|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Ależ długie te moje posty, ale jak się nie pisze cały dzień, to trzeba nadrobić wieczorem. Aż sie boję co to będzie jak wyjadę na tydzień, chyba sie nie dokopię do Was po powrocie hehe.
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej na pogodę zwalic. u mnie kiedyś nie było ani internetu ani programów w tv 9bo mam kablówkę), to mówili, że dlatego że spłonął jakiś sklepik osiedlowy. Tyle tylko, że kablówka ma swoją siedzibę na innym osiedlu - na drugim końcu miasta. Każda wymówka dobra
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Szalejecie z tym pisaniem
|
|
|
|
#2135 |
|
Rozeznanie
|
A ja się Wam dziś pochwalę
![]() Podpisaliśmy umowę z kamerzystą i fotografem, i zarezerwowaliśmy zespół. Jeszcze w przyszłą sobotę pojedziemy posłuchać i pewnie spiszemy umowe, bo jeszcze teraz pojedziemy posłuchać innego ot tak ale jak coś to już jesteśmy zdecydowani. signa gratuluję pracy no i fajnych osób w pracy bo to też bardzo ważne, w końcu to z nimi będziesz spędzać pół dnia ![]() Ja to o głupi staż się ubiegam i 5 testów muszę wypełniać a pewnie i tak z tego nic nie będzie
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak czytam ile macie już załatwione to mnie coraz bardziej korci, żeby zagadać w wymarzonej restauracyjce, chociaż mieliśmy to zrobić pod koniec roku. Boję się chyba po prostu, że odmówią a wtedy czar pryśnie... W niedzielę tam będę, bo zamawiam kolację na naszą pierwszą rocznicę zaręczyn (w zeszłym roku TŻ przygotował dla mnie to teraz moja kolej) A propo to zaręczyny były dla mnie wiadome, miały być w moje urodziny, ale TŻ nie wytrzymał i się wygadał (w romantycznych okolicznościach). Była kolacja w pokoju tonącym w świecach, szampan i mój 2-metrowy Skarb na kolanach Tego wieczoru pierścionka nie dostałam, bo leżał w pocztowej sortowni
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę ładny pensjonat... szkoda tylko, że mało wolnych terminów, ale na pewno kiedyś zajrzę bambusiek moim zdaniem bardzo romantycznie było mój TŻ też często mi swoje zamiary zdradza, ale oświadczyn się nie spodziewałam ![]() kacha2004 to macie podobny staż do naszego i mój TŻ mi podobnie powiedział przy oświadczynach mam nadzieje, że to nie ten sam nicolaaa oj zazdroszczę postępów w przygotowaniach ma.ko może na tamtym osiedlu też spłonął? ![]() kopikos u mnie też dzisiaj z neostradą problem był, ale całe szczęscie chwilowy tylko, a pogoda też super signa także gartuluję pracy obyśmy wszystkie tak szybko ją dostawały ![]() A chciałam jeszcze Was dziewczyny zapytać, czy u Was w regionie robi si ę tzw. bramki weselne?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-07-29 o 21:49 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
nicolaa super, ze macie ta juz duzo pozalatwiane
my to nawet miejsca jeszcze nie mozemy znalezc odpowiedniego nie mowiac juz o tych inncyh sparwach. jesli chodzi o prace to przyznam sie, ze mam ja troche po znajomosci bo to jest praca u mojej pani ze studiow. mialam z nia zajecia i ona mowila, ze szuka pracownikow. Akrat otwiera nowe spa no i od razu powiedziala ze spoko spoko. Pozniej jak do niej napisalam umowilam sie na rozmowe i w sumie to spodziewalam sie ze tak wyjdzie ze od razu dostane prace...myslalam ze tak tylko mowi a tu prosze jak milo![]() isabele z tym opalaniem natryskowym to jest tak, ze jesli ktos umie to robic to naprwde wychodzi fajnie. opalenizna utrzymuje sie okolo tygodnia (oczywiscie sciera sie i jest coraz jasniejsza) jesli jest dobrze zrobiona, no i kolor jest bardziej naturalny niz po solarium. No ale to tak jak mowie jak ktos umie zrobic, bo w innym razie czesto jest tak ze wychodzi nierowno no i potem niestety schodzi plamami. Jesli masz polecona kosmetyczke to spokojnie mozesz isc a jesli nie to radzilabym rzeczywiscie wybrac solarium ![]() hecate nie mialas ostatnio jakichs stresow albo moze wyjezdzalas gdzies? ja tak mialam niedawno wlasnie ze bylo troche stresow no i jeszcze dolozyl sie do tego wyjazd do Zakopca (zmiana klimatu wplywa tak na mnie czasem) no i okres mi sie spoznil chyba ponad 3 tygodnie. Juz mylalam nawet, ze moze bedziemy z TZ fasolke mieli:p, ale lekarz powiedzial ze wszystko w porzadku wlasnie ze to przez stresy i ziane klimatu i jakbym nie dostala jeszcze troche to, ze bedziemy wywolywac ale nastepnego dnia dostalam wiec moze i u Ciebie bedzie wszystko obrze . W kazdym daj znac jak wrocisz od lekarzaniunia trzymam kciuki za zabka, oby to nic groznego i lekarz szybko sie z tym uporal ![]() Ja tez musze sie Wam pochwalic, bo dzisiaj mimo ogromnego lenia zabralam sie za pisanie pracy i juz prawie prawie skonczylam czesc literaturowa jeszcze tylko zostalo podsumowanie, ale to juz sama przyjemna czesc i mam nadzieje ze teraz bedzie pisalo sie latwo A z tym netem to ja mam z Aster i byl czas, ze ciagle byly jakies problemy i nie bylo polaczenia to mi jeszcze lepiej wmawiali, ze oni widza ze ja mam neta tylko ja cos zle robie albo nie umiem korzystac...dobre sobie nagle nie umiem korzytac:/ ale tak to juz jest ze zawsze trzeba na cos zwalic
|
#2139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie czasami robią. Ale przestało to już być tradycją. A szkoda ![]() Mojej sąsiadce fajną bramkę zrobili - jej, już mąż, jest ratownikiem medycznym i koledzy z pracy upozorowali wypadek na drodze. Zebrali rannego na nosze, ale konieczna mu była kroplówka - a musieli się młodzi zająć ![]()
Edytowane przez kopikos Czas edycji: 2009-07-29 o 22:05 |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cassidy84 dziekuje kochana signa ma.ko diety nie stosowałam ale ćwiczyć zaczelam tyle ze od lipca a okresu nie mam od kwietnia. Co do stresu to owszem miałam duuuuuuuzo w ostatnim czasie i w sumie myślałam ze z tego powodu nie mam ale to jednak zbyt długo trwało. Trzymam kciuki za twojego tż stysik u mnie na wiosce sa bramy i powiem ci ze ja je bardzo lubie zwłaszcza jak sa zrobione z pomysłem mozna sie niezle uśmiac![]() A więc pani ginekolog zrobiłam mi usg i okazało sie ze mam hmm... nie wiem czy dobrze to określe ale za małe pecherzyki na jajnikach zeby sie mogły oderwac i potem peknac zebym miała okres. Zrobiła mi cytologie i kazała zrobic rózne badania hormonalne i jak najszybciej przyjsc do niej z tymi wynikami. Przepisała mi jeszcze tabletki antykoncepcyjne na wywołanie okresu ale najpierw musi zobaczyc wyniki badan a potem zdecydujemy czy mam brac tabletki. Niestety ale musze to wyleczyc zebym mogła w przyszłosci zajsc w ciaze
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny żartowalam z tym rozpisywaniem się
Nie nadąrzam, a tylko pól dnia mnie nie było ![]() Co do tej sytuacji z TŹ to tak naprawdę strasznie spanikowałam, ale mama mi mówiła, że niepotrzebnie dawałam mu pić, bo mógłby się zachłysnąć - najlepiej zwilżyć twarz wodą i jeszcze lepiej kark. Signa również gratuluję pracy ![]() Isabele pochwal się zakupami jeśli się udadzą ![]() Niunia, zeby z zębem było ok Kacha2004 - fajny pomysł na zaręczyny Na pewno byłaś zaskoczona.Ma.ko chyba omijałaś każdą dziurkę samochodem My swój też musieliśmy oddać na przegląd do kolegi elektromechanika, bo mamy samochód na gaz i obroty falują Od razu zapytał czy mieliśmy szczura, a zimą wkradł nam się jakiś i poprzegryzał kable. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok ![]() Nicola gratuluję wszystkich załatwień ![]() Stysik u nas robi się bramki weselene, ale jakiś pomysłowych bardziej nigdy nie widziałam - przeważnie jakiś sznurek prez drogę i stolik i czekają na flaszkę ![]() Hecate mam nadzieję, że wszystko się umormuję z okresem Ja też non stop mam problemy z tymi sprawami i ostatnio trafiłąm do bardzo dobrego ginekologa - taki stary dziadzio na emeryturze, ale przynajmniej chce mnie wyleczyć, a nie mówi, że jest wszystko ok. A z tym ćwiczeniem to powiem Wam, ze się strasznie zawzięłam, bo wczoraj wieczorem byłam strasznie zmęczona i późno wróciłam od mamy, ale a6w było Aż dziwne, bo do kuchni mnie nigdy nie ciagnęło ![]() I nie wiem jak Wy, ale ja lubię gadać o pierdołach - bardziej się z Wami zżywam i jakoś fajnie się wygadać
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-07-30 o 07:31 |
|
|
|
|
#2143 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, dzwoniłam wczoraj cały dzień do koleżanki w sprawie nieszczesnej sukienki i nawet nie odebrala. Pewnie jak zwykle nie ma czasu ale to właśnie mnie wkurza. Dziś bede do niej dzownić caly dzien a jak bardzo sie zdenerwuje to do niej pojade, bo ile mozna przyszywac ramiaczka, a minal juz ponad tydzien
![]() No nic mam nadzieje że dziś się uda a jeszcze muszę znaleźć fioletowe buty, może widziałyście w jakiś sieciowych sklepach (tylko nie chce na żadnych koturnach) Będę wdzieczna
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziekuje ze pomoc.
a co do cwiczen to od dzisiaj zaczynam cwiczyc na laweczce (takiej lezaczej) brzuszki.
|
|
#2145 |
|
Raczkowanie
|
ivona84 dziekuje za dobre słowo
bambusiek mam nadzieje ze mi tez to wyleczą. W prawdzie wydaje mi sie ze ja jednak bede miec leczenie hormonalne chociaz jesli wyniki hormonalne wyjada mi dobre to moze tylko tabletkami których za bardzo nie chciałam braćnicolaaa ehh widze ze masz taka kolezanke jak ja
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
niunia32 - bardzo ładna sukienka
![]() ivona84 - podziwiam za zachowanie zimnej krwi jak to się mówi, a gołąbki są pyszne a jeszcze z sosem pomidorowym mniam ![]() signa - piękna historia hecate5 - zobaczysz wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć kacha2004 - ważne, że się nie zraził Twoimi ciągłymi pytaniami o zaręczyny, i jeszcze raz gratuluję ![]() senira666 - wytrwałości w ćwiczeniu ![]() nicolaaa - gratuluję krok po kroczku i chyba wszystko co najważniejsze to już macie? A na Twoim miejscu to pojechałabym do tej koleżanki i odebrała sukienkę i oddała ją do krawcowej, fakt trzeba zapłacić ale przynajmiej byś wiedziała kiedy przyjść i że będzie gotowe na pewno.Cytat:
--- Czytam Was na bieżąco, ale czasami nie ma kiedy odp ... Wszystkie macie piękne historie związane z zaręczynami A mój TŻ oświadczył mi się jak byliśmy w zeszłym roku na wakacjach w Turcji Z tego co pamiętam to od przyjazdu non stop podśpiewywał sobie piosenkę Feela, fragment "już pod koniec dnia itd". Oczywiście ja niczego się nie domyślałam, aż w moje urodziny (01.09) pod południu poszliśmy sobie na spacer i zwiedzanie okolicy od drugiej str niż zawsze i dotarliśmy na drugi koniec plaży, zaczeliśmy sobie robić zdjęcia, wygłupiać się i akurat zbliżał się zachód słońca i TŻ spytał czy zostajemy tutaj (a było mało ludzi) czy wracamy już do hotelu na kolację. Zostaliśmy, bo chciałam mieć fotki z zachodu przy tamtych widoczkach i tak nagle powiedział, żebym zamknęła oczy, a potem patrze a On klęczy wygłasza mowę (jak się okazało, miał przygotowaną inną ale ze stresu mówił to co akurat czuł hehe) i trzyma małe serduszko w ręce. Ah! piękne to było Ja oczywiście się zgodziłam, przy okazji popłakałam ze szczęścia i poczekaliśmy na zachód do końca, a potem zamiast do hotelu to poszliśmy do restauracji na kolację ... A jak się jeszcze okazało mój TŻ ten pierścionek miał schowany w bagażu podręcznym i gdyby przyczepili się o coś na lotnisku to był w stanie tam mi się oświadczyć ![]() No to tyle, bo trochę się rozpisałam
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
JennyAniolek no jakby go na lotnisku zatrzymali to dopiero byś miała niespodziankę
i panowie w mundurach też ale bardzo romantycznie się zaręczyliście ![]() A co do bramek weselnych... my dzisiaj mojego sąsiada zastawialiśmy oczywiście ja grałam PM (tą wystawioną do wiatru )biedaczysko był tak zestresowany, że i tak chyba nic nie pamięta, ale zobaczy sobie na płycie ![]() Najgorsze jest jak pijacy jacyś z suchym kwiatem stoją i chcą flaszke dostać A u mojego TŻ na ulicy, jak jest wesele to w każdym domu jest jakaś scenka przygotowywana
|
|
|
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
mój tata wkręcił się wreszcie w weselne przygotowania. Zaczął remont w domu i ciągle teraz planuje co jeszcze przed weselem musi zrobić ![]() Fajnie widzieć, że i on na swój sposób się przejął |
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
JennyAniołek jak romantycznie - aż się rozmarzyłam cztając Twoją relację
![]() Stysik fajny zwyczaj u Twojego TŻ ![]() Kopikos mój tata zrobił remont w zeszłym roku i powiedział, że to już ostatni w jego życiu (ma 50 lat), ale mu powiedziałam, żeby chociaż malowanie zrobił. W zeszłym roku powymieniał wszystkie okna i zrobił terakotę na tarasie i podmurówkę, więc domek bardzo ładnie z zewnątrz wygląda
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
ivona84, kopikos fajnie, że wasi ojcowie się przejmują i już o remoncie myślą
u mnie to raczej ja z mamą do ojca jeszcze nie dotarło, że za 2 lata jedyna córa ma wesele
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Zaraz będę nadrabiać zaległości w tym co tu dzisiaj naskrobałyście, ale najpierw chce się Was poradzić. Znalazłam dwie sukienki, zdjęcia w załączniku. Jak myślicie w której lepiej wyglądam?? Mój TŻ jest teraz w pracy, koleżanka również a koniecznie muszę sobie dziś tę sukienkę kupić bo już w sobotę wesele Radzcie kobitki bo sama nie wiem którą wybrać
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik nie martw się na pewno dojdzie
Isabele obie są ładne, ale zlota troszkę lepiej układa się na Twojej sylwetce, bo ta fioletowa jest bardziej obcisła. Tak mi się wydaje A poza tym ta złota ma coś w sobie A tak po za tym to laseczka z Ciebie Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-07-30 o 11:43 |
|
|
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
Jenny ale masz romantycznego chłopaka
Dziewczyny ale sie zdenerwowałam mam isc na te badana hormonalne i musza mi krew pobrac a ja zawsze sie słabo potem czuje wiec jeszcze wczoraj tż poprosił swoja mame zeby ze mna poszła bo on nie moze (jest w pracy). No i ona mowi ze dobrze ale w piatek. Ja chciałam dzis no ale dobrze zgodziłam sie. Po czym dziś patrze na tel 2 połaczenia od tż ( nie słyszałam ich bo wczoraj wyłaczyłam ggłos niechcacy w tel) i dzownie pytam sie co chciał a on do mnie ze teściowa jednak dzis chciała jechachehe pamietam jak przed ślubem mojego brata moi rodzice sie starali zeby wszystko koło domu było ładnie. Dom mamy nowy wiec nie musieli remontować ale mama sadziła mnóstwo kwiatów i krzewów. Zreszta nadal sadzi bo je uwielbia ![]() W ogole opowiem wam cos dziewczyny. W dniu ślubu mojego brata ja z bratem i kuzynka siedzielimsy na tarasie w słoneczku i sobie rozmawialismy. Rodzice cos w domu jeszcze robili młodszy brat dom ustrajał (znaczy poprawiał bo to pedant jest . Więc momentalnie taki ruch sie w domu zrobił. Kazdy się spieszył zeby jak najszybciej sie ubrać itd. Niezły ubaw był a na sali innemu kuzynowi pekły spodnia na
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
isabele - podobają mi się obie sukienki
fakt fioletowa trochę bardziej obcisła, a złoto elegancka. A lubisz oba kolory ?hecate5 - no to trochę Cię wystawiła teściowa :/ Jak byliśmy w kwietniu na weselu to PM przygotowali dla gości pokaz z fajerwerków, bardzo fajnie to wyszło, ale chyba trochę się wykosztowali. Znalazłam na innym wątku pomysł, żeby zamiast fajerwerków zrobić lampiony albo balony z zimnymi ogniami. Wczoraj rozmawiałam z TŻ, bo też zastanawialiśmy się nad tymi fajerwerkami, ale bardziej spodobały nam się lampiony. Znalazłam na allegro aukcję z takimi rzeczami i cud firma jest z Rybnika więc na spróbowanie kupię z 2-3 szt i zobaczymy jak to wyjdzie. A wy co myślicie o takim pomyśle ? Tutaj link do aukcji, gdzie sa zdjęcia jak to wygląda => http://allegro.pl/item698961307_nowo...y_lampion.html
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
JennyAniolek no piękne są te lampiony, ale że się tak zapytam to co się z nimi robi?
he he trochę mi się kojarzą ze światełkiem do nieba ale widzę, że ta firma fajne rzeczy ma w asortymencie ![]() hecate5 no z teściowej ziółko niezłe ale masz przygody z tymi weselami ![]() isabele wybierz złotą ale wydaje mi się, że czarne dodatki- buty- będą ciut lepsze w a ogóle to masz super figurę
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-07-30 o 12:03 |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
No ciekawy pomysł
ja bym się bała, że się której babci źle skojarzy ale osobiście wydaje mi się, że wygląda to bardzo efektownie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik - Ja tam o moje babcie się nie boję, są spoko
bardziej bym się bała o babcię TŻ, bo ona ma czasami starodawne myślenie eh :/ Widzę, że jesteśmy z jednego miasta z jakiej jesteś dzielnicy i przypomnij mi czy już masz salę wybraną, gdzie, albo jakie bierzesz pod uwagę ?
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to ja jestem ze wsi pod Rybnikiem
a salę w Wodzisławiu mam zarezerwowaną Dworek nad Stawem a z Rybnika to wiem, że bardzo Iwonę chwalą, a w naszym regionie jest jeszcze bardzo ładna sala w Radlinie, ale wiem tylko jak wygląda, bo nikt znajomy tam wesela nie miał a ty już wybrałaś?P.S. Specjalnie sobie dałam miejscowość, żeby mnie Rybniczanki za swoją wzięły
|
|
|
|
#2160 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Dołączam do grona PM 2011
Zaręczyliśmy się 11.10.2008, ale z różnych względów datę ustalilismy dopiero 2 tygodnie temu na 24 czerwca 2011
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

a za oknem takie piękne słońce 

naprawdę ładny pensjonat... szkoda tylko, że mało wolnych terminów, ale na pewno kiedyś zajrzę 

mam isc na te badana hormonalne i musza mi krew pobrac a ja zawsze sie słabo potem czuje wiec jeszcze wczoraj tż poprosił swoja mame zeby ze mna poszła bo on nie moze (jest w pracy). No i ona mowi ze dobrze ale w piatek. Ja chciałam dzis no ale dobrze zgodziłam sie. Po czym dziś patrze na tel 2 połaczenia od tż ( nie słyszałam ich bo wczoraj wyłaczyłam ggłos niechcacy w tel) i dzownie pytam sie co chciał a on do mnie ze teściowa jednak dzis chciała jechac