![]() |
#1261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Cytat:
i napisz parę słów o sobie ![]() mam nadzieje, ze bedzie Ci dobrze u nas ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() od 2 lat mężatka ale jeszcze bez dzidzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też pracuje z dużą ilością facetów, ale na nich nie krzyczę (jeszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Szanelowa Madżesti
|
ja muszę bo jak wszyscy stoją to mnie nie widać, mam raptem 160 cm wzrostu i ważę 40 kg więc jak to mój mąż mówi kobieta kieszonkowa, więć jak mnie nie widzą to niech chociaż mnie słyszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
o ja k fajnie
![]() Witam , koljena z 1980 roku , z lutego ![]() O Dprawie dwóch lata zamężna. Niedzieciata ..niestety... mam problemy ze zdrowkiem narazie. Czasem smutna bo już czasem nie mam sił walczyc o życie. Ale w wiekoszości przypadków -radosna, silna jestem , nie dam się. Zafasynowana fotografią która się zajmuje. I podróżami . Miło ,że jestescie. pzodrawiam każdą z osobna ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- KAtarzinka widze podobienstwo miedzy nami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem mężata od niecałego roku, miesiąc po ślubie zaciążylismy i teraz zostało mi 8 tygodni do porodu ale też witam serdecznie ![]() dziś mi przypadła rola witaczki chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Szanelowa Madżesti
|
a ja rocznik 80 z sierpnia więc za kilka dni urodzinki, niestety ostatnie dwadzieścia, ale co tam młoda duchem się czuje i werwy mam jak niejedna nastka
![]() hehehe CafeINKA faktycznie dużo wspólnego i dodam, że uwielbiam podróże właśnie szykujemy się we wrześniu z mężem do Grecji, a co do zdrówka to mam kłopoty ale żołądkowe z nerwów, takie początki nerwicy żołądkowej podobno no to witam i zdrówka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie ja chce sie nauczyc obrobki zdjec, wiec bede Cie molestowac pytaniami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1269 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() a co do obróbki to wal jak w ogień, co prawda dopiero amatorsko się bawię i też się jeszcze uczę ale jak będę umiała to pomogę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Raczkowanie
|
Boże piszecie jak szalone... mi cos smutnoo.. mąz bedzie na 19...musi byc dłuzej w pracy.
Katarzinka oj..przepraszam za gafe Aniyam hehe dobre tez mam problemy żoładkowe i też we wrzesniu jedziemy... tylko że nad nasze morze, miała byc Chorwacja lub Turcja wyszło inaczej ale i tak sie ciesze. ![]() A macie Fotoshopa ??? kurka potrzebny mi tu możecie obejrzeć moje zdjecia www.fotogaleria.flog.pl zapraszam śle buziaki ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ranyyy.nie dośc ze sie oprzayłam to rozwaliłam talerz ;/ macie czasem dzień do D... ? najchetniej zaszyłabym sie z kawa i książką w syplani przed całym światem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Szanelowa Madżesti
|
otworzyłam Twoją galerię no mają charakterek zdjątka
![]() a co do ciężkich dni to mam zawsze 1 raz w miesiącu, że czego się nie złapie to sobie krzywdę zrobię, ostatnio nawet wacikiem sobie ała zrobiłam jak zmywałam tusz do rzęs i tego dnia mój mąż nie karze mi nic robić żebym przypadkiem się nie zabiła ![]() Mam fotoszopa CS3 - całkiem, całkiem jest no nic 15 minęła, dość pracy na dzisiaj, idę do domu jakiegoś obiada upichcić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Raczkowanie
|
Aniyam ty uważaj na siebie kobieto
![]() Ja juz po obiadku ![]() A ten fotoshop ... przesłałabys linka ? chce sciagnać ale nie znam żadnej pewnej strony. Korzystam z m.in. Gimpa ale szopa też bym chciała W jakim zawodzie pracujesz,że sami faceci ( fajnie) ja jestem administratorem i pedagogiem oraz pracuje z mezem ( jest fotografem ) p.s. Macie czasem ochote ucieć z dala od wszystkich problemów ? OD rachunków, prania, sprzatania, gotowania , problemów z tesciami ....;/ ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Szanelowa Madżesti
|
fotoshopa dostałam w prezencie więc nie ściągałam
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2009-07-29 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Raczkowanie
|
To zapytaj meża
![]() ![]() Fajny prezent dostałas uciekam mąz wrocił wczesniej ( huraaaaaaa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a PS również szukam mój mąż-informatyk pracuje na fireworksie, dla mnie czarna magia.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Witam! Jeszcze ja tu jestem
![]() ![]() Jestem zapracowana i odliczam dni do urlopu ktory dopiero gdzies w połowie sierpnia... ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dzień dobry!!!
Jakie dzisiaj nastroje, bo ja nie za bardzo, mąż wyjechał na delegacje i będzie dopiero jutro ![]() ![]() ![]() No tak raptem godzinę jestem w pracy a ja już marzę o relaksie po pracy .... ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
No proszę... człowiek tu ciężko pracuje a na wizażu tak się zagęściło
![]() Witam aniyam i CafeINKA ![]() A ja dzisiaj kamikadze jestem ![]() ![]() Moim najambitniejszym dzisiejszym założeniem jest prasowanie i podziubanie w ogródku ![]() ![]() Katarzinko - wiadomo, że powrót do pracy po macierzyńskim z reguły nie jest łatwy - ale mam nadzieję, że sobie poradzisz ![]() ![]() Tigersska - no... po dłuuuugim czasie ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#1279 | |||
Wtajemniczenie
|
cześć kobietki
![]() Cytat:
fajne zdjęcia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobrego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i tego się trzymaj ![]()
![]() |
![]() |
#1281 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą teraz tym bardziej, jak niedługo przyjdzie nasze Maleństwo na świat ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Szanelowa Madżesti
|
święte słowa Katarzinko !!
grunt to wiedzieć ile się jest wartym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
tak
przypomnijcie mi te słowa jak będę miała dołka ![]()
![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Witam, kobiety ..nie nadązam
![]() Eh..skusiałam sie na loda.. ostatnio każdego dnia.. przez chwile zapominam o troskach ![]() dzis nastroj lepszy troszke... staram sie uśmiechać na przekór wszystkiemu MamaNIny ...widze ,że nie jestem sama z nastrojami.. dziękuje za miłe slowa co do zdjęć ![]() Tiggreska juz niedługo i odpoczniesz ![]() Aniyam eeee tam sprzatać...nie ucieknie ...lepiej byc zadowolona niz wkurzona. Zadroszcze Ci tego TWojego wzrostu ![]() ![]() Wilcza Jagoda witaj ![]() Katarzinka swetna postawa a jak ![]() swoja strona..człek skonczył studia i co ??? Ja bym jeszcze chciała iść na dalsze studia..ale czas ,życie pokaże Kurcze..jak nie byłam zamężna moje życie było takie...beztroskie. Studia, praca, i lalalalla ![]() LUZ> no..ale byłam sama ;( Teraz mam męża u boku ![]() ale czasem przez chwile mam ochote wrocic do tamtym czasów.( czy ja jestem wredna ?) Gdzie nie było myśli co tu ugotować, i tych wszysktich obowiązków, rachunków , zmartwień, wkurzajcego tescia.... Nie było też myśli jak to bedzie z tym dzieckiem ( mam problemy ze zdrowkiem ) wiecco za tym idzie -o kolejny stres mniej było Szczerze? mam wrażenie że teraz tych stresów mam wiecej niz jak nie byłam mężatka Czy ze mna coś nie tak ?? buziaki ![]() Edytowane przez CafeINKA Czas edycji: 2009-07-30 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Już teraz wiem, że nie będę chciała, zeby nasza córka w przyszłości mieszkała z nami. Kocham ją bardzo i właśnie dlatego chcę, żeby mogła rozwinąć własne żagle ![]() ...ale się rozwinęłam ![]() A wiesz, że ja na te małżeńskie obowiązki patrzę trochę inaczej... Nie męczą mnie za bardzo... po prostu są i już ![]() ![]() ![]() pozdrawiam MamoNiny - uśmiechnij się chociaż ![]()
Kobiety mają swoje wewnętrzne, tajemnicze życie i mogą popełniać czyny absolutnie niezrozumiałe dla mężczyzn. Edytowane przez wilcza jagoda Czas edycji: 2009-07-30 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Szanelowa Madżesti
|
wilcza jagodo z ust mi to wszystko wyjęłaś, młode małżeństwa powinny mieszkać same i niech się wtedy docierają!! sama wiem po sobie jak przez pół roku mieszkaliśmy z rodzicami -
![]() ![]() ![]() A co do małżeńskich obowiązków.... w sumie też nie traktuje ich jako kary, jak mi się coś nie chce to tego nie robię, grunt to zrobić wszystko i się nie narobić, dlatego rachunki płacę przez internet, kupiliśmy zmywarkę ( po nogach będę całowała tego, który wynalazł takie cudeńko ), a np prasować lubię i się przy tym odprężam - takie moje zboczenie, włączę GłOśNO muzykę, żelazko do łapy i relaks ( jak teraz siebie słucham to chyba normalna z tym prasowaniem nie jestem ![]() CafeINKA co do mojego wzrostu to faktycznie czasem miło być taką drobinką ale czasem uwierz brakuje tych kilku centymetrów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
obok cytuj pod postem masz taką ikonkę wielocytuj
![]() ![]() Wilcza ![]()
![]() |
#1290 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.