![]() |
#2401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majkuś, ja tylko tak.... Nie bój się ![]() Albo bój się.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Paulinana, ja też widziałam dziś latające koło siebie motylki!!! I też były żółte!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13497546]No właśnie też mam eNkę, i się właśnie już kiedyś zastanawiałam, czy nie da się zrzucić stamtąd nagranych filmów, w końcu dekoder ma wejście USB... Jakby tak tam podpiąć pendrive'a i spróbować jakoś...? Muszę pokombinować.
MAtko, zaczyna mi się robic niedobrze ![]() ![]() Dzis tylko herbatkę ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
a moja mam widziała podobno przepięknego pazia królowej(kremowego wpadającego w żółć)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jestem na prawdę w stanie uwierzyć,że teraz jest mu lepiej... ![]() Chyba by sobie tego nie wymyślili ? Boże, jakie to smutne... ![]()
![]() |
#2406 | ||
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13497601]Przyleciał z 2Pacem
![]() no mam nadzieję bo jak nie to ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja już też się lepiej przymknę bo mi już ryje beret ![]() Lets dens lets szałt Szejk jor bady dałn tu de grałnd ![]()
![]() |
#2407 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile bym dała by faktycznie tak było ... ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Zakorzenienie
|
Mówi, że deptał nie będzie.
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli uważasz, że te "próby samobójcze" mogły być prawdą? Ja sie zastanawiam, jak to by się miało do Jego miłości do dzieci. Byłby w stanie tak je skrzywdzić? Trochę denerwuje mnie też to, że wszędzie wciskają to, jak wielką traumą była dla Michaela przemoc ojca. Rozumiem - ciężkie doświadczenie. Ale Mike mu "wybaczył z całego serca" , więc już teoretycznie nie powinien czuć do niego złości itd. Rozumiem, moze mieć zal, nigdy nie zapomni tego, co się działo, ale już nie czuł do niego nienawiści, z którą mógłby sobie nie radzić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-07-29 o 22:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to pewnie było do Donay żeby swoje typy wpisała w klubie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Z sesji do "Thrillera":
http://www.youtube.com/watch?v=tplay...eature=related ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja nie wierzę właściwie w żadną z tych rzeczy, które media wypisują. Przyjmuję je do wiadomości, biorę za possibility i tyle. Człowiek by zwariował, gdyby zechciał we wszystko wierzyć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrząc na zdjęcia Majka z ostatnich lat nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jego oczy stawały się coraz smutniejsze. Wyrażały coś bardzo smutnego, myślę że Majk mógł od dawna mieć jakąś depresję ![]() Nie sądzę jednak by to było przez ojca, już prędzej tak jak się mówi- od czasów spraw z molestowaniem krok po kroku stawał się coraz bardziej przygnębiony ![]() POjawiły się wówczas leki, które z pewnością zaczęły wpływać na jego zdrowie zarówno fizyczne jak i psychiczne. Już na początku powinno się działać w tym kierunku, żeby przestał zażywać leki. Myślę, że z czasem stawało się to coraz mniej realne, a Majk stawał się coraz bardziej przygnębiony ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-29 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony.... On był chory. Był uzależniony i taki chory człowiek często nie myśli racjonalnie. I często jednak rodzina jest na drugim planie, jeśli chodzi o leki. Przykro mi to mówić, ale nie chcę wyświęcać Majka tylko dlatego, że był tym, kim był. Był chory i nigdy się nie dowiemy, czy te "zabawy" z lekami w celu zatrzymania akcji serca były prawdą i czy, jednak (jeśli rzeczywiście występowały) nie były one zaplanowaną drogą do śmierci. Mimo iż miał dzieci, które bardzo kochał. Ewentualna depresja i silne uzależnienie bardzo mogą zmienić człowieka. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Nie zmienia to jednak faktu, że cholernie mi Go żal. ![]() Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-29 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na pocieszenie: http://www.youtube.com/watch?v=aLEhh_XpJ-0 Uwielbiam ten teledysk, jest taki optymistyczny, Majk w nim aż tryska radością życia i ma tyle wdzięku, niezależnie czy ma na sobie wiejski strój czy garnitur w pepitkę ![]() "Just good friends" w radio! ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-07-29 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na tych zdjęciach z prób co wyszły juz "po" z kolei widzę tą Majkową iskierkę w oku, Jego pazur...i to mnie też przygnebia... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13498368]
Na pocieszenie: http://www.youtube.com/watch?v=aLEhh_XpJ-0 Uwielbiam ten teledysk, jest taki optymistyczny, Majk w nim aż tryska radością życia i ma tyle wdzięku, niezależnie czy ma na sobie wiejski strój czy garnitur w pepitkę ![]() mmm ![]() a ja całkiem z innej beczki ![]() a to tłumaczenie piosenki Pretty Young Thing ![]() Skąd przybyłaś Dziewczyno Zabierzesz mnie tam Natychmiast? Mogę? Musisz być Tendoroni Rozpal mą duszę Odleć ze mną Czy nie czujesz Że już nadszedł czas Możemy to zrobić Rozświetlić światła miasta A wieczorem złagodzić miłosny ból Pozwól że rozpalę cię maksymalnie Chcę cię kochać Ładna Młoda Istoto Potrzebujesz miłości Zabiorę cię tam Chcę cię kochać Ładna Młoda Istoto Potrzebujesz miłości Czułej miłosnej opieki Porwę cię tam Dokąd tylko zechcesz pójść Nic nie może zatrzymać tego żaru Pożądania bycia z tobą Muszę być z tobą kochana Przyszłabyś? Potrzebuję pomocy Ochłodź mój ogień Kochanie, uwolnij mnie Czy nie czujesz że już nadszedł czas Możemy wyłączyć światła Aby być ze sobą Nocą Rozpal choć trochę miłości Dam ci wszystko co mam Chcę cię kochać Ładna Młoda Istoto Potrzebujesz miłości Czułej miłosnej opieki Zabiorę cię tam Chcę cię kochać Ładna Młoda Istoto Potrzebujesz miłości Czułej miłosnej opieki Zabiorę cię tam Chcę cię kochać Ładna Młoda Istoto Potrzebujesz miłości Zabiorę cię tam Ładne Młode Istoty Powtarzajcie za mną Mówię Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na I Said Na Na Na Na Na Na Na Na Na Na Zabiorę cię tam Demon seksu ![]() i niektórzy twierdzili że był gejem ![]() ![]() i jak tu się z tym zgodzić!
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2423 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiemy wielu rzeczy- nie wiemy, jak próbował leczyć bielactwo i czy przyjmowane leki jakoś nie osłabiały organizmu. Nie wiemy jak bardzo stłamsiły Go oskarżenia, choć przypuszczam, że bardziej, niż twarda szkoła ojca... Bo zdradzili go ci, w których upatrywał szczerość i szansę na spokój. Pierwsze uzależnienie wyszło na jaw po pierwszych oskarżeniach- przerwał wtedy trasę "Dangerous". Nie wiemy, jak bardzo bolały go prasowe wyśmiewanki... choć twierdził, że tego nie czyta, to pewnie trudno było wrażliwemu człowiekowi przejść obojętnie obok krzyczących tytułów na swój temat. Ja bym nie umiała. Wreszcie- moglo być prozaicznie- nie mógł sypiać, nakręcony przygotowaniami do "This is it", więc najpierw brał coś na sen a potem coś, żeby się obudzić. Taki niełatwy kompromis- przyrzekł sobie, że po trasie zaradzi i temu problemowi- nie zdążył. Mike był geniuszem, ikoną, osobą postrzeganą jako osobowość, genialnym muzykiem, kompozytorem i tancerzem. Miał na koncie dziesiątki rekordów. Ale był też człowiekiem, którego nikt nie nauczył, że istnieje jakaś miłość poza tą, którą okazują fani, gdy jesteś na scenie. "Thriller" stał się- paradoksalnie- Jego przekleństwem, bo w swoim perfekcjonizmie pragnął pobić swój własny rekord. A to- w świecie Internetu, serwisów p2p, youtube i mp3 stało się marzeniem nie do zrealizowania. Z drugiej strony- zdawał sobie sprawę, że wszystko, co zrobi PO "Thrillerze" będzie do niego porównywane- czyli każdy następny album będzie "porażką", bo nie sprzeda się w liczbie 104 mln egzemplarzy. Ale gdy tak patrzę na te 20 lat z Nim- tak, zabiły Go oskarżenia o molestowanie. To był gwóźdź do trumny. ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-07-29 o 22:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Co do "say say say" to jedyna piosenka Majka, którą już od dawna miałam w swojej muzyce jeszcze przed Jego śmiercią. To piosenka z lat 80 a ja uwielbiam muzykę tych lat, więc i ta piosenka przy okazji trafiła do mojego zbioru.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hahaha ![]() _________________________ ________________________ ![]() zgadzam się z tobą w 100% przepięknie to ujęłaś!
![]() |
#2426 |
Konto usunięte
|
A jak myślicie, sądząc po tłumaczeniu "Just good friends" - czy to mogło być o Brookie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
You are not alone w radiu .. matko jaki on miał anielski głos ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13498517]A jak myślicie, sądząc po tłumaczeniu "Just good friends" - czy to mogło być o Brookie?
![]() ooo i to jest myśl ![]() czytałam gdzieś na jakimś szmatławcu że Majki jej się wielokrotnie oświadczał, lecz wyznała to opiero po jego śmierci ![]()
#2429 |
Zakorzenienie
|
Tak więc:
Get on the floor and dance with him Get on you knees and be a dream Get up, get down and don't forget The immortality is that he wanted to get Just think how good would it be To see him happy living the dream To make him proud even when he's asleep Because of you thinking the same he's thought |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
dokładnie
Cytat:
![]() A wg kogo? Majka czy mediów? Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-07-29 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.