 16:47   #4056
lain
Zakorzenienie

Cytat:
No włąśnie mam swój parafialny ale wiesz.. ja nei wiem jak to jest, czy tę spowiedź tuż przed ślubem, czy byłaby ona w piątek czy w sobotę to trzeba w swoim parafialnym kościele (czyli w większości wypadków TZ przyjeżdza do parafii PM) czy mozna każdy u siebie w rodzinnej parafii
Jak tego się dowiem od księdza proboszcza to już wszystko będę miała aloud and clear
spowiadac sie mozesz gdzie ci sie tylko podoba ja musze wyczaic jakis kosciol gdzie sa lajtowni ksieza, bo w niektorych kosciolach mozna trafic na delikatnie mowiac nawiedzonych
Stary 2009-07-29, 16:48   #4057
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie pary mieszkające razem tez powinny mieć 2 spowiedzi bo teoretycznie od pierwszej spowiedzi powinno się zyć w celibacie hehe niektórzy księża mówią że potem lepiej bedzie smakowac skora ja będę musiała się powstrzymywać to pary mieszkające razem też mogą
Nawet mnie nie denerwuj. Zapowiedziałam swojemu TZ 3 miesięczny post to mnie wyśmiał twierdząc, że to ja na pewno pierwsza go złamę.. a ja się zaprę i co będzie
Stary 2009-07-29, 16:52   #4058
lain
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno nie pisałam, że tango jest be, bo jest chodzone, pisałam pewnie o wykonaniu pary ktora wklejałaś. Umiejętnie zatanczone tango mi się baaardzo podoba, także musiałas cos źle zrozumieć. I na pewno nie porównywałam z salsą, bo salsa jest wg mnie fajna imprezy a co jest lepsze to nie wiem, tanga na imprezie nie zatańczysz a kroki salsy sprawdza sie wszędzie i pewnie o ta przewage mi chodziło.
a wlasnie pisalas, ze jest be (moze cie ponioslo )
i na pewno bylo to o tango jako o tancu a nie o konkretnym przykladzie pamietam dokladnie
i nie chodzi o to ze porownywalas z salsa tylko ogolnie rozmawialysmy o tym, ze mi sie tango podoba, a salsa nie, bo salsa jest gejowska i wyszlo, ze tobie na odwrot , ze tango to wlasciwie ma niewiele z tancem wspolnego czy jakos tak
no ale moze tak sie wyrazilas, ze nikt cie nie zrozumial (a przynajmniej ja )
Stary 2009-07-29, 16:52   #4059
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
spowiadac sie mozesz gdzie ci sie tylko podoba ja musze wyczaic jakis kosciol gdzie sa lajtowni ksieza, bo w niektorych kosciolach mozna trafic na delikatnie mowiac nawiedzonych
Nam na naukach ksiadz co prawda w żartach ale powiedział tak: Dla Was będzie lepiej, jeśli powiecie wszystkie grzechy, bo rozgrzeszenie i tak musicie dostać (czyli wersja jedna spowiedź) ale jak się boicie to znajdzcie głuchego księdza ....
on Wam i tak powie żałuj za grzechy.. tam cośtam.. a Wy musicie powiedzieć wszystkie grzechy, bo inacze to będzie świętokractwo
a jakby tak mieszkanie razem zawinąć do regułki : "Więcej grzechów nie pamiętam "??
Stary 2009-07-29, 16:53   #4060
Samoa
Zakorzenienie

ja chyba nie będę kłamać na tej spowiedzi przed ślubem. Najwyżej pierwsza zrobię w poniedziałek, ostatnią w piatek i od poniedziałku do ślubu nie będe sie kochać z tż. Chociaz w sumie co za różnica, pójde pierwszy raz i powiem ze wspołżyjemy, dostane rozgrzeszenie i nara i pójde drugi raz i powiem to samo i tez dosatnę to chyba nie trzeba kombinować
Stary 2009-07-29, 16:55   #4061
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mnie nie denerwuj. Zapowiedziałam swojemu TZ 3 miesięczny post to mnie wyśmiał twierdząc, że to ja na pewno pierwsza go złamę.. a ja się zaprę i co będzie
a dla mnie takie posty i celibaty to czysta hipokryzja i udawanie, ze mleko sie nie rozlalo co sie stalo to sie nie odstanie... blona dziewicza nie wroci a ty bardziej niewinna na slubie przez to nie bedziesz
Stary 2009-07-29, 16:55   #4062
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a wlasnie pisalas, ze jest be (moze cie ponioslo )
i na pewno bylo to o tango jako o tancu a nie o konkretnym przykladzie pamietam dokladnie
i nie chodzi o to ze porownywalas z salsa tylko ogolnie rozmawialysmy o tym, ze mi sie tango podoba, a salsa nie, bo salsa jest gejowska i wyszlo, ze tobie na odwrot , ze tango to wlasciwie ma niewiele z tancem wspolnego czy jakos tak
no ale moze tak sie wyrazilas, ze nikt cie nie zrozumial (a przynajmniej ja )
na pewno źle mnie zrozumiałaś.

Jest luka w moim rozumowaniu o spowiedzi - biore tabsy, no ale co mi tam, powinnam dostac rozgrzeszenie
Stary 2009-07-29, 16:56   #4063
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba nie będę kłamać na tej spowiedzi przed ślubem. Najwyżej pierwsza zrobię w poniedziałek, ostatnią w piatek i od poniedziałku do ślubu nie będe sie kochać z tż. Chociaz w sumie co za różnica, pójde pierwszy raz i powiem ze wspołżyjemy, dostane rozgrzeszenie i nara i pójde drugi raz i powiem to samo i tez dosatnę to chyba nie trzeba kombinować
Ja nie zamierzam kombinować bo i po co.. To prawda, że są księża, którzy tak jak tutaj przytoczeni przez bodajze obcą.. chcą zmieniać świat zawijając kijem wisłę...
Ale z drugiej strony to tak na prawdę po co ktoś miałby robić problemy pryz tak ważnej uroczystości
No ale ok.. są różni ludzie.. ci w sutannach też..
Stary 2009-07-29, 16:56   #4064
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
to juz kwestia wyboru rodzicow na co wola przeznaczyc pieniadze
moi sa zwolennikami inwestowania w dzieci. moglam chodzic na zajecia pozalekcyjne jakie tylko chcialam, placili mi za dodatkowe kursy jezykowe z angielskiego i niemieckiego, za studia (to sie co prawda zwracalo i nadal zwraca za zaoczne ze stypendiow, no ale kasa jednak wylozona), co roku mi fundowali wakacje za granica, obozy jezykowe, prawko (i pol samochodu bo z TZem mamy na spole), od 13 roku zycia mam swoje konto na ktore przelewaja mi kieszonkowe (jako uczenie sie gospodarowania ograniczonym budzetem). teraz jestem wyposazona w narzedzia, ktore maja mi posluzyc zdobyciu tegoz mieszkania i innych rzeczy potrzebnych mi w zyciu.
z reszta my z TZem raczej tez jestesmy zwolennikami inwestowania w dzieci - tzn. wolimy dac dziecku wedke, a nie rybe niech samo osiagnie w zyciu to co chce - wtedy jest najwieksza satysfakcja i jest to najbardziej rozwijajace my je wyposazymy w narzedzia, ktorych moze do tego uzyc
ja już od bardzo dawna nauczyłam się gospodarowania pieniędzmi, a to że zdobyłam wykształcenie to tylko i wyłącznie moja zasługa a kasa na mieszkanie tak jak już kiedyś psiałam jest przeze mnie zarobiona

Cytat:
wcale nie sa tacy fajni, bo uwielbiają sie czepiać, bo mają jakieś chore wyobrazenie o mojej roli w domuNo ja jestem ciekawa jak sie moi popiszą ile nam dadzą, chociaz nie licze na miliony, bo oni zyja własnym życiem i to akurat mi sie podobaNie wiem ile goówy zarzucą, ale wiem, że co miesiąc będa nam przelewac kasę, bo tata tak cały czas mówi, że dopóki będzie go stac bedzie nam co miesiąc dawał kase na ratę, ale oczywiście po ślubie
moi rodzice tez się lubią czepiać, no ale cóż już tacy są nam powiedzieli że dostajemy okresloną sumę a dalej mamy sobie sami radzić, więc na żadne raty, na zycie nie bedzie ogólnie to moja mama ma inne podejście, bo nie rozumie jak mozna jeździć gdzies na wczasy jak ma się ratę do spłaty echh więc może to i lepiej że nam pomagać nie będą bo potem nie będzie mi na psychikę wjeżdżać

Cytat:
jak ja powiedziałam TŻtowi że miesiąc przed ślubem post to mnie wysmiał

Cytat:
a dla mnie takie posty i celibaty to czysta hipokryzja i udawanie, ze mleko sie nie rozlalo co sie stalo to sie nie odstanie... blona dziewicza nie wroci a ty bardziej niewinna na slubie przez to nie bedziesz
dla mnie to nie hipokryzja.. a chcę być miesiac w celibacie żeby bardziej zatęskić za TZtem... i żeby ten poranek slubny wspominac do końca zycia może dla niektórych z Was nie będzie to zrozumiałe co napisałam

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-07-29 o 17:02
Stary 2009-07-29, 16:57   #4065
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Nam na naukach ksiadz co prawda w żartach ale powiedział tak: Dla Was będzie lepiej, jeśli powiecie wszystkie grzechy, bo rozgrzeszenie i tak musicie dostać (czyli wersja jedna spowiedź) ale jak się boicie to znajdzcie głuchego księdza ....
on Wam i tak powie żałuj za grzechy.. tam cośtam.. a Wy musicie powiedzieć wszystkie grzechy, bo inacze to będzie świętokractwo
a jakby tak mieszkanie razem zawinąć do regułki : "Więcej grzechów nie pamiętam "??
ja bardzo prawdopodobne, ze w czasie spowiedzi wpadne w dosc powazna amnezje
Stary 2009-07-29, 17:00   #4066
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
No to mnie lekko źle zrozumiałaś Ja wcale nie zamierzam pościć żeby księdzu nie musieć opowiadać pikanterii przez krateczke.. tylko dlatego, żeby jak to ktoś wcześniej napisał.. smaczek był.. już po..
Z resztą błona dziewicza to przedawniony wynalazek.. którego posiadanie lub nie mnie jakoś specjalnie nie podnieca... Raczej mam na myśli nasze wzajemne pożądanie wzgledem siebie.. żeby był jeszcze jeden kolejny powód dla kótrego ten dzień i noc mogłyby być specjalne inne uroczyste i srara tata
a nie bo się błona rozerwała.. to ksiedzu nie będziemy musieli mówić na spowiedzi że siękochamy... Skoro do tej pory mi zezwolenie księdza nei było potrzebne to sądzisz że i wtedy będęgo potrzebowała.. RObię to dla samej siebie.. a nie dla ksiedza i bynajmniej nei z powodów religijnych

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:

dla mnie to nie hipokryzja.. a chcę być miesiac w celibacie żeby bardziej zatęskić za TZtem...
ooo dziękuję.. wreszcie ktoś mnie rozumie
Stary 2009-07-29, 17:02   #4067
lain
Zakorzenienie

Cytat:
No to mnie lekko źle zrozumiałaś Ja wcale nie zamierzam pościć żeby księdzu nie musieć opowiadać pikanterii przez krateczke.. tylko dlatego, żeby jak to ktoś wcześniej napisał.. smaczek był.. już po..
Z resztą błona dziewicza to przedawniony wynalazek.. którego posiadanie lub nie mnie jakoś specjalnie nie podnieca... Raczej mam na myśli nasze wzajemne pożądanie wzgledem siebie.. żeby był jeszcze jeden kolejny powód dla kótrego ten dzień i noc mogłyby być specjalne inne uroczyste i srara tata
a nie bo się błona rozerwała.. to ksiedzu nie będziemy musieli mówić na spowiedzi że siękochamy... Skoro do tej pory mi zezwolenie księdza nei było potrzebne to sądzisz że i wtedy będęgo potrzebowała.. RObię to dla samej siebie.. a nie dla ksiedza i bynajmniej nei z powodów religijnych
myslisz ze bedzie wiekszy smaczek??
a ja mysle, ze jak Twoj TZ sam sobie w tym czasie nie ulzy to noc poslubna dosc szybko moze sie skonczyc bo juz chlopak tego napiecia nie wytrzyma
brutalne, ale prawdziwe

mi tam wystarczy pare dni i juz 'tesknie' niesamowicie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-29 o 17:03
Stary 2009-07-29, 17:03   #4068
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mysle, ze jak Twoj TZ sam sobie w tym czasie nie ulzy to noc poslubna dosc szybko moze sie skonczyc bo juz chlopak tego napiecia nie wytrzyma
brutalne, ale prawdziwe
no nie gadaj, że Ty w noc poslubna będziesz miałam chęci i siły na sex

Lain
ja czasem nie obczajam tego jak piszesz, że jak TZ się długo nie kochał to wystrzeli jak z procy, nie każdy tak ma
przecież facet to nie zwierzak i nie kieruje się tylko popędem

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-29 o 17:05
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 17:03   #4069
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
brutalne, ale prawdziwe
No ot KOchanie znaczy, że nie znasz gry miłosnej... i naszych sztuczków.. wzajemnych.. ale co ja CIę będę uczyć znam swojego TZ i wiem jak jest. Mylisz się
Stary 2009-07-29, 17:05   #4070
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja bardzo prawdopodobne, ze w czasie spowiedzi wpadne w dosc powazna amnezje
no i wtedy spowiedx jest niewazna, chyba że niecelowo zapomnisz
Ja powiem wszystko i będę chodzić do skutku az u któregos dostane rozgrzeszenie, ale że nikogo ne zabiłam to liczę, że pójdzie gładko
Stary 2009-07-29, 17:05   #4071
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a kto powiedzial, ze noc poslubna musi sie odywac tej samej nocy co slub?
noc poslubna to poprostu pierwszy seksik po slubie... nie jest powiedziane ile po tym slubie

Cytat:
No ot KOchanie znaczy, że nie znasz gry miłosnej... i naszych sztuczków.. wzajemnych.. ale co ja CIę będę uczyć znam swojego TZ i wiem jak jest. Mylisz się
a co, juz sie bawiliscie w 3-miesieczne celibaty?
ja sztuczkow nie znam, bo nie robie TZowi celibatow, wiec nie potrzebujemy
Stary 2009-07-29, 17:06   #4072
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Lain
ja czasem nie obczajam tego, że jak TZ się długo nie kochał to wystrzeli jak z procy, nie każdy tak ma
Doświadczenie kilku już przeżytych nocy ślubno(w sensie u kogoś na weselu :P) sylwestrowych uczy mię.. Że my będziemy mieli
Stary 2009-07-29, 17:06   #4073
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a mi to zwisa ja nie uznaje spowiedzi
Stary 2009-07-29, 17:07   #4074
kaska87
Zakorzenienie

ja tam dałam radę o pół roku i żyje, wg mnie i TZ związek to nie tylko sex ważny może i jest, ale są rzeczy wazniejsze

Stary 2009-07-29, 17:07   #4075
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

o to właśnie mi chodzi

Cytat:
brutalne, ale prawdziwe

nie sądzę żeby TŻ sie sam ręcznie zadowalał, dla niego to zbyt poniżające by było.. skoro czekał na mnie 2 lata, żebym była jego bo ja nie byłam gotowana, to miesiac też zaczeka

Cytat:

Lain ja czasem nie obczajam tego, że jak TZ się długo nie kochał to wystrzeli jak z procy, nie każdy tak ma

ja chęci i siły mieć będę ogólnie to po weselach nie jestem zmęczona, nawet po siostry to rano jeszcze nosiliśmy jedzenie do samochodu, połozyłam się spać o 5 rano i zasnąc nie mogłam

Cytat:
Ja powiem wszystko i będę chodzić do skutku az u któregos dostane rozgrzeszenie, ale że nikogo ne zabiłam to liczę, że pójdzie gładko
ja też się spowidaam ze wszystkiego i nie zamierzam kręcic przed spowiedzią..

Cytat:
ja tam dałam radę o pół roku i żyje, wg mnie i TZ związek to nie tylko sex ważny może i jest, ale są rzeczy wazniejsze
u nas też związek nie opiera się na sexie, czasem jest tak że nie ma go 2-3 tygodnie, ale przez to nie kłócimy się , tylko wydaje mi się że bardziej wzmacniamy swoją miłośc.. mi czasem wystarczy jak się do TZta przytulę, chociaz mam gorący temperament

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-07-29 o 17:10
Stary 2009-07-29, 17:09   #4076
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
brutalne, ale prawdziwe

a ja sie z Toba zgodzęNie potrzebuja dodatkowych bodźcow w postaci celibatu, zeby seks po ślubie byl wyjatkowyA wolę, żeby tż był rozluźniony niz napalony jak królik, bo od miesiąca sie nie kochał.

Cytat:

Lain
ja czasem nie obczajam tego jak piszesz, że jak TZ się długo nie kochał to wystrzeli jak z procy, nie każdy tak ma
przecież facet to nie zwierzak i nie kieruje się tylko popędem
ale facet łatwo osiąga orgazm i jest to dośc mechaniczna sprawa a wtedy będa i emocje i jeszcze w dodatku z celibatem moga dać 3 minutowy numerek, dziekuje za takie wspomniania z nocy poslubnej:hahah a:
Ja mam zamiar sie kochac z tż w dniu ślubu Mamy aparatment to mozemy z niego skorzystać
Stary 2009-07-29, 17:09   #4077
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Już ja to widzę:
samoa w poniedziałek: prze księdza był ostry sex
ksiądz: nie dam rozgrzeszenia
samoa we wtorek: prze ksiedza no byl sex
ksiadz nie dam rozgrzeszenia
samoa w srode no prze ksiedza no juz 3 raz przychodze a ten sex w niedziele to i tka byl no
ksiadz: no nie moge nie dam
samoa w czwartek no prze ksiedza bo za 2 dni slub no !!!
a ksiadz: zaluj to mzoe Ci dam rozgrzeszenie
samoa w piatek: prze ksiedza no ale ja nie moge zalowac bo sex byl na prawde dobrty no
ksiadz: przyjdz jutro i nie grzesz mi dzis
samoa w sobote: prze ksiedza za 2 godizny mam slub albo mi ksiadz da to rozgrzeszenie albo przechodze na judaizm..
ksiadz: a karteczke ma ??
Stary 2009-07-29, 17:11   #4078
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, ty jestes przypadkiem dosc specyficznym
mysle, ze gdyby nie Twoje przejscia to mialabys troche inne zdanie
oczywiscie, seks nie ejst najwazniejszy, ale jest wazny i wlasnie z tego powodu nie powinno sie go unikac

Cytat:
nie sądzę żeby TŻ sie sam ręcznie zadowalał, dla niego to zbyt poniżające by było.. skoro czekał na mnie 2 lata, żebym była jego bo ja nie byłam gotowana, to miesiac też zaczeka

a rozmawialas o tym z TZem? czy tylko masz nadzieje?
jeszcze nie spotkalam faceta dla ktorego byloby to ponizajace...
Stary 2009-07-29, 17:12   #4079
kaska87
Zakorzenienie

my tez mamy apartament ale nawet mi przez czerep nie przeszło by znikać z wesela, żeby się gździć

Lain ale wracam na dobrą drogę

faceci sobie dają radę sami

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-29 o 17:17
Stary 2009-07-29, 17:13   #4080
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Już ja to widzę:
samoa w poniedziałek: prze księdza był ostry sex
ksiądz: nie dam rozgrzeszenia
samoa we wtorek: prze ksiedza no byl sex
ksiadz nie dam rozgrzeszenia
samoa w srode no prze ksiedza no juz 3 raz przychodze a ten sex w niedziele to i tka byl no
ksiadz: no nie moge nie dam
samoa w czwartek no prze ksiedza bo za 2 dni slub no !!!
a ksiadz: zaluj to mzoe Ci dam rozgrzeszenie
samoa w piatek: prze ksiedza no ale ja nie moge zalowac bo sex byl na prawde dobrty no
ksiadz: przyjdz jutro i nie grzesz mi dzis
samoa w sobote: prze ksiedza za 2 godizny mam slub albo mi ksiadz da to rozgrzeszenie albo przechodze na judaizm..
ksiadz: a karteczke ma ??
już mialam taką spowiedź, ze powiedziałam o pigulkach i ksiądz powiedział, ze nie może mi dac rozgrzeszenia jesli nie przestanę brać to mu powiedziałam, ze nie przestaną a on, ze nie da mi, to mu powiedziałam: Umówmy się tak - ja to przemyślę a ksiądz da mi w zamian rozgrzesznie a ksiądz- ok
Od tamtej pory juz się nie spowiadam z tych okołoseksowych spraw.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości