|
|
#2491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia III
Cytat:
![]() Morfeusz sie nie spisał tej nocy, bo sen miałam przerywany ![]() Majki nawet nie probował przyjsc, no to ja przylece dzisiaj w nocy do niego jakem Cytat:
ja na 112 zadzwonic nie moglam, bo panowie przeniesli sie dalej, a tam ziemniak moj nie siega ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() to teraz ty go sciagasz co noc do siebie
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To w jaki sposób mi się śni jest mgaromantyczne a najlepiej to wszystko oddają słowa tej piosenki Mrok dzisiejszej nocy, Moja Pani, rozświetli nasza miłość Wystarczy, że zaufasz mojemu sercu A spotkamy się w raju Jesteś dla mnie każdym cudem tego świata Skarbem, którego nie skradnie mi czas Więc wsłuchaj się w rytm mojego serca Połóż się obok mnie Bym wypełnił Cię moimi snami Sprawię, że poczujesz się wspaniale I kochanie poprzez te wszystkie lata Będę kochał Cię mocniej każdego dnia Więc dzisiejszej nocy przysięgam ci Że zawsze będziesz kobietą mojego życia Zanurz się w mojej czułości Uczyńmy tę noc niezapomnianą Dziewczyno, potrzebuję twych słodkich pieszczot Wyciągnijmy ręce ku fantazji Dwa serca złączone w biciu podniecenia Przytul się do mnie, kochanie I ogrzeję cię W otaczających nas cieniach nocy Pozwól bym dotknął Cię mą miłością Byś poczuła się wspaniale I maleńka poprzez wszystkie lata Gdy starość okryje nasze życia Będę kochał Cię mocniej każdego dnia Bo zawsze będziesz kobietą mojego życia (brakuje mi tu rozmarzonej emotki)
Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-07-30 o 11:15 |
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() madie skąd wiadomo, że Majk nie lubił pocałunków z języczkiem?
|
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciary mam na skorze...
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
No bo jak się bujał z Brooke Shields i ona go pocałowała z języczkiem no to rzekomo stwierdził że to jest obrzydliwe. Jeśli ktoś widział że całował się z języczkiem ze swą żoną Elvisową to niech podniesie rękę. Nie mówię, że się z nią tak nie całował na 100%
ale teraz wiem jak lubi ![]() ![]() niom
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
owszem, ale szkoda mi jaj
lubie je jadac a nie rzucac nimi
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień bobry
![]() madie - Twoje sny trzeba gdzieś zgłosić, bo to tak nie może być, że do większosći z nas w ogóle nie przychodzi, a do Ciebie tak i to w jakim stylu
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien doberek dziweczynki u mnie tez ciezka noc, burza taka byla ze szok,trzaskalo,swiecilo i trzaskalo.... chyba ze to Majki koncert aniołkom zapodawal Jesli tak, to nie bede narzekac ze niewyspana jestem![]() Madie Twój sen podzialał na moja wyobrażnie ![]() |
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
I będzie BAN.
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaaaaa,
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki na ceremonii pożegnalnej Brook mówiła, że Michael wielokrotnie się jej oświadczał, a ona mu mówiła, że będzie mieć męża, dzieci, ale zawsze przy nim będzie. to tak btw gdybym była na jej miejscu to ja bym mu się oświadczała, a nie odwrotnie
|
|
|
|
|
#2504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MÓÓÓÓÓÓÓÓW...bo inaczej... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę powiedzieć bo się wstydzę i to jest nasza (moja i jego-nie Złosia tylko Majka) tajemnica
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Nas sie wstydzisz
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znikam bo od jutra urlop, slub i podróż poślubna. Błagam liczcie mnie w koszulkach. Podaję swojego maila, żebyście mogły do mnie napisać co i jak. Jeszcze raz oddaję głoś na 3
![]() Nie zapomnijcie o mnie. Michael porządzi w pierwszym tańcu w sobotę ![]() ![]()
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motylek na pewno będzie o Tobie pamiętała ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu Mam nadzieję, że kiedyś pokażesz nam pierwszy taniec
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe zampomnimy ![]() Ach ten Wasz taniec, to będzie romantyczne kurka aaach ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Bij mnie torturuj i tak nie powiem
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Kto tu kogo torturuje
![]() A duzy był ![]() Przepraszam nie mogę |
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Ha Ha Ha
się by wszystko chciało wiedzieć, no weź się zboczenico ! |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
czyli duży...
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
A bo co??
Bana(na) mi dasz ![]() |
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
prosiaki jesteście
Tobie co najwyżej banana właśnie.... Wiesz po co |
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a taniec obowiązkowo musimy zobaczyc przeciez ![]() Nie zapomnimy nie martw się Milej zabawy ![]() Bozesz nie moge ![]() ![]() maj got, niemozliwe jestescie,trzese sie ze smiechu Madie to musial Cie zawstydzic chyba swoim przyrodzeniem ![]() Napewno byl duży ![]() |
|
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Madie pewnie znów cała w pąsach. I wstydzi sie nam powiedzieć, ze jak zobaczyła to uciekła
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, ze byl duzy, mamy nawet zestaw fotek w klubie banan Majkiego byl juz na tapecie w Nibylandii
mam dwie dorodne brzoskwinki... ale zapomnialam kupic banana
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
już nic słowem się nie odezwę w tej sprawie.
Majki siedzi i się z Was chichra, żeście takie . Kręci głową i mówi "oj dziewczyny, dziewczyny jakie wszystkie ciekawskie jesteście" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

tak, tak, oczywiście 
ja na 112 zadzwonic nie moglam, bo panowie przeniesli sie dalej, a tam ziemniak moj nie siega 
(brakuje mi tu rozmarzonej emotki)

Jesli tak, to nie bede narzekac ze niewyspana jestem