|
|
#2911 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Wokół tyle jest przestrzeni
co z tego kiedy ludzi jest za wiele Jednoznacznie trudno orzec którzy to wrogowie, a którzy przyjaciele jedni wciąż się uśmiechają inni wypytują o rzeczy mało ważne Trudno to wszystko zrozumieć ![]() _________________________ _______________ .Znów zniekształcony obraz, znów pijesz, żeby żyć !. ;drink; .Życie Jest W Kolorze, Który Ma Twoja Wyobraźnia... .Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia. ).Dążyć do życia to ciężka sprawa, lecz z tego niezła zabawa ![]() .Nigdy nie będzie idealnie ale zawsze będzie fajnie ;} .Nie ważny jest opis, miejsca i daty ważne, że wokół same Wariaty ;d .Żyć pełnią życia i wysysać z niego kwintesencję ![]() |
|
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
czemu riposta przychodzi po fakcie,
a rzadko w trakcie? oto jak nas biednych ludzi, rzeczywistość ze snu budzi. nic dwa razy się nie zdarzy i zapewne z tej przyczyny jeśli zdarzy sie dwa razy- czuję coś w rodzaju winy. im bardziej świat nas męczy, tym urok jego jest większy. wiele jest dzis dróg honoru, do wyboru-do koloru.
|
|
#2913 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Wizażanki ;*
mam nadzieję, że mogę dołączyć, bo wszystkie razem i każda z osobna jesteście cudowne, a Wasze opisy mnie powalają ![]() Pozdrawiam i liczę że będzie miło ![]() przesiadywanie przed oknem chyba zaczęło wchodzić mi w nawyk. kryształowe łzy zmieszane z deszczem... Jesteś moją inspiracją ... Chciałabym nie czuć, że jest coś co straciłam... Bo kiedy tak siedzę i patrzę w niebo zastanawiając się co teraz robisz-łzy same spływają po policzku,zatrzymując uśmiech... |
|
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
- zbyt ciężko jest usłyszeć, że dla mnie Cię nie ma.
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
w cieple twojego oddechu ogrzewam moje serce.
wciskam łzy między sok, a wódkę. ostatnio nie mam zbyt wiele czasu. ograniczam przyjemności, mniej śpię. wróżę z herbaty ekspresowej. patrzę w okno i uczę się na pamięć pór roku. poznaliśmy się w styczniu, dziś mija lipiec. matematyka nigdy nie była tak prosta. strasznie niefortunnie się złożyło, że nie mam się do kogo przytulić. |
|
|
|
#2916 |
|
Raczkowanie
|
When i'm with you
I'll make every second count cause i miss you, whenever you're not around.. / kiedy jestem z tobą wykorzystam każdą sekundę bo tęsknię kiedy niema cię w pobliżu... za każdym razem gdy masz mnie w swoich objęciach, obejmuj mnie jakby to miał być ostatni raz. Za każdym razem, gdy mnie całujesz, całuj jakbyś miał mnie już nie zobaczyć. Za każdym razem gdy mnie dotykasz, dotykaj jakby to był ten ostatni raz. Obiecaj, że będziesz mnie kochał kochał jakbyś miał mnie więcej nie zobaczyć. ![]() będąc z Tobą odradzam się na nowo... ...i czekam przy telefonie by tylko usłyszec Twój głos. mogę byc w pokoju wraz ze 100 chłopcami,ale Ty i tak będziesz tym o którym będę myślec cały czas. pewnego ranka i dla mnie zaświeci słońce
|
|
|
|
#2917 |
|
Zadomowienie
|
Mijamy zagubione dusze oślepione przez zimno
ostateczne słowa serca które już wie, że Cię kocha... <3 Próbuję walczyć z bólem złamanego serca ![]() W ogrodzie lęków. Za dużo nocy Za dużo walki Za dużo dni Bez Ciebie
|
|
|
|
#2918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje słowa zbiorę i umieszczę w błękitnej sakiewce. Oto biegniemy zbierając jagody i ciesząc się sierpniowymi promieniami słońca. Moja poduszka skropiona Twoimi perfumami. a czy kiedy będzie źle, weźmiesz mnie za rękę i pokażesz właściwą drogę? to jest właśnie taki dzień, że innego absolutnie nie. : ) na dnie szafy, pod łóżkiem, w najniższej szufladzie. a gdzie Ty chowasz marzenia?
|
|
#2919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() * Siemasz kwiatuszku, prezentujesz się konkretnie![]() ![]() * pachniesz ponętnie![]() * chłonę cię skrzętnie , potrzebuje permanentnie![]() * Witaj skarbie, twój czar z nóg mnie powala![]() * tobą się karmie , ty spać mi pozwalasz![]() * zaczynam z tobą dzień jak cień za mną jesteś wszędzie![]() * A jednak coś się stało, dwie dusze jedno ciało![]() * Bo nic już nie zostało, przepraszać to za mało...![]() * Tak potraktowane serce, nie pokocha nigdy więcej![]() * Wspólny spacer po niebie![]() * Masz to co co chcesz, bo Ty mówisz i maszlecz paradoks jest w tym, że nie cieszy Cię nic ![]() * Małe tęsknoty, krótkie tęsknoty...* Nagłe i szybkie serca łopoty..![]() * Tu żyjąc walczysz..* Czy ty nie masz żadnych uczuć, no nie masz?- Mam… Gniew. * G - gromadzisz go w sobie i spijaszN - niszczy pali mosty zabija I - instynktownie budzi fobie E - elementarne w walce z wrogiem W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz * Na oślep, bez celu, bez wartości, 100% złości* ![]()
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
bezradność, bezczynność, pieprzyć przyszłość, pieprzyć wszystko...
moje serce to układanka, Ty jesteś jej brakującym elementem. już nie pierwszy raz zakochuję się po raz ostatni... gdybyś dał mi chwilę z Twojego życia, zasiałabym róże na niebie... najlepszy świat tworzy wyobraźnia. taki w którym możesz się zamknąć na cały dzień. taki w którym może być wszystko. taki w którym możesz robić to co chcesz. taki w którym możesz być kim chcesz. tylko on podtrzymuje mnie przy życiu...
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
agattee ciiri JednaNaMilion <3
Jak to się człowiek czasem musi zbłaźnić...
Tylko czasem się zastanawiam dlaczego mnie kochają... Męski driopitek... -.- No cóż wreszcie nadszedł czas aby lalki, misie zabrać z półki a na ich miejsce postawić dorosłość...
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
A trwoga powoduje, że serce staje.
Nic dziwnego, że lekarze poświęcają tyle czasu, żeby ustabilizować jego rytm. Głupia! Przecież mogłaś mieć wszystko.. Ale czy wszystko to nie za mało? W deszczu maleńkich, żółtych kwiatków. Gdy milczenie bywa złotem, a złoto milczeniem. Nienawidze Cię za to, że się w Tobie zakochałam.. let's just say.. I didn't love you anyway. Wyjaśnijmy wszystko. Powoli, cierpliwie i z bezlitosną miłością. Jeden dzień, kiedy coś się wali. Ona tu, a on gdzieś w oddali.. Ile razy trzeba upaść by powstać na zawsze?
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet drzewo w lesie wygląda dziś tak jak Ty.
I tylko nie schrzań tej miłości.
|
#2924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agattee - ostatnimi czasy częęęęsto okradam. Buziak zdolniacho ! *; _ – Podoba mi się. Masz w sobie dynamit. – Ty też jesteś jak petarda. "Kocham ziemię, po której on stąpa, powietrze nad jego głową, wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i jego całego bez zastrzeżeń"
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-07-30 o 12:51 |
|
|
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
i człowiek dużego formatu,
bywa durniem do kwadratu. na oko była jak gotyk. wrażenie odmienił dotyk. miłośc zna liczne tony i gamy, ale najgłębszy jest ton niewygrany. ach,nie patrz na świat z bliska, bo wtedy urok pryska. mądry głupiemu zawsze ustępuje, przeto głupota wszędzie triumfuje.
Edytowane przez Martusia1992 Czas edycji: 2009-07-30 o 13:02 |
|
|
|
#2926 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kobietki!
Z gruntu male ma znaczenie co bylo a nie jest... I choc zawisc ma ludzka twarz. Gora z gora sie nie zejdzie. Czlowiek z czlowiekiem tak. Ciebie juz tu nie ma nie zmienimy juz nic... Zamigotał swiat tysiacem barw. Do końca tanczysz choc to smutny bal. Noc dla mnie to emocji festiwal. Horyzont daleki ale latarnie widac. Sorki jesli cos sie powtórzylo ;/ |
|
|
|
#2927 |
|
Raczkowanie
|
*Bo muzyka reggae pozwala mierzyć się z lękiem
* Zawsze można zacząć wszystko od nowa . *Czasami balet trwa dniami, a wódka płynie litrami. Czasami razem z ziomalami spalamy kilogramami. * Gniady koń roboczy. * Pogważym, zajarzym i tatuaży pokażym ;D * Maybe there are no happy endings? Maybe they should be called happy beginnings? * Słońce zaszło więc chwyć mnie za ręke, chodź na spacer zaśpiewaj reggae piosenke. Dzisiejszej nocy opowiadać będzie o tym, jak namiętne może być spojrzenie, zmysłowy dotyk, jak wielką radość wnosi w życie pocałunek, nie zastanawiaj sie ! Serce wskaże Ci kierunek.. * Jak świata nie zdobęde, chociaż sobie zapale ;] * Lubie to tak jak Ty, więc co o tym myślisz?
|
|
#2928 |
|
Przyczajenie
|
czasem szukam przyszłości w kubkach po starej herbacie
walają się po domu (małe zdradliwe wyrocznie) i straszą przebitymi sercami, uciekającym czasem, pryszczem na nosie. ...Pamiętaj, że 60 sekund Smutku Zabiera Ci Minutę Szczęścia... Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia... Miłość To Antykwariat : Ona Antyk a On Wariat x))Żeby umieć żyć... Bez Znieczulenia ;] |
|
|
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
Witam ;*
Zatapiając się w lagunie szczęścia zapomniałam czym jest czas.
Zobaczyłam to Twoich oczach. Tonight I'll be your naughty girl. People can take everything away from you But they can never take away your truth Kocham, gdy mówi, że jestem szalona. Oszalały zmysły, oszlałam ja. Ty jesteś tym najważniejszym. Bezinteresowność. Zagubiona w zatraceniu. Nie chcę tak żyć. Kochaj mnie nieprzytomnie. Sweet dreams. Somebody wants to use you. Zabierz mnie tam, gdzie kończy się świat.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#2930 |
|
Raczkowanie
|
Czy nam zimy wynagrodzi, letnich ognisk wonny dym?
Gdy odkochasz się ja zakocham Cię, na powrót i na przekór. W każdym momencie naszego życia jedną nogą tkwimy w świecie baśni, a drugą w otchłani piekieł. Więc nie bój się deszczu, bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce. Przy twarzy twarz, Na przekór ale razem, Ty i ja, Choć melodie złe wygrywa życie nam. Jak pięknie jest umierać między gołębiami. Do nieba krok, do słońca krok, a w dole mrok, grzesznicy z grzesznicami
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
aj, miło mi bardzo <3
kobieto gdzieś Ty się tyle czasu podziewała? pytasz czy Cię kocham? co rozumiesz pod tymi słowami? faceci są jak dzieci, często brak im kobiecej piersi ![]() Mój Ci On . jesteś tak cudowny, że czasami się zastanawiam czy istniejesz na prawdę. za mocno zraniłeś, bym mogła teraz śpiewać całemu światu, że Cię kocham...
|
#2932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jednaZwielu <3 Ocieram łzy i mokrymi uśmiecham się oczyma.
Codziennie przecież coś w życiu witam, coś pięknego się zaczyna... `I każdego dnia pytam: gdzie jesteś, gdzie? (...) Ja chcę Twego dotyku, głosu... I z oczu Twych kraść każde spojrzenie, ich blask jak ukojenie... `kształty i myśli, których nikt nie wymyśli... Gdybym umiała cofać czas, nie byłoby Cię w mojej przeszłości... Gdybym potrafiła kłamać tak jak Ty, pewnie byłabym dla Ciebie nie złą sztuką. |
|
|
|
|
#2933 |
|
Raczkowanie
|
wyłączę telefon i będę się łudziła, że właśnie teraz zastanawiasz się, czemu jestem niedostępna. martw się.
|
#2934 |
|
Rozeznanie
|
moja
![]() dobrze znasz smak mojej szminki^^ nie zamierzam kolejny raz składać swojego świata z pokruszonych kawałeczków, więc dobrze się zastanów co robisz. nie potrafię płakać zwinięta w kłębek. ja muszę wykrzyczeć ból.
|
#2935 |
|
Przyczajenie
|
hej mam prośbe potrzebuje jakieś fajne życzenia urodzinowe dla chłopaka z którym kręce, aby wiedział że mi również na NAS zależy a przedewszystkim na nim
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
Shout, shout, let it all out ! [Krzycz, krzycz, wyrzuć to z siebie]
Come on, I'm talking to you, come on [Dalej!, mówię do Ciebie, dalej!] I'd really love to break your heart [Z przyjemnością złamałbym twe serce]
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Witam Moje Drogie Panie ;*
..dawno mnie tu nie było. Pewnie już mnie nikt nie pamięta Z każdą częścią jesteście coraz bardziej niesamowite. Nadrobiłam wszystko,więc postanowiłam dać coś od siebie mam nadzieję,że nic się nie powtórzy. ![]() ---------------------------- dożyłki - święto narkomanów ![]() Nikt nie poszedł do więzienia za sny i marzenia... skonsultuj sie ze swym sercem czy jest gotów na dawkę takich emocji. Bez ciebie schnę jak mokry chomik na patelni...
|
#2938 |
|
Rozeznanie
|
Wreeednia - Myszkaa . Jak się mylę to przepraszam, ale nie mylę się na pewno. Podprowadził ją do drzwi i pocałował pocałunkiem, który pamięta do dziś. Wypie.rdalać od mojej miłości ! Dlaczego dopiero gdy zmieniłam wizerunek, patrzysz na mnie tak jak na tamte ? Obejmij mocno, a ja Ci powiem czy właśnie tego pragnę.
|
#2939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty lepiej podziekuj rodzicom, że 17 lat temu się zabawili, bo mogę Cię mieć (wizaż) Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie. Prawdziwej miłości, wiele radości, wspaniałych orgazmów. Zwariowanych odjazdów, łóżka bez wibratora. Kochanki - nie amatora. Portfela pełnego i życia udanego. Ile jest w drabinie szczebli, ile Hitler nakradł mebli, tyle szczęścia i słodyczy w dniu urodzin najlepszego Tobie (imię) życzy! _________________________ _________________________ I jeśli mogę, macie coś o tym że poznałam pewnego chłopaka, znam go kilka dni a czuję jakbym go znała od zawsze, że jest bliski mojemu sercu ? Tylko, że to się dzieje bardzo szybko i nie wiem co mam robić...? Dziś troszkę na wesoło: -Dlaczego on nic nie mówi? -Hymm... To bardziej człowiek czynu :P A gdy zgłodniejemy w handlowym centrum zjemy - shopping!Jesteś mistrzem gałęziogięcia xD Kapie manna z nieba ![]() Gadał dziad do obrazu a obraz ani razu xD W moim świecie mieszkają kucyki, jędzą tęczę i kupkają motylkami xD Już! I to w te pędy! yyyy a może łodygi.. ![]() Skarbie, nie biegaj po tatusiu! A to hop, małe hop, było przebojowe! On muchy by nie skrzywdził! yy no może raz tylko na jednej usiadł Bajka o śledziu i pieprzu: Śledź swoją, pieprz cudzą. Bajka o śledziu, panterze i puszczy: Śledź pan tera żonę, bo się puszcza. W instrukcji obsługi pralki automatycznej (whilrpool): "nie wkładać dzieci do środka bębna." Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dźwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów". (To instrukcja obsługi zraszacza !) Na workach od odkurzacza: "Worek nie jest zabawką. Założenie na głowę grozi uduszeniem." Tym chata bogata co ukradnie tata. Jak sobie pościelesz to mnie zawołaj. When I'm rich You will by my bitch! Panienka nie jest już tak świeża w kroku, jak dawniej :P Siedzi w pierwszej ławce i próbuje mnie posuwać. ______________________ ![]()
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-07-30 o 15:10 |
|
|
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
chwila o charakterze typowo jednorazowym.
Mam nadzieje ze moje psychika pokryje koszty usunięcia plamy mojej miłości.../ I hope that my sanity covers the cost To remove the stain of my love. Obwinięta bandażem obojętności. Tak mniej boli. Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością... Nagle, świat się mieści w Twoich oczach. He took my life into his hands and it turned it all around... Wziął me życie w swoje ręce i obrócił je do góry nogami... Biorąc pod uwagę brak odwzajemnionej miłości w moim powietrzu, dziw, że oddycham. Nie umrzesz. Ludzie, którym wyrwano serca, są chyba nieśmiertelni.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

)

<3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)