|
|
#2881 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
!Dziewczynki kochane! Podrzućcie jakieś opisy o tym, że kocham
swoje życie, marzenia, ludzi, którzy mnie otaczają, że nie zamieniłabym go na nic innego. Proszę. agattee ciiri Toogether93 JednaNaMilion keeendy KaMa2704 r0zunia zresztą wszystkie jesteście wspaniałe ![]() Tęsknie. Nie chcę , ale tęsknie.
Pod parasolem gwiazd.... A może tak cofnąć czas? Wrócić i zacząć wszystko jeszcze raz ![]()
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-07-29 o 22:21 |
|
|
|
#2882 |
|
Raczkowanie
|
Das ist doch deine Welt! Das ist dein Leben, kämpf um dein Glück!
![]() To jest przecież twój świat! To twoje życie, walcz o swoje szczęście! ![]()
|
#2883 |
|
Rozeznanie
|
Za wszystkie wspólne chwile, za pyszne ciasta i przesmaczne kotlety, i za całe moje życie dziękuję Ci. KOCHAM nawet kiedy milcze.. Na myśl o Tobie me serce Ze snu się budzi. Kochać - tak pięknie brzmi, Kochać - to ja i Ty. W Twoich ramionach marzyc.. ulul mnie cisza Przytul.. pocaluj.. badz obok Yo Lala błyszczysz jak Szmaragd . Mój styl Cię porwie czerwony alarm . `Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi,że docenisz to, co miałeś.` |
|
|
|
#2884 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Czytałam Wasz apel więc zastosuje się do niego i poproszę opis dotyczący wakacji, a dokładniej wyjazdu nad jezioro Głębokie w Międzyrzeczu ( woj. lubuskie) wyjeżdżam w niedziele i bardzo mi zależy na czasie xd Z góry dziękuje ;D a ja Wam kradne i kradne... xd |
|
|
|
#2885 |
|
Raczkowanie
|
no więc śmiało, podpal ten świat.
słowa owszem - są, ale tylko dla nas, zamknięte w porozumiewawczym spojrzeniu, i złączeniu dłoni które niczym odzwierciedlenia naszych charakterów, tak na pozór do siebie nie pasują. dlatego nie warto ufać, przywiązywać się - w końcu i tak zostaniemy sami. kontemplacja niemego smutku. kobieta bardzo złożona istota, pragnąca ciepła i bezpieczeństwa, grająca twardą, zimną sukę, zosia-samosia, "ja sobie radę dam" a tak naprawdę drżąca ze strachu o nowe jutro. intrygująca, powabna, pociągająca, wzbudzająca pożądanie, a czasem niechlujna, odpychająca, nieatrakcyjna. wyrafinowana i dzika. tak. to właśnie kobieta. proszę, nie przyglądaj mi się więcej. nie tym wzrokiem, proszę, nie. jesteś delikatnością skóry, piękną dłonią i ściągniętymi w uśmiechu brwiami. być może znajduję się w twojej prawej półkuli mózgu, z którą się nie kontaktujesz, której nie używasz. ja nie jestem żadną z twoich ulic, dróg, miejsc.
|
|
#2886 |
|
Zadomowienie
|
fest skromnie.
Zjem cię w całości Albo po prostu zagłaskam na śmierć/ I'll eat you all up Or I'll just hug you to death Przywykłam do zmartwień/I used to worry przyprawiasz mnie o mdłości.
|
#2887 |
|
Przyczajenie
|
Mam tu kilka opisów którymi sie bardzo chętnie podziele ((;
Mam nadzieje, ze komuś sie choć jeden przyda;p zacząć wszystko jeszcze raz co nie udało się, co pokonało mnie. narobimy szału, tylko pomału ! ((; apetyt na życie! Chodź, razem zbudujemy nowe jutro. pozytywna propaganda, to teraz jest w modzie. radio gra...tak cicho. Jakby od niechcenia. zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce. debiutujesz w moim życiu. malinowy smak życia^^ jeżeli twoje marzenia są z waty cukrowej...zjem je! xdd bądźmy tak żałośnie, radośnie niedorośli. kolorowa wizja tego co najlepsze. romans z optymizmem. poprzez jasną zieleń traw. Jutro też coś wkleje
|
|
|
|
#2888 |
|
Zadomowienie
|
więc wystarczy tylko odwrócić głowę.
odchylić się nieco. spojrzeć inaczej. nie-bardziej? nie mniej? nie-jak? ni-jak? przenikliwiej. kąśliwiej. inaczej. i już? czy już? tak. już. to Ty pytasz, wiem. widzę. kamienie pod nogami. zawsze kamienie pod nogami. ...a jedna z nich odpycha się od ściany. bo nie wie. a może właśnie już wie? już. wie. że najpiękniej jest tonąć w kolorach. wtedy tonąłeś. widziałam. i kocham tą radość w czasie wyjść z aparatem. a każde zdjęcie dla Kogoś, dla Czegoś. jak się ta baśń zaczynała? rozkosznie.
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Wreeednia może z czegoś skorzystasz:
życia nie można opisać, trzeba je przeżyć. to jest moje życie i tylko ja mogę je zmarnować. nie mów mi jak żyć, bo nie Ty za mnie umrzesz . smakować życie . czuję żądzę życia (; życie ma smak czekolady i smakuje mi . marzenia, moi bliscy. czego chcieć więcej ? i kocham to moje kolorowe życie . już bardziej kolorowo w mym życiu być nie może (; szczęśliwa ja. dzięki marzeniom, dzięki Wam. prawdziwa ekstaza życia . ___________________ - Ja Cię naprawdę bardzo lubię. - No to mamy problem, bo ja Cię kocham. seks bez miłości to puste doświadczenie. ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych. wyczuwam Cię w zapachu ubrań. podróbka szczęścia. - kurde, nie wiem co powiedzieć, nie mam słów normalnie... - nie dziwie się... Twój zasób językowy jest jak T9 w noki 3310.
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
hihi podoba mi się
![]() nydee , agattee - nie myślcie że o was zapomniałam ciągle podkradam wasze opisy ale tak bez uprzedzenia mam nadzieje ze nie gniewacie się? ![]() kilka cytatów z 'Alchemika'
:Człowiek żyje dla swojej przyszłości. – Dlaczego mam zatem słuchać serca? – Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. Gdyby nie było szóstego dnia, nie byłoby i człowieka, miedź pozostałaby na zawsze tylko miedzią, a ołów ołowiem. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać – by nie uciec od własnego przeznaczenia. Jeśli odejdziesz przyobiecawszy coś, czego jeszcze nie masz, stracisz ochotę, by to zdobyć. Każdy ma prawo marzyć inaczej. Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Najciemniej jest tuż przed wschodem słońca.
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie masz słabego poczucia humoru
po prostu jesteś w chuj nudny. ![]() karmię wiecznie głodny brzuch namiętności . full spontan, ziooom! Ty odwiedzasz we śnie świat jak z bajki ja wydeptuję ulice, zapisuje tuszem puste kartki . Czekaj, muszę podejść po gin do baru. Po czym pójdę z tobą na parkiet wspomnień wstań, posłuchaj, przecież sercu nie odmówisz te spojrzenie to jak spacer po krawędzi się zgadza, niestety. moje źrenice przybierają kształt serca, chyba się zakochałam. 'To okropne kiedy tęskni się za kimś całym sobą, a on milczy. I tylko czasem sobie o mnie przypomni, a ja nic nie mogę zrobić przywiązana do niego uczuciem Jest mi wszystko jedno, a stoimy tak blisko siebie. Niektórzy wierzą, na wszelki wypadek
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego ciągle mi powtarzasz, że tak lubisz się bać?
Poszliśmy na spacer, zabujani w obłokach. Make a little space
Make a better place... / Stwórz małą przestrzeń Stwórz lepsze miejsce... a szczęśliwych prosimy o uniesienie ręki w górę. ja do nieba nie chcę wcale, ja niebo mam tu.. Mogłeś mówić prawdę ze słowami się liczyć pytasz o realia? w nich nie ma miłości. wiem, że ciężko budować ze mną coś Zapomniałam, że miłość nie jest grą. Zapomniałam, że trzeba chronić ją. Oddech weź, daj mi spokój. Szczęście z metką 'Made in China'.
wszyscy kłamią. to podstawowa prawda o ludziach. Edytowane przez KissMeOnceAgainx3 Czas edycji: 2009-07-29 o 23:59 |
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co by było gdyby... nowy rozdział w moim życiu. w którymś momencie zapomnę zatęsknić... zimny i nieprzytulny. jak opuszczone igloo . naprawdę. miał coś w oczach. i to nie były szkła kontaktowe.
|
|
#2894 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze mówiać nigdy nie spodziewałam sie tego , że głupie bajki dla dzieci z ciągłymi szcześliwymi zakończeniami mogą się sprawdzić w życiu. Że ksiaże po wielu przeszkodach dotrze wkoncu do swojej księżniczki i ucieknie razem wystarczająco daleko , żeby być szcześliwym.
Żeby móć żyć zdala od dotychczasowych przeciwności losu. Tak ... wydało mi się dość banalne przysfajanie dzieciom takich historyjek o życiu tylko dlatego , żeby umiały odnaleźć się w świecie łez i bólu, który z każdym dniem wita ich z otwartymi rękami . Lecz któregoś dnia zrozumiałam , ze nie do końca były to banialuki, że kryje się w tym kszta prawdy , która nazywa się Milościa ------------------------ Bo to co kocham pozostaje w mej pamieci . I za hu**ja nie chce mnie zostawić bym potrafiła na nowo cieszyc sie zyciem . Tak samo jak ty . |
|
|
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
; * mam kupkę wypalonych petów i połamane wnętrzności czułeś kiedyś takie coś? pewnie nie moda na wrażliowość. no to jestem sobie modna. to był dzień, w którym czułaś, że coś umarło wchłaniana w glebę ze swądem nikotynowego dymu, trwam już na ciebie nie wpadam,ot przypadkowo chciałabym się podzielić z tobą moją marmoladą myśli
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
Przelewam swoje życie do papierowego kubka.
Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką. Bierzmy świat w nasze ręce. Zignorujmy przeszłość i zacznijmy od nowa. Oddychaj mną... Wciąż jestem tą dziewczyną którą znałeś. Napisz do mojego serca. Byłeś moją siłą kiedy byłam bezsilna... Byłeś moim głosem, kiedy nie mogłam mówić... Byłeś moimi oczyma, gdy nie mogłam zobaczyć... Zobaczyłeś wszystko co było we mnie. Podniosłeś mnie,gdy nie mogłam dosięgnąć... Dałeś mi wiarę,ponieważ wierzyłeś... Jestem wszystkim czym jestem,ponieważ mnie kochałeś.
Smak życia nie jest już taki jak kiedyś... Edytowane przez Roksana1332 Czas edycji: 2009-07-30 o 02:19 |
|
|
|
#2897 |
|
Raczkowanie
|
w moim życiu nigdy nie było różowo. czały czas biorę udział w grze, która toczy się jak rosyjska ruletka. niekiedy wypadam z rytmu i muszę przeczekać swoją kolej. rzadko ktoś mnie przepuszcza.
ubrana w odciski Twoich palców, z mokrymi włosami i ulubionym papierosem. uświadamiam własnej wątrobie, że nie przespaceruję się już po balustradzie Twego balkonu.nie skoczę, bo nikt nie będzie na tyle magiczny, by zaprotestować. nie zostanę, będę tylko obserwować ślady od przypaleń po Black Devilach na moim białym, zmaltretowanym ciele, prezentem od ciebie. denerwuje mnie, gdy ludzie nie biorą na poważnie tego, co myślę i mówię.
|
|
#2898 |
|
Rozeznanie
|
będę tak,jak prócz mnie nie jest dane nikomu.
pocałunek był całkiem jak lato. gwiazdy wolno przez krtań do przełyku wsączają sie same. zamkniesz mnie w obce wieczności słowo. obłąkany szał sczęścia przeżyję.
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
It don't matter to me, we can dance slow. whichever way the beat drops, our bodies will go. || dla mnie to bez różnicy, możemy tańczyć wolno. jakikolwiek zabrzmi bit, nasze ciała będę w ruchu.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#2900 |
|
Rozeznanie
|
dawno już dokonałam wyboru.
muszę to przespać, przeczekać.. a jutro znów pójdziemy nad rzekę. skupiam się na mojej miłości. chodzili na długie spacery i rozmawiali o tym, co ich dzieli i łączy zarazem. czasem patrzyli sobie w oczy, odrobinę bardziej pewnie niż zwykle. i całowali się, czasem. zostawiała włączone żelazko, chodziła w ciemnościach małymi uliczkami, spała przy zapalonych świeczkach i otwartych drzwiach od mieszkania. ale porozmawiać z Nim tak bardzo się bała.
|
#2901 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dobrze co dnia spełniać marzenia, mając przy boku Was. Przyjaciół. Najwspanialsze życie. W głowie najcudowniejsze marzenia z nimi związane. Marzeniami żyć w tym rozkosznym świecie. Marzeniami żyć w tym najpiękniejszym świecie z Wami tkwić. Kocham to życie jakim jest. Żyć pomiędzy Wami moimi spełnionymi marzeniami. nie wiem czy pomogłam. ______ Ty nie pozwól, aby ktoś odebrał Ci marzenia.
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
Rebel my new last name / Buntownik to moje imię . |
|
|
|
#2903 |
|
Rozeznanie
|
oto jest noc tańczących snów
i wschodzi nów na niebo znów. nie zdarza się,by klakier był z kimkolwiek na bakier. i głowa nie od parady, betonowi nie da rady. życie to przedstawienie, na obrotowej scenie. ważniejsza taktyka, niżeli etyka.
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
każdy dzień jest zaproszeniem do szczęścia
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
to może ja dodam też coś od siebie
. tylko proszę o wyrozumiałość , pierwszy raz tu coś dodaję . nie widziałam Cię już od ponad miesiąca .. i nic . jestem może bledsza , trochę śpiąca , bardziej milcząca .. lecz jaak widać - można żyć bez powietrza ! myślę o Tobie , jakoś nie mogę przestać .. cały mój świat w Twojej osobie się streszczał . chodź ze mną , by sens nadać życia krokom . - coś mi wpadło w oko . - to chyba ja ! - taa , możliwe , bo straasznie mnie denerwuje .. czasem kogoś kochać , to znaczy mieć odwagę pozwolić mu odejść .. i łapię Cię za rękę , by imię Twoje zgadnąć .. potykam się , na sznurowadle chciałabym umrzeć na krzyżu , który dla mnie zrobisz . a ja siedzę nago w wannie z zimną wodą i jest mi tak ciepło jakbym była z Tobą . muszę przejść z Tobą najgorsze burze by wiedzieć jak wiele jesteśmy w stanie razem przetrwać . muszę od Ciebie odetchnąć , czasem , choćby jeden dzień , żeby wiedzieć jak bardzo mogę za Tobą tęsknić . muszę z Tobą rozmawiać o swoich najbardziej skrytych , a zarazem obciachowych rzeczach by wiedzieć , jak cudownie jest się śmiać z samych siebie . muszę zachowywać się jak nienormalna w publicznym miejscu , by wiedzieć ile wad jesteś w stanie we mnie zaakceptować . więc po co robić kolorową bajkę ze swojego życia i nie zaznać wówczas prawdziwej , szczerej i bezwzględnej miłości ? my nie mówimy do siebie , każdy z nas się chowa .. wiesz , kiedyś zabłądziłem w snach .. bo szukałem tam ciebie . po tamtej stronie jutra znów rzeczywistość smutna .. Edytowane przez melodie Czas edycji: 2009-07-30 o 10:26 |
|
|
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
Czyta ktoś ; > ? .silence you lost me. no chance for one more day./ciszo utraciłaś mnie. nie masz szans na dzień więcej. |
|
|
|
#2907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo tutaj jest jak w niebie. ja wtulona w moje marzenia jak w obłoki; a obok moi przyjaciele jak ciche anioły.
wiesz co, życie? kocham cie nad życie. doceniam to co dzisiaj w życiu mam. chyba tak wygląda szczęście. __________________ rozłączyło nas życie zbyt szybko. rozłączyło nas życie zbyt mocno. znasz ten stan? chodź teraz ze mną bo ja dobrze go znam^^ usiadła na schodach i plakała jak małe, bezradne dziecko. nie zmieniła nic.
|
|
#2908 |
|
Rozeznanie
|
Zobacz świat moimi oczami.
parę złudzeń,które warto mieć. ż y c i e w b i e g u . Mówili nie patrz, mówili nie dotykaj. Niebo wali się na głowę, ziemia lekko drży Przepraszam, pokwituje mi Pan upoważnienie do szczęścia? siedzę zanurzona w oceanie wanny, zmywam z siebie Ciebie, dotyk Twój poranny. zmywam pocałunki resztą silnej woli, powoli. Potrafisz mi powiedzieć, jaka byłam, kiedy nam naprawdę zależało? I kiedy miłość była po naszej stronie.
|
|
#2909 |
|
Raczkowanie
|
I can fly but i want his wings / Potrafie latać ale chcę jego skrzydeł. |
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek.
bez łez i złudzeń i bez prawa weta.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

ciągle podkradam wasze opisy ale tak bez uprzedzenia mam nadzieje ze nie gniewacie się?
: