Żony doskonałe PM2008 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 15:39   #3541
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
ehh no właśnie troskliwa aż do bólu - "jadłaś śniadanie? a co jadłaś? a czemu to nie a tamto? Kanapek do pracy nie robisz? (zawsze robię) A czemu nie zjadłaś? A trzeba było zjeść, kto to widział! A nie za dużo przy komputerze? Wyłącz już ten komputer, za długo już siedzisz! A co Ci jest? A weź sobie to." itd itp na okrągło.... Czuję się gorzej jak przedszkolak, mnie nawet moi rodzice nigdy tak nie dopytywali.... Byle by wytrzymać te 2 tygodnie Ostatnio zostawiła na biurku mężowi karteczkę, żeby wyłączał głośniki, bo prąd się zużywa, a oni to jak telwizor koło 16 rozpuszczą to o 3-4 nad ranem wyłączają, bo usypiają. Ale o głośniki się czepnie.... I się dziwić że potem tyle kawałów o teściowych
hehe teściowe to chyba tak mają że wciskają nam jedzenie jak jesteśmy u nich to też by nam na siłe wciskała jedzenie,, np. zjemy obiad to za godz już nam kanapki szykuje, co chwilę się pyta czy byśmy nie zjedli czegoś a jak mówimy że nie na razie nie a jakby co to sobie sami zrobimy to mówi "no ja Wam nie każe jeść jak będziecie chcieli to sobie zrobicie"
z prądem to samo, włączymy radio w kuchni wyjdziemy do pokoju ta zaraz przychodzi i wyłącza, światła wieczorem też nie świecą bo- komary lecą
zresztą oni to żyją bez tv, jak zauważyłam, oglądają tylko kronikę krakowską i Familiadę i tyle, no i słuchają jakiegoś radia w nocy gdzie o północy puszczają "Mazurka Dąbrowskiego"

i też się wcale nie dziwię że tyle jest kawałów o teściowej

a taki wypadzik polecam choćby na te dwa dni weekendowe ale takie oderwanie od codzienności jest bardzo potrzebne

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Kolega nas zaprosil na wesele na 5 wrzesnia obudzil sie kurde - nie pojedziemy

Ogolnie jakos tak humor mam sredni i nic mi sie nie chce

a na urlopiku to zabardzo nie odpoczniecie hehe rodzice Was do remontow zaganiaja

1.heh rychło w czas zresztą po tym jak się zachował też bym pewnie nie pojechała
2. czemu humorek nie teges?
3. no odpocząć może teraz to nie, ale trzeba pomóc trochę rodzicom , za to odbijemy sobie we wrześniu

Cytat:
oj będzie, będzie Już się śmiałam do tej mojej kumpeli-hodowczyni, że to będzie jeden ze szczęśliwszych dni mojego życia
hehhee no to pewnie odliczasz już dni

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 15:48   #3542
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

1.heh rychło w czas zresztą po tym jak się zachował też bym pewnie nie pojechała
2. czemu humorek nie teges?
3. no odpocząć może teraz to nie, ale trzeba pomóc trochę rodzicom , za to odbijemy sobie we wrześniu

wlasnie
a jakos tak ogolnie srednio @ sie zbliza i pewnie dlatego...
no trzeba, trzeba
Stary 2009-07-29, 15:51   #3543
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Jeszcze jestem
narazie nic sie nie dzieje czyli sucho-stosuje sie do rady gina, wiec jutro rano pojade.......
kciuki bardzo potrzebne wiec trzymcie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 15:54   #3544
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Jeszcze jestem
narazie nic sie nie dzieje czyli sucho-stosuje sie do rady gina, wiec jutro rano pojade.......
trzymam mocno
Stary 2009-07-29, 15:56   #3545
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Jeszcze jestem
trzymam

Popisalabym z Wami ale nie mam czasu....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:02   #3546
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
a jakos tak ogolnie srednio @ sie zbliza i pewnie dlatego...
ehh @ na poprawę humorku
do mnie też się zbliża....

Cytat:
Jeszcze jestem
dużo kciuków
: kciuki:

Julitka

Stary 2009-07-29, 17:09   #3547
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
ehh @ na poprawę humorku
do mnie też się zbliża....

pamietam ze my mamy w tym samym czasie...
Stary 2009-07-29, 18:05   #3548
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek a w podreczny sie Wam nie zmiesci??
no wlasnie sie nie zmiesci poza tym rozmawialam dzis z pania z biura podrozy i marne sa szanse zeby nam pozwolili wniesc to jako podreczny i poszloby jako normalny bagaz i musielibysmy zaplacic jak za bagaz no nic obloze majtkami to sie moze nic w walizce nie stanie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 18:31   #3549
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no wlasnie sie nie zmiesci poza tym rozmawialam dzis z pania z biura podrozy i marne sa szanse zeby nam pozwolili wniesc to jako podreczny i poszloby jako normalny bagaz i musielibysmy zaplacic jak za bagaz no nic obloze majtkami to sie moze nic w walizce nie stanie
a moze kup taka folie babelkowa i owin kilka razy
Stary 2009-07-29, 19:55   #3550
katey
Rozeznanie

GG do katey

helooooooooooool

no widze ze tesknilyscie

Moonik- no fakt my z Aga psiary straaaszne ale nie gniewajcie sie na nas...bo my tak mozemy pewnie ciagle...

Mili-oczywiscie ze sobie z Soff zartowalysmy tylko! nie denerwuj sie zeby malenstwo nie odczuwalo a fotki super!! slicznie wygladasz w ciazy i nie pisz nam tu o zadnych kompleksach!!ps. sliczna sukienka

wybaczcie ze nie odpisze na wszystkie posty,ale nadrobic musialam bo od piatku nie czytalam nic! w poniedzialek dalismy sobie do wiwatu na dzialce i jeszcze mam zakwasy! ale przynajmniej conieco ogarnelismy...

a teraz co do wizyty i wyboru:
dojechalismy kolo poludnia maluchy byly akurat po karmieniu... mielismy do wyboru z 2 samczykow (bo oprocz tego ze chcielismy "chlopca" to jeszcze umaszczenie mialo byc konkretne-grafitowe, a akurat byly 2 takie)
i jak nam ci panstwo je pokazali to ten klopsik (na tym zdjeciu co sa 2- pierwszy z lewej) mnie zauroczyl...pozniej pelzaly sobie po trawce a ten zaczal isc do mnie i probowal wdrapac sie na kolana i pani stwierdzila ze on sobie juz mnie wybral!
aa no i powiedzieli nam ze on jest najwiekszy z miotu i najwiekszy zarlok...wcina mleko z butelki do ostatniej kropli a moglby jeszcze....malz stwierdzil ze bede miala dwoch zarlokow- psiaka i jego

no to tyle monotematycznie ode mnie...

wybacczie, rozpisze sie innym razem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ALIM5619.1.jpg (154,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ALIM5634.1.jpg (152,4 KB, 16 załadowań)

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:14   #3551
paulinaizabela
Zakorzenienie

Katey pieski urocze pewnie juz sie nie mozesz doczekac kiedy wezmiesz swojego do domciu

Puchy tu cos
Stary 2009-07-29, 20:20   #3552
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

pamietam ze my mamy w tym samym czasie...

nooo
a jak starania- próbujecie czy przestaliście?(wybacz bezpośrednie pytanie ale mi się właśnie przypomniało jak pisałaś kiedyś )

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

Moonik- no fakt my z Aga psiary straaaszne ale nie gniewajcie sie na nas...bo my tak mozemy pewnie ciagle...

dojechalismy kolo poludnia maluchy byly akurat po karmieniu... mielismy do wyboru z 2 samczykow (bo oprocz tego ze chcielismy "chlopca" to jeszcze umaszczenie mialo byc konkretne-grafitowe, a akurat byly 2 takie)
i jak nam ci panstwo je pokazali to ten klopsik (na tym zdjeciu co sa 2- pierwszy z lewej) mnie zauroczyl...pozniej pelzaly sobie po trawce a ten zaczal isc do mnie i probowal wdrapac sie na kolana i pani stwierdzila ze on sobie juz mnie wybral!
aa no i powiedzieli nam ze on jest najwiekszy z miotu i najwiekszy zarlok...wcina mleko z butelki do ostatniej kropli a moglby jeszcze....malz stwierdzil ze bede miala dwoch zarlokow- psiaka i jego
eeee tam, gniewać się nie będziemy, najwyżej będziemy mijać co piszecie
fajnie że macie już swojego wybrańca, a kiedy będziecie odbierać?

Julitka

Stary 2009-07-29, 20:24   #3553
agunia82
Zakorzenienie

Katey śliczniuche te kluchy . Aleeeee bym je chętnie wymiziała! Jej, nasz też jeszcze niedawno był taką kluchą nieporadną, a teraz już spory chłopak z niego! Jak widać na poniższym zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1790 mniejsze.jpg (21,2 KB, 16 załadowań)

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:25   #3554
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
nooo
a jak starania- próbujecie czy przestaliście?(wybacz bezpośrednie pytanie ale mi się właśnie przypomniało jak pisałaś kiedyś )

no sa i wlasnie@ nie przychodzi... kupilam tesciora i rano zrobie..ale ciii...
Stary 2009-07-29, 20:30   #3555
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

aaaaaa to po cichutku trzymam kciuki

Julitka

Stary 2009-07-29, 20:41   #3556
paulinaizabela
Zakorzenienie

Moonik

Ok ja spadam zaraz do domku
Buziaki i do juterka
Stary 2009-07-29, 21:01   #3557
kasienka1985
Zakorzenienie

hejka krejzolki
witam Was wieczorkowo, bo wężysko moje gdzieś mi z domku zwiało <pojechaliśmy na przejażdżkę rowerową i jak wracalismy to on pojechał do mojego brata pomóc mu malować bramę wjazdową> .
Ja sobie za to grzebam
Brzucho boli na @@@
Miała małpa przyjść w piatek, ale przyjdzie za chwilkę, bo czuję
A jeszcze muszę zaraz brzuszyska trzasnąć
Próbowałam robić te o których mi pisałyście i stwierdzilam, że są a-wykonalne ten plan jest jakiś pokopany pierwszego dnia powinnam zrobić 6 cykli <bez przerw> a ja po 2 miałam dość
I kwachy dziś mam
Chyba zostanę przy zwyklakach
Cytat:
wlasnie dzwonilam do gina!! i powiedzial ze to saczace sie wody, ale jak dzis bede miala majtki suche-bo mam to tylko przy podcieraniu.....to mam sie stawic jutro na oddzial bo on przyjmuje i bedziemy rodzic!!
a jak dzis bedzie tego wiecej to mam sie jak najszybciej stawic do szpitala!!
o maj gudnes
Czeko dziubku trzymam paluchy żeby szybko dzidziula wyskoczyła- tak myk myk <lub jak kto woli> wu-zu-du
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Oto fotki żałuję, że nie udało nam się zrobić zdjęć jakieś 4 tygodnie temu kiedy brzuszek był taki zgrabniejszy i bardziej fotogeniczny... Ogólnie czuje się baaaardzo duża.... Brzuszek wyskoczył całkowicie do przodu z tyłu nic nie widac ale ja zawsze miałam dużą Dobra przestaje się tłumaczyć.... zdjęcia nie kłamią, oto ja w wersji wielorybiej w 30 tygodniu
bla bla bla
się rozpisała jak zwykle!!! marudzisz chyba gorzej niż ja
wyglądasz cudownie skarbie
i wiesz, że ciocia Kasia nie kłamie!!!
Cudnie i jeszcze raz cudnie!!!
I chcę więcej zdjęć
Sukienka śliczna i brzusio przesłodki
Buziaczek Twój to już wogle taki że ho ho
Cytat:
Dzisiaj rano np pyta się mojego męża, którędy jedziemy do pracy (nie ważne że codziennie ta sama trasa i ona wie jaka). Mąż jej odpowiedział, a ta "aha" i cisza... No to myśleliśmy, że chce jechać z nami bo miała jechać do lekarza. Zbieramy się a ta nagle się zawija i wychodzi. Mąż do niej dzwoni i pyta o co chodzi, czy nie chce z nami jechać, a ta do niego z tekstem "no nawet się nie domyśliłeś i nie zaproponowałeś i nie spytałeś czy mi pasuje i czy chcę jechać i gdzie". No ręce opadają do kostek albo i niżej... To MY jej się mamy pytać gdzie ONA jedzie i czy łaskawie nie zabrała by się z nami? A co to nasz interes czy jej? I takie durne sytuacje, rozkazywanie i rozporządzanie naokoło. Mi potrafi np KAZAĆ iść zjeść kolację, albo wypytać co jadłam i opierdzielić że nie to co powinnam, bo np trzeba było coś pożywniejszego. KOSZMAR

a ja się gniewać nie będę, bo pewnie sama bym tak robiła jakby mnie temat nie interesował (bo jak ktoś psa nie ma i nie planuje to po cholere mu to czytać? )

Śliczna mamusia Kobito, lecz te swoje kompleksy, bo są w ogóle nieadekwatne do rzeczywistości. Wyglądasz ślicznie, promiennie i kwitnąco!
1- no to niezła "mamuśka"
2- uff cieszę się że gniewać się nie będziesz
3- zgadzam się w 1000 %
Cytat:

czymam paluszyska

Wąż nadciągnął więc zwijam wrotki
Aaaaaaaaaaaa no i poniżej dla Was "modelka wątpliwego pochodzenia" w nowych łachach <z zakupów i all>. oraz w biżu
Wszystko new oprócz białej spódnicy w fioletowe ciapki.
Buźki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC0415j2.jpg (118,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04159.jpg (139,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04164.jpg (161,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04168.jpg (133,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04170.jpg (142,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04172.jpg (131,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04173.jpg (136,2 KB, 15 załadowań)

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:15   #3558
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
nooo

eeee tam, gniewać się nie będziemy, najwyżej będziemy mijać co piszecie
fajnie że macie już swojego wybrańca, a kiedy będziecie odbierać?
odbieramy pod koniec sierpnia..akurat znowu jedziemy w tamte rejony i w ostatni weekend zabieramy psiaka i ja zaczynam 2 tygodnie urlopu!

Cytat:
Katey śliczniuche te kluchy . Aleeeee bym je chętnie wymiziała! Jej, nasz też jeszcze niedawno był taką kluchą nieporadną, a teraz już spory chłopak z niego! Jak widać na poniższym zdjęciu
noooo cudne sa! nie moglam sie od nich odkleic!
Wasz tez slodziak! i rzeczywiscie juz podrostekz niego! akurat odbieracie psiaka w nasza rocznice bo pisalas ze 16 sierpnia? ja psiaka mialam obiecanego na prezent rocznicowy

Cytat:

to ciiiiiiii
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hejka krejzolki
witam Was wieczorkowo, bo wężysko moje gdzieś mi z domku zwiało <pojechaliśmy na przejażdżkę rowerową i jak wracalismy to on pojechał do mojego brata pomóc mu malować bramę wjazdową> .
Ja sobie za to grzebam
Brzucho boli na @@@
Miała małpa przyjść w piatek, ale przyjdzie za chwilkę, bo czuję
A jeszcze muszę zaraz brzuszyska trzasnąć
Próbowałam robić te o których mi pisałyście i stwierdzilam, że są a-wykonalne ten plan jest jakiś pokopany pierwszego dnia powinnam zrobić 6 cykli <bez przerw> a ja po 2 miałam dość
I kwachy dziś mam
Chyba zostanę przy zwyklakach

Buźki
Kasienko moze cos nie tak zrozumialas...bo tam jest tak ze np jedna noge podnosisz 6 razy i druga 6 razy, pozniej razem 6 razy, pozniej z rekami za glowa, i pozniej razem nogi...suma sumarum nie wychodzi jakos tak strasznie duzo (przy pierwszych dniach) i zajmuje to okolo 5 minut...bo pozniej w ostatnich dniach calosc (gdzie masz duuuuzo tych powtorzen)ma zajac nie wiecej niz 25minut!!

yyy cos mi sie nie zacytowalo...

aaaaaaaaa i zapomnialabym i o malo nie ominela mnie akcja porodowa Czeko!! 3mamy kciuki za szybkie rozpakowanie!!! bedzie dobrze

16.08.2008

Stary 2009-07-29, 21:18   #3559
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
odbieramy pod koniec sierpnia..akurat znowu jedziemy w tamte rejony i w ostatni weekend zabieramy psiaka i ja zaczynam 2 tygodnie urlopu!

noooo cudne sa! nie moglam sie od nich odkleic!
Wasz tez slodziak! i rzeczywiscie juz podrostekz niego! akurat odbieracie psiaka w nasza rocznice bo pisalas ze 16 sierpnia? ja psiaka mialam obiecanego na prezent rocznicowy

katey to ile ten psiak będzie miał przy odbiorze? Bo to tylko 2 tyg po nas
My odbieramy jednak 15, przedłużyłam sobie urlop o jeden dzień

Stary 2009-07-29, 21:31   #3560
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
katey to ile ten psiak będzie miał przy odbiorze? Bo to tylko 2 tyg po nas
My odbieramy jednak 15, przedłużyłam sobie urlop o jeden dzień
8 tygodni jak nic uwazam ze to najlepszy czas na odebranie...naczytalam sie ze psiaki miedzy 8 a 12 tygodniem chlona jak gabka...i przyzwyczyaja sie szybciej do nowych wlascicieli

16.08.2008

Stary 2009-07-29, 21:36   #3561
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka wieczorkiem
Dołączam dzisiaj do klubu słomianych wdów mąż ma nockę w pracy - inwentaryzacja i siedzimy sobie z synkiem sami w domku.

Mooonik
śliczne zdjątka

Czeko
trzymamy z Dawidkiem i jak co to czekam na smsa

Kotekk
udanego pakowania

Paulinko
na pocieszenie, a kolega rzeczywiście rychło w czas się obudził.

I tak po cichu za teścik

Aguniu
dobrze, że tak króciutko z teściami będziecie mieszkać a piesio ma wyraz mordki taki poważny

Katey
śliczne pieski

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
wpadłam się przywitać i powiedzieć, że chyba wreszice w tym tygodniu będę miała neta w domu, wiec bede mogła do Was zaglądać codziennie
ale fajnie

Cytat:
Oto fotki żałuję, że nie udało nam się zrobić zdjęć jakieś 4 tygodnie temu kiedy brzuszek był taki zgrabniejszy i bardziej fotogeniczny... Ogólnie czuje się baaaardzo duża.... Brzuszek wyskoczył całkowicie do przodu z tyłu nic nie widac ale ja zawsze miałam dużą Dobra przestaje się tłumaczyć.... zdjęcia nie kłamią, oto ja w wersji wielorybiej w 30 tygodniu
moja kochana prześlicznie wyglądasz, z ciążą bardzo, ale to bardzo Ci do twarzy i gdzie Ty tam widzisz jakiegoś wieloryba a wózeczek fajny

Cytat:
Aaaaaaaaaaaa no i poniżej dla Was "modelka wątpliwego pochodzenia" w nowych łachach <z zakupów i all>. oraz w biżu
Wszystko new oprócz białej spódnicy w fioletowe ciapki
śliczna z Ciebie modelka i masz ładną figurkę z ubranek podobają mi się: kobaltowa i różowa bluzeczka i tuniczka. Fajnie, że jednak jedziecie do tego Egiptu i to w doborowym towarzystwie
Stary 2009-07-29, 21:36   #3562
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasienko moze cos nie tak zrozumialas...bo tam jest tak ze np jedna noge podnosisz 6 razy i druga 6 razy, pozniej razem 6 razy, pozniej z rekami za glowa, i pozniej razem nogi...suma sumarum nie wychodzi jakos tak strasznie duzo (przy pierwszych dniach) i zajmuje to okolo 5 minut...bo pozniej w ostatnich dniach calosc (gdzie masz duuuuzo tych powtorzen)ma zajac nie wiecej niz 25minut!!
hmmmm...
a to nie jest tak, że wykonanie po jednym z tych cwiczen to 1 cykl??
I trzeba zrobić 6 cykli jeden po drugim??
Nie wiedziałam, że można sumować te ćwiczenia.
Myślałam, że ważna jest właśnie różnorodność!!!
A to mnie strasznie zmęczyło

No nie wiem sama, może spróbuje jeszcze dziś.
Lecę, bo wężowy drze koparę- na kompa chce
Dobrej nocniczki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:39   #3563
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
hmmmm...
a to nie jest tak, że wykonanie po jednym z tych cwiczen to 1 cykl??
I trzeba zrobić 6 cykli jeden po drugim??
Nie wiedziałam, że można sumować te ćwiczenia.
Myślałam, że ważna jest właśnie różnorodność!!!
A to mnie strasznie zmęczyło

No nie wiem sama, może spróbuje jeszcze dziś.
Lecę, bo wężowy drze koparę- na kompa chce
Dobrej nocniczki
zamotane takie pisemne tlumaczenie wiec prosze:

http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM

latwiej dowiedziec sie o co chodzi...

zmykam spac i ja

16.08.2008

Stary 2009-07-29, 21:39   #3564
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
8 tygodni jak nic uwazam ze to najlepszy czas na odebranie...naczytalam sie ze psiaki miedzy 8 a 12 tygodniem chlona jak gabka...i przyzwyczyaja sie szybciej do nowych wlascicieli
a no dobry, dobry, najlepszy To mi się coś pokręciło, bo jakoś mi się wydawało że będą mniej miały i tak myślałam, że coś musiałam pomerdać

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Aguniu
dobrze, że tak króciutko z teściami będziecie mieszkać a piesio ma wyraz mordki taki poważny
w sumie to tylko ja, bo mąż się pomęczy do 10 września najprawdopodbniej. Właśnie się dowiedzieliśmy, że będzie przesunięcie o 5 dni w odbiorze mieszkania No trudno...
A co do psiaka, to owszem, wyraz mordki ma poważny, ale to pozory. Bo jak się dorwie do piłeczek i zabawy piłeczkami, to go nawet smakołyki nie interesują

Stary 2009-07-29, 22:13   #3565
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Miloszku wyglądasz śliczności, a jak się spotkamy to trzaśniemy sobie fotkę razem dla wizażankowych koleżanek
Koniecznie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Mili wyglądasz przecudownie śliczna mamusia
a jaką masz piękną sukienusię , gdzie się takie cuda kupuje?
Dziękuje! Sukienkę kupiłam w takim sieciowym sklepie dla kobiet w ciąży Nivena. Mają bardzo ładne rzeczy to była jedyna sukienka w jakiej nie czułam się jak w worku po ziemniakach

Cytat:

Mili ślicznie wyglądasz , piękna mamusia z Ciebie
Dziękuje! Jesteście kochane....

Cytat:

Kolega nas zaprosil na wesele na 5 wrzesnia obudzil sie kurde - nie pojedziemy
po pierwsze za pozno dal znac i maz nie ma juz urlopu a bilety sa strasznie drogie
po drugie to kontakt nam sie urwal jakies 2 lata temu i my go na swoje tez nie zapraszalismy - teraz sobie przypomnial, pewnie miejsca ma duzo, bo wesele jest u mlodej i to ok 200 km od naszego miasta a juz mowil ze z jego rodziny bedzie malo osob bo daleko...
po trzecie mamy go gdzies - maz go tu do irl sciagnal, pozyczyl na bilety, zalatwil chate i prace no i wogole we wszystkim mu pomogl a ten nawet sie nie odezwal do nas przez te 2 lata odkad sie wyprowadzilismy - wielki mi kolega teraz
po czwarte do naszych super znajomych nie pojechalismy to do niego tym bardziej nie mam zamiaru!! Koniec.

Ogolnie jakos tak humor mam sredni i nic mi sie nie chce

Mili sliczna mamunia z Ciebie a brzusio przeuroczy - milo Cie wkoncu zobaczyc
a fura dla malej super

Tez bym na waszym miejscu nie poszła
Trzymam po cichu kciuki za jutro...

Cytat:
Heloł
Powracam na łono wizażu po morderczej robocie... Tempo tłumaczeń znów zabójcze, ale dałam radę

Ad. 1 Zazdraszczam tego wypadu, a foty BOMBOWE. Ehhh, ja chcę trochę wolnego i chcę pojechać byle dalej przed siebie, gdzie cisza i spokój. Teściowa już nas do szału zaczyna doprowadzać. Dzisiaj rano np pyta się mojego męża, którędy jedziemy do pracy (nie ważne że codziennie ta sama trasa i ona wie jaka). Mąż jej odpowiedział, a ta "aha" i cisza... No to myśleliśmy, że chce jechać z nami bo miała jechać do lekarza. Zbieramy się a ta nagle się zawija i wychodzi. Mąż do niej dzwoni i pyta o co chodzi, czy nie chce z nami jechać, a ta do niego z tekstem "no nawet się nie domyśliłeś i nie zaproponowałeś i nie spytałeś czy mi pasuje i czy chcę jechać i gdzie". No ręce opadają do kostek albo i niżej... To MY jej się mamy pytać gdzie ONA jedzie i czy łaskawie nie zabrała by się z nami? A co to nasz interes czy jej? I takie durne sytuacje, rozkazywanie i rozporządzanie naokoło. Mi potrafi np KAZAĆ iść zjeść kolację, albo wypytać co jadłam i opierdzielić że nie to co powinnam, bo np trzeba było coś pożywniejszego. KOSZMAR

Ad.2 A no psiary Jeszcze troszkę ponad 2 tyg i mały będzie u nas

Śliczna mamusia Kobito, lecz te swoje kompleksy, bo są w ogóle nieadekwatne do rzeczywistości. Wyglądasz ślicznie, promiennie i kwitnąco!
Ad1. A jak mogłoby byc inaczej skoro jesteś Żoną doskonałą musiałaś dać radę!

Ad2. Pomyśl, jeszcze tylko trochę ... a potem wdech, wydech... wdech wydech....

Ad3. Oby te 2 tygodnie szybciutko zlecialy

Ad4. Ja to chyba jeden wielki kompleks jestem.... Dziekuje kochana za miłe słowa

Cytat:
Jeszcze jestem
Kciuki przygotowane, ciepłe mysli będą jutro cały dzień na bieżąco wysyłane! Będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Popisalabym z Wami ale nie mam czasu....

Cytat:

Mili-oczywiscie ze sobie z Soff zartowalysmy tylko! nie denerwuj sie zeby malenstwo nie odczuwalo a fotki super!! slicznie wygladasz w ciazy i nie pisz nam tu o zadnych kompleksach!!ps. sliczna sukienka

wybaczcie ze nie odpisze na wszystkie posty,ale nadrobic musialam bo od piatku nie czytalam nic! w poniedzialek dalismy sobie do wiwatu na dzialce i jeszcze mam zakwasy! ale przynajmniej conieco ogarnelismy...

No to dobrze

Dziękuje

Słodkie maleństwa! Pamiętam jak dawno temu wybierałam swojego ukochanego kotka i własciwie to on mnie wybrał... pamietam, że jak podchodziłam do malenstw to on pierwszy wyskoczył z pudełka i podbiegł prosto do mnie Niestety nie ma go juz na tym świecie....

Cytat:
Boooossski

Cytat:

bla bla bla
się rozpisała jak zwykle!!! marudzisz chyba gorzej niż ja
wyglądasz cudownie skarbie
i wiesz, że ciocia Kasia nie kłamie!!!
Cudnie i jeszcze raz cudnie!!!
I chcę więcej zdjęć
Sukienka śliczna i brzusio przesłodki
Buziaczek Twój to już wogle taki że ho ho
Oj nie wiem czy gorzej ale na pewno bardziej uzasadnienie....
Ale dziekuje rybko Ciezko przyzwyczaic sie do tak szybko zmieniajacego sie ciała ale najwazniejsze zeby malenstwo bylo zdrowe

Zakochałam się... powiedz mi gdzie kupiłaś tą białą sukienke/tunike w czerwone kwiatki ???? Cudna!

Edit: Sprawdziłam twoją poprzednia wiadomość - to ta z orsaya??

Malutka dziękuje...
Dobrze, że masz synka do towarzystwa. Twój mały męzczyzna zadba o to byś się nie smuciła za bardzo bez męża

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Edytowane przez Milibili
Czas edycji: 2009-07-29 o 22:27
Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 22:30   #3566
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Słoneczka

Właśnie wróciłam od szwagierki - farbowała mi włoski i jestem teraz brązowa czekoladka
Na konceercie wczoraj było super - i kukiz i golcowie dali czadu - wszystko skończyło się coś po 23 (co jak na lokalizację w sercu osiedla to było bardzo późno).

paulinka
- jak tam obtarte stópki - mniej bolą ? Pazurki nowe chcę zobaczyć Z tym weselem to gościu pojechał-tak póżno dawać znać, poza tym jak to TAKI kumpel to tez bym nie pojechała...

moonik-ale super weekendzik mieliście ale żadnego zdjęcia krów nie dałaś -chcę zobaczyć te krowy Acha - czy ja o ochronie środowiska słyszałam???? Pytanie - ja przecież mgr ochrony środowiska i specjalista w departamencie ochrony środowiska w marszałkowskim
kasieńka- zazdraszczam egiptu ale że wójek cię nie zabrał do walizki to ja bym się obraziła na niego Nowa biżu super i ta sukieneczka/tuniczka biała w czerwone kwiatuchy bardzo się mi podoba
katarzinka- zacytowałaś mojego pościka

Czeko - jejku przegapiłam twoją akcję co tam, jak tam ?? w domu jesteś ??

kotek
- wreszcie jesteś ale masz gorący okres pakowania więc wybaczam

Milibili
- uroczo wyglądasz tylko coś mój małż się za bardzo zapatrzył na ciebie i coś mi kuka przez ramie że taki ładny "wielorybek"

agunia- ta twoja teściowa to juz przegina na maxa na szczęście już niewiele wam zostało wspólnego mieszkania ja bym już na twoim miejscu - znając swój charakter - dawno jej co nie co a nawet sporo wygarnęła Acha-twój biały kawaler to już też słodki przystojniak

katey - ten twój maluch jest przeuroczy i widać że żarłoczek

zmykam pod prysznic bo coś juz zasypiam ....
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 22:47   #3567
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

<lub jak kto woli> wu-zu-du

.
1. a co to znaczy ??

2. modeleczko Ty nasza śliczna ta sukienko-tunika w kwiaty i spódniczka zielona

Cytat:
to super, już niedługo, fajny prezencik rocznicowy

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka wieczorkiem
Dołączam dzisiaj do klubu słomianych wdów mąż ma nockę w pracy - inwentaryzacja i siedzimy sobie z synkiem sami w domku.
ale przynajmniej masz synka , bo my w większości jak zostajemy to same na noc i nie ma nas kto przytulać a Ty masz Dawidka

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam od szwagierki - farbowała mi włoski i jestem teraz brązowa czekoladka

moonik-ale super weekendzik mieliście ale żadnego zdjęcia krów nie dałaś -chcę zobaczyć te krowy Acha - czy ja o ochronie środowiska słyszałam???? Pytanie - ja przecież mgr ochrony środowiska i specjalista w departamencie ochrony środowiska w marszałkowskim ...
zazdroszczę farbowania, mnie się żadne farby nie trzymają, jakieś takie dziwne włosiska mam chyba, a może dlatego że nigdy farby nie używałam tylko szamponów
a nie chce u fryzjera malować bo się boję zniszczenia włosów

a o ochronie specjalnie piłowałam pamiętałm, że Ty w tych klimatach się obracasz

jak tak bardzo domagasz się krowy to będzie jutro bo dziś już chyba spadam spać....

Julitka

Stary 2009-07-29, 23:44   #3568
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
zamotane takie pisemne tlumaczenie wiec prosze:
w sumie to miało być wyjaśnienie dla Kasieńki, ale mi też się przyda

Cytat:
w sumie to tylko ja, bo mąż się pomęczy do 10 września najprawdopodbniej. Właśnie się dowiedzieliśmy, że będzie przesunięcie o 5 dni w odbiorze mieszkania No trudno...
A co do psiaka, to owszem, wyraz mordki ma poważny, ale to pozory. Bo jak się dorwie do piłeczek i zabawy piłeczkami, to go nawet smakołyki nie interesują
ad. 1 ale pomyśl, że to mieszkanko już jest Wasze, te 5 dni nie robi przecież jakieś dużej różnicy, prawda?
ad. 2 normalnie psiaczki to jak malutkie dzieci ale sobie wymyśliłam skojarzenie

Cytat:
Malutka dziękuje...
Dobrze, że masz synka do towarzystwa. Twój mały męzczyzna zadba o to byś się nie smuciła za bardzo bez męża
mógłby zadbać tak, żeby mamusia się wyspała

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
a gdzie fotki

Cytat:
ale przynajmniej masz synka , bo my w większości jak zostajemy to same na noc i nie ma nas kto przytulać a Ty masz Dawidka

zazdroszczę farbowania, mnie się żadne farby nie trzymają, jakieś takie dziwne włosiska mam chyba, a może dlatego że nigdy farby nie używałam tylko szamponów
ad. 1 fajne mam towarzystwo
ad. 2 ja też używałam zawsze szamponów, ale farba to tylko u fryzjera

Dobra lecę nakarmić tego mojego szkraba i spać.
Dobranoc myszaki pyszaki
Stary 2009-07-30, 09:02   #3569
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć żoncie

zdjęcia wszsytkie po kolei piękne

za teściora trzymam kciuki

i w ogole całuje Was wszsytkie mocno
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:31   #3570
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wybaczcie ze nie zacytuje ale byloby tego za duzo hehhehe....

Paulinko trzymam za pozytywny wynik
Agus normalnie jakbym o swojej tesciowej czytala, trzymaj sie dzielnie
Kasik superowe te zakupy, bialo- czerwona wymiata i ta kwiatowa mini tez a pazuresy to juz w ogole mrrryyy...
Aniu ty to imprezyujesz widze na maksa hehhe i poprosze zdjecie w nowych wloskach
Mili jak ty cudownie wygladasz, jej kwitnaco po prostu
Czeko jak tam? juz na porodowce jestes???
Kotek no to macie problem z ta ramka, ale moze faktycznie bombelkowa folia cos da
Moonik ja tez kiedys tylko szamponami ale od momentu jak poszlam do fryzjera i wyszlam mega zadowolona to tylko moja fryzjerka mi farbe naklada
Monai dobrze przeczytalas jutro juz nocujemy w Legionowie i poczatek przeprowadzki. Dzis nam lodowke i zmywarke o 16 przywoza, przedpokoj wczoraj zrobilismy w barankowym melonie a w sobote mamy pierwszych gosci: Madziczka z mezem . warunki polowe ale co tam
Malutka nie narzekaj ze ty sama bez meza bo masz malucha obok siebie
Katey sliczne malenstwo. Jej kiedy to bylo i moja taka byal mala a teraz kawal panny.

No i wlasnie co z Lilka znowu sie dzieje?????? Dzastina tez wsiakla.... Nie wspomne o Marcie :/ i Izydorze ktore ostatnio byly i sie zmyly. Ech ide pozbierac to i owo sprzatac nie bede bo sie WYPROWADZAMY!!!!!!!!
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości